Nagyon súlyos betegséget diagnosztizáltak Orbán Viktornál

A mai nap nem túl vidám a miniszterelnöknek, mivel olyan hírt kapott, amit nagyon nehéz lesz megemésztenie – írja az Ellenszél.

“A cezaromániát mint összetett, bonyolult személyiség-struktúrát, mint pszichológiai képződményt fogjuk vizsgálni Orbán Viktor esetében:
A cezaromániás személyiségre vonatkozóan az alábbi különös ismertetőjegyeket jelölhetjük meg:

1, gátlástalan hatalomvágy. Általában véve a hatalom megszerzése két okból történhet. Az egyik ok az, amikor a politikusok a politikai programjukat kívánják megvalósítani, amihez maga a hatalom csupán eszközként szolgál. Ilyen esetekben azonban a hatalomtól való megválás minden zökkenő nélkül megtörténhet, tehát nincs személyiségzavar akkor, amikor a hatalomtól, vagy a vágyott hatalomtól el kell búcsúzni.


A másik eset az, ha a hatalmat annak velejárói miatt kívánják megszerezni, és a politikai program megvalósítása csak másodlagos szerepet játszik. Ebben az esetben a hatalom megszerzésében a fő motívum a hatalom, mint cél elérése. Hiszen ebben a helyzetben lehetséges azokat a járulékos előnyöket bezsebelni, amivel maga a hatalom birtoklása jár. Ilyen járulékos előny lehet a megfelelő informáltság, vagy bizonyos pénzügyi források elérése. De ide sorolhatók például a szabadságjogok is, amiért tudjuk nagyon jól, sok forradalmi megmozdulás történt nemzetünk történetében. Orbán esetében egyértelműen kimutatható az, hogy a hatalom, mint cél jelentkezett.

Orbán esetében azonban az elvesztett hatalom súlyos személyiségzavarhoz vezetett 2002-ben. Ebben az időben néhány hétig semmit sem lehetett róla hallani, és a pesti pletyka arról szólt, hogy a sógorokhoz kellett mennie némi idegrendszeri karbantartásra. Ez joggal feltételezhető, hiszen a vereségük idején láthatóan összetört volt, de a jelzett időszak után lelkileg megújulva láthattuk viszont. Mindez azért fontos momentum számunkra, mert ez is alátámasztja azt, hogy a hatalom számára különleges jelentőséggel bír. Ugyanis, ha nem lenne az, akkor súlyos pszichés zavarokat sem okozott volna számára.

2, fejlett küldetéstudat. Ez az ismertetőjegy az előző ismertetőjegyből következik, hiszen valamivel meg kell majd magyarázni azt, hogy miért van szükség a hatalom megszerzésére. Azért, mert nekik olyan történelmi küldetésük van, hogy kivívjanak többlet szabadságjogokat, és Magyarországon egy demokratikusabb rendszert hozzanak létre
Orbán esetében elég későn derülhetett ki az, hogy miről is van szó. Tudjuk, hogy 8 éven keresztül ellenzékben volt a rendszerváltozás után, és csak 1998-ban jutott olyan helyzetbe, hogy a „megnövekedett szabadságjogaival” éljen. Ez akkor történhetett meg, amikor a székházukat eladták, és az így szerzett pénzt a fantasztikus agyú Simicska megfialtatta a saját zsebükre. De ehhez hasonlókra még tömegével lehetne példákat hozni, ami bizonyítja azt, hogy a hatalom Orbán számára valóban cél volt, és a fejlett küldetéstudat pedig ezt támasztotta alá, magyarázta meg.

3, féktelen agresszivitás, ami az előző kettőből egyenesen következik. Hiszen a hatalomvágy kielégítése érdekében, illetve a küldetéstudatuknak megfelelően nagyon akarni kell magát a hatalmat annak érdekében, hogy kellő súlyt adjanak a követelésüknek. A hatalom korábbi birtokosainak nyilvánvalóan az a céljuk, hogy megtartsák a hatalmukat, ezért minden lehetséges eszközzel fellépnek az új trónkövetelőkkel szemben. Ez a két ellentétes cél aztán nyílt konfliktushoz szokott vezetni, amelyeknek azonban a történelem során rendkívül sok változata alakult ki.


