Nagymama lettem!

pupulo

Állandó Tag
Állandó Tag
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten éltesse a kis Emmát erőben, egészségben! Teljék sok öröme benne szüleinek, nagyszüleinek! Csodás érzés nagyinak lenni.
 
T

Táltos

Vendég


Kedves Pupulo!

Isten éltesse Emmát!
Garatulálok, hogy Nagymama lettél, üdvözlet
a nagymamák táborában!







Kedves Emmácska!

Nőjj nagyra, egészségben!
Legyél Szüleid, Nagymamáid, Nagypapáid szemefénye!

 

irmus

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten éltesse a pici Emmát, szeretetben boldogságban.
Neked is gratulálok sok örömöd legyen benne, nagyon jó érzés nagyinak lenni nekem is van két szép unokám. Jóegészséget kívánok a babának az anyukának és neked is.
 

pupulo

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ile57, Táltos, Irmus! Köszönöm kedves szavaitokat. Irmus (és tudom, Táltos is)! Nektek már biztos nem olyan nagy csoda, mert gyakorló nagyik vagytok. De én a nap minden percében erre a picikére gondolok. Bámulom a képernyőn és alig tudom elképzelni, hogy ez a csöpp kis baba a fiam gyermeke. Talán ha személyesen is "bemutatkozunk" egymásnak... Addig csak rácsodálkozom és újra rácsodálkozom, hogy milyen apró és mégis milyen tökéletes...
 

kata53

Állandó Tag
Állandó Tag
Hála a Jó Istennek én is a 4. fiú unokám nagyija lettem.
6 hetes a kis Bencénk A fiatalabb menyem és fiam 1 szem gyermekük .
Hat hetes korára nagy betyár.
A Keresztény topikba van a fényképe.
Kata
 

irmus

Állandó Tag
Állandó Tag
Kata53 gratulálok neked is az unokádhoz
Istetesse a kis Bencét jó egészséget kívánok az egész családnak.
 

supernagyi

Állandó Tag
Állandó Tag
isten éltessen sokáig Emmácska az aranyos pici unokáddal eggyütt .puszi mindkettőtóknek nekem 4 van de ők az életem értelmeei puszi supernagyi
 

simon zsóka

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok Nagyik!
Bizony nagy öröm az első unoka érkezése.Nekem Svájcban született baba,de sajnos évente 2x látjuk egymást.Két nyelven tanul beszélni 2 éves múlt nov,ben.Magyarul telefonon mondta:Csimocs csicsa aj.Boldog voltam,hogy megszólalt magyarul.Mindannyiótoknak sok örömet az unokákhoz és Nektek is.:):eek:
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Üdvözlöm az összes nagyit!
Nékem is van egy három éves kislány unokám, az első. Nagyon okos, és ügyes. Imádja ha olvassuk néki a meséket. Ő is mondja már fejből a sokat hallottakat.
 

gelence

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten tartsa meg egeszsegben boldogsagban szerencsebben a kis unokat nojon nagyra szulei es nagyszulei oromere. Ugy szeretnek mar en is egy kis unokat de a fiaimnak az iden lesz a lagzi hatha lesz jovore. Meg egszer gratulalok
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Isten tartsa meg egeszsegben boldogsagban szerencsebben a kis unokat nojon nagyra szulei es nagyszulei oromere. Ugy szeretnek mar en is egy kis unokat de a fiaimnak az iden lesz a lagzi hatha lesz jovore. Meg egszer gratulalok
Köszönöm a jókívánságodat. Neked is lesz unokád, biztos vagyok benne, sőt többel is megáldhat az Isten!
 

Csabaja

Állandó Tag
Állandó Tag
Emmácska

Már régen indítottam nálatok témát, de most világgá akarom kürtölni: tegnap megszületett az első unokám, Emma!
Adja isten, hogy békességben, egészségben éljen hosszú, hosszú életet!
:):p:)
Remélem Emmácska szépen nődögél, mostmár két éves is elmúlt, ha jól néztem meg a dátumot. Én is ilyen örömet éreztem, mikor első unokám Zsófi megszületetett 2007 szeptemberében. Gratuláko.
Éva
 

pupulo

Állandó Tag
Állandó Tag
Gelence! Fiadnak Somlói bort vegyél a lagzira. :) Ez egy történeti borvidék, a királyi udvarokba ezt a bort vitték, mert azt mondják, ha azt isszák, fiú gyermek születése várható. Állítólag máig is több fiú él a környéken, mint kislány.

Jelentem szépen fejlődik Emmácska. Nem hinné senki aki ránéz, hogy korababa volt. Aranyos, már három hónapos elmúlt. Tejecske van bőven, úgyhogy lassan vigyáznia kell a vonalaira.;)

Kedves jókívánságaitokat köszönöm. Minden nagyit puszilok!!!!!!!!!!!!!!!
 

