Nem minden muszlim terrorista – 60 imám kiállása a bűnözők ellen

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Július 21.

Melitta - 2017 Július 21, 20:42
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Imámok a terror ellen.

  60 imám gyűlt össze Európa országaiból Brüsszel központjában, hogy elítéljék az iszlám nevében elkövetett terrortámadásokat és leróják kegyeletüket az áldozatok előtt.

  “Azért vagyunk itt, hogy emlékezzünk a halottakra és hogy nemet mondjuk a bűnözők barbárságára, amelyet a vallásunk nevében követnek el.”  muszlen.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Július 21.

  1. vazonosito
   vazonosito
   Ez már túl késő, és túl kevés az eljátszott bizalom visszaszerzéséhez. Ahogy Koppány énekelte:
   "Késő most már mindezt újra átgondolni,
   Elkésett a békevágy.
   Késő már a múltat újra értelmezni,
   Kényszerpályán a világ."

   Egyrészt akármilyen szimpatikusan színészkednek most, a Koránban leírtakat (melyek ránk nézve fenyegetőek) nem tudják ezzel le nem írttá tenni, magyarul "überelni". Másrészt a nekünk, "hitetleneknek" tett szó, ígéret őket semmire sem kötelezi, nemcsak hogy nincs ilyen becsületszó vagy "gentlemen's agreement" náluk, hanem maga Mohamed tanította, hogyan kell a hitetleneket átverni, csőbe húzni, aztán lemészárolni.
   Amondó vagyok, Si vis pacem, para bellum. Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
  2. Ernoe
   Ernoe
   Ezen az alapon en is a szamladra irhatnam a 2000 eves keresztenyseg neveben elkövetett embertelenseget es ez nem kevés.

   Az hogy haborura buzditod az embereket pedig egy felbujtas egy büncsrlekmeny. Ha a nevedet is hozzaadnad felelösegre is lehetne vonni teged erte. Itt anonymitas mögül heccelsz.

   A nationalizmus egyenlö a haboruval.
   Koroknay bela, gödipista és Gagamail kedveli ezt.
  3. danilo
   danilo
   Azt mondta egy barátom ha európában 50 évig nem születik hülye még akkor is marad elég.

   1. Ha láttál már afrikai riportot tv-ben ott az apró arab kalasnyikov gépkarabéllyal játszik, az én gyerekeim pl. kis gereblyével homokoztak.
   2. Arabot láttam már légvédelmi gépágyún ülni, traktoron soha. Lőszerre van pénzük, kutat fúrni gazdálkodni nincs pénz.
   3. Ezeknek az anyja nem ember nincsenek jogai.

   Én köszönöm nem kérek ebből, akinek ez tetszik költözzön oda hozzájuk, lakjon velük. Megpróbálják megetetni velünk, hogy nem alkalmasak a munkára, mert nem tudnak írni olvasni, nincs szakképesítésük. Na a spanyol narancsot egyáltalán nem zavarja ha nem beszélnek hozzá vagy nem írnak neki levelet és azt hiszem a gyümölcs szedéshez diploma sem kell.
   Magyarországban kihalt falvak vannak, házak ezrei mennek tönkre, hát újítsák fel, fizessenek valami minimális bérleti díjat és mindenki jól járna. Nem kellenek milliárdok, itt mindenki 5 csillagos szállodákban akarja azokat elszállásolni akik a kecskéjükkel laktak és azt sem tudják, hogyan kell egy kályhába be gyújtani.

   Sokan arra hivatkoznak, hogy jogaik vannak, igen vannak ha betartották a törvényben előírt kötelezettségeiket. 10 éves gyerek robbantotta fel magát valahol egy piacon. Aki ilyenre rávesz egy gyereket nem ember, nyilvánosan a no-go zóna elején 5 napon belül akasztani, lógni hagyni 1 hétig figyelmeztetésnek aki gyilkol mind így jár.