Orbánék színre lépésekor már nem volt jellemző a véres leszámolás, ezért a békés átmenet útját lehetett választani. De az agresszivitás abban azért megmutatkozott, hogy a tüntetések, a nagygyűlések során legalábbis virtuálisan a korábbi rendszer híveinek a likvidálását helyezték kilátásba. Erre bizonyíték Németh Zsoltnak az a kijelentése, hogy a földbe kell döngölni a korábbi hatalom képviselőit. Ez az agresszív jelleg azonban mind a mai napig megtalálható némelyik Fideszes képviselő retorikájában. Közülük első helyen említendő Kövér László, aki az akasztós kijelentéseivel szerzett „elévülhetetlen érdemeket”.

A Fidesz agresszivitása mind a mai napig kimutatható a retorikájukban, ami nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy megkülönböztessék magukat az MSZP-től, mint a korábbi hatalom utódpártjától. Ez a módszer azonban az elmúlt 20 év alatt oda vezetett, hogy az ország úgymond kettészakadt. Vagyis a cezarománia káros hatása nyilvánvalóan jelentkezett.

Hatalom expanziója. Ez a sajátosság is levezethető az előző három sajátosságból. Ugyanis akiben a hatalomvágy különösen erősen jelentkezik, annak nincs olyan nagy hatalom, amit ne szeretne birtokolni. A minél nagyobb hatalom megszerzésének vágya már-már olyan lelki kényszerré válhat, hogy az már a személyiség nyilvánvaló torzulásához vezethet. Ez többek között abban is megnyilvánulhat, hogy céltudatosan rombol. Orbán esetében ilyenre már a gyermekkorban is láttunk példát a mákos bejgli ügy kapcsán. De később is volt sok ilyen eset, amikor a hatalom iránti vágy miatt inkább rombolt.

A Fidesz történetéből ismerjük, hogy elnököt csak viszonylag későn választottak a párt élére. Ekkor két személy jöhetett számításba: Fodor és Orbán. Az előbbi a gentelemen’s agreement nevében lemondott az elnöki posztról Orbán javára. Ez volt Fodor második nagyon súlyos hibája! Orbán ugyanis később nem támogatta Fodort abban, hogy a „szőke herceg” legyen a választmány elnöke. Tudjuk, hogy ezt követően sok régi Fideszes hagyta el a pártot, ami nyilván veszteséget jelentett számukra. Itt azonban az a lényeges, hogy Orbán vállalta azt a kockázatot, hogy a párton belül szakadás lesz, csakhogy a párt vezérévé válhasson. Tehát a hatalomvágy fölébe kerekedett a józan észnek, a rombolás nyilvánvaló.”

orban.jpg
 
Nincs konnyu helyzetben az ellenzek, nem lehet forumokat tartani kimenni szorolapozni es beszelgetni kitelepulni a media 90% kormany uralma alatt, a nagy reklam feluletek szinten fideszeseke.............marad a meg szabad kozossegi felulet ahol csak nem lehet elerni mindenkit.
 
Nincs konnyu helyzetben az ellenzek, nem lehet forumokat tartani kimenni szorolapozni es beszelgetni kitelepulni a media 90% kormany uralma alatt, a nagy reklam feluletek szinten fideszeseke.............marad a meg szabad kozossegi felulet ahol csak nem lehet elerni mindenkit.
Ha nem lesz vége, akkor nyilván nem lehet a választást sem megtartani.
 
Sajnos a lendulettol meg nem lesz jobb is az ellenzek. Jobboldalikent is hiszem, hogy egy sokaig valtozatlan partstruktura egyre eroteljsebben deformalodik, ezen deformacio osszes konzekvenciajaval, de ettol meg a jelenlegi ellenzek nemhogy nulla, hanem valahol a szamegyenes negativ tartomanyaban helyezkedik el. A magam reszerol kifejezetten orulnek egy szurkeallomannyal rendelkezo ellenzeknek, mert onvizsgalatra kesztetne/kenyszerithetne azokat, akikre amugy szavazni fogok, es az bizony nem valna karukra, meg ha strategiajukkal egyet is ertek. A "Jobb a borzaszto veg, mint a borzalom veg nelkul" szentencia egy nemzet vonatkozasaban nem allja meg a helyet.
 
