Okosságok, közhelyek.

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
′′ Dubai alapítóját, * Rashid sejk * kérdezték hazája jövőjéről, mire ő azt válaszolta: ′′ Nagyapám tevével, apám tevével lovagolt, én pedig egy Mercedest vezettem, a fiam Land Rover vezette és az unokám egy Land Rover-t fog vezetni, de a dédunokámnak újra a tevét kell járnia..."
Miért? Miért?
′′ A nehéz idők erős embereket teremtenek, az erős emberek könnyű időket teremtenek ′′ A könnyű idők gyenge embereket teremtenek, a gyenge emberek nehéz időket teremtenek. ′′
Sokan nem fogják megérteni, de harcosokat kell nevelni...
Ugyanaz, amikor mindent ingyen adsz a gyerekednek, aki egész nap alszik...
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
A Financial Times szerint a legtöbb tudós azt fedez fel, amit tud, Neumann azt, amit akar... 1903. december 28-án született margittai Neumann János...
Wigner Jenő Nobel-díjas fizikusnak, a világ első reaktormérnökének tulajdonítják a következő minősítést. Megkérdezték tőle: Miért született annyi zseni Magyarországon a XX. század elején? A válasza: „Valóban nagyon sok tehetséges magyar ember volt ebben az időben, de zseni csak egy volt, Neumann János matematikus!...”
Legenda járt arról, hogy a korai elektronikus számológépek számításait ő maga ellenőrizte fejben a gépekével azonos sebességgel.
1640871158396.png
 

setni

Állandó Tag
Állandó Tag
“Keanu Reeves és én egymással szemben ültünk egy egyébként szinte üres állomáson kb. 1 órán át, mire a vonat megérkezett. Nem szóltunk egymáshoz egyetlen szót sem egész idő alatt. Mikor mindketten szálltunk fel a vonatra, azt mondta: ‘Jó volt beszélgetni veled.’”
 
Oldal tetejére