Nem nyugszik Gődény: újabb tüntetést szervezett, a rendőrök az Andrássyn körülzárták őket

Újabb tüntetést szervezett dr. Gődény György, ma délben a Hősök terére invitálta a vírustagadók táborát.

Egyre több a koronavírus-fertőzött, napról napra több beteg hal bele a veszélyes vírusba, Gődény viszont még mindig nem áll le, folyamatosan szervezi a tüntetéseket, annak ellenére is, hogy tilos a gyülekezés.

Mint írta a felhívásban: “ma fontos napja lesz minden normális életre vágyó embernek.” Arra kérte a vele azonos véleményen lévőket, hogy ne felejtsék el magukkal vinni a nemzetiszínű zászlókat, sípokat, dobokat és dudákat.

A tüntetők a Kossuth térről haladnak a Hősök tere felé, ám közben több mint 50 rendőr sorfallal körülzárta őket.

godeny-hosok-tere-1024x431.jpg
A körülzárt tüntetőket elkezdték igazoltatni, pedig még oda sem értek a Hősök terére.
 
I(gaz, volt ideje egész nap, valoszinu ennek koszonheto, hogy nem olyan marhasagokat irt le, mint ez a válasz ami a pillanat hevében szuletett...
Igen,van akinek marhaság ,van akinek nem.Embere válogatja,többre értékelem a dolgozó,kétkezű munkásembert mint a semmittevő gazdag ficsurokat,akik mások rabszolgamunkájából gazdagodtak meg.
 
Tündér bogárka,a legjobb barátod elmondja ha kérdezed tőle és ha itt is elolvastad a hsz-t akkor tudod a választ.
Kezdjük ott, hogy nem vagyok a tündér boglárkád, a legjobb barátomat pedig nem ismered, ahogy engem sem, de elárulom, hogy mindketten beoltattuk magunkat. A stílusodon pedig nem ártana állítani, mert nagyon nem ide való. Feltettem egy kérdést. Ha tudod rá a választ, akkor kezdheted kritizálni az oltásokat, addig nem. ;)
 
Csak ez a két embertípus létezik. A tanult értelmisége az valami népmese.
Érdekes nézőpont.
Az értelmisége eleve tanult, iskolát végzett.
Vagyis ha befektetsz valamibe akkor rögtön ficsur leszel, mert nem végzel fizikai munkát pedig lehet hogy ő többet tesz azért hogy legyen munkája a kétkezi embernek.
Mert te mehetsz lapáttal hogy dolgozni akarsz de ha nem adnak akkor sokra nem mész.
 
Számomra -mint fekete báránynak - az az érthetetlen,hogy az okos,intelligens,művelt személyek miért félnek az oltatlanoktól??? Ennyire nem bíznak az oltásban??? A járványért az oltatlanok a felelősek??? Azt mondják az éremnek 2 oldala van vagy 3???miért nem szabad beszélni a másik oldalról??? Nem találtam világos magyarázatokat sehol,mint eü dolgozó,csak hazugságokat. Még ov által asszonyságnak nevezett Karikó Katalin is elismerte ,hogy a szervezetbe juttatot tüskefehérje milyen károkat okoz. Be kellene már fejezni ezt a másikra mutogatást és elismerni ,hogy nem az oltatlanok a felelősek és az oltáson kívül vannak alternatív th -k amik igen is jobban segítenek mint az oltás.De engedtessék már meg,hogy eldöntse mindenki,oltat vagy sem.Nem kell a nagymenőt megjátszani,rábeszélni embereket az oltásra és utánna ha meghal az oltásra rábeszélt személy mossa mindegyik kezeit mint az ujkori pilátus...hát így járt.Na ,ezért lettem az egyes emberek szemében fekete bárány,mert nem mentem a nyájjal.
Milyen károkat okoz? Ugye az nem baj, hogy nem juttatnak tüskefehérjét senki szervezetébe. Csak mRNS kerül bele, ami egy információt tartalmaz, a tüskefehérjét a szervezet állítja elő. Vicces, hogy ezt sem tudod eü dolgozóként de azért határozott véleménye van. :D Hiteles.
 
Érdekes nézőpont.
Az értelmisége eleve tanult, iskolát végzett.
Vagyis ha befektetsz valamibe akkor rögtön ficsur leszel, mert nem végzel fizikai munkát pedig lehet hogy ő többet tesz azért hogy legyen munkája a kétkezi embernek.
Mert te mehetsz lapáttal hogy dolgozni akarsz de ha nem adnak akkor sokra nem mész.
Ha olyan hulyeseget beszelsz mint ez a bizonyos angol ficsur, akkor igen is egy here vagy, aki csak éloskodik a tarsadalmon..arra figyelj mit mond Godeny, mert nála az igazsag
 
Érdekes nézőpont.
Az értelmisége eleve tanult, iskolát végzett.
Vagyis ha befektetsz valamibe akkor rögtön ficsur leszel, mert nem végzel fizikai munkát pedig lehet hogy ő többet tesz azért hogy legyen munkája a kétkezi embernek.
Mert te mehetsz lapáttal hogy dolgozni akarsz de ha nem adnak akkor sokra nem mész.
Becsülöm azt aki tisztességes kétkezi munkával keresi a kenyerét. De nem tudom van e fogalma arról annak aki ficsúrnak nevezi a nem kétkezi munkást, mennyit tett azért, hogy ez így legyen? Sok évtizedes tanulás, nélkülözés volt esetleg az ára. És lehet ő is közben kétkezi munkásként kezdte. Ami azért lássuk be eleinte jóval egyszerűbb.
 
