Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 15 - Sötét titok
Ez is nagyon izgalmas volt, letehetetlen. Megint voltak benne új elemek, fantáziadús harcok a gonosszal, titkok és rejtélyek és sok félreértés és küzdelem az életpár szerelmének elnyeréséért.
covers_353397.jpg

Rafael és négy fivére, halhatatlan Kárpáti vadászok voltak. Akkor mentek otthonukból, a Kárpátok hegyeiből messze a családjuktól és a rokonaiktól Dél-Amerikába, amikor az még vad, törvénytelen föld volt, amit a vámpirok jelenléte sújtott. Rafael egyik testvérével egy csalási ügy megoldása miatt utaztak Amerikába. Ott látta meg az apró termetű emberi nőt, aki éppen egy félvad ló betörésével bajlódott.
„Rafael egy vámpírvadász volt, a gyors döntések és tettek embere. Majdnem kétezer évnyi létezés után, hirtelen egy teljesen új területen találta magát. Csak bámult lefelé a hatalmas lovon ülő aprócska nőre, és agyát lebénította a sokk. Majdnem ezerhétszáz éve volt, hogy Rafael utoljára színeket látott, vagy érzelmeket érzett. És most, egyetlen szempillantás alatt, ahogy lefelé meredt maga alá az apró karámra, ahová az egymással csatázó ló és lovas volt összezárva és figyelte a kibontakozó drámát, minden megváltozott. Látta fényes hajának lángszínét. Látta farmerjének kopott kékjét, sápadt rózsaszín ingét. Látta a lovat, egy fényes sötétvöröset, ahogy a fejét dobálta, forgott és kirúgott. Az idő mintha lelassult volna, hogy minden részlet megmaradhasson az elméjében. A sok évszázad alatt felgyűlt érzelmek úgy áradtak rajta keresztül, mint az izzó láva, rákényszerítve őt, hogy észvesztő ütemben próbálja meg rendezni őket. Az érzelmek újak és nyersek voltak, a színek túl élénkek és vibrálóak, a teste életre kelt és színültig volt hajthatatlan szexuális éhséggel. Elképesztő volt a lány közelében lenni, tudni, hogy ott van a világában.”
Colby Jansen egy többféle pszihés képességgel rendelkező fiatal lány, aki minden erejével azért küzd, hogy édesanyja és később szeretett nevelőapja halála után megtartsa és működtesse a családi farmot, saját és a még gyermek féltestvérei örökségét. Az ehhez szükséges felvett kölcsön törlesztési határidő szoritásában furcsa események és balesetek nehezitik a dolgát. Ráadásul megjelennek féltestvérei rokonai, a két gazdag De la Cruze fivérrel a hátuk mögött, hogy magukhoz vegyék és elvigyék a gyerekeket. Colby egy gyakorlatias nő, nem olyan, akit megingathat holmiféle fizikai vonzalom. Ez a férfi képes ki és bekapcsolni a sármját, hogy célt érjen. Mégis, hiába küzd az érzései és érzékei ellen lehetetlen kirétnie Rafael iránti erőteljes vonzalma elől.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Most két vacak könyvet hozok. Akinek az enyémhez hasonló az ízlése könyvek terén, kerülje őket nagy ívben!

Nora Roberts: Dark Witch
Ez szánalmas volt, a fantasy része béna és erőtlen, a többi meg szánalmas. Kedvelem az írónőt, vannak könyvei, amik előtt le a kalappal (Zoya, A sztár pl. amik így hirtelen beugranak), de ez kritikán aluli.

