Olyan váddal illették ma Orbánt, hogy még a felcsúti stadion is elnémult

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 9.

Melitta - 2019 Július 9, 23:28
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Nem annyira jellemző, hogy Orbán Viktort konkrét váddal illessék a politikusok. Inkább a kertelős, mismásolós beszéd a megszokott. Ma ezt a hagyományt Gréczy Zsolt a DK frakció-szóvivője megtörte, és egy igazán erős mondattal teremtette le a miniszterelnököt.


  Orbán Viktor május 13-i washingtoni látogatásán azt kérte Donald Trumptól, hogy gyakoroljon nyomást a norvégokra, hogy a Norvég Alap pénzeit a jövőben ne egy független szervezet ossza el a magyar civil szervezetek között – írja a Direkt36. A magyar miniszterelnök tehát hivatalát felhasználva arra akart szövetkezni egy idegen országgal, hogy kárt okozzon saját hazájában törvényesen működő szervezeteknek. Ez a hazaárulás definíciója, még akkor is, ha Orbán Viktornak ez csak egy átlagos hétköznap volt – írja Gréczy a közleményében.

  A Demokratikus Koalíció szerint amit Orbán Viktor csinált, az a leghitványabb és legalantasabb hazaárulás, amit egy miniszterelnök elkövethet.

  Gréczy Zsolt hozzáteszi: aki azért lobbizik miniszterelnökként egy idegen országnál, hogy segítsenek neki kárt okozni a saját hazájának, az semmivel sem jobb azoknál, akik orosz tankokat hívtak be a hatalmuk megtartása érdekében. A magyar nép jól ismeri az ilyen gátlástalan bitangokat a XX. századból: sem szobraik, sem méltóságuk nem maradt az utókor előtt. Nem fog maradni Orbán után sem – teszi hozzá a politikus.

  upload_2019-7-9_17-28-23.jpeg
   
  Kovipisti, Kyria, Ernoe és 1 másik tag kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Július 9.

  1. tornando
   tornando
   És az ellenzék ugyanekkor mennyit tudott erre fordítani?
  2. tornando
   tornando
   Mi az ötleted azonkívül hogy beszólsz nekik?
   Azért Orbánnak 88-ban könnyebb dolga volt azokkal, akik elzárkóztak a párbeszédtől
   Mert csak kérni kellett és 1 év múlva kerekasztalra hívták


   A tárgyalásról:
   „Ha nem nyerünk, hazamegyek és kitörlöm a fenekemet az alkotmánnyal.”
   Utoljára módosítva: 2019 Július 21

Megosztás