Mire gondolsz most?

Neo32

Kitiltott (BANned)
Egyszer valaki megkérdezte egy száz éves bácsikától: "Hogy lehet, hogy te mindig boldog vagy?" Az öreg ezt válaszolta: "Minden reggel, amikor felébredek választhatok: Boldog legyek ma, vagy boldogtalan? . . . és én a boldogságot választom. . . "
– OSHO

<tbody>
</tbody>
Kezd elegem lenni ebből a "ne aggódj, mindenre van egy bölcsesség"-szindrómából...

<tbody>
</tbody>

<tbody>
</tbody>
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Ne félj!


Nincs mitől. Az élet gyönyörű.


Ne higgy a média hipnotikus hazugságáradatának, amely figyelmedet az élet sötét oldalára irányítja.


Higgy inkább a hópelyhek táncának, a madarak dalának, a kiskutyák minden pillanatos életünneplésének, a gyermekek mosolyának. . . Annyi mindennek hihetünk, annyi mindenben bízhatunk.


A valóság az, ami gondolataink útján kitárul előttünk!
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Kivéve amikor regényt írunk, az nem valóságos, de néha jól esik a valóság elől elbújni egy álomvilágba. Jó, persze én most épp egy thrillert írok, de meg tudom védeni a kedvenc szereplőimet, meg tudom nekik adni az utolsó esélyt is. És világukat igazi álomvilággá varázsolhatom...
 

Neo32

Kitiltott (BANned)
Hát elég szomorú, hogy egyre több embernek kell elhagynia ezt a gyönyörű országot, egyre kevesebb azon emberek száma akik itthon tisztességesen meg tudnak élni, és élni is tudnak belőle.
 

Wisi

Új tag
Tisztesség szót már nem nagyon látom, hogy ismerik. Csak remélni tudom nem én felejtettem el mit jelent......... sajnos egy rossz, akkor nem ismert rossz döntéssel hosszú évekre elvágtam magam. Utólag pedig támogatás helyett még lehülyézve is vagyok (devizahitel).
 
Oldal tetejére