Kresley Cole: Méreghercegnő (Az Arkánum Krónikák 1.)
A helyzet itt is ugyanaz, a szerző neve sajnos semmire nem garancia. Ezt végigszenvedtem, de ennél unalmasabb, blődebb ifjúsági fantasy ritkán kerül nyomdába.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Fiona Paul - Örök rózsa 2 - Belladonna
Ez nagyon jó volt, izgalmas az első oldaltól az utolsóig. Számomra végig megoldhatatlan volt az ügy, olyan rövid idő állt rendelkezésre, tekintve, hogy a középkori Itáliában még az utazás is több napot, akár egész hetet vett igénybe. Néha majd megőrültem, úgy féltettem a szereplőket.
Ráadásul néztem külföldi oldalakon, ez egy trilógia és hire-pora sincs, hogy készülne magyar kiadásban a 3. rész. :(Igaz most befejezettebb lett ez a rész, mint az első és nyugvópontra került egy kicsit a történet, de a gyilkosok még mindig szabadon garázdálkodnak.

covers_319992.jpg

Az Örök Rózsa titkai második, lenyűgöző részében Cassandra Caravello igyekszik elfelejteni Falcót, a zabolátlan festőművészt, aki magával vitte a szívét, amikor távozott Velencéből, s közben egyre közelebb kerül erős és határozott vőlegényéhez, Lucához. Úgy tűnik azonban, Lucának is akadnak titkai. Amikor az éjszaka közepén katonák jönnek a fiatalemberért és letartóztatják, Cass élete ismét a feje tetejére áll. Meg kell mentenie Lucát, ami azt jelenti, hogy meg kell keresnie az egyetlen dolgot, amely bizonyíthatja vőlegénye ártatlanságát, az Örök Rózsa könyvét. Így hát Cass Firenzébe indul, a városba, amelyről azt suttogják, megszállták a vámpírok, s éjszakánként titkos táncesteknek és az Örök Rózsa Rendje gyertyafényes találkozóinak a színtere…, valamint Falco otthona, aki nem másnak dolgozik, mint Belladonnának, a rend döbbenetesen szép vezetőjének. Bízhat-e Cass a szívében, hogy ezúttal elvezeti az igazsághoz? Semmi sem az, aminek tűnik, és az igazság talán mind közül a leghalálosabb méreg. A Belladonna a Méreg folytatása.
 

kovadri15

Állandó Tag
Állandó Tag
Jennifer McVeigh - Afrikai akác
Ha valaki látta, olvasta a Színes fátyol című művet és tetszett neki, szerintem ez is fog. Hangulatában, sztoriban bár kicsit máskor és máshogyan játszódik vannak hasonlóságok. Fiatal lány aki eleinte eléggé naív és nem is tudja érzelmeit hova tenni vagy tipikusan a felnövés szakaszában elbizonytalanodik és meghozza a döntéseket jót-rosszat egyaránt. Nagyon szép íve van a sztorinak és olvasmányos, vannak benne fordulatok sokszor már az olvasó sem biztos benne minek vagy kinek drukkoljon. Jó könyv, hamar befaltam. Rögtön utána szintén itt az oldalon találtam:

Helen Marten - A kávé illata
szerencsém van folyamatosan jobbnál jobb könyveket fogtam ki. ebben a könyvben sem kellett csalódnom. Szintén fordulatos, már-már érzelmi hullámvasút (annyira azért nem, mint a Tölgyfa a dombtetőn), de vannak benne meglepő történések és szinte végig izgalomban tartja az író az olvasót. Már nem is tudjuk mi lenne a legjobb a végére, mi lesz a sorsa a kávéháznak és a körülötte, benne élő embereknek. ok küzdelem, érzelem és erő.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tessa Dare: Romancing the Duke
Történelmi-romantikus, mondhatnám a szokásos, de tetszett. Jó volt, hogy a férfi nem nyerte vissza a látását, az túl rózsaszín és habos-babos megoldás lett volna; tetszett Moranglia és állampolgárai, bár az ilyesfajta rajongás engem megmosolyogtat; és az is bejött, ahogy a két főszereplő változott, alakult.
 

anita 40

Állandó Tag
Állandó Tag
Most két vacak könyvet hozok. Akinek az enyémhez hasonló az ízlése könyvek terén, kerülje őket nagy ívben!

Nora Roberts: Dark Witch
Ez szánalmas volt, a fantasy része béna és erőtlen, a többi meg szánalmas. Kedvelem az írónőt, vannak könyvei, amik előtt le a kalappal (Zoya, A sztár pl. amik így hirtelen beugranak), de ez kritikán aluli.