Erőleves

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Nagymamák és persze a Papákat sem felejtem ki!

Örülök, hogy nyílt egy ilyen téma is-bár nálunk még nem aktuális, de ha visszagondolok az elmúlt évekre, bizony több dolgot másképp csinálnék.
Ezért is adnék közre egy ötletet, hátha valakinek megédesítené az életét,íme:

Üzenet a jövőbe

Nem sokkal Juli-Ann lányom születése után kezdtem el egy kedves hagyományt, amelyet tudtommal azóta követtek mások is, miután tőlem megismerték. Most elmesélem a történetét, egyrészt azért, mert szívet melengető, másrészt azért, hogy mindenkit az utánzására biztassak.
A kislányom születésnapján minden évben írok neki egy levelet. Ebben helyet kapnak az év során történtek, nehézségek és örömök, mókás helyzetek, olyan dolgok, amelyek számomra vagy az ő számára fontosak, világesemények, a jövendöléseim, különféle gondolatok, stb. A levél mellé fényképek, ajándékok, félévi értesítők kerülnek, és minden egyéb emléktárgy, ami máskülönben biztosan eltűnne az idők során.
Az íróasztalom fiókjában tartok egy dossziét, amelyben egész éven át gyűjtöm mindazt, amit a következő levél borítékjába szánok. Hetente rövid feljegyzéseket készítek az elmúlt napok említés¬re méltó történéseiről, hogy emlékeztetőül szolgáljanak a levél megírásánál. A születésnap közeledtével előveszem a dossziét, amelyből rám zúdul az ötletek, gondolatok, versek, képeslapok, apró kincsek, történetek, balesetek és emlékek tömkelege - a java részüket ekkorra már el is felejtettem -, amelyeket aztán szorgosan átmásolok az az évi levélbe.
Miután elkészült a levél, minden mellékletévei együtt borítékba zárom, és lepecsételem. A borítékra mindig ugyanazt írom: "Éves levél Juli-Ann-nek a papától, ikszedik születésnapja alkalmából. Felbontandó a huszonegyedik születésnapján".
Egy adag konzervált szeretet életének minden egyes esztendejéből, a felnőtt Juli-Ann számára. Ajándék emlékek egyik nemzedéktől a másiknak. Maradandó feljegyzés az életéről, amely az eseményekkel egy időben készült.
Az is hagyomány, hogy megmutatom neki a lepecsételt borítékot, a ráírt megjegyzéssel, miszerint elolvashatja, amint huszonegy éves lesz. Aztán elviszem a bankba, kinyittatom a széfet, és szépen elhelyezem az újabb éves levelet a megelőzők egyre növekvő halmára. Juli-Ann olykor az egészet kiszedi, végigtapogat ja a borítékokat, néha rákérdez a tartalmukra, de mindig megtagadom a választ.
Az utóbbi években odaadogatja nekem gyermekkori kincseit, melyekből már kinőtt, de nem akarja elveszíteni őket. Megkér, hogy rakjam el mindet az éves levélbe, hadd maradjanak meg. Az éves levél megírása legszentebb apai kötelességeim közé emelkedett. Ahogy Juli-Ann növöget, szemlátomást ő is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonít neki.
Egy alkalommal a barátainkkal ücsörögtünk, és azon élcelődtünk, hogy ki mit csinál majd a jövőben. Nem emlékszem, hogy pontosan milyen szavak hangzottak el, csak a beszélgetés tartalmát tudom felidézni. Én azon tréfálkoztam Juli-Ann-nel, hogy a hatvanegyedik születésnapján az unokáival fog játszani. Aztán kitaláltam, hogy a harmincegyediken a gyerekeit viszi majd hokiedzésre. Egészen beleéltem magam a mókás játékba, és mivel a lányom is észrevehetően élvezte a dolgot, egyre jobban elragadott a képzelet.
- A huszonegyedik születésnapodon diplomázol majd. - Lehetetlen! - ellenkezett. - Nem érek rá az olvasástól.
Egyik leghőbb vágyam, hogy megéljem a napot, és jelen lehessek abban a csodálatos eljövendő pillanatban, amikor a levélkonzervek feltárulnak, és a beléjük sűrített szeretettömeg előtűnik a múltból, vissza az én felnőtt lányom életébe.

Raymond 1. Aaron

Szeretettel kívánok mindenkinek jó egészséget és kölcsönös örömökben eltöltött órákat:)
 

pupulo

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ötlet tényleg nagyon kedves. Én is hasonlót találtam ki: egy kedves barátnőm egyetemen tanulta a horoszkóp készítését. Mikor megszületett az unokám, elkészítettem vele a kicsi lány horoszkópját. A hallottakkal 18 éves korában szeretném szembesíteni.
 
Oldal tetejére