Nostradamus

jullan

Állandó Tag
Állandó Tag
Megvan a könyve a joslatokkal,de nekem nagyon el kell varázsolni magam,hogy megértsem,hogy most tulajdonképpen mi fog történni holnap... ;)
csak arra vagyok kiváncsi,hogy hány sör után ült le gondolkozni,hogy no,jövöre mi történik a világgal..... :D
 
A

anonim

Vendég
a bizonyitekok eltuntetese mindig nagy trukk volt .
Most is sokan megeszik ezt a teszteat!
 

Panni

Állandó Tag
Állandó Tag
Pedig, ha akarsz magadnak egy jó napot, elmész egy jósnőhöz. Hidd el biztos, hogy rosszat nem mond. :rolleyes:
 

Boszi

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Panni@Dec 14 2003, 08:35 PM
Pedig, ha akarsz magadnak egy jó napot, elmész egy jósnőhöz. Hidd el biztos, hogy rosszat nem mond. :rolleyes:
...........hat most voltam egy magyar hires asztrologusnal aki mar tobb konyvet is irt az asztrologiarol. Mast sem hallottam csak rosszat! Novemberben krizis helyzet lesz a Nagymamammal, Aprilisban megfog halni, a ferjem meg toloszekes lesz harom even belul kozlekedesi baleset altal. November vege fele megkonnyebulve gondoltam hogy hala istennek nem tortent semmi krizis helyzet senkivel a csaladban igy nincs is alapja a veszjelzeseknek. Ra egy napra hivott az anyam hogy a Nagymamat sziv infarktussal a korhazba vittek! Ha Aprilisban tenleg meghal akkor istenemre mondom minden fele baleset meg elet biztositast megkotok a ferjemre! :( :( .....errol ennyit :( :(


Mellesleg Edgar Casey-t sokkal nagyobb es nyiltabb josmondonak tartom mint Nostradamust.
 

Sz.János

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért az emberi természet egészen kiszámítható!
A "régiek" biztosan emlékeznek, hogy a megszűnt oldalon is ment (elég sokáig) ez a téma tavaly ilyentájt...
Magyar vonatkozása is volt a jóslatainak (állítólag megrendelésre). Méghozzá Zrínyi Miklós és a vadkan esetét jósolta meg (100 évvel korábban!).
4 soros versei (próféciái) eléggé zavarosan értelmezhetőek (talán ez az egyik nyitja "népszerűségének"). A zavarosságra magyaráza lehet, hogy ha mindent nyíltan leírt volna, akkor alighanem máglyán végzi, mint az ördög cimborája. Hiszen a "tűz lángjából érkező hangok" mondták el neki a jövő történéseit.
Ami eddig nem hangzott el: Próféciáit egészen a Kr. u. 3000-ig terjedő időszakig megfogalmazta.
Hölgyeim és Uraim! Ha hinni lehet neki, akkor az elmúlt 2000 év eseményei kismiskák voltak ahhoz, ami előttünk van még (ha jól emlékszem, 2015-re jósol egy nagy kataklizmát)! Valamikor 100 éven belül eljönnek hozzánk a nálunk sokkal fejelettebb idegenek...
Megyek és veszek is 2 kiló parizert a "nehezebb időkre"... :p
 
A

anonim

Vendég
Sz janos !
Az emberi termeszet kiszamithato mint irod...
Az enyem biztos; ha tokon rugnak konnybelabad a szemem :D
De ebbol meg nem kovetkezik az hogy meg lehet ""josolni ""valamit!
Csak jo esellyel kovetkeztetni lehet valoszinu esemenyekre..
Ha az oreg hokuszpokusz m vagy barki megjosolta volna a SzU es a komszoc osszeomlasat csak 1 (Egy ) ev pontossaggal is most olenne a legnagyobb tozsdeguru a vilagon es egyben a leggazdagabb ember !!!!!!!
 

Sz.János

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by anonim@Dec 15 2003, 05:39 PM
Sz janos !
Az emberi termeszet kiszamithato mint irod...
Az enyem biztos; ha tokon rugnak konnybelabad a szemem :D
De ebbol meg nem kovetkezik az hogy meg lehet ""josolni ""valamit!
Csak jo esellyel kovetkeztetni lehet valoszinu esemenyekre..
Ja! Én arra gondoltam, hogy a szülinapja körül megint elő lesz véve az öreg csóka...Ez volt a kiszámítható. Bocs.
 
S

starter

Vendég
Igen, Lenin szulinapja sem akarmi! Csak eppen nem esedekes. ;)


Megfordultam mar itt-ott a nagyvilagban, de amennyi jos Torontoban mukodik, ez rekord - a mai felvilagosodott eletunkben - nahat!!!!!!
 