Ha az Ellenszel irja, nyilvan minden szo igaz! Nem lennek most Orban helyeben! :)
És igen, semmi újat nem írtle az ellenszél.
Hogy is mondta valaki: 30 éve tudjuk
Azt hogy hatalommániás.
De hogy milyen mértékig az csak 2010 után derült ki.
Hogy a cikk azt igyekszik bizonyítani hogy beteges ez nála vagy nem.
Én ezt nem tartom ebbe a kategóriába tartozónak.
Sok hatalom mániásból lettek a diktátorok.
Mégsem betegségként tekintettek rá hanem jellemhiba
Nézzük a Sztálin esetét. Kényszeres hatalom-mániás.
De beteggé az szkizofrénia tette üldözési mániával keverten.Téveszmék megjelenésével.
Külső testi jelei Sztálinnál nem tudom mik voltak

De beteggé az szkizofrénia tette üldözési mániával keverten.Téveszmék megjelenésével.
Testi jelek a rángatódzás a remegő kéz.
Nos hogy Orbán hatalommániás és nem csapatjátékos.
Azt 30 éve tudjuk.
Hogy kire,mire káros az mára derült ki:
a Nemzetre
 
Utoljára módosítva a moderátor által:
Ernoe van egy aszint ami ala nem szabad menni!
Vitazni8 ezeken a dolgokon ertelmetlen es megalazo!

Ha ide jutottunk, hogy a politikai ellenfelet mar csak azert tudjuk lebecsulni, mert agyilag degenerált, és mi vagyunk a normailsok akik helyesen gondolkodunk, az mar a veg!

Eltunik az a tisztelet amit egyik ember a masik ember irant erez :( (ha érez)
Ha kihagyásod a "nyavalygást"
Marad a normál hangú közlésed:
"
Vitazni8 ezeken a dolgokon értelmetlen es megalázó
Ha ide jutottunk, hogy a politikai ellenfelet mar csak azert tudjuk lebecsulni, mert agyilag degenerált, és mi vagyunk a normailsok akik helyesen gondolkodunk, az mar a veg!"
"
Igen ilyen dolgokat előrángatni megalázó és nem is politikai érv,hanem egy süllyedésnek a fázisai.
A politikai közbeszédnek fázisait már alulmúlták fideszék a gyalázkodásukkal.
Nem csak a nőkről beszélésre gondolok (illés) és a nőverő komondorosok
Hanem a Kövér féle beszólások.
A folyamatos ellenfélgyalázásba tartozik minden sárdobáló hamis vád.
A legutolsók között a bérencezés majd a oltásellenesség kiforgatása
Persze előbb utóbb a másik fél sem marad le.

Ilyen visszaszóló, ocsmányságok közé tartozik amikor már elszakad a cérna a patkányozás.
De amarról előtte már jött a kitüntetett Bayer Zsolt gerinctelen pondrózása
Még máskor: Európai Néppárt frakcióvezetője " gyáva, gerinctelen és hülye" .
 
Utoljára módosítva:
A magam reszerol kifejezetten orulnek egy szurkeallomannyal rendelkezo ellenzeknek,
Van Van.Még alternatív árnyékkormányt is képesek lesznek felállítani.
Még a te jobboldalad részére is elfogadható képzettségű és hitvallásúak is vannak közöttük.
Nézd meg az miniszterelnök jelölt jelöltek köré csoportosuló embereket.
Nézd meg ki milyen képzettségű
Tekintsd meg programjukat.
Közreadták már és folyamatosan közreadják csak nem figyelsz oda megelégszel szidásukkal
A Jakab Körül is vannak jó szakemberek Ha Ő maga inkább vezérszónok és karaktert kialakított a nép Tiborca.
Bár az mind mind terepen gyűjtött életből szedett valódi probléma
vagy a Tudományos világ által létrehozott párt UVNP(Szent-Iványi István,Dr. Radnai Ferenc,Koczka Tibor,dr Ábrahám Júlia, Dr. Stelli-Kis Sándor ügyvéd, volt EU fidesz-delegáció tagja...)
És nagyon sok ellenzéki szürkeállományt még nem soroltunk fel.
A Fideszt elhagyók között is vannak elegen
Emlékezzünk Ángyára A trafik mutyit megelégelő Hadházyra.
Elő fog kerülni ellenzékiként Navrasics is
Elő fog kerülni Horváth András a NAV szakember
A Polt helyett is lesz képzett főügyész ne tarts tőle.
Volt alkotmányjogászok is ellenzékben vannak
Mennyire leépítették szakmaiságot nélkülözve a diplomáciát?
Ezek az emberek jó szakemberek lesz kivel lecserélni Szijjártó dilettantizmusát
Nagykövetek sora pl. Jeszenszky Géza,Balázs Péter közgazdász diplomata,külügyminiszter EU külügyi biztos,Martonyi János külügyminiszter ki szintén nem Fidesz ember visszavonulásra kényszerítette a Szijjártó
Martonyi János és Stumpf István.Mind Fidesz bírálók kiket e miatt ejtettek.
Ezek a kiábrándult fideszesek
Pénzügyesek között Bod Péter Ákos is ellenzéki
Csatlakozott a 99 Mozgalomhoz.Sőt alapítója
A Mindenki Magyarországa is igényt tart tudására
 
Utoljára módosítva:
Sajnos a lendulettol meg nem lesz jobb is az ellenzek. Jobboldalikent is hiszem, hogy egy sokaig valtozatlan partstruktura egyre eroteljsebben deformalodik, ezen deformacio osszes konzekvenciajaval, de ettol meg a jelenlegi ellenzek nemhogy nulla, hanem valahol a szamegyenes negativ tartomanyaban helyezkedik el. A magam reszerol kifejezetten orulnek egy szurkeallomannyal rendelkezo ellenzeknek, mert onvizsgalatra kesztetne/kenyszerithetne azokat, akikre amugy szavazni fogok, es az bizony nem valna karukra, meg ha strategiajukkal egyet is ertek. A "Jobb a borzaszto veg, mint a borzalom veg nelkul" szentencia egy nemzet vonatkozasaban nem allja meg a helyet.
BAyer, Kosa, Ressi Szilad kover Szajer Bokai stb ok az etalon?
 
Ez a rendszer orbánnal ál és orbánnal bukik.
Szél Bernadett független országgyűlési képviselő az oldalán számolt be arról, hogy közérdekű adatigényléssel fordult az országos tisztifőorvoshoz. Arra volt kíváncsi, hogy Magyarországon kik számítanak koronavírus-halálozási esetnek, milyen kritériumok alapján sorolnak valakit a koronavírus áldozatai közé.
(ilyenkor azt gondolnám hogy egy ilyen magas beosztású ember tud válaszolni....tévedtem)
Müller azonban válaszában nem szakmai definíciókkal jött, hanem a Kossuth Rádió Orbán Viktorral készített egyik interjújának linkjét küldte el.
(hiszen ha a főnök mond valamit akkor más vélemény nem létezik)

Szél szerint eleve abszurd, hogy egy szakmai kérdésre a szakember szakmai válasz helyett Orbán Viktort idéz,

Szél, aki arra is rákérdezett az országos tisztifőorvosnál, hány olyan haláleset volt eddig Magyarországon, akiknél a fertőzés kísérőbetegség volt, de nem ez volt az elsődleges halálok.

Erre Müller azt válaszolta, „nem minősül adatkezelőnek”, ami Szél szerint érdekes, mert ő úgy emlékszik, Müller Cecília korábban arról beszélt, hogy tragikus módon egy nyolc hónapos koronavírusos csecsemő is elhunyt, de halálát nem a vírus, hanem Meningococcus megbetegedés okozta, és ha erről volt információja a tisztifőorvosnak, kellett volna, hogy legyen adata mindazokról, akiknél a koronavírus kizárólag kísérőbetegségként került rögzítésre.
(arra vannak hogy bólogassanak ...hisz erre van igénye sok-sok embernek hisz nap mint nap találkozok olyanokkal akik szinte térdre rogynak ha megszólal cecília ˝annyira jól beszél˝...)
 
