Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Pillanat78

Állandó Tag
Állandó Tag
Gaura Ágnes - Vámpírok múzsája (Borbíró Bori 1.)

Sokáig halogattam, rakosgattam a sorozat első három kötetét az egyik polcról a másikra, aztán egyik nap felcsaptam és belekezdtem. Egyes oldalakon olyan hirtelen értek a poénok, hogy szó szerint hangosan felröhögtem és ezeknek a mentális csapásoknak a hatásait nem lehet sehogy sem elfojtani vagy vihorászásnak, illetve szemérmes kuncogásnak álcázni :) könnyesen, hangosan röhögtem és kész! :)
A történet érdekes volt. Jó, elismerem az érdekes, olyan semmilyen meghatározás, de a harmadik könyv (Átkozott balszerencse) vége totálisan kiverte nálam a biztosítékot, így, ez esetemben -elismerem- ronthatta a teljes történeti szál megítélését.
 

Mytia

Állandó Tag
Állandó Tag
Beleolvastam Jenny Downhan - Amíg élek c. könyvbe... Mindenki csak akkor olvassa, ha van kéznél egy rakat papírzsepi és van ideje utána merengeni, összeszedni magát. Mindemellett (a szív megszakadása garantált) mégis érdemes elolvasni, mert az üzenete csodálatos és mindig észben kellene tartanunk.
 

Mytia

Állandó Tag
Állandó Tag
Jay Crownover - Rule
Olyan könyv, ahol egyetlen egy helyen irritált egy picit az egyik főszerepló (ez nálam nagy szó): amikor Shaw beleegyezett, hogy az exével menjen az anyjáékhoz, de végső soron ezt is megértettem.
 

Mytia

Állandó Tag
Állandó Tag
Catherine Anderson - A nap fénye
Végre egy C.A. regény, ahol nem domborodik ki a mély vallásosság (nem ítélek el semmilyen vallást, csak a könyveiben sokszor erőltetettnek érzem ezt a vonalat) és az igazságszolgáltatás igazságtalansága. Ez egy igazán szívet melengető, édes könyv :)
 
Utoljára módosítva:
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére