Mit gyűjtesz?

taia

Állandó Tag
Állandó Tag
mindenesetre oljan erdekes volt cserelni a tobbi gyerekekel...azt hiszem az volt a leg job az egeszben
 

hontalan

Állandó Tag
Állandó Tag
Utikönyveket, képzömüvészeti könyveket, szakácskönyveket
és magyar videófilmeket gyüjtök.
Gyerekként én is képeslapokat, szalvétákat és naptárakat gyüjtöttem.
 

derive

Állandó Tag
Állandó Tag
gyűjtés

Én Cray számítógépeket gyüjtök, de sajna hosszú évek alatt sem sikerült egyet sem betenni a gyüjteménybe :)))))))))))))))))))))))))))))
 

Karcsi 72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekem is van egy szenvedélyem. Én gombellemeket gyüjtök. Ha van valakinek szívesen átveszem. Első sorban órásoktól remélek gombellemeket, amiért még fizetnék is.
Üdv:
Silvermann
Szia!
A gyerekek versengenek az iskolában, ki tud több elemet összegyüjteni. (A veszélyes hulladékok kezelése miatt.) 2 hónap alatt kb. 8kg elemet adtam az egyiknek, ő vezet a versenyben. Te mennyinél jársz a picikkel?
 

Attidavand

Állandó Tag
Állandó Tag
Gyermekkoromban vasgolyókat, később szalvétát. Ifjú felnőttként söröskupakokat drótra felfűzve. Mostanság pedig kottákat és főleg magyar előadók zenéit.
 

Boszi66

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Júlia!

Az ötlet nem rossz,a párommal miis gondoltunk rá,hogy gyűjteni kéne tapéta gyanánt. Ha kiszámolod négyzetméter ára néhányszorosa a legdrágább tapéta árának.
Én gyűjtöm a puha,szőrős kis figurákat,könyvmániás vagyok. Gyereknek gyűjtöttem szalvétát,kártyanaptárt.
 

Ajna

Új tag
Szisztok , mindenféle plüssállatkákat, lehet kicsi , nagy .Egyedül egy normális koala macit nem sikerült beszereznem!
 

2003mte

Állandó Tag
Állandó Tag
Re: Mit gyűjtesz? - Rövid, igaz Siker örténet - Olvass el!

... évekkel ezelőtt, még a 90-es évek elején, az egyik kereskedelmi Cégnél dolgoztam (megrendeléseket vettem át, majd az elkészült munkákat leszámláztam, illetve átadtam a megrendelőknek). :444:

Egyik nap, az egyik Kedves Ügyfél :55: előadta: Van egy rákos kisfiú, aki névjegyeket gyűjt, aki szeretne bele kerülni a rekordok könyvébe, mint az a kisfiú, akinek a világon a legtöbb névjegye van/volt és ha gondolom, akkor küldjek neki egy névjegyet, valamint ezt a rövid tájékoztató levelet fénymásoljam le, majd küldjem el további öt ismerősnek, hogy Ők is küldjenek névjegyet / küldjék tovább öt ismerősüknek a levelet ... így tovább... lehetőleg ne szakadjon meg a lánc.

Én még aznap ÍGY tettem. ;)

Ismerőseimtől jöttek a visszajelzések, hogy megkapták a levelet, Ők is küldtek névjegyet a megadott címre és a lefénymásolt levelet tovább küldték, a Kisfiú kivánsága szerint.

...

Aztán telt-múlt az idő, talán egy év is eltelt azóta, hogy névjegyet küldtem a beteg Kisfiúnak, amikor újra találkoztam a Kedves Ügyféllel :55:, aki örömmel értesített arról, hogy a Kisfiú rák betegségéből MEGGYÓGYULT!!! :ugras:
Nem is gondolták volna, de oly nagyon sok-sok névjegyet kapott szerte a Nagy Világból, azaz oly nagyon sokan-sokan gondoltak Rá, hogy MEGGYÓGYULT!!! :ugras: Azért jött, hogy megköszönje a Kisfiú nevében és megkért, értesítsem azon ismerőseimet is a jóóó hírről, akik küldtek névjegyet.

Örülök, hogy segíthettem!!! :D

Üdv. M.T.E.
 

formás

Állandó Tag
Állandó Tag
Imádom a gyertyákat. Külömböző méretű, szinű, és formájú van nekem. Néha nehéz szivvel de meggyújtók egyet a készletből , de utána gyorsan pótolom is.
 
Oldal tetejére