Nagyon-nagyon-nagyon mas szogbol ertelmezzuk, hogy mi az orszag erdeke, ha Jeszenszkyvel, Bod Peter Akossal, Martonyival(!) - virtigli, hamisitatlan, "jawohl-atlantistakkal" -.... etc erositened az orszagot. Bar nem Martonyi szovege a "Merjunk kicsik lenni!', de diplomaciaban siman azt a vonalat kepviselte az en meglatasom szerint, ami oltari nagy baj. Szoval lehet, hogy szebben evett kessel-villaval mint a mai diplomataink - remelem erzed, hogy nem szo szerint ertem -, es "szakmailag" magasabb polcon volt, de AMIT kepviselt - fekudjunk le mindenkinek, mert kulonben baj lesz! -, szamomra elfogadhatatlan.
Angyan....... Emlekszem, par eve leultem beszelgetni egy a mediabol kozismert konzervativ kozgazdasszal/egyetemi tanarral egy kave mellett, es kivertem a raplit, hogy miert kell Angyan professzor urat keresztre fesziteni. Siman elmagyarazta, pedig Angyan nekem is nagy kedvencem volt. Mint embert, a mai napig kedvelem, de megertettem, hogy mukodnek a dolgok, miert vezetett volna rosszra hosszu tavon az, amiert magam is hajlando lettem volna maglyara menni a beszelgetes elott.
Mindegy, nem celom ezen a feluleten (sem) ilyesmin vitazni, tapasztalatom szerint sehova nem vezet, igy abba is hagyom, kerlek ne vedd szemelyeskedesnek, semmi bajom veled! Lesz, ahogy lesz jovore, mindenki szoritson annak az oldalnak, amelyiket jobbnak veli, es persze feltetlen menjunk szavazni! Jo egeszseget kivanok!
 
Nem mind, Melitta, de vannak kozottuk, akik szamomra igen.
????
A kulugy a diplomacia a finom hangolasrol szol nem rontunk ajtostol a hazba mert nem csak nem illik, hanem kulturkorokben nem szokas. Sokkal hatekonyabb , hatekonyabb politikaba a feher asztal melletti targyalas, a diplomacia magasiskolajat kepviselni.
NEm egyik kezem a zsembebe matat, zsebrevagott kezzel fogok kezet mas orszag vezetojevel, de meg a media ele se allok igy. Kis orszag a magas intelligenciaval a diplomatikus viselkedessel es cselekedetekkel tud jo eredmenyt elerni. Nem a vetokkal, berendeli mas orszagok nagykoveteit raporta a ficsurka. Meg ha csak magukat jaratnak le nem lene baj de ok az orszagot kepviselik es igy elvarhato hogy magas szinten uzek a diplomaciat es jo kapcsolatokat epitsenek abba a kluba ahova tartozik az orszag.
NEm csak Agyan Mellar es Bot Peter Martonyi akik tudtak viselkedni , ha mas szemuvegen lattak mint en de nem lehetett felfedezi egyiknel se hogy az orszag vagy a orszag polgarai ellen tettek volna.
 
Melitta, ebbol melyik resz nem volt teljesen tiszta? "Mindegy, nem celom ezen a feluleten (sem) ilyesmin vitazni, tapasztalatom szerint sehova nem vezet, igy abba is hagyom".
Meg csak annyi: "de nem lehetett felfedezi egyiknel se hogy az orszag vagy a orszag polgarai ellen tettek volna." Azert mert te esetleg nem fedezed fel, attol en meg velhetek valamit, nem? Remelem, ezt a jogomat nem vitatod el tolem...
 
