Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

sanctieri

Állandó Tag
Állandó Tag
Vamos Miklos: Apak konyve.
Szeretem a Vamos konyveket, olyan otthonosan erzem magam bennuk, bele lehet nagyon feledkezni.Ez egy csaladregeny volt, generaciokon keresztul koveti nyomon az elsoszulottek elettortenetet , igy jo nehany emberi sorssal behatoan megismerkedhet az ember:) Olvasmányos,hangulatos, szep szoveg.
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
Emma Chase: Behálóza/ Fejvesztve: Jó kis könyvek voltak, de semmi extra, mert kiszámítható volt a cselekmény és a karakterek. De 1 olvasásra jók voltak.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Trish Doller: Something like normal
Jó volt, csak túlságosan rövid...én még szívesen olvastam volna Solo és Harper kapcsolatának alakulásáról, vagy épp Solo anyjának a további életéről...A végén a levél jó lezárás lenne, ha nem lenne most is hiányérzetem a könyvel kapcsolatban...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Georgette Heyer - [Alastair trilógia 3] - Háború és bálok
Huh! Ennél rosszabb könyvet már régóta nem olvastam. DÖG UNALMAS! :dr_103:Alig tudtam átrágni magam rajta. Telve van érdektelen, száraz úgynevezett "történelmi" adatokkal a waterloo-i csatáról és annak előkészületeiről, és oldalakon keresztül a bálokon megjelent történeten kívüli személyek nevének felsorolásával. Valószínűleg ennél a könyvnél oldalszámra fizették az írót. Az előző két rész izgalmas, fordulatos, szellemes volt, de ez? Az 500 valahány oldalból kb 100 oldal volt a valódi történet, de az is szellemtelen fércmunka.:o
A szereplők utálatosak, egyáltalán nem szerethetőek, a férfi főszereplő egy málé, a női pedig olyan, akit félóránként szívem szerint felpofoztam volna.
Az első 100 oldal után lehetett csak rájönni, hogy miképp kapcsolódik a történet a trilógiához és hogy a főhősnő, a kikapós özvegy tulajdonképpen Alastair lány. A családfából hiányzik egy generáció, ezen özvegy és testvéreinek a szülei, így szinte teljesen érthetetlen és követhetetlen, hogy ki kicsoda. :dr_104:
A vége összecsapva, szinte nincs is vége. Mivel megvan nekem papírban is, megnéztem, hátha lemaradt az ebook végéről pár oldal, de nem így volt, tényleg ott volt a vége.
Az egész könyv borzalmas és hatalmas csalódás volt számomra.
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:
covers_260010.jpg

1815-ben a megszálló hadsereg égisze alatt álló Brüsszel a legvidámabb város egész Európában. Az előkelő, könnyed társaság középpontja a legalább olyan botrányos, mint gyönyörű ifjú özvegy, Lady Barbara Childe. Amikor megismeri Charles Audley ezredest, Wellington herceg elegáns és jóképű szárnysegédét, életvidámsága nem ismer határokat… egészen a végzetes waterloo-i csatáig.
 
Utoljára módosítva:

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Marni Bates: Láthatósági mellény lúzereknek
Egész jó kis könyvnek tartanám, ha tini lennék...voltak benne jó beszólások, de amúgy nem tudott meglepni...egyszerűen nem tartozom a könyv célcsoportjának a táborához...
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Tana French: Szellemház
Nagy csalódás volt, végig sem olvastam, annyira untatott. Kár, pedig eddig minden nagyon jó volt, amit az írónőtől olvastam.

Tartalom:
Egy nap, amely romba dönti egy család életét. Egy minden képzeletet felülmúló hely, amely az ígéret helyett a kárhozat földjévé lesz; ahol soha nem lehetsz biztonságban. Egy nyomozó, aki a hátborzongató gyilkosság nyomába ered.
Az egykori kedvelt kikötő egy isten háta mögötti, tengerparti lakótelep: félig-meddig lakott, félkész házak, derékba tört álmok színhelye. Egy napon holtan találnak itt két gyermeket és az apjukat. Az anya életéért az orvosok a műtőasztalon küzdenek. Az ügyre – hosszú kihagyás után – a sztárnyomozót, Michael „Bombázó” Kennedyt állítják. A zsigereiben érzi: az év ügye lett az övé. A gyilkosság helyszínének említésére azonban számtalan emlék rohanja meg: e baljós helyhez köthetők gyerekkorának legboldogabb percei. Ahogy a legszörnyűbb is.
A nyomozás során Kennedy kénytelen ráébredni arra, hogy mindaz, amiről eddig úgy vélte, az irányítása alatt áll, kicsúszik a kezei közül. Az utolsó, a kikötőben eltöltött nyári éjszaka gyerekkori tragédiája, amely örökre megváltoztatta a családja életét, ismét kezdi felemészteni. Az eset a nyomozó rögeszméjévé válik, a hely a sejtjei mélyére hatol. Amikor pedig úgy tűnik, végre minden részlet a helyére kerül, az egyik bizonyíték nem várt fordulatokat hoz mind az ügyben, mind Kennedy nyomozó életében.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár
Még most is csak lapoznék és lapoznék...ilyen befejezést...mért nem tudtam, hogy ez is sorozat? Most aztán kereshetem és ha megtalálom legalább angolul, akkor meg kell tudnom, hogy mi lesz a folytatás...habár, nem lesz így annyira élvezhető a szópárbajuk, de legalább a kíváncsiságomat kielégíti...
Apropó, ha a fentiekből nem jött volna le, nagyon tetszett ez a könyv és csak bátorítani tudok mindenkit az elolvasására...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Catherine Anderson - Keegan-Paxton 4. - Szerencsepénz
Ez csodálatos volt, ahogy minden C. Anderson könyv. Megható, fordulatos, némi kedves humorral és boldog befejezéssel.