Sz.János

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by starter@Dec 15 2003, 07:11 PM
Igen, Lenin szulinapja sem akarmi! Csak eppen nem esedekes. ;)


Megfordultam mar itt-ott a nagyvilagban, de amennyi jos Torontoban mukodik, ez rekord - a mai felvilagosodott eletunkben - nahat!!!!!!
Ja-ja. Kellenek a látók, akik a rengeteg infóban segítenek eligazodni... ;)
 
A

anonim

Vendég
A latok azert kellenek hogy a sok nem ""lato"" konnyebben eligazodjon?
Ez engem arra emlekeztet mint amikor a nepszabi megmagyarazza hogyan ertsem a hireket.
Minek ..
hatha jol ertem
 
S

starter

Vendég
Kedves anonim,

dolgoztam egy tucatnyi torontoi josnak, azt hiszem, elmondhatom; jol jovedelmezo foglalkozas! Egyikuk sem panaszkodott. Az ujsagiras is hasonlo lehet.
Masnapra kesz az uj magyarazat. Hogy jol ertsem! :D :D :D
 

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Nostredamusról annyit, hogy úgy hallottam (azt hiszem a discoveryn láttam róla egy műsort), hogy úgy gondolta, minden a múltban megtörtént esemény megtörténik ismét, így ködösen azokat írta le. Mellesleg, ha leírsz valami ilyesmit, az egyszer ígyis-úgyis bekövetkezik, vagy történik olyasmi, amire ráhúzhatod a ködös sablont. Viszont a jósok nem minden esetben kuruzslók. Lehet, hogy kinevettek, de nekem néha vannak látomásaim - és igenis bejönnek! Bár ezeknek a java igen kicsi töredéke a jövőnek, de bejönnek - egyszer csak beugrik. És ott állsz valahol, és azon kapod magad, hogy ha pár másodperccel előbb is, de tudod, most mit fogsz mondani, merre nézni, és már előre tudod, mit mond majd a másik. És ezt egyszerűen tehetetlenül tényleg meg is teszed, és már jön is a tökéletesen pontos válasz, amit már tudsz, hogy jön. Hátborzongató.

A legutóbbi viszont megrémített, mert egy támadást láttam... remélem, hogy sosem következik be! Eddig mindig csak pár másodperccel későbbre láttam, de ez most nem ilyen volt, és sokkal-sokkal hosszabb (ha valakit érdekel kifejtem). Szóval, persze, én megértem, ha azt hiszitek hazudok, meg minden, de tényleg létezik, hogy valaki - akaratán kívül leginkább - belelát egy apró töredékébe a jövőnek. De ezek sem úgy történnek, ahogy gondoljátok! Egyrészt, érzitek is annak a személynek az érzelmeit, akinek a szemével látjátok, ha ez így történik (én a legutóbbinál sikítoztam, és küzdöttem, nem akartam látni, annyira megrémültem - de az nem az én rémületem volt; értitek már, igaz?) mellesleg a jövő sokkal bonyolultabb, minden percben lehet, hogy változik minden egy nagyot. A jövőt még ha hitelesen is tudja valaki megmondani, az mindig az adott pillanatban a jövő, de lehet, hogy a következő percben valami egyszerűen félresikerül, elmozdul, vagy hogy is mondjam? És akkor az egész kártyavár borul. Ez a látomások javára mondjuk nem igaz, de a tarotra például rettentően jellemző: mindig az adott pillanatból a legvalószínűbbet tárja fel. A jósoltatást én nem preferálom, főleg nem kártyákkal. A "jós" nem jósol. TE jósolsz magadnak! A kártya annak felel inkább, aki a kérdést teszi fel. Az, aki segít neked, ne vesse a lapokat, meg kevergesse: te tedd! Rendesen rakd ki őket, a másik csak a jelentésekben segítsen. De a tarot is mókás dolog: sokkal inkább önfelfedezésre, elemzésre szolgál, mint jóslásra, bár arra is jó, de javarészt nem azt fogja tenni: aki használja, az most pontosan tudja, mire gondolok. A tarot nem mond olyanokat, hogy "ekkor és ekkor meghal a nagypapád", dobd a kukába az ilyen hazugságokat! Olyat már mondhat, hogy hamarosan egy teljesen új nézőpontból kell szemlélned az életed, és valaki fontos ember kikerül a képből (ez nem csak halált jelenthet!!! Hatalmas téveszme azt hinni, hogy a halál lap szó szerint értelmezendő, és tényleg halált jelent: valami elmúlása - akár rossz dologé ugyanúgy - vagy egy új kezdet jelképe! Ennek a lapnak sokszor inkább örülni szoktak!).

