Net szerelem,vak randik,társkeresö oldalak

GJodie

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Sztem a legtöbb ilyen úgy is csak a szexről szól. Csak az olyanok próbálkoznak ilyen módon és ilyen helyeken akik a valódi életben, helyzetekben nem jártak sikeresen.

....esetleg olyanok, akiknek nincs módjuk rá, vagy koruknál vagy helyzetüknél fogva, hogy olyan helyekre járjanak, ahol erre lehetőségük van... mert azért az ismerkedés általában nem a piacon, vagy a sarki kis boltban bonyolódik. ;)
 

JODY

Állandó Tag
Állandó Tag
....esetleg olyanok, akiknek nincs módjuk rá, vagy koruknál vagy helyzetüknél fogva, hogy olyan helyekre járjanak, ahol erre lehetőségük van... mert azért az ismerkedés általában nem a piacon, vagy a sarki kis boltban bonyolódik. ;)
Sajnos a szerelem sehol nem bonyolódik mostanában.Bárhol meg lehet ismerkedni ha van akivel,pl színháztól elkezdve befejezve a vonatig.Ha nincs a megfelelő partner akkor keresheted interneten és bárhol .:(
 

kgabi0507

Állandó Tag
Állandó Tag
Györgyi kiss és mindenki,
nem csak a szerencsén múlik.
Muszáj volt a netes megoldást választanom. Mégis, milyen tippet tudnátok adni, hol ismerkedtem volna kétgyerekes anyuka létemre? Munkában nem (házinyúlra nem lövünk ugyebár), villamoson nem, otthon nem... szülői értekezleten? vagy a hipermarketben illedelmesen leejtem a zsepimet és várom, hogy a mögöttem álló fickó felvegye? játszótéren?
Maradt a net. Nem jött be nekem se az első. Sőt, az első 10 se. Szűrni kell, randizni kell, ami gyanús, azonnal ki kell ütni. Elejétől fogva fel kell állítani a mércét: mi az a minimum, amit elvárok tőle? Az enyém kb ilyen volt:
-ne igyon
-ne legyen nős (még válófélben se)
-ne hazudjon
-legyen magasabb nálam (tudom, hülye vagyok :) )
-legyen közös témánk, közös érdeklődési körünk
-az IQ-ja legyen pozitív szám
-legyen humorérzéke
Jónéhány emberrel beszélgettem, az egyikkel volt egy hosszabb kapcsolatom is, de mint kiderült, az se volt az igazi. Nem bántam meg, hogy a neten kerestem, mert ott se mindenki szélhámos, van, aki komolyan gondolja. És Frank Herbertnek üzenem, nem mindenki "azt" keresi egy társkeresőn. Van, aki valóban társat keres.
 

Angel143

Új tag
Párommal neten ismerkedtem meg...sok évvel ezelőtt , igaz nem úgy kezdődött a dolog hogy "társkeresés". Internetes játékon töltöttük szbadidőnket mindketten, úgy 10 évvel ezelőtt, majd elkezdtünk levelezni, majd jött a msn-ezés , személyes találkozás és három évvel ezelőtt összeköltöztünk. jövőre esküvőt tervezünk. :) Úgy gondolom ezt egy pozitív példa és inkább ilyet akartam írni mert negatívból bőven van mindenhol :)
 

Davidoff

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Én jó pár embert ismerek a környezetemben, akik ott találták meg a házas/élettársukat. És kiváló a kapcsolatuk. Korosztályilag pedig 30-tól 60-ig.
 

rita21

Állandó Tag
Állandó Tag
....esetleg olyanok, akiknek nincs módjuk rá, vagy koruknál vagy helyzetüknél fogva, hogy olyan helyekre járjanak, ahol erre lehetőségük van... mert azért az ismerkedés általában nem a piacon, vagy a sarki kis boltban bonyolódik. ;)


Pedig vicces történetek lehetnek a piacon is;)
 

tigrislany223

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
Él még az oldal? Van, aki feljár még ide?
Én online társkeresőben ismertem meg a Párom, akivel 5,5 évig voltunk együtt... most vannak nehézségeink...
Mindketten fiatalok voltunk amikor megismerkedtünk... Ő 19, én 16. Nagyon sok mindent egymás mellett tanultunk me,g együtt ismertük meg az életet... Nagyon boldog időszakom volt, nagyon sok mindent köszönhetek Neki és azóta is hálás vagyok neki.
Nekem szerencsém volt.
Azért is, mert 2 héten át leveleztünk, de nem láttuk egymást, nem küldtünk egymásnak képet. Én ragaszkodtam hozzá... nem is tudom, miért. Talán, mert nem volt rólam jó kép és féltem, h kép alapján rosszul ítél meg. Egy kép nagyon csalóka lehet...
De végül találkoztunk és gyönyörű korszak vette kezdetét.
Hááát, ennyi. Nekem bejött és szerencsém volt! :)
 

Lawson

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ismerkedni bárhol lehet. Ez a szép benne. Ha nyitottak és kreatívak vagyunk, akkor mindegy a helyszín. A félelmeink szabnak határt. Ha rossz tapasztalatokkal gazdagodunk valamilyen ismerkedési fórumon, akár neten, akkor el is ítélhetnénk. Tanulni kell belőle és nem elítélni. Én nem voltam elég óvatos, amikor neten ismerkedtem, meg is égettem a kezem. Sokan meg így találták meg párjukat.
 