   Sajnálom aki ártatlan embereket öl az nem ember, kiirtandó kártékony állat bőrszíntől, vallástól, nemtől, kortól függetlenül.
  4. Melitta
   Melitta
   Sok suletlenseget es propaganda szoveg amit osszehordasz. Ezek az javareszuk az isis elol menekultek es kaptak befogadast es bekeben elnek es bekeben is akarnak elni.
   Millios szamban van jelen nalunk is es Europaban is akik nem oldokolnek akik bekeben akarnak elni es gyakorolni a vallasukat.
   Egy muszlim embert nem ismersz , egyiknel se voltal latogatoba a csaladi kornyezetukbe, csak nyomod ezerrel .
   Meg a pozitiv hirbol is kepesek vagyok gyilkolaszasra kovetkeztetni.
   Igen sokat tehetnek az imanok a bekesseg tollarenciaert ,rad is rad ferne egy kis emberseg ,az emberek tisztelete mivel ezek nem terroristak hanem a terrorizmus ellen lepnek fel.
   gödipista és Gagamail kedveli ezt.
  5. kein
   kein
   lehet nem vagy tisztában a fogalmakkal .... a nacionalizmus egy népcsoport együvé tartozását fejezi ki azt jelenti, hogy van nemzeti tudatod .... szerintem a sovinizmussal kevered.

   De visszatérve a vitaindító cikkre ... 60 imám gyűlt össze Európából, hogy elítéljék az iszlám nevében elkövetett terrortámadásokat... talán meg kellene nézni hány imám van Európában és százalékos arányban mit jelent a 60 (mellesleg lehet már ki is átkozták őket) ;)
  6. Ernoe
   Ernoe
   Lehülyezed a közel es tavolkletieket az afrikaiakat es gyilkos szandekunak nevezed öket mert jo magad vagy tanulatlan es lusta gondolkodni.

   A vilag het csodaja nem europai, ezzel ellentetben a tömegpusztito fegyverek beleertve az atombombat igen.

   Az inquisitio, a rabszlgasag, a rassziznus, keresztes es teritö haboruk, reformatik, kommunizmus, fasizmus, vilaghaboruk es holokauszt kereszteny erdekeltsegü területröl szarmazik. Semmi okod a nagykepüsegre.

   Üssed mar fel a szüleid kepesalbumjat, a nagyapak olomkatonaval, karddal, pisztollyal, dobtaros geppisztolyal ... jatszottak a karacsonyfa alatt... a Egri csillagokkal beletek öntöttek egy gyülöletet ami a csontjaitokba maradt.

   Kedvem lenne megvalaszolni az egesz irasodat de majd szamitogepröl.
  7. Ernoe
   Ernoe
   Hogy nationalizmus a sajat nemzetet valami jobbnak, fontosabbnak, felsöbbrendünek tartja azt nem kell bizonygatnom az elözö hozzaszlo es az öt like-olok exelent demonstraljak ezt.

   Arabok afrikaiak akik szerintetek nem kepesek traktort vezetni, irni olvadni csak arra jok, hogy a narancsal valtsanak szot..

   Biztos, hogy vannak buta es gonosz emberek mert az lett belöllük valami miatt de egy gyerek elött ott az egesz elet, belöllük az lesz ahogy fogadjuk öket.

   Europaban a 60-as evekben is nyomtak felnöttek az iskolapadot mert a haboru miatt nem tudtak megtanulni irni olvasni.
   Gagamail kedveli ezt.
  8. Ernoe
   Ernoe
   Meg egy. Tudatlansagrol ad tanubizonysagot az aki azt kepzeli, minden muszlem kulturaban beleszületett vallasos es ötször kiguritana naponta a szönyeget az imahoz.

   Ti mikor imadkoztatok el utoljara az Angeluszt a deli harabgszonal, terdeltetek az agyatok elött összekulcsolt kezzel?

   Mikor kert bocsanatit egy protestans pap, egy Jehova tanuja, vagy Mormon.... azert nert egy katholikus internatusban szexualis visszaelesek törtentek?

   A muszlem vallas nem organizalt mind a katholikus, ahol egy tevedhetetlen papa van es egy Episkop (felvigyazo nagyarul püspök) uralja a teret.
   gödipista kedveli ezt.
  9. Ernoe
   Ernoe
   A nemzet a nemzes szobol jön, mondhattam volna farkalast is.

   Termeszetes, hogy gyerekekkel szemben, akiket mi hoztunk a vilagra különleges felelöseggel tartozunk, kötelessegünk öket felnevelni.

