Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

kakukkmadaras

Állandó Tag
Állandó Tag
Nicole Krausstól olvastam a The History of Love című könyvet. Több szálon fut a cselekmény, először úgy tűnik, semmi közük egymáshoz a történeteknek, de végül csak összeérnek a szálak.
A könyv a szeretetről szól, tényleg: szerelem, szülő-gyerek, barátság, testvérek közti szeretet.
 

korovjov100

Állandó Tag
Állandó Tag
Bulgakov Mester és Margaritája az egyik kedvencem.Pedig az elején még nem igazán fogott meg a történet.
Legútobb Jo Nesbo: A megváltót olvastam
Az eddigi legjobb Nesbo könyv idáig.
 

diddl48

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem az egyik kedvencem Sherrilyn Kenyon Dark Hunter sorozata és múlt héten Acheron-t olvastam ki angolul.
 

Eraa

Állandó Tag
Állandó Tag
Humoros és tragikus. Ajánlom lányoknak, asszonyoknak, fiúknak és férfiaknak.;)

"Nem igazán emlékszem már, hogyan kezdődött: talán, azzal a beszélgetéssel, amikor egy idősnő annyira megvetően beszélt a vaginájáról, hogy meghökkentett, és elgondolkoztam azon, vajon más nők mit gondolnakerről. Emlékszem, hogy kérdeztem a barátnőimet, és meglepett a nyíltságuk és az, hogy milyen szívesen beszéltek a témáról.Volt egy barátnőm például, aki azt mondta, hogyha a vaginája felöltözne, biztosan svájcisapkát hordana. Akkoriban élte éppen a "francia korszakát." "

A könyvet megtaláljátok az Elektronikus írások 54.-ik oldalán.
Meg tudnád mondani hol van pontosan? Nem találom :(

Köszi
Era
 

Maddalena

Új tag
Kevenc könyvek

Új tag vagyok a fórumon . Magyarországon egy közepes nagyságú városban élek. Az utóbbi idóben Ulickaja, a híres orosz írónő a kedvencem. Az első könyv, amit olvastam tőle az " Életművésznők " volt. Elbeszéléskötet, izgalmas és érdekes női sorsokról. Nálink most jelent meg az írónő legutóbbi könyve az Imágó. Tegnap vásároltam meg, holnap kezdődik az őszi szünet, amikor reményeim szerint elolvashatom. Kanadában jelent meg Ulickajától könyv? Ki , illetve kik jelenleg a leghíresebb kanadai írók.
Előre is köyzönöm a válaszokat.

Maddalena
 

MonaLisa2

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia!

Én is kedvelem a sorozatot, én magyarul kezdtem el olvasni Acheron könyvét, de valahogy elakadtam, nagyon nyomasztó a története, a múltbéli események miatt. Nem tudom érdemes e elolvasnom, neked mi a véleményed a könyről?
 

Atyaman

Állandó Tag
Állandó Tag
Cs. Szabó Sándor: Prón - A programozott klóntermék

Érdekes és elgondolkodtató kis regény, ami a humort sem nélkülözi. Bár központi témája a kereszténység, de szerencsére nem próbál meg téríteni, hanem pár elgondolkodtató kérdést jár körbe. Ezekhez kiváló kiinduló pontot és hátteret biztosít a sci-fi környezet. Ajánlós.
 

Lénárd4

Állandó Tag
Állandó Tag
Martin Andersen Nexö: Ditte, az ember lánya című regényét olvastam. Egy XIX. századi nyomorúságos dán lány életéről szól. Kitűnik az többi ember közül a szeretetével, megfeneklik ugyan a világban, gyarló emberek közé tartozik, de mégis helyén van a szíve. A regény az egész életét beszéli el.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére