Mit olvastál utoljára? II.

Klarissza525

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Az utolsó könyv melyet olvastam az Sarah J. Maas-től a Köd és harag udvara c. kötet. Az ACOTAR sorozat második kötete. Illetve folyamatban van a harmadik kötet. Egészen jóleső ilyen monstrumokat olvasni egyébként!
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Decemberben olyan könyveket olvastam, ami télen játszódik; valamilyen módon kapcsolódik az ünnepekhez.
Forró Pál - Játék a havason: könnyed, humoros, csavaros történet.
Agatha Christie - Poirot karácsonya : első olvasmányom az írónőtől, de nem az utolsó.
Josie Silver - Egy decemberi nap: nagyon nem a stílusom és abba is akartam hagyni, de csak adtam még egy esélyt hogyan végződik a történet, ami 9 év sztorija.
John Grisham - Elmaradt karácsony: miért is költünk annyit a karácsonyra, ha inkább hajóútra is mehetnénk? De mit szól ehhez a környezetünk? És mi van, ha az utolsó pillanatban mégis megünnepeljük a karácsonyt? Vicces, könnyed, elgondolkodtató történet volt számomra.
Még belefért Louisa May Alcott - Kisasszonyok és a Jó feleségek kötetek. Nyugodt, lecsendesítő családregény. A sorozat utolsó két kötete már januárra marad.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Januári olvasmányaim:
Patricia Highsmith - Idegenek a vonaton. Jó kis könyv volt! Elvállalunk-e egy gyilkosságot? Ha igen, az milyen hatással lesz az életünkre? A könyv megjelenését követő évben Hitchcock rögtön meg is filmesítette a történetet.
Kaffka Margit - Színek és évek / Hangyaboly. Az első történetet szívesen olvastam, bár már az elején volt egy mondat, ami kiverte a biztosítékot nálam. "Öregasszony vagyok, tavaszkor múltam ötvenesztendős". :) Tudom, abban a korban ez volt a normális. Ezt leszámítva tetszett Magda története. A Hangyaboly nem nyerte el annyira a tetszésemet, Szabó Magda Abigélje jutott eszembe róla. Bár lehet, hogy csak a zárda, az iskola, fiatal lányok, szerelem miatt.
Louis May Alcott - Fiatalurak és Jo fiai. Mindkét regény a Kisasszonyok folytatása, bár már inkább Jo történtete az általuk működtetett iskoláról és a családról. A Jo fiait már kicsit vontatottnak találom, bár még nem teljesen értem a végére.
 

Zalabai Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Most Elle Kennedy könyveit olvasom...a Briar U sorozat 4. részét ,utána a Sarina Bowen-nel közös könyve a Jófiú következik. Szerencsére jól el vagyok látva olvasnivalóval, idén már 10 könyvvel lettem gazdagabb. Ti min olvastok inkább? Én szoktam olvasni laptopon, Ebook-om is van ,de a rendes könyvek a nyerők nálam. Imádom az új szerzeményeket megszagolgatni, megsimítani a fedlapját....teljesen más illata van az új könyveknek,más az antikvárból beszerzetteknek,soknak domborműves a fedlapja.....a család szerint van egy kis defektem :dr_4:
 
Oldal tetejére