Mit olvastál utoljára? II.

Klarissza525

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Az utolsó könyv melyet olvastam az Sarah J. Maas-től a Köd és harag udvara c. kötet. Az ACOTAR sorozat második kötete. Illetve folyamatban van a harmadik kötet. Egészen jóleső ilyen monstrumokat olvasni egyébként!
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Decemberben olyan könyveket olvastam, ami télen játszódik; valamilyen módon kapcsolódik az ünnepekhez.
Forró Pál - Játék a havason: könnyed, humoros, csavaros történet.
Agatha Christie - Poirot karácsonya : első olvasmányom az írónőtől, de nem az utolsó.
Josie Silver - Egy decemberi nap: nagyon nem a stílusom és abba is akartam hagyni, de csak adtam még egy esélyt hogyan végződik a történet, ami 9 év sztorija.
John Grisham - Elmaradt karácsony: miért is költünk annyit a karácsonyra, ha inkább hajóútra is mehetnénk? De mit szól ehhez a környezetünk? És mi van, ha az utolsó pillanatban mégis megünnepeljük a karácsonyt? Vicces, könnyed, elgondolkodtató történet volt számomra.
Még belefért Louisa May Alcott - Kisasszonyok és a Jó feleségek kötetek. Nyugodt, lecsendesítő családregény. A sorozat utolsó két kötete már januárra marad.
 

Dabadi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Januári olvasmányaim:
Patricia Highsmith - Idegenek a vonaton. Jó kis könyv volt! Elvállalunk-e egy gyilkosságot? Ha igen, az milyen hatással lesz az életünkre? A könyv megjelenését követő évben Hitchcock rögtön meg is filmesítette a történetet.
Kaffka Margit - Színek és évek / Hangyaboly. Az első történetet szívesen olvastam, bár már az elején volt egy mondat, ami kiverte a biztosítékot nálam. "Öregasszony vagyok, tavaszkor múltam ötvenesztendős". :) Tudom, abban a korban ez volt a normális. Ezt leszámítva tetszett Magda története. A Hangyaboly nem nyerte el annyira a tetszésemet, Szabó Magda Abigélje jutott eszembe róla. Bár lehet, hogy csak a zárda, az iskola, fiatal lányok, szerelem miatt.
Louis May Alcott - Fiatalurak és Jo fiai. Mindkét regény a Kisasszonyok folytatása, bár már inkább Jo történtete az általuk működtetett iskoláról és a családról. A Jo fiait már kicsit vontatottnak találom, bár még nem teljesen értem a végére.
 
Sziasztok!
Legutóbb Nalini Singh Angyali vadász sorozatát kezdtem olvasni. Még magam is meg lepődtem, hogy mennyire magával ragadott. Most kezdem majd az Egy világ két faj sorozatát.
 

Zalabai Kata

Állandó Tag
Állandó Tag
Most Elle Kennedy könyveit olvasom...a Briar U sorozat 4. részét ,utána a Sarina Bowen-nel közös könyve a Jófiú következik. Szerencsére jól el vagyok látva olvasnivalóval, idén már 10 könyvvel lettem gazdagabb. Ti min olvastok inkább? Én szoktam olvasni laptopon, Ebook-om is van ,de a rendes könyvek a nyerők nálam. Imádom az új szerzeményeket megszagolgatni, megsimítani a fedlapját....teljesen más illata van az új könyveknek,más az antikvárból beszerzetteknek,soknak domborműves a fedlapja.....a család szerint van egy kis defektem :dr_4:
 
Oldal tetejére