Nem talál elég hosszú kolbászokat Orbán battai hasonmása

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 3.

Melitta - 2017 Október 3, 14:31
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Dudás Péter három hete kezdett Orbán Viktorként pózolni a Facebookon.

  Ez volt az első képpár, amit kirakott, még szeptember 11-én:

  Orbán Viktorról egy évekkel ezelőtti amerikai látogatásán készült e félmeztelen fotó, bőven 2010-es választási győzelme előtt. Dudásról viszont friss a kép, a fehér sámlin idén helyezkedett el olyan pózban, mint egykor Orbán,.

  [​IMG]
  Orbán Viktor Amerikában, Dudás Péter Százhalombattán.

  Most már én is lehetek miniszterelnök? - tette fel a kérdést a képeket posztolva, és ugyan kormányfő egyelőre nem lett belőle, de az őt is meglepte, hogy több mint 650-en lájkolták a posztját. Úgyhogy azóta folyamatosan készülnek az újabbak.

  Ez volt a következő:

  [​IMG]
  Orbán Kötcsén, Dudás Százhalombattán.
  Itt Dudás igyekezett hasonlóan kinézni, mint a kormányfő az idei kötcsei polgári pikniken. Ehhez találnia kellett egy hasonlóan zöld bő inget, ami egyáltalán nem volt egyszerű. Mint a 444-nek elmondta, végül csak egy női darabot talált nagyjából azonos színben, de készített papírból karszalagot magának, és szerzett fontosnak látszó papírokat is. Orbán zöld ingének fantasztikus történetét egyébként külön cikkben Haszán Zoltán is feldolgozta korábban.

  Dudás teniszedző és zenész is volt, évekig dolgozott Nyugat-Európában, most pedig Százhalombattán él, és nem igazán szereti Orbán Viktor politikáját. Viszont kellő tisztelettel és humorral kívánt ennek hangot adni, ezért választotta a hasonmás sorozat elkészítését.

  A harmadik alkotása Orbán Viktor egy kőszegi ifjúsági fesztiválon elkapott pillanatát idézi fel:

  [​IMG]
  Orbán Kőszegen, Dudás Százhalombattán.
  Dudás teljesen amatőr technikával dolgozik, a fotók mobiltelefonnal készülnek, de egyre többen segítenek neki a megfelelő ruhadarabok beszerzésében, a helyszínek kiválasztásában, mostanra egy egész társaság szórakozása lett a hasonmásfotók elkészítése. Így is sok utánajárást igényel egy-egy kép kitalálása.

  A legutóbbi művéhez például alig talált megfelelő fehér köpenyt, pedig próbálkozott közérteseknél, orvosoknál is, mégsem sikerült napokig elég jót találnia. Végül egy ilyet szerzett kölcsön, hogy felidézhesse Orbán Viktor látogatását a dunaharaszti Coca-Cola gyárban:

  [​IMG]
  Orbán Dunaharasztiban, Dudás Százhalombattán.
  Miközben készülnek az újabb képek, Dudást elkezdték ismeretlenek megkeresni helyi ügyes-bajos dolgokkal is, mintha egy kicsit tényleg miniszterelnök lenne. A százhalombattaiakat például egy róka tartja izgalomban mostanában, az állat rendszeresen feltűnik a településen, és egyelőre hiába próbálták befogni. Most már Dudás Facebook-oldalán beszélik meg ezt is.

  Az egyre ismertebb Orbán-imitátor nagyon szeretné megcsinálni azt a képet is, amelyen a kormányfő különösen hosszú kolbászokkal látható:

  [​IMG]
  Orbán Viktor disznóvágás után.
  Csakhogy hiába keresett meg több hentest is, eddig nem talált elég hosszú kolbászokat. Ha sikerül szereznie, elkészül majd ez a kép is.

  Dudás Péter oldalát itt lehet nézegetni, nagyjából hetente jön új orbános kép.

  444/
  Magyari Péter

  748nLHt4CCfHCGCGs.jpeg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 3.

  1. Pozitron54
   Pozitron54
   Nem tartom helyénvalónak ezt az összehasonlítást , hiszen akinek szeme van , láthatja az égbekiáltó külömbséget és a két ember egyáltalán nem hasonlít egymásra. Persze a jellembeli hasonlóság már elképzelhető. De engem csupán a fényképek nem győztek meg !
  2. johannsebastian
   johannsebastian
   Mostantól fogva tudni fogom, hogy az összes zöld ingemet rejtélyes hasonlóság köti össze! Ugye milyen borzongató érzés?! : )
   Georgina Bojana és Ernoe kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   Hogy ti semminek nem tudtok orulni.....;)
   Simicska mai irasat az oszlopra azt jobbnak talaljatok?
  4. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Nem is az benne a lényeg....
  5. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Ahogy néha megnyilvánulsz, lehet benne valami....:p:D
   johannsebastian kedveli ezt.
  6. fych
   fych
   Lehet, hogy én vagyok korlátolt, de ebben mi a poén? Most akkor ha én elkezdek Brad Pittként pózolni, akkor én leszek a hasonmása?
   Normális ember legkésőbb az óvodában leszokott mások utánzásáról. (Utánzás: majom szokás.)
   bubu kedveli ezt.
  7. setni
   setni
   Ez egy divat olyan mint pár éve volt a vizzel teli vödörrel való leöntés...( az egyszerű embereknek nem mond semmit...szerintem másoknak sem:)
   bubu kedveli ezt.

Megosztás