Vagyis húzzuk meg magunkat és psszt....
Ha ez így működne akkor egy forradalom vagy felkelés sem indult volna hiszen ott megverhetnek illetve megölhetnek bennünket.
Láthatni hogy egy éve bohóckodunk a vírus ellen és semmi eredménye.
Majd most az oltás tuti siker.
Izé ...nos akarom mondani az oltás után is elkaphatjuk a vírust csak nem lesz olyan súlyos.....
Javaslom picit tanulmányozd az oltások történetét és a múlt béli járványokat. Sajnos nem létezik 100%-os védettséget adó oltás, semmilyen betegség ellen. Ettől függetlenül nagyon hasznos, ha mindenki beoltatná magát bizony eltűnne a vírus, ahogy nagyon sok más kórokozót is eltűntetek vagy megfékeztek az oltások. Pl fekete himlő, kanyaró. Veszettség is fehér holló ritkán fordul elő embereknél Európában, az is rendszerint külföldről hazautazó hordozza. Ez is az oltás eredménye, mivel a betegség gyógyíthatatlan. De az az oltás sem 100%-os. ;)
 
Igen, elkapták, ės elkapják most, oltva is. A vírus, köszöni szėpen, jól van, ės terjed az oltås ellenére még nagyobb sebességgel tovább. Lehet, hogy soha nem lesz ellene hathatós vėdőoltás. Akkor? Maradjunk mind a 4 fal közé örökre bezárva? Kinek van kedve ėlethosszig Kőmíves Kelemennėt játszani?
Nagyon nagy tévedésben és tudatlanságban élnek az emberek. A vírus valóban terjed, és a delta variáns állítólag még jobban terjed és még kellemetlenebb tüneteket tud okozni, de ettől még nem kell otthon ülni. Az mRNS és vektor vakcinák nagyon hatásosak a coviddal szemben, nincs gond az oltásokkal. Csak az emberek nem tudják, hogy az oltás nem ad 100%-os védettséget. Ez nem a covid elleni oltás hibája, hanem minden oltásra ugyan úgy igaz!!! Mindegy milyen betegségről beszélünk. Egyszerűen azért mert vannak olyan gyenge immunrendszerrel rendelkező emberek akiknél nem alakul ki a védettség vagy alacsonyabb lesz az ellenanyag szintjük és ha találkoznak a vírussal csak később reagál az immunrendszer így kialakul egy enyhébb betegség. Akinek nem lesz védettsége az meg sajnos súlyosan is megbetegedhet. Az nem az oltás hibája, az oltás nagyon jó. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, hogy van aki mogyoró allergiás és rosszul lesz a mogyorótól ettől a mogyoró még egy jó táplálék és a többség nyugodtan fogyaszthatja. Minden új helyzethez alkalmazkodni kell. Ehhez is. Lehet jönni menni, de beoltva, és egyéb védelmi eszközöket is érdemes használni. Pl maszk, távolságtartás, kézfertőtlenítés. Nem itt tartanánk ha mindenki így tenne. Nagyon sok járványt fékeztek meg az oltások. Pl kanyaró, fekete himlő. Pedig azok sem adtak 100%-os védelmet, volt aki akkor is megfertőződött az oltás ellenére. Ezt kéne megérteni. Otthon ülni valóban nem lehet a végtelenségig.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Sziasztok! Valakinek van 7.-es Kémia témazárója?
poptya wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta:)
Most találtam egy cikket, talán érdemesnek találod, hogy kikerüljön a Hírek közé:)
További szép napot és jó egészséget:)
horzsa wrote on Syncmaster's profile.
Kedves Syncmaster,
a hozzszólásokban találtam, hogy korábban felrakta '70-es évek legendás autó kvartett paklijait. '73 kiadást és a '75-t 'és a '77-t
Sajnos a datás linkek már nem működnek, fel tudná tenni esetleg valahova újra?
üdv:
Éva
Keresem Daniella steel fordulópont című könyvet. Kérem akinek meg van ossza meg velem. Köszönöm.
oxenden oxenden wrote on Jekatyerina68's profile.
Keresem a következő könyvet letölthető formában, vagy megvételre . Tudna valki segíteni? Köszönöm.
Címe:
Sírjak vagy nevessek ? Az emberi agy boldogságra hangolható.

Statisztikák

Témák
36,896
Üzenet
4,494,010
Tagok
596,217
Legújabb tagunk
Papné Szabó Beáta
Oldal tetejére