Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Bianca McCauly - Férfiszív
Könnyű kis történet, sok félreértéssel, boldog befejezéssel. pár órás délutáni szórakozás. Köszönet a feltöltőnek. :dr_24:
covers_312183.jpg
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Camilla Lackberg: Eltitkolt életek
Eddig ez volt a legjobb könyv, amit az írónőtől olvastam. Jó szívvel ajánlom az igényes krimik kedvelőinek.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Linda Howard - Nyugat szép leánya
Ez még jobb volt mint a másik könyve, a Nyugat angyala. Izgalmasabb, kalandosabb. Időrendben pont fordítva kellett volna olvasni, az egyik szereplő a másikban is fontos szerepet játszott.

covers_6505.jpg

„A föld különlegesen szép volt. Talán épp ezért választották lakóhelyüknek az első emberi lények ezt a földrészt. Huszonötezer évvel és néhány évszázaddal később Új-Mexikó lett a neve. Ez a név nem adta vissza a hideg, kristálytiszta tavakkal tarkított északi havasi erdők varázsát, amelyek a hullámzó préribe simultak, sem a magányos hegyormokat. A levegő olyan tiszta volt, hogy jótékonyan megnyugtatta a szemet és az elmét, és a napnyugta mindig színesre festette az eget.” Victoria Waverlyt, a nemesi származású, hamisítatlan úrihölgyet a polghárháború folyamán elszegényedett szülei egy jobb élet reményében hozzáadják egy dúsgazdag farmerhez, aki azt hiszi, ily módon maga is úriemberré válik. Erre, természetesen semmi esélye, hisz kulturálatlan, minden emberi érzésből kivetkőzött alak, s emberei sem különbek nála. Közéjük érkezik meg Victoria, akinek még húgát és unokahúgát is meg kell óvnia a rájuk leselkedő ezer veszélytől. Mit ér a puszta női büszkeség és becsület a fegyverek ellenében? Milyen is a cowboyokkal, indiánokkal teli „romantikus” Vadnyugat női szemmel?! Linda Howard történelmi tintába mártotta tollát. Ha elolvasta, meséljen róla másoknak, vagy álmodozzon a semmibe meredve, vagy egyszerűen sóhajtson egy nagyot. Én megtettem mindhármat."
 

Kata B.

Állandó Tag
Állandó Tag
Isabel Wolff: Mesés ruhák kalandjai - egy vintage bolt körül

Egy aranyos és nagyon jó megírt könyv.

Phoebe önmagát okolja barátnője, Emma halála miatt. Miközben úgy dönt új életet kezd, és használt vintage ruhák és kiegészítők számára nyit egy csinos kis üzletet, megismerkedik egy idős, de halálos beteg hölggyel, aki ugyanúgy magát okolja gyerekkora óta barátnője halála miatt. A két rokonlélek egymásra talál, és segítik egymást túllépni, közben csodás ruhák találnak új gazdákra, változtatnak meg emberi életeket.

Szép könyv, néha kissé szomorkás, de megéri elolvasni, az ember utána másképp szemlél bizonyos dolgokat.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Laura Ruby: Bone Gap
Nem erre számítottam, mégis kellemesen meglepődtem. Olyan stephen king-es volt, a valóság keveredett egy másik világgal én annak teremtményeivel. A könyvnek hangulata van, a szereplők érdekesek és hitelesek, a jellemábrázolás tökéletes.
 

KatherineYork

Állandó Tag
Állandó Tag
Mihail Solohov: Csendes Don
Ismételten sokadszorra. Szerencsére nekem megvan a regény.

A sokat vitatott könyv, vagy ahogy it az USA-ban nevezik: a nagy könyv, amit nem lehet letenni; s amit az itt élő orosz ismerőseim határozottan cáfolnak, hogy Solohov írta volna, mindegy, hogy erre nézve már több tudományos alátámasztás is megjelent, hogy igenis ő volt az írója.

Egy biztos: számomra letehetetlen, akárhányszor is fogom elolvasni.
Aztán megnéztem a regényből készült filmet, oroszra állítva a szöveget, hogy halljam a szereplők hangját.
Végtére is nem volt fontos értenem, mikor tudtam, hogy miről folyik a szó.
Hatalmas film, ragyogó szereplőkkel!
De a történetet könyv formájában még mindig jobban kedvelem!
 

rituevu

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Dymphnia Cusack - Ketten a halál ellen
Miközben szkenneltem, javítottam, olvasható formára hoztam, közben még egyszer kiolvastam. Vagy harminc évvel ezelőtt olvastam először, de még mindig tud rám hatni. Javaslom,hogy olvassátok el. Felraktam "Az én elektronikus könyvtáram gyöngyszemei II"-be. Csodálatos könyv.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Lydia Dare: Tall, Dark and Wolfish
Történelmi-romantikus-paranormális. Sokat markolt, keveset fogott, nagyon lapos könyv volt.
 

