Hírek Náci relikviákat gyűjtő, karlendítő képviselő is csatlakozott Orbánék EP-frakciójához

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába. Céljuk, hogy változást hozzanak az európai uniós politikában – jelentette be Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően hétfőn.


A pártcsoporthoz a Fidesz tíz képviselője mellett a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) 1, a francia Nemzeti Tömörülés 30, a cseh ANO részéről 7, az ugyancsak cseh Eskü és Motorosok részéről 2, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) részéről 6, belga Vlaams Belang (Flamand érdek) részéről 3, az olasz Liga részéről 8, a holland Szabadságpárt (PVV) részéről 6, a spanyol VOX részéről 6, a portugál Chega részéről 2, a Dán Néppárt részéről 1, a görög Logika hangja részéről 1, Lettország az első részéről szintén 1 képviselő csatlakozott.

Az rtl.hu cikke szerint a cseh Eskü és Motorosok nevű szélsőjobboldali párt listavezetője, a korábban autóversenyzőként befutott Filip Turek neve jól ismert hazájában. Az általa vezetett lista a szavazatok 10,26 százalékát kapta meg, két helyet szerezve az EP-ben.

A politikusról több cseh médium is közölte azt a képet, amelyen náci karlendítést mutat be vezetés közben. Illetve előkerült régi sofőrsisakja is, amit a görög szélsőjobboldali Arany Hajnal jelképe díszít. (Ez az a párt, aminek szinte komplett vezetését elítélte 2020-ban a görög bíróság szervezett bűnözés miatt).

Turekről a kampányban még azt írta meg a cseh media:
– Korábbi Facebook-posztjában „arany apucinak” nevezte Adolf Hitlert.
– Lelkes gyűjtője a horogkeresztes, és az SS-relikviáknak.
– Házát Adlerhorstnak, vagyis Sasfészeknek becézi. Ezt a bunkert a náci Németország fő katonai parancsnoki központjaként tervezte Albert Speer Hitlernek, később Hermann Göring használta.
– Elmondása szerint mindig 88 liter benzint tankol autójába, „mert az olyan kerek szám”. A 88 népszerű neonáci kód, az ábécé nyolcadik betűjére utal, ami a H.

Turek arról beszélt a választás után, hogy ő valójában nem neonáci, csak túlságosan „éles, és brutális a humorérzéke”, valamint fiatalon több hibát is elkövetett. A választások előtt még a rendőrség is nyomozást indított ellene gesztusai miatt, ezután a politikus visszalépett a további nyilvános vitázástól. Azonban ő szerezte meg az országban a legtöbb, 152 ezer úgynevezett „preferenciális szavazatot” az összes induló képviselő közül.

rtl.

1720547735072.jpeg
 
Majd ellesz az olasz kalapácsos antifa nőcivel. Kész szégyen ez az EU parlament, eddigi is csak olyanokat küldtek ki, akiket jobb volt nem odahaza mutogatni a választóknak. Aztán csodálkozni kell, ha valakik unalmukban ereszcsatornákon ugránlak, meg drogosnak néznek ki....
 
Majd ellesz az olasz kalapácsos antifa nőcivel. Kész szégyen ez az EU parlament, eddigi is csak olyanokat küldtek ki, akiket jobb volt nem odahaza mutogatni a választóknak. Aztán csodálkozni kell, ha valakik unalmukban ereszcsatornákon ugránlak, meg drogosnak néznek ki....
Most mit háborogsz? (Varga) Jucink asztalosnak állt, lehet Józsi meg bádogosnak készült.
 
Az Európai Parlament alakuló ülésére a 2024-es választásokat követően 2024. július 16-án, kedden kerül sor.

Ezen az ülésen az újonnan megválasztott képviselők hivatalosan is megkezdik munkájukat, és fontos szervezeti döntéseket hoznak,
például megválasztják az Európai Parlament elnökét és alelnökeit (2024-es európai választási eredmények).

Orbán célja az Európai Unió felszámolása, ez év áprilisában csupa ilyen politikussal gyült össze Orbán Brüsszelbe.
A lakoság a sok náci láttán kihívta a rendőrséget, akik először feloszlatták a Jamboree-t.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

macskusz12 wrote on Dobrosi Mezei Józsefné's profile.
oké akkor megvagyunk... menj fel a szójátékokra ami neked a legkönnyebben megy és 20 játékot játsz le utána bármihez hozzáférsz...
petrucy wrote on dreaming58's profile.
Szia!
Sajnos elírtam a jelszót.Helyesen: DKKTi (a végén kis " I "
Sziasztok! Üdv mindenkinek! Nagyon örülök, hogy a kolléganőm megmutatta ezt az oldalt. Remélem innen sok jó olvasmányt tudok letölteni és elolvasni. Ha csak tehetem, akkor olvasok. A fantázia nagyon fontos számomra. Immár túl vagyok egy könyvtárra való könyv kiolvasásán. De ez az, amiből sohasem lehet elég. Szinte minden műfajt szeretek olvasni. Talán az önéletrajzot nem. Régen sok könyvem volt, ma már nem igazán.
gyurcyka wrote on Aronfy's profile.
szia! annó feltöltöttem a dicsekvő béka-t.eltünt a gépemről sok mással együtt.ha még meg lenne, átdobnád? köszi!
Adatbázis hibát jelez a gép, minden olvasatlan üzenetre kattintásnál....

Statisztikák

Témák
38,279
Üzenet
4,829,596
Tagok
617,110
Legújabb tagunk
Morovics József
Oldal tetejére