Omyno

sz_gy2004 témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2011 Február 25.

 1. sz_gy2004

  sz_gy2004 Kitiltott (BANned)

  Szerintem ez a téma megérdemel egy külön topicot. Úgy tűnik, hogy egyesek teljesen ártalmatlannak tartják a kapcsolódást Omynohoz mások viszont kimondottan veszélyesnek. Mi a véleményetek?
  <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">
   
 2. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Védelem nélkül minden veszélyes még a meditáció is. kiss

  Tudod ha olvasol a meditációról és annak mélytudati szintjeiről és ki is próbálod, számomra nem érzékelt alfa, théte, delta szintekről beszélnek igaz:

  (Az emberi agy frekvenciái

  Az emberi agy elektromos áramainak EEG-vel történő mérései megállapították, hogy agyunk 1-20 Hertz közötti elektromágneses hullámokat termel. Az orvostudomány ezt a spektrumot négy főbb tartományra osztja, amelyek különböző tudatállapotokhoz kapcsolódnak:
  1. A delta-hullámok (1-3 Hz) az álom nélküli mélyalvásban és a komatózus állapotokban dominálnak.
  2. A théta-hullámok (4-7 Hz) azokra az alvási fázisokra jellemzőek, amikor álmodunk.
  3. Az alfa-hullámok (8-12 Hz) a nyugalmas ébrenléti állapotokban lépnek fel (pl. meditáció során, röviddel az elalvás előtt, illetve közvetlenül az ébredés után).
  4. A béta-hullámok (13-20 Hz) a normális ébrenléti állapotra jellemzőek. A Schumann-frekvencia (7,8 Hz) tehát az agy alfa és théta-állapotának határán helyezkedik el. Ezenkívül ez az agyfrekvencia jellemző a legtöbb emlősállatra is. Ez az azonosság minden bizonnyal nem véletlen: az evolúció folyamán alkalmazkodtunk az életterünk sajátosságaihoz, hiszen az előbbiekben láthattuk, hogy ez a frekvencia jellemző bolygónk egyes természetes állapotaira.) másolat))


  Nemtudok arról hogy végeztek e méréseket arról (ilyen agymérésekben)ha nem a mélytudatba meditálsz ha nem a magastudatba milyen frekvenciákat találnak és ott a kiterjesztésitudat meditáció elemei is, mert ezekről nem hallok semmit sem.

  Felismeréseim a mélytudat meditációt alkalmazva kitaláltam milyen lenne ha a magastudatba meditálnám magamat ott két helyet tudtam megtalálni (nem tudom az agy mily frekvencián mozog ott)az első a Buddhikus tudat szint, második az Absulutum. Most a kiterjesztésitudatra készülök mily dolgokat fogok (felismerésem van arra hogy a mindenség tudat szintjére érkezek meg) találni, emlékképeket már kaptam. Sokan már leírták a mindenség tudat szintjét. Itt az egyik ismeret alant.

  (
  Az asztal tetejére helyezhető Maharishi Védikus Csillagvizsgáló szemlélése hatást gyakorol a szemlélő testére és tudatára. Úgy tartják, hogy egyszerűen csak azáltal, hogy szemléljük ezeket az eszközöket, melyek formájukban a csillagvilág rendezett mozgását tükrözik, testünk és tudatosságunk egyensúlyi állapotba kerül. Ennek az egyensúlyt teremtő hatásnak az a magyarázata, hogy az a dinamizmus, ami a testet, a naprendszert és az egész mindenséget felépíti, egy és ugyanaz. Ez van jelen a Maharishi Védikus Csillagvizsgáló eszközeinek formájában, mely az égi mozgásokat tükrözi. Mivel a kozmosz teste egy állandóan fejlődő szervezet, az ezzel összhangba kerülő emberi szervezet is hasonló tulajdonságot nyer: A Maharishi Védikus Csillagvizsgáló ártatlan szemlélésével az emberi test belső intelligenciája spontán módon egyre nagyobb összhangba kerül a mindenséget felépítő kozmikus struktúrával. Ezáltal pedig az ember egyéni intelligenciája – minden erőfeszítés nélkül – összhangba kerül a Természeti Törvény fejlődést támogató áramával, és élete spontán módon a nagyobb egyensúly és boldogság irányába tart.
  Amikor a Maharishi Védikus Csillagvizsgálót használjuk, a tulajdonképpeni szemlélés a fontos, nem pedig a látvány intellektuális megértése. Az Csillagvizsgáló nem a csillagok helyzetének megfigyelése alapján épült. A csillagvilág emléke bennünk él, mélyen DNS-ünkbe ágyazódva. Az univerzum felépítését kormányzó törvények vezérlik a DNS-ünk és az egész testünk felépítését is. A Maharishi Védikus Csillagvizsgáló ártatlan szemlélete a látás szervén keresztül eleveníti fel bennünk ezt az emléket, mely lehetővé teszi a szervezet számára, hogy a Természeti Törvénnyel nagyobb összhangban működjön. Ennek eredménye a szervezet működésében létrejövő nagyobb egyensúly: az egye szilárdabb és tökéletesebb egészség.
  Ismerjük meg az élet külső valóságát a tiszta tudat belső valóságán keresztül – ez a Védák szerint az élet feladata. Ha tudatosságunkat megnyitjuk a tiszta tudat belső értéke felé, lehetségessé válik, hogy megismerjük a külső világ működésének alapelveit. Az ember a saját tudatában képes az örökké táguló univerzum csodájának mélyére hatolni: saját Önvalóján keresztül bármit megismerhet. Akár az egész mindenséget megismerheti, hiszen az egész kozmosz az önviszonyuló tudat kifejeződése. A Maharishi Védikus Csillagvizsgáló a megfigyelés eszközéül szolgál, elősegítve azt a célt, hogy az élet külső értékeit összhangba hozzuk a tiszta tudat belső értékével, és hogy spontán módon egy új tudatosságra ébredjünk. A Maharishi Védikus Csillagvizsgáló célja az, hogy egyensúlyt teremtsen bennünk, és hogy a megvilágosodás magaslatára emelkedjünk.)másolat))
   
 3. istenajandeka9

  istenajandeka9 Állandó Tag

  Olvastam a könyvet, nagyon tanulságos volt, az biztos. Viszont bennem is felmerültek kételyek az Omynohoz való kapcsolódással. Ez lehet, azért is van, mert az egész könyv az eltévelyedett leányról szól, aki megjárja az életet a mennyországtól a pokolig, és a legvégén, akár mondhatnánk úgy is, hogy összecsapva leírja pár szóban, hogy csatlakozhatsz az Omynohoz.

  Én megmondom őszintén, hogy kipróbáltam, de kellő védelem kérése után, és érdekes dolgok derültek ki. Az tuti, hogy amit kérdeztem, arra 1, max. 2 napon belül választ kaptam. De mivel fenntartásokkal kezeltem ezt a dolgot, így annyiban is maradt az egész. Az óta nem csatlakoztam többet erre a vonalra. Jó lenne jobban megismerni, többet olvasni, hallani róla, hogy mi is ez tulajdonképpen!:D
   
  sz_gy2004 és ionon kedveli ezt.
 4. sz_gy2004

  sz_gy2004 Kitiltott (BANned)

  Erre a bizonyos védelemre hogyan lehet szert tenni?
   
 5. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Kék-fehér fényt használom, (körbevesz a fény, de úgy is használom hogy körben gyorsan forognak a kékes-fehér fényeim vízszintesen, függőlegesen, bal válnál és jobb válnál átlósan használom)nem szeretem a merészebb színeket azokkal majd akkor ha gyakorlottabb vagyok már (10évek múltán). kiss
   
  sz_gy2004 kedveli ezt.
 6. istenajandeka9

  istenajandeka9 Állandó Tag

  Jó reggelt!