Semyassa

Állandó Tag
Állandó Tag
Mostanában gyerekkönyveket olvasok mert a kínaiak tanításához az ad mindig új ötleteket... Illetve védikus könyvek és szentiratok vannak folyamatosan elöttem, mert a jóga suliban az kell. a jóga szútra magyar fordításait egyébként ajánlom mindenkinek, mert sok számunkra érthetetlen dolgot megmagyaráz, egészen egyszerű példákon keresztül, megvilágítva a tudat titkos rejtekét.)
 

MagyarCan

Állandó Tag
Állandó Tag
Lost Galaxy könyvek

Háát, olyan felemás érzésem van. Még akár egész jó is lehetne a sorozat, de nekem túlságosan részletekbe menő. Mindenesetre, várom a további történeteket, ha lesznek.
 

Kata B.

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiersten White: Paranormalcy 1

Aranyos vidám olvasnivaló. Először azt hittem egy Anita Blake vámpírvadász koppincs történet lesz, de nem. Bár vannak vámpírok és vérfarkasok, de a vadász leányka nem megöli őket, csak nyomkövetős, szenteltvizes bilincset rak rájuk. Senkit nem öl meg, nincs vérengzés. A könyv inkább olyan mint egy kicsit fura tündérmese. Rózsaszín sokkoló már az elején mosolyt csal az arcunkra, később kiegészül rózsaszín késsel is, melyek főhősünk önvédelmi kellékei. Fura lényekkel találkozhatunk, troll, kobold, elementál is megjelenik a könyvben, néha úgy éreztem magam mint ha a Heroes 5 játék könyves változatával találkoztam volna.
Ha nagyon unom magam, el fogom olvasni a folytatást is, mert jókedvem lesz tőle. :D
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Monica McCarty - A felföld fiai 3 - Az Őrszem
Hu, nagyon jó volt, nagyon izgalmas, igazi történelmi romantikus. Elég gáz, ha az elkötelezett harcos esküdt ellenségének a lányába szeret bele és hiába küzd az érzései ellen.

covers_335136.jpg

William Wallace, a rettenthetetlen skót szabadságharcos halott. Skócia az angolok igáját nyögi. Klánok ragadnak kardot klánok ellen. A remény lángja azonban még nem hunyt ki. A skót Robert the Bruce úgy dönt, a Felföld és a Hebridák legendás harcosaiból titokban megkísérli a valaha volt legkiválóbb csapatot megszervezni, hogy egyesült erejüket felhasználva szerezze meg a trónt, és ezzel ismét kivívja Skócia függetlenségét…
Arthur Campbell kivételes harcos. Pengeéles érzékeiről híres, és ha a helyzet úgy kívánja, felderítőként észrevétlenül beszivárog bármely csapat állásai mögé. Épp ezért Robert the Bruce különös feladattal bízza meg: férkőzzön az ellenséges MacDougall klán soraiba, amelynek vezetője nem más, mint Arthur apjának kegyetlen gyilkosa. A szívében bosszút forraló harcos azonban nem várt akadállyal találja magát szemben – egy mézszőke hajú szirén vonja bűvkörébe, aki történetesen a klánfőnök lánya. A közelgő háború veszélye egymás karjába sodorja őket, míg végül a harcosnak el kell döntenie, mi a fontosabb számára: a bosszú vagy a szerelem…
A Felföld rettegett fiai-sorozat harmadik darabját tartja kezében az olvasó: a rettenthetetlen harcosok és szerelmeik kalandos és buja történetei folytatódnak.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Elizabeth Hoyt - Maiden Lane 4 - Az álarcos csókja
Ez is jó volt, izgalmas, fordulatos és előre vetítette, hogy a következő rész sem lesz rosszabb. Alig várom hogy az is megjelenjen.

covers_306398.jpg

Lady Isabel Beckinhall semmit sem élvez jobban egy kihívásnál. Amikor felkérik, hogy legyen a mentora Winter Makepeace-nek, az árvaház igazgatójának a társasági flört, a kétszínűség és a botrányos találkák világában, Isabel nem tudja megállni, hogy ne töprengjen folyamatosan azon, miért tűnik a férfi szeme olyan ismerősnek és a szája olyan csábítónak…
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére