Nagy az Isten állatkertje... csak alacsony a kerítése :-))))

krataia

Állandó Tag
Állandó Tag
Ima:

Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."
 

Tusi

Állandó Tag
Állandó Tag
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
 

mrttb

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedvenc félrefordításaim:
2Pac: A képek nekem pörögnek ("Picture me rollin'")

George Lucas interjú. Lucas utolsó mondata magyar fordításban:
"Május 4-én veletek vagyok!"
És az eredeti?
"May the force be with you"

Erről jut eszembe, találtam egy helyet, ahol le lehet tölteni 146(!!!) Star Wars könyvet. Pedig nekem már a filmek közül is csak az Űrgolyhók jött be...
 

Millus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kártyázás

A medve, a róka és a nyuszika kártyáznak az erdő szélén.
Megszólal a medve:
- Ha még egyszer észreveszem, hogy valaki csalni próbál, ...

mi lehet a vége?:D
 

Kónya

Állandó Tag
Állandó Tag
A szőke ács egy építkezésen dolgozik. Éppen a a kollégájával fűrészelnek, amikor megcsúszik a fűrész, és véletlenül levágja emberünk fülét. A fül leesik az utcára. Arra jön egy járókelő, és a szőke ács lekiabál neki:
- Elnézést, de nem látta véletlenül a fülemet? Oda kellett leesnie az utcára...
A járókelő keresgél kicsit, majd megtalálja.
- Ez volt az - kérdezi, és undorodva felemeli a földről.
- Nem - válaszolja az ács - az enyém mögött egy ceruza is volt.
 

n3whous3

Állandó Tag
Állandó Tag
piercing.jpg


Na ez már az állatkert része :)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Tízezer kilométeres repülőút olajcsere miatt


A közel-keleti Katarból Londonba szállíttatta luxusautóját olajcserére egy dúsgazdag arab.
Lamborghini Murcielago



A Lamborghini Murcielago tulajdonosa - a brit The Sun szerint egy olajsejk - számára a pénz nem volt akadály; az oda-vissza több mint tízezer kilométeres útért csaknem 20 ezer fontot (6 millió forintot) fizetett.
A Sun csütörtöki beszámolója szerint a fekete és arany színekben pompázó autócsoda a Qatar Airways járatának fedélzetén érkezett Londonba pénteken, és hétfőn szállították vissza Dohába, a katari fővárosba. Az olajcsere a Lamborghini-szervízben 3550 fontba került.
Környezetvédők szerint a kocsireptetés felelőtlen környezetszennyezés. "Egy Lamborghini eleve rengeteg káros anyagot bocsát ki, a több ezer kilométeres utaztatás repülővel egy szimpla olajcsere miatt pedig mindennek a teteje. Ennek a kocsinak így már nem is szénlábnyoma, hanem szénkrátere van" - mondta Tony Bosworth, a Friends of Earth munkatársa.
"Újabb visszataszító példa ez arra, ahogyan a szupergazdagok kizsákmányolják és szennyezik a bolygót csak azért, mert sok pénzük van" - mondta Jenny Evans, a Plane Stupid nevű szervezet aktivistája.
Lamborghini-rajongók ugyanakkor elismeréssel adóznak társuk gondossága előtt: "Szerencsére van még hely ezen a bolygón, ahol az extravagancia kora nem ért véget" - mondta David Price, a brit Lamborghini klub vezetője.
Egy Lamborghini Murcielago egyébként 190 ezer fontba (55 millió forint) kerül.
(MTI)
 
Oldal tetejére