   A pachwork csaladok, az adoptalasok idelyebe genetikus kapcsolatok miatt szeretni nem szeretni valakit igy tömörülni egy badarsag.
   gödipista kedveli ezt.
  10. cdurmol
   cdurmol
   "War is Peace; Freedom is Slavery; Ignorance is Strength;" "Big Brother is watching you"
   A háború béke, a szabadság szolgaság, a tudatlanság erő. A Nagy Testvér figyel!
   Már majdnem tökéletesen művelitek. Vigyázó szemetek Svédországra vessétek! Tanuljatok tőlük! Kicsiben múlik, hogy utolérjétek őket.
   Utoljára módosítva: 2017 Július 22
  11. zajusz
   zajusz
   Ja, a Nemzeti dal, meg a b.szás dala. Igaz? És ezt még emberek közé engedték "tanárként", te úristen.
  12. Melitta
   Melitta
   Lehetre senki nem ad semmit rajtad kivul. sokkal tobb van es biztos lehetsz benne sokkal tobben sot majd mindegyik reszvetet kivant es elhatarolodik mindne terror cselekmenytol es a terroristaktol.

   NEm allitom nincs radikalis iman aki szelseseges nezeteket vall,nyilvan ezeket kell kiszurni es nem altalanositani.
   Utoljára módosítva: 2017 Július 22
   gödipista és Gagamail kedveli ezt.
  13. Ernoe
   Ernoe
   Igen ez egy elavult szo, mas nyelven egyszerüen "himnusznak" nevezik amivel egy "allam" (hangsulyozom allam) reprezentalja magat ünnepi alkalmakkor.

   A honfoglalo magyarokat "verszerzodes" es nem verrokonsag kötötte össze.

   Amerikanak is van himnusza holott a legkülönbözöbb szarmazasu ember el ott.
   Utoljára módosítva: 2017 Július 22
  14. B.Péter
   B.Péter
   Nagy baromságokat hordasz itt össze .
   A Nemzeti Dal (1848) és a Himnusz (1823)nem két azonos mű semmi közük egymáshoz, az egyiket Petőfi a másikat Kölcsei írta, mondjuk ez általános iskolai tananyag.

   Ha, és ismétlem ha csatlakoztak is a magyar törzsekhez idegen néptöredékek azért az mára már bizonyos, hogy egyedül Álmos törzse adta a kárpát-medencébe érkező magyarság kétharmadát. A soknemzetiségű magyarság elméletét a mai napig semmi nem bizonyítja régészeti szempontból, se a bizánci se az arab források nem említik, hogy több nemzetiségű lett volna a magyarság , se olyan régészeti lelet nem került elő ami idegen népcsoport jelenlétét sejtetné sem itt a Kárpát medencében sem az Etel közben, sem az úgynevezett Ungarian Magna (Volga -dél Urali területek) ráadásul ezek a régészeti leletek markánsan elkülönülnek az adott területen felelhető egyéb leletektől, és egy folyamatos azonosságot mutatnak egymással egy képletesen írt Ungarian-Magna, - Etelköz, - Kárpát-medence vonalon.
   udvarfy, orion-köd és cdurmol kedveli ezt.
  15. Ernoe
   Ernoe
   Beszeljünk inkabb arrol, hogy Orban elöször az eleteben nyiltan bevalotta, hogy a holokausztban valo reszvetelevel "Magyarorszag egy büncselekmenyt követett el."

   A mult hibait nem lehet rajtunk szamonkerni azt azonban igen mikent viszonyulunk a multhoz.

   Az IS elöl menekülök mar partott foglaltak es ez egy egyertelmü elhatarolodas a barbarsagtol.
   gödipista kedveli ezt.
  16. kein
   kein
   Ki menekül az IS elől? Tisztázni kéne már, hogy meddig kell menekültnek tekinteni valakit, csak téged nem érdekel, hogy egy menekült az első biztonsgágos országban miért nem kér védelmet, miért csak miután átvándorol tíz országon jut eszébe, hogy ő tulajdonképpen menekül és beadja a kérelmét a menekült státuszra.
   IS-ről jutnak eszembe a bangladeshi migránsok ( tudod a matekzsenik) akiknek 6 millót kellene fizetni fejenként, mert elégedetlenek voltak az ügyintézéssel.
   Utoljára módosítva: 2017 Július 22
   udvarfy, setni, Jaszladany és 1 másik tag kedveli ezt.
  17. Melitta
   Melitta
   Klein
   A menekultjog az nem politikusok kenye kedve szerint ertelmezheto es kerdojelezheto meg.
   Foleg nem a publik az aki ebbe bele tud szolni,hisz se menekultet nem latott, se ott nem jart ahonan menekulnek az emberek,haborut is konyvekbol ismeri,de meg a menekultjoggal sincs tisztaba, amit Mo is elfogadott.
   1290 menekultugyet kene letargyalnia Mo-nak.
   Szemen szedett hazugsag ami Orban mond, es uszit akar Soros akar EU ellen.