Kresley Cole: Méreghercegnő (Az Arkánum Krónikák 1.)
A helyzet itt is ugyanaz, a szerző neve sajnos semmire nem garancia. Ezt végigszenvedtem, de ennél unalmasabb, blődebb ifjúsági fantasy ritkán kerül nyomdába.
Nora Roberts Boonsboro trilogiat olvastam. Tetszettek,jo kis csaladregeny
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Lakatos Levente: Bomlás
Szerintem egész jó.Legalábbis sokkal jobb,mint amire számítottam.valószínű, a többi regényét is elolvasom.Most vagyok túl a felén.Igaz, időnként elég "nyers" a stílusa,,aki kézbe veszi,erre mindenképp számítson erre.

Előtte Jodi Picoult: Törékeny c. könyve volt olvasva.Nagyon elgondolkodtató témái vannak.
 

ErzsóT

Állandó Tag
Állandó Tag
Paula Hawkins- A lány a vonaton. Kíváncsi voltam mi ez a felhajtás körülötte. Eléggé borongós hangulata van, és nem csak azért mert Angliában játszódik... :). Ennek ellenére nekem tetszett. Izgalmas volt, olvastatta magát a történet. De most azért valami napsütéses olvasnivalót keresek.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tessa Dare: Say Yes to the Marquess
Ez nem jött be annyira, mint az írónő előző könyve, nyögvenyelősen, darabokban rágtam végig magam rajta. Mondjuk lehet, a meleg is hibás benne, szenvedek nagyon. :(
 

Rakó Józsefné

Állandó Tag
Állandó Tag
Jennifer Ashley: Lady Isabella botrányos házassága (Mackenzie fivérek 2.)
Nagyon jó szórakoztató olvasmány.
Nem volt kérdéses, hogy elolvasom a sorozat többi részét is, mert nagyon bejött az 1. rész. Az előző résznél említett egyedi történet erre a részre is jellemző, mert nem egy szokványos alaphelyzetből indulnak főhőseink: Isabella és Mac 3 év házasság után szétköltöznek és majd csak újabb 3 év után állnak szóba egymással.
Már el is kezdtem a 3. rész olvasását.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Catherine Lyndell - A vágyak útjain
Nagyon jó kis könyv volt ez. Japánban játszódik, gyönyörű útleirásokkal, kalandokkal, izgalommal, szerelemmel. Néha azért kedvem lett volna a hősnőt kicsit megrázni, de az ő kényszerképzetei is kellettek a bonyodalmakhoz és a saját megvilágosodásához.

covers_108635.jpg

Tessie Gallagher és Morgan Lancaster útjába sem az idő, sem a távolság nem állhat. Mindent elsöprő szerelmük a messzi, titokzatos és rejtélyekkel teli Japánba vezeti el őket, ahol felkutatására indulnak a Gassan Kard titkának…

Jason karjai olyan erősen fonódtak a lány dereka köré, mintha évek óta csak erre a pillanatra vártak volna. Tessie a megdöbbenéstől levegő után kapkodott, majd a férfi ajka az övére tapadt. A férfi erős teste a lányéhoz simult, s szinte átégette a lány ingét. Tessie úgy érzete, sokkal jobban ismeri most Jason testének minden mozdulatát, mint akkor, azon a tíz évvel ezelötti éjszakán..
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Linda Lee - Sivatagi rózsa
Ez is jó könyv volt, könnyű nyári olvasmány, sok izgalommal, kalanddal, szerelmesek közötti csatározással, ajánlom azoknak, akik a komoly könyvek között vágynak egy kis levezetésre és hangulat javitásra.