Utoljára módosítva:
Orulok hogy neked minden tetszik mindennel meg vagy elegedve.
Felsorolni se tudom annyi minden nem tetszik nekem es meg sok embernek.
PL kinai egyetem Belgrad vasut Paks 2. kozel 5ezer milliard Ft es sokkal tobb lesz mire elkeszul a szokasok alapjan.
3 millio letminimum korul elok , fontosabbak lennenek,hogy megoldodjon az eletuk a nyugdijasok papa magan nyugdij penztar. Oktatas egyetemek MTA egeszsegugy sorolni nem lehet stb stb
 
Nagyon-nagyon-nagyon mas szogbol ertelmezzuk, hogy mi az orszag erdeke, ha Jeszenszkyvel, Bod Peter Akossal, Martonyival(!) - virtigli, hamisitatlan, "jawohl-atlantistakkal" -.... etc erositened az orszagot.
Nem is érdemest továbbmenni teljes leveledre.
Előre borítékolhattam volna kifogásolni fogod mindet: mint hozzáértő szakembereket soróló. Az állítottad nicsenek Pedig mind nagy szürkeállománnyal rendelkező tapasztalt szakember.Ellentétben a Fidesz mai újoncaival.
Kiket politikai hűség alapon lojalitás alapon és pofát kinyitni nem merők gyáva és önállótlansági alapon válogattak össze.
Ez az Orbáni kézi-vezérléses rendszer:A nagyvezír tévedhetetlenségére alapozva,Menni a semmibe mert nem tévedhetetlen egy ember.
Ezzel szemben szintén a beszűkült ál-nemzeti buborékos látásmódoddal.
Azonnal azt állítod: mit idézek:"virtigli, hamisitatlan, "jawohl-atlantistakkal"
Ez a népnemzeti vonal az Orbán 30 éve rátok borított homály eredménye.
Homály,Mert ugyanakkor A szerinted jó irány a Ruszkiknak és a kínaiaknak kiadni az országot.
Miért nem veszed észre ez is jawohl.
Épp csak amarra engedelmeskedve vakon.
Ezért ál-nemzeti.
Mert ezt veszitek!!
(A megmentettem az országot) (megvédjük blabla..) de fordítva cselekszik!!
A lényeg Mindig is függő lesz Magyarország valamilyen nagyobb hatalomtól.
Ha ezt elfogadod Már csak abból kell választani Atlanti és Európa vagy Putyin és Mao cetung örökségei.
Egyik nyíltan kirabol: mert az adósság fejében területeket szokott elvenni (Kína)
A másik (Putyin) tipikus orosz birodalmi felfogás.Kikből szintén vér jött. Nem segítség.
Kereskedni az oroszokkal csak a KGST rubel elszámolás alatt volt nagyjából egyensúly.
De ez minden valós piaci alapot nélkülözött. Sőt a vágyott áruminőséget éppen Az Atlanti felől kaptunk.
Vegyük elő mi bajod az Atlantaival a szabadkereskedelmi övezettel az áruk szabad vándorlásával?:
Az a klasszikus bajod: felvásárolták az ország termelőkapacitását. És ezzel a piacot vette meg valójában ezt tudjuk
Vásárolták érted, levert áron annyiért amennyiért az itthoniak adták.
Ebben korrupció és nehéz helyzet kihasználása volt.
Azonnal ide kell tenni mellé Kínát.
Semmiféle nehéz helyzet nincs most a FUDAN beruházási kölcsönhöz. Épp csak kiadja az országot Orbán.A Kínai És orosz adósság több áldozatot kér mint az Atlanti.
És szükség sincs rá igazán nem is az ország kapja hanem a NER.Bár a fudannál még beruházást se mi csináljuk, vagyis a NER kimarad.Akkor mi az üzlet nekik? Csak nem úgy mint a grippennél?
Adósság állomány eléri a 1989 bedőlési szintet.Amikor beinvesztált valuta gazdasági fejlődést hozott.
És persze vitt is, ha szándékolt csődbevivés volt.
A piac működésébe az is beletartozik igyekeznek áron alul venni
Bod Péter Ákos pénzügyi jó képességű ember hogy milyen politikai irányt vegyen az a miniszterelnökség határozza meg.Hogy szerinted nem lojális Orbánhoz az biztos.
Mert kritikus szemmel nézi mit rontanak el ma.
De képességeit ne vitasd.Azt állítottad nincs.Van, van és van
A Martonyinál se vitattad képességeit épp csak atlantistának nevezted.
Hát az megint olyan,: Arra megy Magyarország amerre István óta szeretne menni.
A miniszterelnökség fogja meghatározni.
És előre mondom: Nem a keleti irány lesz. Hanem a Szent Isváni út
Martonyi Jánost két Orbán kormány is képességei alapján alkalmasnak találta.
Épp csak Orbán az önállóan is gondolkodni képes, embereket nem állja.
Sejtem nem Ő volt az egyetlen ki ellenvéleménnyel mert és bírt szólni a Keleti diktatúrák és fejeltség alapján kisebb szintű országok felé fordulás helytelensége miatt.
De egy önmaga tévedhetetlensége téveszméjében hívő Orbán ezt nem állja.
Ezért építették le a diplomáciai teljes testületet.
És maradt a mindenre bólintó tüske-böki.
De végigmehetünk az ANTSZ szakembertelenítésén
Kelet és nyugati irány bármelyik esetén szükség van szakembergárdára.
És azt mutatom épp most nincs
Mindenki az kormány ellenzéknél van.De minimum távol a kormánytól
Ezért rosszindulatú és bemagolt az állításod: Nem látsz jó képességű embereket
 