   A kovetkezmenyeket fel se tudjatok merni , mert egyre jobban belemegy a Sorosozasba, egyre magasabb fokra emelkedik a kotelezettszegesi felszolitas. Vegul Bayer mar megmondta ki kell lepni az Eubol. NA akkor mi lesz veletek? MI lesz akkor ha a menkultekkel fogjak potolni a Eu ba dolgozo 600ezer magyart? Kivel fogtok uzletelni? Orban a menkultektol sajnalja a penz hogy anyit kapnak mint Mo amit keresnek es errol ki tehet? ki vezette be a kozmunkat es a 47 ezer Ft bol meg lehet elni ? Ki epit korupciot magasfokon es nem piacra feljesztett hanem presztizs beruhazasokra rongyrazasra?
   burkolatokra szokokutakra wellneszekre kilatokra a siksagon stb.
   Annyi hibat csinal elvesztette a realitasat arra hogy o kritizaljon mikor hibat hibara halmoz.
   1290 menekult ami nincs is nalatok, az a prblema azert nem emelsz szot hogy 32000 ember hal meg a rossz egeszsegugy mukodese miatt. MAgyarok honfitarsaid .
   Meg az arany is [email protected] valik a kezebe. Az elen jaro Mo hatul kullog az utolso helyeken.
   Az se zavar a letelepedesi kotvenyel fu fa bejohet az orszagba. Pharaon es a tobbiek.
   Vedi Europat?tole kell vedeni mert felelotlen hazudos demagog.
   A Soros elleni kampany 12 milliardnal jar ,a melymagyar miniszter elnok miert nem CT ket vett ebbol a penzbol? hogy nepe egeszseget eletet megmentse a raktol a szenvedestol?
   MAgasrol tesz a nepere csak azokkal ofglalkozik akik a hatalmat kiszolgaljak.

   Jo ha tudjatok nem itt van az Orban fanok clubja.
   A demokracia neveben elmondod velemenyed rendben, de hogy minden topicba papagaly kommando szajkoza a fals hazug demagog dumat ez nincs rendben.
  18. Ernoe
   Ernoe
   Kedves Peter

   Probalj meg a nationalista tanyer szelen tovabbtekinteni. Nemcsak Petöfi irt "nemzeti dalt" hanem rendelkeznek ilyennel a Bayorok, Böhmer, Sachsen stb.

   Tök mindegy, hogy egy vagy het csalad jött be Etelközböl, mar az elsö kiraly is "idegen vert" kevert a "nemzetbe" az itt elök nem lettek kiirtva hanem haltak a bejöttekkel, nem beszelve a tatarokrol, törökökröl, napoleon es a vörös hadsereg katonairol csak, hogy nehanyat emitsek. Te es en anyira vagyunk "fajtisztak" mind egy kobor kutya. Nem kell ezt szegyelni.
   gödipista, Gagamail és setni kedveli ezt.
  19. Ernoe
   Ernoe
   A bangladesieket minden ok nelkül egyszerüen fogva tartotta a magyar kormany ami törvenyellenes meg a magyar törvenyek szerint is. Mit nem lehet ezen megerteni?

   Mindenki addig menekült amig az elete nincs biztonsagban, amig a tulelese nem biztositott.

   A török menekülttaborban nem volt anyi ember szamara ellatas, megelhetes. Lesboszon a temetökben sem volt hely a halott nenekültek szamara, magyarorszag ülldözi a nenekülteket.
   Utoljára módosítva: 2017 Július 22
   gödipista kedveli ezt.

Megosztás