Molnár Zsolt: a Gyurcsány Ferenc által átadott információk minősített adatok

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 17.

Melitta - 2017 Május 17, 23:40
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  A Demokratikus Koalíció (DK) elnökének kérésére minősített adatokként kell kezelni az általa korábban megfogalmazott, Orbán Viktor kormányfőt érintő információkat, amelyeket szerdán átadott a parlament nemzetbiztonsági bizottsága elnökének. Molnár Zsolt (MSZP), a testület elnöke az MTI-nek elmondta azt is: az információk valóságtartalmáról nem tudott meggyőződni.


  Közölte: Gyurcsány Ferenc a nemzetbiztonsági bizottság hivatalos helyiségében tájékoztatta az általa korábban a nyilvánosság előtt elmondottakkal összefüggésben. A találkozóról szó szerinti jegyzőkönyv készült. Az elhangzottak a DK-elnök kérésére a továbbiakban minősített információkként kezelendők, azok másokkal nem megoszthatók – tette hozzá Molnár Zsolt.

  A bizottsági elnök jelezte: a jegyzőkönyvben szereplő állításokat kizárólag a Gyurcsány Ferenc által elmondottakból ismeri, azok valóságtartalmáról meggyőződni nem tudott és nem is tud.
  Korábban az MSZP kezdeményezte, hogy a nemzetbiztonsági bizottság hallgassa meg Orbán Viktor miniszterelnököt és Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, miután a volt miniszterelnök azzal vádolta meg a jelenlegi kormányfőt, hogy az orosz állam titkos információkkal zsarolja őt.

  A meghívásra a Fidesz úgy reagált, hogy az MSZP és Gyurcsány Ferenc rendezze a belső háborúit egymás között. Mint írták, azt javasolják, hogy Gyurcsány Ferencet a parlament egészségüggyel foglalkozó bizottsága hallgassa meg, a szocialistákat pedig négyes metró-ügyben az ügyészség.

  A nemzetbiztonsági bizottság múlt szerdai ülése után Molnár Zsolt sajnálatosnak nevezte, hogy a kormányfő, sem Gyurcsány Ferenc nem jelent meg a testület ülésén. Közölte: az ülésen a szolgálatok jeln lévő vezetői azt a tájékoztatást adták, hogy 1990 óta hivatalban lévő magyar miniszterelnökkel kapcsolatban a nemzeti szuverenitást érintő biztonsági kockázat nem merült fel. A testület többi tagja is megerősítette, a titkosszolgálatok azt mondták: a miniszterelnökkel kapcsolatban semmilyen terhelő adat, információ nem áll rendelkezésre.

  gyurcsany.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Május 17.

  1. HaroldKing
   HaroldKing
   Igazán, mi sem áll távolabb tőlem mint hogy védjem Orbán Viktort. Gyűlölöm őt hogy jobban se kell, boldogan megfojtanám egy kanál vízben.

   Ennek ellenére, ez így egyelőre „nesze semmi fogd meg jól”. Ami meg még ennél is sajnálatosabb, erős a gyanúm, hogy az egész annyira se komoly mint amikor Trumpot vádolják hasonlóval. Gyakorlatilag ezzel nem azt akarom mondani hogy Orbán Viktor nem bűnös, mert persze hogy az (szerintem), korrupcióban elsősorban. Ez azonban messze nem azonos azzal, hogy az oroszok zsarolnák.

   Nekem ez eddig úgy tűnik, hogy az ellenzék eltanulta a FIDESZ-től, miként kell jól megszervezni egy „karaktergyilkosságot”, hosszú távon, óvatosan szivárogtatva olyasmiket amiknek semmi alapja de jól hangzik, a kisember beijed tőle, végül bár semmi se biztos, de azt gondolja majd hogy „nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél”, és így a megcélzott illető elveszti minden tekintélyét.

   Ezek olyasféle aljas eszközök amik a szememben UNDORÍTÓAK. Akkor is azok voltak amikor a FIDESZ használta őket, de most is azok amikor a másik oldal használja.

   Ha valami van a baloldal tarsolyában ami komoly bizonyíték, akkor hozza nyilvánosságra és kész. Esetleg küldje el névtelenül a Wikileaksnak. Vagy a CIA-nak. Vagy Angela Merkelnek... A magyar hatóságok úgyis Orbán Viktor kezében vannak, tehát semmi esetre se fognak ügyet csinálni a dologból, akkor se ha komoly, hanem eltusolják. És ezt pontosan tudja Gyurcsány is meg mindenki más is. Ennek tehát így semmi haszna, ez csak hangulatkeltésre jó, annak viszont ALJAS.

   Ismétlem ha komolyan hiszi hogy a vádak igazak, tegye közzé az adatokat ország-világnak, az az egyetlen becsületes út.

   Ez így akkor is aljasság ha épp Orbán Viktor ellen művelik.

   És ha ezt én mondom az rém komoly, gondolkozzon el ezen mindenki, mert hónapok és évek óta tudható rólam e fórumon hogy boldogan megácsolnám O.V. koporsóját!

