Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Felriadtam az éjszaka közepén, annyira féltem álmomban. Egy gyilkostól féltem és féltettem a családtagjaimat. Nem tudtam, hogy néz ki, nem tudtam pontosan kitől félek, csak azt, hogy bármikor előléphet valahonnan. Éppen ezért gyorsan pakoltunk (ott voltak a szüleim, gyerekem, férjem), hogy minél hamarabb kijussunk a házból. SDe a pakolás is nehezen ment, én öltözködtem, de valamit folyton fordítva vettem magamra. És volt egy barna kabát is, ami előzőleg valamikor rajtam volt, de nem vettem vissza magamra, hanem csak a többi holmi tetejére dobtam. KÖzben annyira féltem, hogy valahol itt megszakadt az álom, mert felriadtam.
Mindenkinek szép napot,
Alfahold
bajban vagy és még akadályozod magad ( barna a legjobb rejtő szín)
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Sziasztok, nagyon érdekes álmom volt, muszáj elmeséljem:
Egy rendezvényre, vagy valamilyen eseményre kellett bejutnom, a belépés egy kis chip alapú kütyüvel volt lehetséges. Regisztrálni kellett, a chipem rendben is volt, viszont ahhoz, hogy jogosult legyek fényképezni is, kellett egy másik típusú kütyü is, én meg valamiért nem voltam a listán...aztán a bejáratnál 2 recepciós hölgy mégis segített egy ilyen másik típusú chiphez jutni. Az első amivel próbálkoztak nem működött, a második pedig, amikor ők aktiválták, kölcsönhatásba lépett az elsővel, amit a belépéshez kaptam, és ami a bal vállamra vetett hátizsákomban lapult, és gyerekek, olyan elektrosokkot, vagy nem is tudom minek nevezzem impulzust kaptam a bal oldalamra, mintha jól vesén rúgtak volna, vagy elzsibbasztottak volna egy áramütéssel ( nem volt kimondottan fájdalmas, de borzasztóan erős érzés, a lábaim is megroggyantak és szó szerint éreztem, úgy ugrottam ki az ágyból még mielőtt az ébresztő óra jelzett volna). Örvendek, hogy a chip csak a zsákomban volt, és nem a bőröm alatt, meg annak is, hogy ez csak egy beaktiválás volt, nem kiiktatás...
Nagyon remélem ez nem egy jósló álmom...
Az érdekes az, hogy azóta is pörgök ezerrel, mint a búgócsiga, vagy mint akit a 220 V-ba dugtak. ( ez nálam úgy nyilvánul meg, hogy egyfolytában beszélek, beszélek, le sem lehet lőni, nem tudom abbahagyni, már a családomat is komolyan sajnálom ilyenkor)
Lehet egy álom ilyen hatással a "valóságra"?
Vagy történhet "álomban" ilyen energetizálás?
Legyen szép napotok!
Tímea
[/FONT]

az akciók nem éred vannak ... mások célja helyett a magadét keresd... aktiváltak...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Álmomban sétáltam sok kis utcán át,házak között.Egy nagy kanyar jött,megcsúsztam,és bele estem a jobbra lévő hatalmas tengerbe,csendes volt,a szélére estem,így ki tudtam kecmeregni belőle.Úszni nem tudok.
2 nap mulva ismétlődött az álmom,de itt már nagyon háborgott a tenger,hatalmas hullámok voltak,és már messzebb estem a parttól.Vittek a hullámok…Rögtön felébredtem,mikor rájöttem,hogy odaveszek.
álmodban tudsz úszni ...próbáld ki
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=comic sans ms,sans-serif]Egy romos temetőbe mentem egy volt munkatársnőmmel, Böbével ( Ő egy idősebb nő, 6 évig dolgoztunk egy cégnél, és nagy hatással volt az életemre,olyan volt nekem mint egy nagyobb testvér, egy nővér, aki az életmódjával jó példával járt előttem, ( több-kevesebb sikerrel), ő vitt el először jógázni, spirituális könyveket adott kölcsön, és tőle hallottam először a reikiről, taro-ról, és nála láttam először, hogy húsevés nélkül sem hal éhen az ember. Vele tudtam megbeszélni mindazt ami érdekelt, és a többi normális embert pedig nem. Ő volt számomra az első, aki nyíltan vállalta a másságát, ezzel együtt a dilinyós bélyeget is).
Végig a bal oldalán helyezkedtem el.
Egy furcsa sírhelynél álltunk meg, fejfa, vagy sírkő helyett egy méretes kopott téglafal volt ( fogalmam sincs kinek a sírja lehetett).
Imádkoztunk, csak mantráztuk a Miatyánkot és az Üdvözlégyet egyiket a másik után...
Aztán Böbe virágmagot, (köztük apró fehér virág szirmok is voltak) szórt a földre.
Én a kiszórt magokból a bal markomba összeszedtem ötöt, aztán azok közül is kiemeltem egyet,a legnagyobbat...gömbölyű volt, olyan mint egy boróka mag...


