Mosolyogj az emberekre, legalább szeretet legyen!

exlexman témája a 'Traccsoljunk!' fórumban , 2006 Július 19.

 1. kistuzok

  kistuzok Állandó Tag

  néha rám jön egy kis amnézia
   
 2. kistuzok

  kistuzok Állandó Tag

  vagy más szóval szenilitás
   
 3. kistuzok

  kistuzok Állandó Tag

  de most épp minden rendben sőt megvan a 20 hozzászólásom is
  emiatt most boldog vagyok és megyek filmet tölteni
   
 4. AGETIN

  AGETIN Állandó Tag

  Én azt gondolom, hogy a világon az egyik legszebb valami a mosoly. Azért nem írom ide, hogy őszinte, mert az csak természetes, hogy igen is, csak az szép, de ugyis látszik, ha a mosoly kényszeredett, vagy igazán a szívből jön. Én azért szeretek ott élni, ahol élek, mert amikor pl. végig megyek a sétáló utcán és az emberek rám köszönnek, rám mosolyognak, megkérdezik, hogy vagyok, vagy csak megjegyzik, hogy de régen láttak, szóval ez nekem azt jelzi, hogy ismernek és szeretnek. Ezek után már csakis szép lehet a napom, és ez a dolog az ami itt tart, ami végett nem költözök idegen országba. Egy mosoly, szokták mondani, nem kerül semmibe, és mégis milyen sokat ér, legalább is annak aki kapja.
   
 5. Viola*

  Viola* Állandó Tag

 6. quino

  quino Állandó Tag

 7. Geneview

  Geneview Állandó Tag

  van egy jó kis játék: menj ki az utcára és ölelj meg minden szembejövőt!!
   
 8. norak

  norak Állandó Tag

  A mosoly nagyon fontos, mindenkit mosolygásra készet, igazi ragályos betegség. :))))))))))
   
 9. solya128

  solya128 Állandó Tag

 10. otec

  otec Állandó Tag

  Mosolyogni nem mindíg tudok. Visszamosolyogni könnyebb.
   
 11. AGETIN

  AGETIN Állandó Tag

  Szerintem a mosoly nagyon fontos, de csak akkor, ha szívből jön. Az is igaz, hogy én azonnal észreveszem, ha valaki kényszeredetten... kelletlenül mosolyog rám. Egy mosoly nem kerül semmibe, de szerintem, boldogabbá teszi az embereket!
   
 12. ninya

  ninya Állandó Tag

  a mosoly a világ legolcsóbb és legegyszerűbb örömforrása..ha rámosolyogsz valakire ő viszammosolyog..neki is, és neked is jól esik, szóval mosolyra fel :) persze csak őszintére
   
 13. Wednesday75

  Wednesday75 Állandó Tag

  Sziasztok!
  "Minden mosoly visszatér.":)
  (indiai mondás)
  Szép napot kívánok mindenkinek:
  Wednesday75;)
   
  Erzsébet67 kedveli ezt.
 14. búrkifli

  búrkifli Állandó Tag

  :) most mosolygok :)
   
 15. timoah

  timoah Állandó Tag

  Tisztelt mindenki,

  szép és jó igyekezetek, mosolygás tényleg csodákra képes a környezetet illetően. Viszont a megalapozatlan öröm ugyanolyan tévedés mint a megalapozatlan félelem. Aki nem mosolyog próbáljon meg mosolyogni, még a legnagyobb nehézségek közepette is lehet, viszont aki csak félelemből vagy zavarodástól is mosolyog megpróbálhatná annak mellőzését! :) A lényeg hogy mindenki próbáljon meg olyat tapasztalni amilyet még nem tapasztalt, olyan szemszöget/szempontot kell keresni ami új, amely felborítja a rendszer védelmét és szabad belátást nyújt a valóságba. Nem a boldogság a cél, az csak természetes végterméke az élet megismerésének. Aki úgy gondolja hogy már tudja a lényegét az hatalmasat téved. Mindenki aki valójában tud azonnal rádöbben hogy valójában milyen keveset tud. Az élet nem egy értelmetlen, logikát és értelmet hiányoló jelenség mint ahogy a modern materializmus állítja. A legfontosabb hogy mindenki szüntesse meg az elképzelését arról hogy mi hogyan van, ugyanis ez meggátolja a lehetőségek felismerését! Mindenki azt látja a világban amit előre eldöntött, egyedül a teljesen pártatlan megfigyelő láthatja a világot annak ami! Minden folyamat vezet valami felé. Ugyanígy az élet is! Mindenkinek a legfontosabb feladata hogy megértse miért van itt vagyis hogy mit tud tenni. Persze közbe lehet bármennyit is mosolyogni! :)

  Legjobbakat mindenkinek
   
  Erzsébet67 kedveli ezt.
 16. Tundeagnes

  Tundeagnes Állandó Tag

  Egyetértek!
   
 17. Bomag5

  Bomag5 Állandó Tag

  A boldogság egy agyi folyamat, amit - mint mindent - gyakorolni kell. Szánj naponta öt percet a mosolygásra. Csak mosolyogj! Egy idő után természetessé válik.
  Nagyon szeretem, hogy boldoggá teszem az embereket - akárhogyan is. Még ha csak fél órára is. Ha szerencsésnek érzik magukat általam, jól érzik magukat, vagy mosolyt csalok egy szomorú arcra - számomra ez megfizethetetlen.
   
  Erzsébet67 kedveli ezt.
 18. Erzsébet67

  Erzsébet67 Állandó Tag

  Mosoly

  Nagyon örülök hogy vannak ilyen emberek,további sok mosolyt!Gyönyörű napot!!!
   
 19. Puszmó

  Puszmó Állandó Tag

  "A mosoly hatalma legyőzhetetlen: megmutatja, hogy boldogan éled az életed, függetlenül attól, hogy mi történik benne. Nincs ennél nagyobb hatalom a világon.":)
   
 20. bereczlizi

  bereczlizi Állandó Tag

  A mosoly meglágyítja a legkeményebb szívet is:)
   

Megosztás