Eventyr

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem maga az ismerkedés nem gáz, ismerkedni bárhol lehet. Az a gáz, ha az ember azt hiszi, hogy a neten meg fogja találni élete végéig tartó igaz szerelmét és az alanyokkal kapcsolatban alapvetően ezt várja el és így is viselkedik stb., magyarán, ha naivan áll hozzá.

Abban szerintem nincs semmi kivetnivaló, ha az ember pár levélváltás után személyesen is találkozik valakivel, hogy "rendesen" megismerje, végülis csak úgy derül ki, hogy valaki összeillik-e valakivel, vagy nem.

Én is ismerkedtem már neten, többször is, volt amiből nem lett semmi, mert kiderült, hogy mégsem vagyunk egymásnak valóak, volt ami "érdekes" kapcsolatra sikeredett, mert igazából az elképzeléseink csak kisebb részben egyeztek, jelenlegi párommal pedig perpillanat dúl a láv.. Kb. 3x váltottunk levelet, kétszer randiztunk, azóta pedig belebolondultunk egymásba.

A lényeg azonban az, hogy valaki vagy bevállalja a netes ismerkedést, vagy nem.
Nem kell minden "ott megismert" emberrel egyből kapcsolatba ugrani, sz@r randija akkor is lehet az embernek, ha valaki az utcán, vagy egy szórakozóhelyen szólítja le, kezd vele csevegni és kér tőle találkát..
 
E

elke

Vendég
<EMBED src=http://videa.hu/flvplayer.swf?v=m1bsB2DsqrMtCHiN width=448 height=366 type=application/x-shockwave-flash allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always">


Szerintem mindenütt csak emberek vannnak és a szeretet-szerelem vágya, na és a félelem hogy becsapnak, átvernek. Miért ne lehetne tenni? Nincs ez másképp a " valóságban sem" ott is itt is bármi megtörténhet.
 

kgabi0507

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyetértek.
Ha pl. bemutatnak valakit, vagy a munkatársammal kezdek el flörtölni, arról is kiderülhet, hogy 2 gyerekes családapa (nem a 2 gyerek a baj, hanem hogy férj), vagy alkoholista, vagy megver az első odaégetett rántás miatt:( Lutri az egész párkeresés, a lényeg az, hogy nem szabad feladni, mert a tömegben úgyis ott lapul az igazi, aki téged vár.
 

csimcsim

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Ti, bár van jó és rossz élményem is, mégsem szeretnék a jövőben élni a netes ismerkedési lehetőségekkel. A rossz élmény az, hogy az, aki csak levélben meri felvállalni magát, az később élőben is megtartja ezt "jó szokását". Azokról, akik chateléskor sem őszinték, már nem is beszélek.. Egyetlen jó élményem, hogy a mostani páromat egy közösségi oldalon találtam, de szerencsére csak az első kapcsolatfelvételig használtuk az oldalt. Én szeretem az olyan embereket, akik személyesen is mernek vállalkozni arra, hogy megkeressenek és valami módon megszólítsanak valakit, aki számára mondanivalójuk van. Gyűjtöm a fórumos hozzászólásokat, hogy hozzáférjek a belső tartalmakhoz, csak ezért írtam. Tartalmas diskurzust kívánok nektek :)!
 

hajnee80

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Hát fura dolog a net,van aki elítéli a neten való párkeresést,de lám mindenki beszél róla!:)
Én 7 évig éltem együtt egy pasassal akit nem a neten ismertem meg,mégis olyan szinten megalázott ahogy még senki.Pár szóban az volt a lényeg,hogy azt mondták természetes úton nem lehet gyerekem.Miután eldöntöttük,hogy mi nem adjuk fel,sőt elmentünk egy nemes intézetbe és kitűzték a beültetés időpontját,közölte,hogy váljunk el.
Na és amiért ezt az egészet elmondtam,3 évvel ezelőtt megismerkedtem egy férfival a neten akitől született két gyermekem (ikrek:D ) és spontán .A párommal pedig örökre hálásak leszünk a technikának,hisz ha nincs net,akkor ki tudja találkoztunk volna.Ja és 390 km-re laktunk egymástól!
 

zsoltko72

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok
Szerintem a netes ismerkedés sekélyessé tesz és ezt később, amikor az igazit találod meg kivetíted rá, amivel simán halálra ítéled a kapcsolatot!
Természetesen bármilyen formában lehet, ismerkedni egyik sem gáz csak talán kicsit jobban át kell gondolni a neten, hogy akivel ismerkedsz az talán nem is valós!
Igaz, ha a való világban ismerkedsz ott is megtörténhet, de azért ott több minden jelen van, mint az írásokban és a fotókban!
 

zsoltko72

Állandó Tag
Állandó Tag
Én azt kérdezném meg Tőletek, ha indulna, egy olyan oldal ahol az adatokat szűrné az üzemeltető regisztrálnátok oda?!
A szűrés alatt azt értem, hogy minden regisztrált az általa megadott címre kapná a használathoz tartozó igazoló kódot postai úton!
Tudom így is kilehet játszani, de talán kicsit jobban, átgondolják a regisztrálók!
 
Oldal tetejére