Millió bocsánat a hosszú bejegyzésért, meg a kapkodásért, csak mélyen érint a téma. Ne haragudjatok. :(
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
A legutóbbi viszont megrémített, mert egy támadást láttam... remélem, hogy sosem következik be! Eddig mindig csak pár másodperccel későbbre láttam, de ez most nem ilyen volt, és sokkal-sokkal hosszabb (ha valakit érdekel kifejtem).
Leccives fejtsd ki. Engem erdekel.:cool:
 

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Rendben, akkor elmesélem. :) Úgy történt, hogy aznap nagyon fáradt voltam, már-már holtfáradt, de mikor ágyba kerültem nem aludtam el (ne nézz butának, komolyan mondom, ébren voltam). Láttam egy szobát, kicsi volt, színes, és láttam egy kislányt, aki hátul két copfba fogta a rövid, feketés-barna haját, és bevillant a telefonja is, de csak egy pillanatra, azt hiszem csak futólag pisloghatott rá. A telefon szögletes volt, szürkés-ezüstes, kopott. Láttam a lányt felállni az ágyról, azt hiszem addig ült rajta. Megindult előre, majd balra, ki az ajtón. Akkor kapálózni kezdtem, mert rettenetes félelem lett rajtam urrá, így az a rész, mikor végülis a konyhába megy sötét lett. Ez idő alatt végig ébren voltam. Megint "elkapott" a jelenet, nem tudnám másképp mondani: akaratomon kívül láttam az egészet. A nézőpontom a lány mögött volt, a feje körül - onnan láttam a dolgokat. A lánykán amúgy farmer volt, és mellény, ezekre tisztán emlékszem. Nagyon sovány volt, és alacsony. Kilépett tehát a konyhába. A konyha nagyobb volt, azt hiszem családi házban élt. Ahogy a konyha egyik szegletébe állt, láttam kint az ablakon át a szürkés eget, mintha kicsit be lenne borulva. Nem volt vaksötét, még biztos nem volt késő este. A konyha közepén lehet, hogy állt egy nagyobb fehér étkezőasztal, de ezt nem tudom biztosra, mert a lány nem nézett rá, csak az felé, hazudni meg nem akarok. Oldalt, bal oldalon láttam fedőket, fedőtartóban, vagy hogyan hívják, fehérek voltak, világosak. Azt hiszem tűzhelyet is láttam, de ebben sem vagyok biztos, mert mondtam, sajnos a lány ezeket egyáltalán nem nézte. Az ilyen berendezések (alacsonyabb szekrények) mind jobb oldalon álltak. A lány a konyha másik végébe figyelt, neszelt, és egyre inkább elhatalmasodott rajta a pánik, én meg itthon sikítozni kezdtem, szóval részemről káosz a jelenet vége. Tudni kell, hogy ez idő alatt én itthon többször is "kiragadtam magam" a látomásból, felültem, könyörögtem minden égi szentnek, hogy had ne kelljen ezt látnom, de csak ha becsuktam a szemem, helyzetemtől (ülés, állás, fekvés) függetlenül pörgött le a szemem előtt az egész. Láttam több sötét férfialakot bejönni a konyhába, és éreztem, hogy a lány kínjában lekuporodik a konyha egyik sarkába, és remegve várja a végzetét. Soha el nem fogom tudni mondani, milyen borzalmas volt. A két alak bejött, sötét ruhában voltak, mindketten férfiak, és annál, aki elsőként közeledett a kislányhoz volt valami a kezében, talán fegyver, de nem tudom milyen, mert a lány nem egészen azt nézte, és ekkor már szüntelenül próbáltam kikerülni az egész látomásból, szóval itt már nagyon homályos. Az alakok közeledtek, és amikor a lányhoz értek, a látomás egyszer csak nagyon gyenge lett (úgyértem: már nem tudott magához láncolni úgy, mint előtte), és kiszabadultam belőle. Mikor szabadultam belőle, abban a pillanatban kinyitottam a szemem, és remegtem. Aztán a látomás visszanyúlt utánam, de képet nem láttam, hallottam viszont egy nagy durranást, koppanást, nem is tudom, inkább tompa ütődés hangja volt, de erős, és tudom, hogy bántották a kislányt. Azóta is kísért ez a látomás, bár imádkozom, hogy ne az legyen, hanem esetleg egy reinkarnációs élmény, vagy hasonló, fene tudja, legyen bármi, csak legyen inkább múlt, mint valaki szörnyű jövője. Azóta furdall a lelkiismeret, bárhogy kutattam nem találtam sehol ilyen támadásról cikket, említés szinten sem, pedig a jelenben játszódhatott valamikor, úgyértem, minden modern volt. De tényleg remélem, hogy ez csak amúlt volt (bár ez nem enyhít semmit, maximum az én lelkiismeret-furdallásomat, hogy tehetetlen vagyok). Tudom, hogy hihetetlen, meg sokan nem hisznek nekem, azt hiszik becsapni akarok mindenkit, de nem így van. Pedig esküszöm azt kívánom, bár lenne az egész csak egy mese! :(
 

Mindaleth

Állandó Tag
Állandó Tag
Jaj és ezt kifelejtettem! A lány 14-17 év körüli lehetett, ennél biztos nem több. A szülei nem voltak otthon, egyedül volt a lakásban. És az ütés, vagy bármi, amivel bántották, a fején érte, ez biztos! Teljesen összekucorodott, máshol egyszerűen nem fértek volna hozzá. Ha ez megtörtént, teljes szívemből kívánom, hogy élje túl (vagy remélem hogy túlélte, vagy.. értitek!). :(
 
Oldal tetejére