Hírek Orbán felesége nem gondolt még arra, hogy elváljon, csak arra, hogy megölje Orbánt

Meg kell oldani, hogy adja a román tévé a magyar meccseket – mondta a miniszterelnök arra válaszolva, miért nem voltak foghatóak fontos magyar sportmeccsek Erdélyben.

A gyerekvállalással kapcsolatos kérdésre azt mondta, a trianoni diktátum 100. évfordulóján 7 pontban foglalta össze a gondolatait, ebből az egyik: Minden gyermek újabb őrhely. De a kérdés magánéletbeli részéhez nem tudott tanácsot adni, azt mondta, olvasott a feleségével egy interjút (talán ezt), amiben megkérdezték, gondolt-e már arra, hogy elváljon. „Arra, hogy elváljak, még nem gondoltam, de arra, hogy megöljem, már igen” – válaszolta a Lévai Anikó. Orbán szerint ezért nem tud a magánéleti részhez tanácsot adni.

Felszólalása végén a határontúli magyar közösségeknek üzent, és értékelte a helyzetüket. „Nem kell mindenkinek katonának lennie, elég, ha mindenki katonaként gondolkodik” – zárta beszédét.

Sarkadi Zsolt

1658570264616.png
 
Igen, amikor ervekkel képtelen valaki cáfolni, akkor minosit
Milyen erveket hianyolsz mikor o maga mondja? Vedheted az utolso leheletig de erre a naci dumara senki nem vevo Europaba.
Én - hiaba probaljak ezt egyesek maskepp beallitani - elismerten a kormanypart oldalan allok.
A gazdasagpolitikajaban minden képpen.
A sok tuntetes az csak esti elfoglaltsag? A Kata a rezsi cirkusz az a gazdasag? Eu penz hianyaba hitel hitel hatan megy. Gondolod hogy a kormany parti hivoket nem erinti? Teged masodallasba az Orban fizet? igy nem fog erinteni semmilyen gazdasagi katasztrofa. Otthon tudsz dolgozni meg benzinre se kell kolteni.
Belegondoltal ,hogy mi lesz ha nem kapja meg az Eus penzeket?vagy azt mondjak neki a viszontlatasra.
Milyen jovot latsz az orszagnak ? Igy is minden, a berek a nyugdijak a megelhetes Mo a legrosszabb azaz utolso elottiek vagyunk az Eu ba.
Sok kormanyparti tagunk van de meg egyiktol se hallottunk valami jovo kepet ami jobba teszi az emberek eletet. Jogosan vannak felhaborodva az emberek a muti milliardos Orban csalad bugazasan. Hogy nem zavar ez teged?
a kormányfő a Nyugat helyzetét válságos szituációként írta le, és most használta először a „poszt-Nyugat” kifejezést a nyugati világ azon részére, ahol hanyatlik a nyugati értékrend, a keresztény alapokon álló társadalom „a bevándorlás kérdése és az ellustulás miatt”. Ezzel szembeállította a közép-európai térséget, amely őrzi a nyugati világ eredeti értékrendjét.
. Egyetértett Orbán Viktor azon szavaival, hogy ha egy felelős reálpolitikus vezeti Németországot, és egy háborút elkerülni akaró, minden kritika ellenére üzletember mivolta miatt tárgyalóképes és megoldásra törekvő amerikai elnök egyszerre van hatalmon, akkor a háború elkerülhető lett volna.
(vagyis siess Ernő hogy még legyen képviselőd mert lehet hogy ott is változások lesznek....)
Miert hiszed el amt mond? menjel ki par honapra Nemetorszagba akar Usaba es maris latni fogod Samuel szelsojobbos szonoklata a valosaghoz nem sok koze van.
Nagyon sok jobboldali gazdasagi szakember latja realisan a helyzetet. Melar, Bot Peter,stb Ok legalabb szavahiheto es realisan lato emberek.
 
incsen más ebben a dalban
Nincsen más, csak egy utca.
Ahol valaha laktam,
és még egy délelőtt.
A délelőtt, mikor - gondoltam -
Az ablakon kihajítom
Évát, aki a hallban
Csomagolt piszkos ruhát.
És kiabált és kiabáltam,
és zörgött kint végig az utcán
A villamos, már nem is tudnám
Hogyan is volt azután.
Az ablakon - csak ennyi biztos -
Az ablakon kikönyököltem,
és magamban így könyörögtem:
Adj uram másik lakást.
Hát nincsen más ebben a dalban,
Csak egy hőhullám harmadik napja,
és Éva és még egy utca,
és még egy délelőtt.
Hát nincsen más ebben a dalban,
Nincsen más, csak egy utca,
Ahol valaha laktam,
és még egy délelőtt.
 
Szegény Aniko nagyon el lehetett keseredve,de megérné börtönbe kerülni ???
*
Nem sajnálom, olyan sok palotája van o.v.-nak, itthon és külhonban is, bárhová mehet nyaralgatni - még kiszolgáló személyzetet is kapna. No igen, a paloták kulcsait lőrince barát őrzi az óriási páncél szekrényében. El kell kérni tőle. Aztán illa berek, nádat erek... jó messzire elmenni, minél messzebb császártól-királytól, mindegy ő minek gondolja magát. Szóval tőle...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Hi! Does anyone here have the easy deutsch books by Jan richter in English?
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!
ametiszt99 wrote on boyocska's profile.
Szia,nem tudom,hogy megoldódott e a Bauer Barbara könyvvel kapcsolatban a problémád,de feltettem a könyvet ide:
Ne haragudj,de nem vettem észre hamarabb az üzenetedet:):)
ametiszt
Vasas István wrote on kukta's profile.
Kedves Árpád !

Nagyon boldog névnapot kívánok !

Áldott , boldog Húsvéti Ünnepet is kívánok !

Jó egészséget kívánva üdvözöl v.pisti .

Statisztikák

Témák
38,124
Üzenet
4,800,080
Tagok
615,630
Legújabb tagunk
LarryAspem
Oldal tetejére