   Épp csak én a tisztességes politizálást jobban szeretem mint amennyire őt gyűlölöm.
   szundi53, Kovipisti és setni kedveli ezt.
  2. Melitta
   Melitta
   Erteni velem es okosan jart el, mert argus szemekkel lesik es tornek ki a nyakat akar az Orbanek akar az Mszp , es a tobbirol nem is beszelve mind GYurcsany fobias.
   NEm ujkeletu a hir tobbszor kerult mar elo Orban svajci szamlaja.
   Ami miatt en igaznak gondolom,hogy mostanaban igen eros az orosz jelenlet.
   pl
   a nemzeti konultacio orosz szervere ment, igaz aki visszakuldte valoszinu Orban parti ergo a sajat emberei adatait adta ki vagy hagyta kimenni orosz szerverre.
   Letelepedesi kotveny kb 4000 orosz ukran a tizen valahany ezerbol akiknek adtak letelepedest penzert. Na ebbol par orosz le is bukott.
   Paks2 titkositas es torlesztesenek elkezdese mar most keves embert gyoz meg. Most nem az atomreaktor alaprajzara kivancsi senki hanem a koltsegekre, es a hatastanulmanyokra, a biztonsagra. Mert ha ugy epitkeznek mint a jardakat akkor nem csak az orszag hanem egesz Eu veszelybe lehet.
   A mostani ilusztris diktator talalkozon reszt venni Eus orszag kent.........erre szoktak mondani hinni a templomba kell. Nem az Eu cluban levo orszagokkal targyalunk .....na vajon miert nem?
   Koszoruzni megy a kinaiakhoz , bezzeg nem reg meg tiltakozott a sok fiatal kivegzese miatt ma koszoruzik ugyan ott. Nem zavarja a vosos csillag csak a Heinekenen.

   Innentol es ez csak az utolso par eset ..ha nem rangatjak Orbant a kedvuk szerint akkor hogy magyarazod meg ?

   http://www.atv.hu/videok/video-20170517-cseri-ferenc
   Kovipisti és varázsdoboz kedveli ezt.
  3. HaroldKing
   HaroldKing
   Melitta, ez mind amit felsoroltál csak azt igazolja amiben mindigis biztos voltam: hogy Orbán sok mindenben bűnös. Ettől még azonban undorítónak tartom hogy csak pusmog róla az ellenzék, híresztelik hogy Orbán ilyen meg olyan geci, közben meg nem mondják meg konkrétan mit találtak róla!
   Ez így nem tisztességes.
   Aki vádol, álljon is elő a bizonyítékokkal!

   Én ilyen régimódi öregúr vagyok tudod, aki az őszinte, egyenes megoldások és a fair play híve. Ettől még nem érzem úgy, hogy védeném Orbánt. Sőt nekem is mély meggyőződésem hogy egy rohadt geci, és bűnös és korrupt stb. Nem most kezdem ezt gondolni róla Gyurcsány „leleplezése” miatt. Egyszerűen elvárom hogy ilyen komoly vádak esetén ne CÉLOZGASSANAK, hanem igenis álljanak elő az aduásszal, aztán lássuk mi lesz!

   Mert ez így undorító, na.

   Ez így kb olyan mintha egy nőről egy ellensége elkezdené terjeszteni, hogy az a nő egy kurva, és neki bizonyítéka is van erre, magnófelvételek meg videó meg fényképek és minden. De nem mutatja be őket... Ugye egyetértesz azzal, hogy ez így önmagában RÁGALMAZÁS a nő ellen. Lehet persze hogy igaz - de ha nem bizonyítja akkor csak rágalmazás, és mocskos dolog.

   Nekem ez a politikai cécó egyelőre ebbe a kategóriába esik.
   Pierre95 és setni kedveli ezt.
  4. Melitta
   Melitta
   Ennel vilagosabban mint ahogy tette Gyurcsany nem lehetet volna tenni.
   Eloszor falajanlotta vigye birosagra a vadak miatt, Orban nem tette meg.
   Mit tehetett volna? Nemzet biztonsagi ugyrol van szo ami nem publikus. Ha tud rola es nem szol, valahol felbukanak a documentumok akkor o a hunyo hogy nem szolt.
   Egyedul Orban nem esett at a C tipusu atvizsgalason.

   Szerintem most mar lenyegtelen a bizonyitas Gyurcsanynak. A Nemzetbiztonsagi hivatalnal pattog labda, ok utana tudnak nezni az infoknak akar szobeli akar irasbeli a bejelentes.   http://www.atv.hu/belfold/20170517-...dta-el-mirol-beszelt-neki-gyurcsany/hirkereso
   Utoljára módosítva: 2017 Május 18
   varázsdoboz kedveli ezt.
  5. HaroldKing
   HaroldKing
   Melitta, végignéztem a videót - nos, mondhatni kár volt rászánni az időt mert SEMMI ÚJ nem derült ki belőle, s ez annyira igaz hogy a végén maguk a videóban levő személyek is ezt elismerték, vagy legalábbis egyikük elismerte a többiek meg nem cáfolták. Ez így tehát tényleg a nesze semmi fogd meg jól kategória.