covers_233642.jpg

David Paxton rendőrbíró napjai békésen telnek: más dolga sincs, mint boldog házasságról és gyerekekről ábrándozni. Elsöprő szerelemre vágyik, ám úgy érzi, lassan kifut az időből, így azt fontolgatja, megkéri a helyi tanítónő kezét. Ekkor azonban egy váratlan esemény vet véget a nyugalmának: hatalmas kötegnyi levelet kap – állítólagos feleségétől és kislányától, akiket még soha életében nem látott. Vagy mégis…? Davidet nem hagyja nyugodni a rejtély: útnak indul, hogy végére járjon a dolognak, és megbizonyosodjon afelől, félreértés történt. Ám elég egyetlen pillantást vetnie a hatéves, aranyszőke Daphnere, hogy az élete gyökeres fordulatot vegyen. David szentül megfogadja, hogy többé nem hagyja védelem nélkül az elbűvölő kislányt – a bökkenő, hogy a gyermekhez egy gyönyörű és roppant barátságtalan anya is tartozik, aki egy meglehetősen bizarr bírói határozat értelmében hamarosan David törvényes felesége lesz. Mihez kezd hát egy magányos és durva beszédhez szokott agglegény egy finom és bizalmatlan hölggyel, aki konokul ragaszkodik a maga igazához, és állítja, hogy a gyermek nem Davidé? Catherine Anderson (Rózsavirágzás) megható, fordulatos és kalandokban bővelkedő regényében a legnagyobb kaland: egy zárkózott lélek lassú megnyílása, két mély érzésű, ám egészen különböző egyéniség összecsiszolódása.
 

zsuzana

Állandó Tag
Állandó Tag
K. Bromberg - Szükség
Nem igazán tudom eldönteni, hogy most velem vagy a könyvel volt a hiba, mert az az igazság, hogy ez a könyv előtt két szeretlek, akarlak de mégsem lehetek veled együtt könyv után, ez már borzalmasan fárasztó volt...

J.R.Ward - A király :dr_26:
Imádom Ward könyveit, így nekem nem igazán tud rossz könyvvel előrukkolni. Ez a rész is, ahogy az előzőek is, végig lekötött és kikapcsolt. Az egyetlen bajom csak az, hogy hamar kiolvastam :) Még, még, még...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
M. C. Beaton - Az utazó házasságközvetítő 03 - Miss-Pym és a léhűtő lord
Ez is nagyon aranyos, szórakoztató, kalandos, fordulatos történet volt. Nagyon tetszett, alig várom a következő részeket.

covers_318295.jpg

A bájos Miss Hannah Pym ezúttal Portsmouthba utazik a gyönyörű és igényes Miss Penelope Wilkins társaságában. Miss Pym hamar felismeri, hogy Penelopenek szüksége van valakire, aki színt visz széltől is óvott, törékeny világába. Hannah jóképű utastársukat, Lord Augusztust szemeli ki erre a célra, azonban Penelope véleménye közel sem elismerő a lordról. A kitűnő kerítőnői képességekkel megáldott Miss Pym a kettejük közötti különbségeket segít áthidalni, miközben egy ártatlan inas akasztását próbálja megakadályozni.
 

teca76

Állandó Tag
Állandó Tag
J. R. Ward: The king - A király (Fekete Tőr Testvériség sorozat 12. kötet) még mindig imádom a sorozatot és várom a következő kötetet.
 

garbika

Állandó Tag
Állandó Tag
M. C. Beaton: Agatha Raisin és a feddhetetlen feleség
M. C. Beaton: Szesz, szerelem, szemfényvesztés Agatha Raisinnel

upload_2015-1-14_17-55-3.jpeg upload_2015-1-14_17-56-7.jpeg
Igen, beismerem, elfogult vagyok. De egyszerűen imádom ezt a sorozatot. Olyan könnyed és szórakoztató, mint az Agatha Christie regények (csak sajnos abból már az összeset kiolvastam minimum 2x, és hát nem lesz több)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére