Mit szeretnél, és mit kaptál karácsonyra!

navvera

Állandó Tag
Állandó Tag
A legszebb ajándék lenne, ha biztosan tudnám hogy még sok közös karácsonyom lesz anyukámmal, aki sajnos rákos. Ez elég lenne.
 

Szali1

Állandó Tag
Állandó Tag
Oh, de jó ez a kérdés. Igazából a második válaszadó volt a legszimpatikusabb - egy régi gyermekkori karácsony lett volna az igazi. Ez több okból nem valósulhat már meg. 1. nem vagyok gyerek már, 2. a fenyőfának sem olyan az illata, mint régi és a régi díszek is megkoptak, eltörtek, stb. Pedig egy mondás szerint a gyeremek otthonról, a családi fészekből egy dolgot örököl biztosan, ez pedig a karácsonyfadísz! Olyan igaz ez! amúgy nem kívántam nagy dolgot, amit kívántam meg is kaptam, szóval szép volt a karácsony idén is!
 

Ewa717

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Mi a párommal idén karácsonykor megbeszéltük, hogy nem adunk egymásnak semmit. /Ennek ellenére azért a karácsonyközeli születésnapjainkra mégiscsak vettünk vészhelyzetre egymásnak..../
szóval ezt megbeszéltük, mert 2 gyermekünk van, és valahogy az ajándékozás nekem már őhozzájuk kapcsolódik.
Illetve felesleges is a közös kasszát megterhelni meglepetésekkel /amik persze egytől egyik hasznosak az ajándékozó fél szerint/, vagy pedig olyan dolgokkal, amiket egy előre megírt karácsonyi listáról válogatunk ki /pl. Tesóm karácsonyi listája: 1. USA Fatburners 100 db-os kapszula 2. Ha nem ezt vesztek, ne is adjatok semmit/, ez meg milyen??? :)
Vagy a harmadik megoldás, hogy egy szükséges (azaz tényleg valóban hasznos) dolgot veszünk, itt pedig az a kérdés, hogy ez mitől lett ajándék /Anyának konyhai eszközök-de kedves, Apának öv, zokni, amit amúgy is meg kellene venni./
Mivel idén ezek egyikéből se kértem, a családon belüli ajándékozás kimaradt. Persze tesóimmal, anyukámékkal, keresztgyerekekkel bőven bepótoltuk a pénzköltést.
 

handy

Állandó Tag
Állandó Tag
karácsonyi ajándék

Sziasztok!
Újként vagyok a közösségben,tetszik az oldal.
Karácsonyra már-már közhelyesnek tűnően nyugalmat és tényleg békés karácsonyt kértem, és megkaptam. Minden nagyon jó volt és szívemből ezt is kívántam viszont mindenkinek.
Az ajándékok másodlagosak.
Szép napot!
 

M.mama

Állandó Tag
Állandó Tag
A tárgyi ajándékok engem már nem hoznak lázba. Az elmúlt karácsony legszebb ajándéka az volt, hogy együtt lehettünk kicsi családommal,jót beszélgettünk. Béke,és szeretet ,egészség. És ezt mind megkaptam. Ősszel megajándékoztam magam,régóta vágyott tengeri nyaralással. Kréta, Szantoríni. Ebből merítek erőt a hétköznapokhoz. Spórolok a következő nyárra! Visszatérve a karácsonyra, egyetértek "handy"-val, az ajándékok másodlagosak!
 

Ármin Pál

Állandó Tag
Állandó Tag
Karácsonyi ajándék

A legszebb karácsonyi ajándék az,ha együtt lehetsz azzal,akit igazán szeretel.
A többi mind mellékes.
 
Oldal tetejére