   Röviden összefoglalva: Gyurcsány átadott valamit annak a pasinak, a Molnár zsoltnak asszem aki csak telefonon beszélt a videófelvételen, s ez a valami semmi más nem volt mint csupa vádaskodás, de EGZAKT BIZONYÍTÉKOK NÉLKÜL. Ezt maga a Zsolt is elismerte, ezt, hogy nem volt semmi BIZONYÍTÉK, hogy ő nem kapott BIZONYÍTÉKOKAT. Gyakorlatilag tehát egy üres vádról van szó. Gyurcsány megígérte hogy HA lesz bizonyítéka, AZT IS majd odaadja a Zsoltnak.

   Na ez szép. Ez olyan hogy elterjesztem tetszőleges X személyről hogy egy rohadt pederaszta (mondjuk), megvádolom ezzel, s átadok egy dokumentumot a bírónak hogy azért mondom ezt az X-ről mert MÁSOK ezt meg azt BESZÉLNEK róla. Bizonyíték semmi, de megígérem HA lesz bizonyítékom, AKKOR majd azt is odaadom.

   Szóval ez így most mégis MI?! Ez SEMMI.

   Ez az amit írtam korábban: karaktergyilkosság.

   Ismétlem nem fáj Orbán Viktorért a szívem, ő maga is sokszor alkalmazta ezt az ALJAS módszert, s most szopóágra került, a saját kedvenc fegyverét vetik be ellene. Még azt is elismerem, bizonyos értelemben MEGÉRDEMLI. Ellenben ez akkor is bűzlik de nagyon, és nem helyeslem, és nem tudok FELNÉZNI arra aki ezt az ERKÖLCSILEG ELÍTÉLENDŐ technikát veti be az ellensége ellen.

   Most már úgy vagyok vele, Gyurcsány emiatt jelentős tekintélyveszteséget szenvedett el a szememben, és kizárólag akkor nyeri vissza ha IGENIS szerez bizonyítékokat, és IGENIS nyilvánosságra hozza azokat! Egészen addig míg ez meg nem történik, ő is GYANÚS a szememben.

   Ez így nagyon piszkos az én orromnak, na. Meglehet, túl becsületes vagyok és emiatt nem való a politika nekem. De minő szerencse, nem is politikus a szakmám...
   setni kedveli ezt.
  6. Melitta
  7. Georgina Bojana
   Georgina Bojana

   *

   Döbrögivel már most sem cserélnék. Sem életet, sem lelki békét, mert a pénz, az a sok-sok pénz nem ad sem boldogságot, de nyugalmat végképpen nem. Régi, de igazság, hogy a legjobban futó szekér is belefuthat egy nem várt kátyúba. Döbrögi útja pedig telis-tele ezzel van kirakva. Nehéz lehet a szlalomozás, de írhatnám azt is, ki mit vet, úgy arat. Lőrinc barátnak pedig sokan a szemébe mondják azt, hogy ő tulajdonképpen milyen szerepben tetszeleg. Ő hárít, barátja pedig (most) megvédi. Az a legnagyobb baj, hogy saját magukon kívül más agyi képességét zéróba veszik. Hinni a templomban kell, mondják. Ennyi hazugságot, ennyi leplezetlen összejátszást, mert már nem is titkolják, hogy itt, ebben az országban mindent meg lehet tenni. Nekik. Azt hiszik. Tévedésben vannak, hogy Magyarország az Ő (saját) országuk, az itt élők pedig a kiszolgáltatottjaik.
   De egyszer mindennek vége szakad. Ezzel viszont nem számolnak, sőt az elszámolásokkal sem. Minden bekövetkez(het), s be is következik.

  8. Burgundii
   Burgundii
   Kutya a kezdeteknél van elásva, kik környékezték meg a megalakult (éppen hogy, vagy pont ezért alakult) fideszt. Ő fiúk és pont azt teszi amiben gyermekként élt, volt mit tanulnia, ne volna aktája....... meddig vagytok vakok még....
   udvarfy kedveli ezt.
  9. HaroldKing
   HaroldKing
   Ember ennek se füle-se farka, légyszíves tisztelj meg azzal hogy ÉRTHETŐEN írsz, betartva a nyelvtani szabályokat legalább! A helyesírás rég nem érdekel, de az isten szerelmére legalább a NYELVTANT tartsd be mert NEM ÉRTEM mit hadoválsz itt!

   "ő fiúk"?! Ez mi?! Nincs köztük ige, se birtokos személyrag, semmi, később jön egy "teszi" ige de ez számban nem passzol a "fiúk"-hoz. Meg ki a tököm az aki gyermekként élt, nem derül ki a mondatodból!

   Fogalmazz rendesen a fenébe is, mert nem fizet meg engem senki azért hogy rejtvényeket fejtsek...
   Utoljára módosítva: 2017 Május 21
   setni és Pierre95 kedveli ezt.
  10. Burgundii
   Burgundii
   Ki fia a momentum, ha az apa a fidesz? nem érteni a kérdéseidet? Gyermekként mit élt meg a fő diktátorunk? azt hozza ide, ja nem neked hisz te már szinte hontalan lennél?

Megosztás