vajon mit szeretne tanítani ez az álom?[/FONT]

a halottak emberek akik előttünk jártak ... ahogyan mondják mindannyian óriások vállán állunk .. tudásukért életükért hálával tartozunk .. ha gondolunk rájuk csak akkor tudunk arról amit ők már megtettek megéltek és megtudtak... sírjukon a virágok azt jelentik gondoltunk rájuk ekkor válunk igazi örökösökké...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
én most már két éve közel rendszerességgel a meghalt barátomról álmodom, közel hét éve, hogy már nincsen velem. Nem értem igazából, de gondolom most próbálja meg az elmém feldolgozni az élményhalmot.
igen segíthetsz is magadnak ebben előbb lesz tied mindaz a kellemes emléked amiért hálás vagy neki
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Olyan hülyeségeket álmodtam:
A barátnőimnek mutogattam bal kezemen a gyűrűmet, ami jegygyűrű volt, de nem szokványos:ezüst gyűrűcske volt, áttetsző fehér kövecskékkel.
Aztán egy nagyobb tömegben találtam magam, egy vörös hajú férfi egy villát nyomott a kezembe, mert ő éppen pihenni, hűsülni
készült. Furcsa volt ez a villa, ezüstös színű, és valahogy nagyon kiemelkedett a képből ( mintha világított volna, mint egy földönkívüli fém tárgy, ami sugárzik), amúgy minden egyéb földszínű volt.
A férfi csak nevetett,nevetett rengeteg fehér foga volt, kicsit irigykedve mondtam neki, hogy tetszik a haja természetes vörös színe, és kár, hogy kopaszodik a feje búbján. ( sajnos nem jutott eszembe megnézni a lábát :-()
Aztán mintha egy középkori várfalon kívül lettem volna, egy csürhe csoport dohányzott, és szórakozott azon, hogy 2 alakot valami ( idenemírhatomle) dologra "kényszerített".

Ezen annyira felháborodtam, hogy fel is ébredtem.
Nem tudom hol járhattam, de valami sántít, a középkorban nem ettek villával, és talán még a dohányzás sem volt szokás...

jegyürü ...
az ördög re gondolsz ... gonosz voltál...elismerted
mások megalázása.. végignézni is rossz...tedd jóvá... bocsáss meg
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Örülnék ha valaki segítene megérteni az álmom. Azt álmodtam hogy egy volt szerelmemmel találkoztam az ő városában egy parkban ahol anno egy szép délutánt töltöttünk. (nem láttam őt már több mint egy éve de mostanában egyre többet álmodok vele csak nem emlékszem rá)
Most az álmomban sétáltunk de nagyon feszült séta volt ez...aztán valamit kérdeztem tőle és sírt. Éreztem hogy egyszerre ott akart velem lenni és jó messzire szaladni tőlem. Mondta is hogy ő most elmegy...erre ideges lettem és valami üveget ami a kezembe volt neki dobtam egy oszlopnak ahol darabokra tört. Végül nem ment el és valami családi vacsorán kötöttünk ki...ennyi. (arra emlékszem hogy az előző álmaimban sosem szólt hozzám)

keresd meg ... talán üvegtörésél többet tudsz érte tenni
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok , keveset álmodok, vagy lehet csak nem emlékszem rá ? de a tegnapira igen , egy levelet kaptam postán nagyon messziröl , nagyon vártam már , de amikor a kezembe adta a postás elvolt szakadva , és az irás mosodva, hogy nem tudtam elolvasni , pedig tudtam ki irta , furcsa vajon mit akart mondani ? segitene valaki ? ... :)

többet kéne tenned a kapcsolataidért ha fontosnak nevezed
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok nem tudja valaki mit jelenthet?
Egy ismerős erdőben jártam a kislányommal, ismerős ösvényeken,de egy ismeretlen kerthez értünk ami be volt kerítve ahonnan először nem tudtunk kijutni,meg akart támadni egy mérges kutya de mégsem bántott.Aztán egy ismeretlen házba kerültünk ahol volt egy ismerős lány, meg 3 kínai nö,két lany es az anyjuk.majd a kislányom keresztapja is oda került és egy idegen férfi.Beszélgettünk,megittunk egy sima kávét aztán mikor el indultunk onnan a kislánynak adtak egy kabátot hogy ne fazzon de közben sok kis egér el szaladt hátán a retikűlömmel.Ekkor ébredtem fel.

légyszi ha valaki tudja mit jelenhet írjon.

ismeretlen ismerős álom a bizalomról ...akitől félsz abban megbízhatsz hűséges mint egykutya aki ajándékot a ismeretlenül elviheti az összes pénzedet
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én is elmesélem az egyik visszatérő álmomat.

A Marson vagyok, vagy vmilyen idegen bolygón esetleg az űrben és csak kívülről figyelem a Földet és tudom, hogy nem tudok ada visszatérni, mert senki sem tudja, hogy ott vagyok. Akkor nem vagyok még közvetlen életveszélyben, mert mondjuk szkafander van rajtam, mégis nagyon szomorú vagyok, hogy így halok meg. Távol mindenkiől és bánom, hogy miért mentm el a Földről.

Ez vajon mit jelenthet?

a kapcsolatokból épp csak te hiányzol pont oly távolról nézed őket mint ha a marson lennél ... olyan jó ott? ugye h nem ..
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
ma éjjeli álmom: anyám meghal, de nem tudom, hogy hogy, az álom elején ezt alapból tudom, hogy már meghalt, és ezért egy gyorsétterembe kell mennünk enni a testvéreimmel, és az apámmal (aki nem velünk él). Ott kértem valami ételt, de nem ettem meg, mert hirtelen a mamám lakásában voltam, a mamám fel-le járkált, tett-vett. Észre vettem, hogy ott van anyám is, de őt csak én látom valamiért, odamentem hozzá, és sírni kezdtem, aztán megöleltem. Nagyon hiányzol - mondtam. Erre annyit mondott aggódva: fiam, csak 78%! erre azt válaszoltam: semmi baj anya, az már az iskolában is 4-es, és mosolyogtam, de közben sírtam. Nem tudom mire vonatkozhatott ez, de valamiért nagyon megjegyeztem ezt a számot :D álmomban még sírtam, majd felébredtem, és örültem, hogy csak álom :)

az anya táplál.. gyors étterem ... tanulj fözni:p...
sztem vmi felvételi pontszám lesz.. minden képen vmi önállósulás elszakadás a szülőktől ... tehát tanulás
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mit jelenthet, ha álmomban ( megint) pisilnem kellett?
Ráadásul a mosdó ajtók zárva...ez egy kollégiumban, vagy szállodában lehetett, aztán kimentem. A szabadban voltak pottyantós árnyákszékek
( hány csillagos szálloda lehetett???), viszont belépőt kellett volna fizetni, én meg csak úgy mentem ki, minden nélkül, egy nő a bal oldalamról beszélt helyettem, biztosan megkérdezte bemehetnék-e ingyen , erre a pénztárnál ülő nő, fülig érő mosollyal, nagyon kedvesen, szívélyesen kitárta a kaput, hogy beléphessek, és azt mondta, hogy természetesen pláne egy erdélyi...
A budik, több is volt egy sorban, teljesen újnak tűntek, patyolat tiszták voltak, és az aljukon látszott az avar...



