Mire gondolsz most?

Holdharmat

Állandó Tag
Állandó Tag
Na tessék, akkor nem alaptalan a gyanúm, azt hiszem elvetem ezt az ötletet ha már te is ilyen szerencsétlenül jártál... :(
Nem gondolkodom ezen, bízok az instant meg világosodás csodájában még 1-2 hétig. Úgyis jellemző rám az utolsó pillanatban kapkodás és rohangálás össze vissza, mint a levágott fejű csirke sztereotípia :)
Addig kigondolom az ünnepi menüt. Mondjuk itt is van 2 féle ötletem :D Rendhagyó és klasszikus azaz: halászlé-töltött káposzta vs töltött pulyka-sült zöldségek-áfonyamártás
Kinél mi ilyenkor a menü? :)
 

Mamzyka

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem óriási szerencsém van, mivel a férjem szakács, így ő szokott - és az idén is fog - főzni. A bejglisütés is az ő reszortja, de a többi süti a mienk. A lányaimmal szoktunk ügyködni. Amit mindig alkotnak a lányok, az a kókusztekercs, és a fiam kívánságára a sajtos pogácsa. Ez utóbbiból két kiló is elfogy alig 24 óra alatt.
A halászlé helyett (nálunk senki se eszi meg) húsleves van, rántott szelet, töltött káposzta....
 

0livia

Állandó Tag
Állandó Tag
megjott a fizu 160 brutto, albi kifizetve, szamlak kifizetve, berlet megveve, es jovo honap 10 ig 20 ezret kell beosztani a kovetkezo fizuig, nem tudok felre rakni se nyugdijra se megtakaritani nem tudok szoval ugy erzem megint el kell mennem az orszagbol. Amugy a nyar johetne mar :)
 

tejbe-vajba

Állandó Tag
Állandó Tag
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki,mint amelyik nincs áram alatt.Csak más a fogása.

Az egyik szomszédom véleménye szerint több férfi hagyná ott a családját ha tudná hogyan kell összecsomagolni.
 
Oldal tetejére