Most kapaszkodjon meg! Megmutatjuk, milyen ajándékot vitt Szijjártó Péter Kuvaitba

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Április 20.

Melitta - 2017 Április 20, 06:50
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kivételes esély van most arra, hogy magyar cégek teret nyerjenek Kuvaitban, és részt vegyenek az arab ország gazdaságfejlesztési tervének végrehajtásában - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán az MTI-nek adott telefoninterjúban kuvaitvárosi tárgyalásai közben.

  "Nagy szimpátiával tekintenek itt Magyarországra, és támogatják a magyar vállalatok kuvaiti piaci terjeszkedését, mert Budapest szigorúan elítélte, amikor Irak 1990-ben megszállta Kuvaitot, és mert Magyarország az első öbölháború után részt vett Kuvait újjáépítésében" - tette hozzá.

  Az Új Kuvait nevű gazdaságfejlesztési terv keretében számos nagyberuházás lesz az országban, ezért az Eximbank nyitott egy 510 millió eurós hitelkeretet magyar cégek piacra lépésének támogatására - mondta.

  [​IMG]
  Kuvaitváros, 2017. április 19. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Szabáh el-Ahmad el-Dzsábir al-Szabáh sejk, Kuvait miniszterelnöke találkozója Kuvaitvárosban 2017. április 1...

  [​IMG]
  Kuvaitváros, 2017. április 19. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megbeszélést folytat Abdulvahháb Mohamed al-Vazzánnal, a Kereskedelmi Kamara ügyvezető alelnökével és vezető ku...

  [​IMG]
  Kuvaitváros, 2017. április 19. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Puskás-mezt ajándékoz Szabáh al-Hálid al-Hamad al-Szabáh kuvaiti külügyminiszternek Kuvaitvárosban 2017. áprili...
  Forrás: MTI

   

  Csatolt fájlok:

  ladybug7spots és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Április 20.

  1. Bündi2
   Bündi2
   biztos eredeti dedikalt polo volt az
  2. Melitta
   Melitta
   Sok sok konyv jelentmeg az etiketrol. Tudni illik ,mi ilik.
   A polo lehet hires embere focistae vagy akar a Beatlese, a gyujtok clubok nagyon sok penzt adnak erte,de allami szinten nem uti meg a mercet.
   Utoljára módosítva: 2017 Április 22
  3. Nikosz99
   Nikosz99
   Akkor ez az ajándék nem összeférhetetlen a protokollal, csupán nem tartod megfelelőnek.
   Meglepődnél egyébként, hogy a világ mely tájain is ismerik és tisztelik Puskást. Ráadásul tényleg nem tudjuk, de meglehet, hogy a kuvaiti külügyminiszter focirajongó. :)
   cdurmol kedveli ezt.
  4. Nikosz99
   Nikosz99
   Kivéve, ha olyannak adják, aki pont ezt szereti. (Erről sajnos nincs információnk.) Ilyen gazdag embernél csak gesztus-ajándékot tud az ember adni. Lehet, hogy jobban örül, mintha megkapja a kétszázadik értékes porcelán készletet.
   cdurmol kedveli ezt.
  5. szundi53
   szundi53
   Lehet, h igen, lehet, h nem. :confused: Ezért vannak a protokollal foglalkozó emberkék. Utazás előtt egyeztetnek vendéglátó ország szakembereivel és nincs gond. (Volt, h kutyát ajándékoztak, előtte tájékozódtak, h a főnökük nem allergiás-e kutyaszőrre. Képzelheted, milyen ciki ha akkor derül ki. :D )
   tornando kedveli ezt.
  6. varázsdoboz
   varázsdoboz
   Mondtátok itt, hogy országot képvisel,ill. ezek az ajándékok nem is személyesek, hanem a fogadó országnak ( is) szól, hiszen időnként kiállításokat rendeznek belőle. Ezt alapul véve ill. azt, hogy az arab emberek szeretik az aranyat, mindent ami fényes és csillog,talán lehetett volna készíttetni egy Országház makettet ezüstből(itt-ott megaranyozva).Vagy mondjuk valamelyik szép budapesti hidat nemesfém maketten.
   Utoljára módosítva: 2017 Április 21
  7. szundi53
   szundi53
   Országház? Híd? Olyan volt már.
   Alsó- és Felső- csúti STADION ! Azt aranyból megcsinálták volna, gyémánt berakással ! Így mulat egy magyar úr ! A mi pénzünkből. :(
   mechi és varázsdoboz kedveli ezt.
  8. varázsdoboz
   varázsdoboz
   :rohog::rohog:Igaz, a kövek helyét kihagytuk volna,csak úgy üresen a foglalatot,aztán ha jött volna ez a sejk látogatóba, visszahozta volna drágakővel kirakva.Végül is nem ezért bótolunk velük?:rohog::rohog:
   szundi53 kedveli ezt.
  9. szundi53
   szundi53
   Díjazom az ötleted. :D Remélem a sejk stadion nélkül is :D.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  10. gumelig
   gumelig
   Utoljára módosítva: 2017 Április 22
   varázsdoboz kedveli ezt.
  11. tornando
   tornando
  12. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   upload_2017-4-22_20-50-18.jpeg
   teccccccik, mármint az ötlet. A gond az, hogy inkább másfele irányítják lépteiket, az nem Haway... vagy ennél is jobb helyre? Az is igaz, a címet velem nem közölték.
  13. cdurmol
   cdurmol
   Jaszladany kedveli ezt.
  14. Melitta
   Melitta
   A hulyeseg ragalyos.
   cdurmol kedveli ezt.

Megosztás