  Én az angyalkommunikációs tréningen kaptam az első védelmet, Mihály arkangyaltól. Ezt a védelmet használom, tulajdonképpen ez egy burok egyrészt, ami királykék, és fehér színek rétegződése, másrészt egy királykék kő, ami "be lett ültetve" a fejtető csakrámba.
  Másik védelem, pedig a reiki tanfolyamon tanultak szerint működik. :D
  Ha ismeretlen dologhoz fogok, mint például az Omyno is, akkor van úgy, hogy a két védelmet egyszerre használom!
  De nálam mindig Mihály arkangyal az első, mindig is nagyon közel állt a lelkemhez! kiss
   
  ionon és sz_gy2004 kedveli ezt.
 7. sz_gy2004

  sz_gy2004 Kitiltott (BANned)

  Akkor ehhez egy komoly berendezés szükséges. Mit csinálsz, ha nem vagy otthon?
  <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="if(typeof(jsCall)=='function'){jsCall();}else{setTimeout('jsCall()',500);}" id="jsProxy" type="hidden">
   
 8. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Berendezés? elméd pont elég rá hisz gondolatban alkotjuk a színek történését. Munkában vagyok hol itt hol ott. kiss
   
 9. zazzika

  zazzika Állandó Tag

  Ma reggel én is próbáltam kapcsolódni az omynohoz ám a végén jöttem rá hogy a kódot elfelejtettem mondani! Egy kérdés az ikreknek ugyan az a kódjuk?
  A meditációnál én nem kérek védelmet én ezt a védelmet hülyeségnek tartom, már 12 éve meditálok és nagyon sokat köszönhetek a meditációnak!
  A világ csak szeretve változik meg!
   
 10. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Kíváncsiságból töltöttem le, és azért olvastam el, mert az író stílusa egyszerűen magával vitt.
  A "lényegi rész" nekem is kissé összecsapottnak tűnt, de folytatást ígér a kóddal kapcsolatosan.
  Egyébként a dolgok mindig egyszerűek, így ennek a könyvnek a lényege sem abban rejlik, hogy száz oldalakon át butítsa a jónépet mindenféle technikai leírással.
  Olvasás után megnéztem a honlapot, amire hivatkozik a könyvben is, ott pontos időpontokat adnak a csatlakozáshoz.
  Ilyen időpontban csatlakoztál te is?
   
  istenajandeka9 kedveli ezt.
 11. istenajandeka9

  istenajandeka9 Állandó Tag

  Halihó!

  Igen, a megadott időpontban csatlakoztam én is először! Később már nem vettem ennyire szigorúan, csak az elsőnél. De mindig megkaptam a választ a kérdéseimre! Vagy azonnal, vagy 1-2 napon belül.:D
  Azért én is várnék egy folytatást, mert azt érezteti a könyv!

  Vigyázzanak rád az angyalok!kiss
   
 12. harmadik

  harmadik Állandó Tag

  Te olvastad az "Omyno" konyvet, Ionon?
   
 13. kamii

  kamii Kitiltott (BANned)

  Valaki összefoglalná pár szóban, miről szól ez? Köszi.
   
 14. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  7thtrumpet kedveli ezt.
 15. kamii

  kamii Kitiltott (BANned)

  Hát ez nem sokat ír le a tartalmáról, de köszönöm:)
   
 16. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Nem kifejezetten ezoterikus könyv a szó szoros értelmében.
  A cselekmény vezérelve az ok-okozat törvénye, és hogy amikor választáshoz érkezel, az általad választott út milyen hatással van a saját és a mások életére.
  A misztika is inkább a cselekményben jelenik meg.

  Engem jobban lekötött az író stílusa, mint maga a misztikus rész, úgy tudta fonni a szálakat, hogy kíváncsi lettem arra, kinek az élete hogyan alakul? Nagyon jól elkapta az összefonódásokat.
  Fenntartásokkal kezdtem beleolvasni először, majd nem tudtam "letenni".
   
  Kis Sarkcsillag kedveli ezt.
 17. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  Elolvastam es kotelezo olvasmannya nyilvanitottam a csaladba
   
  ajsea és Kis Sarkcsillag kedveli ezt.
 18. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  Nemigazan van itt elet.
   
 19. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Nekem is tetszett a konyv.Bar az "eredete" az nem biztos hogy ugy van mint ahogyan a konyvben irtak.
   
 20. robitsas

  robitsas Állandó Tag

  Kicsi Fecske kedveli ezt.

Megosztás