covers_120491.jpg

Lorenának szembe kell néznie múltjával, szembesülnie kell jelenével és jövőjével, miközben egy eddig ismeretlen, új érzés keríti hatalmába…
Lorena halkan tiltakozott. Clay enyhített szorításán, de nem engedte el. Forró ajkát a lányéhoz érintette, majd tüzes csókjaival elárasztotta egész arcát, fülét, nyakát….
A lány gerincén borzongás futott végig, amint a férfi forró lehelete bőrét simogatta, … s átadta magát annak az érzésnek, ami immár korlátlanul lángolt testében.
Clay ismét a lány ajkát kereste, megpróbálva behatolni rejtett mélységeibe. Érezte, amint vére egyre nagyobb hévvel égett, lényének belsejéből táplálkozott, s addig duzzadt, míg megtelt olyan vággyal, amit fel akart deríteni és ki akart elégíteni…
 

garbika

Állandó Tag
Állandó Tag
Douglas Preston – Lincoln Child: Pendergast sorozat
Nagyon izgalmas, olvasmányos sorozat. Én konkrétan alig bírtam esténként letenni. Most nagyon szomorkodom, hogy mi lesz velem Pendergast különleges ügynök hideg kék szeme nélkül. Már éppen kezdtem szerelembe esni ;)
Az első kötetnél nekem kezdetben úgy tűnt, hogy kicsit túl misztikus lesz, de aztán visszaterelődött a történet a normális krimi medrébe. Mindegyik kötet szuper.
covers_28873.jpg
covers_54104.jpg
covers_27238.jpg
covers_8554.jpg
covers_40711.jpg
covers_40713.jpg
covers_40715.jpg
covers_65202.jpg
covers_79653.jpg

covers_128090.jpg
covers_167454.jpg
covers_223196.jpg
covers_296204.jpg
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Erin Knightley: The Duke Can Go to the Devil
Történelmi-romantikus. Tetszett, mert a főszereplők változtak, alakultak, sőt egyes mellékszereplők is. Amit hiányoltam: az erotika totális hiánya. Pár csók elcsattant ugyan benne, de nem jött át az a feszültség, vonzódás a két főszereplő között, amit egy-két sikamlósabb jelenettel érzékeltetni lehetett volna.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Rebecca Shaw: Az új lelkész (Turnham Malpas 1.)
Na ez ritka rossz volt. :( A fülszöveg az Agatha Raisin-sorozathoz hasonlította, nos ez is egy kis angol faluban játszódik, de itt vége is a hasonlóságnak. A szereplők nem elég kidolgozottak, mikor azt hinném, valakit már kellően bemutatott az írónő, mond vagy csinál valamit az illető, amit totál idegen attól, amilyennek addig láttam. Zavaró. A cselekmény össze-vissza, kapkodó, belekap dolgokba de nem viszi végig. Rossz volt, na.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 16 - Sötét démon
Ez megint remek volt, nagyon tetszett. :hurra:Csodálatos, hogy még mindig minden rész meg tud újulni és újabb meglepetéseket okozni. Azon kivül, hogy megint rettentően izgalmas volt, és persze a nagy szerelem sem hiányzott, volt benne sok humor, varázslat és végre újra találkozhattunk a hercegi párral és sok régi ismerőssel, mert a történet megint a Kárpátok hegyei között játszódott. Alig várom a következő részt és hálás köszönet a készitőknek
.:dr_24:
covers_353399.jpg
 

lona1224

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekikezdtem a nagy monumentáli Trónók harca c.5 kötetes sorozatnak.A filmsorozatot már megnéztem nekem nagyon tetszett, A harmadik résznél tartok a könyv is nagyon szuper.
 

Adri76

Állandó Tag
Állandó Tag
Jane Austin könyveket olvastam mostanában, olyan jó kis nyaralós könyvek :) És, amikor már elég volt az idillből, közé tettem Stephen King Állattemető c. könyvét - ez meg borzongatós, és egyúttal nagyon elgondolkodtató. Jane Austin-tól nekem eddig a Meggyőző érvek c. könyv tetszett a legjobban, főleg, mert ennek nem ismertem a sztoriját filmről. Aztán elővettem régi könyveket is, tegnap fejeztem be egy Robin Cook könyvet, a Halálos kockázat-ot - izgalmas, érdekes orvosi krimi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére