Orbán 18 ezer bevándorlót engedett be pénzért az országba

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 24.

Melitta - 2017 Október 24, 21:18
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Magyarország az utóbbi négy évben nagyjából 18 ezer EU-n kívüli embert engedett be a letelepedési kötvények révén, amivel több mint egymilliárd euróhoz jutott – írja a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című német konzervatív lap.


  Más országok is keresnek így pénzt, hét további EU-tagállamba vásárolhatják be magukat idegenek, de egyik ország sem harcol hivatalosan annyira vehemensen és hangosan a menekültek befogadása ellen, mint Magyarország – írják.

  Hozzáteszik: míg Orbán egy júliusi nyilatkozatában elmondta, hogy a migránsok biztonsági átvilágítása hónapokig tartana, a kötvényprogram keretében 30 nap is elég erre, és nem egészen világos, mennyire alapos az ellenőrzés.

  Orbán letelepedési kötvénybizniszében sok minden hamisnak tűnik, a forgalmazási jogosultságot például pályázat nélkül kapták meg adóparadicsomban bejegyzett ügynökségek – hívja fel a figyelmet a tekintélyes német lap.

  letelepedes.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 24.

  1. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Naugye, ugye??? :D
  2. Piti Sándor
   Piti Sándor
   Asszem,mintha ezeket a vagyonokat érő "kötvényeket" kis hazánk a jövőben visszavásárolja a letelepedett "szerencsétlenektől" akiknek véletlenül volt a zsebében több százezer Euro,de szerintem más valuta is jól jött....:)
   Remélem,amikor rájönnek ezek az emberek az idő letelte után,hogy egy kalap szart se ér a befektetésük,lesz köztük pár tökös legény aki elintéz pár "irodistát" ahol "vette" ezeket a vagyont érő papirokat....:D
  3. Melitta
   Melitta
   Az allamkotvenyekre az allam szavatol. Kesz rafizetes mert a kamat is nagyobb mint jelenleg van, es bizony semmilyen megkotes nincs, hogy muszaly munkahelyet teremteni stb. A visszafizetes a mindenkori kormany kotelessege.
   Gagamail és Piti Sándor kedveli ezt.
  4. Piti Sándor
   Piti Sándor
   Kdeves Melitta,
   azért én nem fektetem be a pénzem Magyar Államkötvénybe.......:D
  5. szundi53
   szundi53
   Te még hiszel a mesében? :)
   Adó, illeték és egyéb címen dupláját szedik vissza a delikvensektől ha nincs kedvük fizetni, és általában azt nem szeretnek.
  6. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Ezek a harmadik országból érkezett, letelepedési engedéllyel rendelkezők magyarországi lakcímmel rendelkeznek, nem kell nekik munkavállalási engedélyt és vizumot kérni és szabadon mozoghatnak az EU területén, de 180 naponta vissza kell jönnie, aztán kezdheti előröl. Azonos jogokkal rendelkeznek a Magyar állampolgárokkal. A letelepedési engedély 5 évig érvényes és további öt évre meghosszabítható.
   Kell-e ettől nagyobb biznisz annak, aki erre a kalandra beinvesztál néhány százezer forintot.
   Akik ebben részt vesznek nem hülyék, hanem ügyeskedők, akár kapják, akár adják.
   (fersténzi? :D )
   ladybug7spots kedveli ezt.
  7. Piti Sándor
   Piti Sándor
   Jah....,nem Forint,hanem pár százezer Euro volt a tét....,nem mindegy miben számolunk,....homokban,kavicsban....aranyban...:D
  8. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Pénz beszél, döbrögi pedig pénzért szélesre tárja a kapukat. Hja' akinek nincs pénze, az gebedjen meg a kerítésen kívül. Azokat lehet kívül rekeszteni... Ezeket? Majd bolond lenne. Ezek szerint ez a kormány még mindig nem tudja, hogy a halottas ingen nincsen zseb. Nincs az a pénz, hiába harácsolnak, amit magukkal vihetnek -majd- abba a másik világba. Úgy mennek, ahogyan jöttek, meztelenül. De már azokat az éveket is kipárnázták, amelyek előttük állnak. Nem is értem, miért ez a féktelen harácsolás.:o
   Gagamail kedveli ezt.
  9. Gagamail
   Gagamail
   A kötvény az kötvény, s az állam nem csak a tőkét kell visszafizesse hanem a szerződésben ígért kamatot, hozamot is. A kötvény nem más, mint egy váltó. Ha nem fizetsz , adósságod keletkezik, s ennek rendezésére vannak hazai és nemzetközi jogi szabályok. Ezért a legbiztosabb befektetés az államkötvény, igaz lényegesen alacsonyabb a hozama, mint a kockázatosabb kötvényeknek.

   A "letelepedési kötvény" államkötvény. Váltó Orbánéktól, bocs, bocs, váltó tőlünk azoknak, akik adták a pénzt. Olyan külföldieknek, akik még magyar állampolgárságot is kaptak, a tőkét is megkapják és hasznuk is lesz.
   Orbánék, Rogán Tóni vezetésével zsebreteszik a közvetítői díjat- sok milliárd forintot.
   Ki fog itt ráfizetni?
   Te, én, mi, ti - ők biztosan nem!
  10. Sussi07
   Sussi07
   youtube.jpg youtube2.jpg youtube3.jpg youtube4.jpg

   Nekem svédül jelenik, meg, de szerintem fogod érteni igy is.
  11. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Így, így,,,,, a kulcs: szabadon mozogni az EU területén.... ide a kutya sem akar telepedni.
  12. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nem, régen sem, de most sem tetszik, sőt egyre jobban NEM TECCCCCIK ! :mad:
   Gagamail kedveli ezt.
  13. Jégvirág_85
   Jégvirág_85
   Neki védve van a segge... Azt hív, meg enged be ide akit akar. Előbb utóbb úgyis a kis emberek isszák meg a levét.
   Gagamail kedveli ezt.

Megosztás