Utoljára módosítva:
Meg csak annyi: "de nem lehetett felfedezi egyiknel se hogy az orszag vagy a orszag polgarai ellen tettek volna." Azert mert te esetleg nem fedezed fel, attol en meg velhetek valamit, nem?
Segítek mit fedezzél fel a külügy sikerében:
Mongóliába és Georgiába is karantén- vagy tesztelési kötelezettség nélkül utazhatnak a beoltott magyarok hétvégétől.
Itt érik be a fürkészők és portyázók sikere hogy a drágább kínai vakcinával oltottak.Vagy az orosszal
No eszemben sincs most a melyik a jó oltóanyagról vitázni.
De a módszer a jellemző.
Egy védettségi igazolványt kierőszakolnak és félidőben már ki is küldték.
A nem bizonyíthatóan védetteknek is.
Ez most erőszakolás vagy valódi védettség.
A vészhelyzeti engedélytől gyógyszerré vált vagy nem?
A lényeges és valós igényű utazáshoz jó e a magyar titokkártya?
Jó lesz-e a nyugat európai országokba?
Hol évek alatt kialakult engedélyezési és biztonsági eljárás után válhat gyógyszerré egy valami.
Ausztria pillanatnyilag elfogadja a titok védettségi kártyánkat.
Azért nevezem titoknak mert nincs feltüntetve milyen oltóanyaggal oltották be az illetőt
No és ha titok de szputnyik V-t nem eléggé jónak határozták meg.
akkor itt is sántít valami a titok igazolvánnyal.
Mire megy a külügyünk a külön egyesével megállapodott országok egymás közötti elfogadással?
Így kell ezt iyen félvállról csinálni. a világ mibden tájára érvényes és valóban védettséget igazoló igazolvány helyett?
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

fonixportal wrote on worker's profile.
Szia olvastam az egyik topikban itt https://canadahun.com/temak/képregények-ii.53601/page-44#post-5063789 a hozzászólásodnál hogy neked megvan az összes Botond képregény ha szépen kérem feltudnád valahova tenni hogy letölthessem köszönöm.
KÉREK MINDENKIT, HOGY HAGYJANAK EZZEL BÉKÉN EGYSZER ÉS MINDENKORRA!!!

KRESLEY COLE HALHATATLANOK ALKONYAT UTÁN 16-17. RÉSZ NEKEM SINCS MEG!!!!
MIndenkinek írnám, hogy nem tudom honnan terjed ez a fars információ, nekem is csak azok a részek vannak meg, amiket kiadtak magyarul. Senki nem fordít olyan könyvet, ami kiadói gondozásban van. Nem vagyok semmilyen különleges csoport tagja. KÉREK MINDENKIT, HOGY HAGYJANAK EZZEL BÉKÉN EGYSZER ÉS MINDENKORRA!!!

NINCS MEG MAGYARUL A 16-17. RÉSZ!!!!!
Demeterné Nagy Erika wrote on sziporka78's profile.
Köszönöm az újabb fordítást, izgatottan várom hogy mi lesz a következő :)

Statisztikák

Témák
36,810
Üzenet
4,478,828
Tagok
594,952
Legújabb tagunk
bognárné oláh ildikó
Oldal tetejére