Persze tudom, tudom, az üzenet nekem szól, CSAK én fejthetem meg...
Mégis kíváncsi lennék szerintetek, miért visszatérő ez a téma? Miért vannak helyenként zárt ajtók, máshol szélesre tárt kapuk? miért hallom álmomban egyesek mondandóját, és miért "tudom" szavak nélkül a másokét...és mit képviselnek a hirtelen a semmiből előbukkanó segítségek?

köszönöm,
Tímea
500824ms6eoy3c9b.gif


pisilni elengedni... zárt ajtók amiket nem magad nyitsz meg ...
túl nagy a gyermeki éned állandóan segítségre szorulsz nagyobbak a céljaid mint a képességed.. fiatalkori beilleszkedés jellegzetes gondjai .. amik kisdologok :p
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
azt álmodtam hogy egy nagy pályaudvaron voltam, - nagyon széles volt, - és a vasuti-ház nagyon kicsi.(csak egy kis fehér házikó - talán potyogó vakolattal, szoval az állomás tobbmintvaloszinu nem volt egy fo paslyaudvar)
- tobb mint 20 sínpár futott az állomáson , - én meg baktattam rajtuk keresztul.
- nem uton hanem a sinek kozt-keresztul. vonat nem jott.
a sinek kozti kavicsokat - néztem. - és ugy éreztem nagyon sok a sín, a tulpartot meg nem láttam...
- eszembe otlott hogy jon majd valami vasuti rendor és megbuntet, - de nem jott, - és amugy sem érdekelt.

- egyébként szoktam emeletes vonatokkal, gozmozdonyokkal is álmodni - de azokra már nem emlékszem...

egzisztenciális álom gondolkozol merre menj válts vagy ne szakma vagyis irány még bármi lehet most a kavicsokból próbáltad megfejteni melyik vonat érdekesebb számodra ...terepfelmérés...
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Álmomban egy kertes házba szerettem volna bejutni, a kapujában álltam az utcán,és vártam, hogy valaki beenged.
A ház előtt kis virágágyás volt, éppen csak kezdtek kibújni a zöld levélkék, a házhoz járda és lépcső vezetett.
Egy kutya jött a kapuhoz, furcsa jobb mellső lába felhúzva, és csámpásan kifele állt.
Aztán a bal oldali szomszédos ház felől, (tudtam, hogy el van adva), jött egy másik kutya is, és egy harmadik is ( véreb szerű) amelyik dühösen,fenyegetően loholt.
Kibújtak a kapu melletti dróthálós kerítésen lévő lyukon és megtámadtak.
Én hanyatt estem, kezeimmel az arcomat takartam, és kiabáltam segítség, segítség.


???
köszönöm
off
mára megszünök bocs

on
bűntudatod van nem érzed h jogod lenne bejutni .. kezdődö kapcsolat máris ....segítségre szorulsz

azok a kutyák saját bűntudatod...tedd jóvá...bocsáss meg...
 

GadMar

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ma éjszaka ezt álmodtam:

Nagy társaságban voltam (nem buliban), egy hatalmas, 4 fős asztalokból álló ebédlőben várakoztunk valamire. Szinte mindenki idegen volt, talán 1-2 ismerős. Mintha vizsgázásra vártunk volna, mondtam is, hogy csak Radnótit ne húzzam, mert azt nem tudom. Közben a férfiak, fiúk udvaroltak a nőknek, lányoknak, nekem is többen egyszerre. Lehet, hogy agyamra ment az egyik topic, amelyik az udvarlásról vagy annak hiányáról szól.
De a lényeg, hogy mindenki pálinkát iszogatott, még hozzá nagyon finomat.
Szép lassan mindenki be volt csiccsentve egy kicsit. Valószínű ezért volt a sok udvarlás.
Nekem tetszett, jó érzés volt.

Szép napot mindenkinek, Marcsella !
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére