Orbán hírhedt lett! – A világsajtó helyszíni tudósítókkal erősítve közvetíti a tüntetést

Kovács Zoltán felkötheti a gatyót, ha cáfolni akar......

Ahogy az várható volt, Orbán nemzeti kerítése nem tudja megállítani az elégedetlenkedő tömeg tüntetéssorozata hírének terjedését a világsajtóban. A nagyobb portálok helyszíni tudósítókat küldtek, így nehéz dolga lesz Kovács Zoltánnak, ha cáfolni akar.


Magyarországon nap, mint nap vannak kormányellenes tüntetések

– ezzel a címmel közölt cikket a vasárnap esti budapesti és vidéki tüntetésekről a New York Times. Kiemelik a beszámolóban, hogy a hideg dacára is több ezren mentek utcára.
WP_20181216_16_40_48_Pro-300x168.jpg



Wall Street Journal

Vasárnap mintegy 10 000 magyar vesz részt a kormányellenes tüntetéseken Budapesten. Már negyedik napja tartanak a tiltakozások az Orbán Viktor miniszterelnök, Európa egyik legtámogatottabb nacionalista vezetõje, valamint az új 400 órás túlóraszámot lehetővé tevő törvény ellen – kezdi tudósítását a Wall Street Journal, amely a cikkben részletesen bemutatja a Munkatörvénykönyvének rabszolgatörvényként elhíresült, a héten megszavazott módosítását. Azt is megemlítik az írásban, hogy a Fidesz álláspontja a jogszabály nem munkavállaló-ellenes, mint ahogy azt mondják róla. Idézik Hidvéghi Balázst, a párt kommunikációs vezetőjét, aki elmondta, hogy szerintük ez csak a bevándorláspárti Soros-hálózat akciója.

Debreceniek üzenik Orbánnak: Elegünk van!


A rabszolgatörvény elleni tiltakozás országossá vált, Debrecen is csatlakozott. A „Mi vagyunk Debrecen” civil csoport, tüntetésre hívott minden debrecenit, aki úgy érzi, hogy megálljt kell parancsolni a Fidesz gátlástalan hatalmi önkényének.




Bloomberg

Szintén részletes cikket közölt a tüntetésekről a Bloomberg, amelyben a négy hétig tartó franciaországi sárgamellényes tüntetésekkel állítja párhuzamba a magyar helyzetet. Azonban hangsúlyozzák, hogy míg Emmanuel Macron elnök és a francia kormány meghátrált, Magyarországon egyelőre nem látni, hogy ez bekövetkezhetne.


Reuters

A Reuters pedig helyszíni tudósítót küldött a demonstrációra, amelyben idézik Székely Tamást, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnökét, aki sztrájkokat ígért, valamint arról beszélt a tüntetésen, hogy “ez a kormány semmibe veszi a dolgozókat”.


Le Figaro

A Le Figaro “Újabb tüntetés Orbán ellen” címmel számol be a budapesti eseményekről.

news-1172463_640-640x430.jpg
 
48372986_1964638340304991_8570045526165159936_n.jpg


....és akik már régóta nem 400 órát túlóráznak, hanem sokkal többet.
A tavalyi év húzós volt: FINA, Vizes VB, kínai miniszterelnök, orosz miniszterelnök.
A "srácaim" átlagosan 600 órát túlóráztak, de volt aki többet is.
Az idén egy kicsit "lájtosabb" volt: volt aki csak 250 órát, de volt olyan is, aki ismét elérte a 600 órát.
Persze, mindezt "önként és dalolva".
KÖSZÖNJÜK VIKTOR!
Neked és Sanyinak köszönhető, hogy a létszámuk drasztikusan lecsökkent, ezáltal többet kell dolgozni.
 
48372986_1964638340304991_8570045526165159936_n.jpg


....és akik már régóta nem 400 órát túlóráznak, hanem sokkal többet.
A tavalyi év húzós volt: FINA, Vizes VB, kínai miniszterelnök, orosz miniszterelnök.
A "srácaim" átlagosan 600 órát túlóráztak, de volt aki többet is.
Az idén egy kicsit "lájtosabb" volt: volt aki csak 250 órát, de volt olyan is, aki ismét elérte a 600 órát.
Persze, mindezt "önként és dalolva".
KÖSZÖNJÜK VIKTOR!
Neked és Sanyinak köszönhető, hogy a létszámuk drasztikusan lecsökkent, ezáltal többet kell dolgozni.
Nem jól látod a dolgokat...a lényeg hogy mennyi pénzt kerestek!!
A pénz a lényeg.
Hisz annyira jó nekik...
 
Nem jól látod a dolgokat...a lényeg hogy mennyi pénzt kerestek!!
A pénz a lényeg.
Hisz annyira jó nekik...

Igazad van, nagyon jó nekik, meg a családjuknak is.
Egy kollégámat két évvel ezelőtt eltemettem: infarktust kapott.
Egy másik kollégám két évvel ezelőtt kapott infarktust, de ő hála Istennek, túlélte.
Egy harmadik kollégám tavaly kapott infarktust, ő is szintén túlélte.
Vajon ki lesz a következő?
 
Akkor én megyek. További jó átkozódást.
Ez egy élethű megtörténtehő párbeszéd
Csak arra vagyok kíváncsi a Kolozvári szalonna
Kolozsvári lap és Swan Edgar
Ezek Kolozsváriak?
még egytőle:
Sikeresen túl vagyunk a Neírdalájános című népi játékon. Ez időről időre megrendezésre kerül, talán a vásári komédiák iránti fájó nosztalgia okán. János persze aláírta, ahogy Neírdalápali is aláírta még a kínai kifőzde étlapját is, ha történetesen azt tolták elé. Neírdalájánosnak ugyanis egyetlen funkciója van. Hogy aláírja. Neki megéri, mert élete végéig jár a fizetés, lakhatás, […]
 
Utoljára módosítva:
Huhhhhhhhh
Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Megölték! Megölték ....
Mosolygok
Nem latod hogy ez egy cirkusz Teeeeeeeeeeeeeee
Kapaszkodik a korlatba, utána vegigfekszik a foldon es varja hhogy fenykepezzek :)
Vizagyuk, gumilövedekek, könnygaz europa nagyvarosaiban de nekunnk egy bohoccal kell foglalkozni aki mediasztar szeretne lenni :)

Foglalkozik valaki a cafeteri megszuntetesevel?
Ad megoldast barki is az egeszsegugy problemaira?
Az oktatas, gondjaira...
A ciganysag problemaira...
A nyugdijasok helyzetere ...
Soroljam mennyi gond van meg ebben az orszagban?

Megoltek...megoltek ...
A jelenlegi helyzetben aki foglalkozhatna a fent említett problémákkal szándékosan nem teszi. Aki foglalkozna vele, azt nem engedik.
Akormány színjátékára nem lehet másképp válaszolni.
 
Mai Magyar valóság !

Menj csak mosogatni Londonba ‼️
(Swan Edgar irása)

Józsikám, mától túlórázni fogsz. Önként persze, mert mi senkit nem kényszerítünk semmire.

De főnök! Mától? Ma nekem kell mennem a gyerekekért az oviba, az asszony délutános.

A magánéleted nem rám tartozik. Tudod, a munkáltató nem avatkozik bele senki privát szférájába, mert tiszteljük a munkavállalót.

Ma nem tudom vállalni. A gyerekeket el kell hoznom az oviból, a feleségem nem tud értük menni.

Semmi gond, mi rugalmasak vagyunk és mindig figyelembe vesszük a munkavállaló érdekeit. Úgyhogy holnaptól túlórázol. Hétvégén is, de havonta egy szabad vasárnapod feltétlenül lesz, mert nekünk fontos, hogy jusson időd pihenésre is.

Holnaptól sem tudok túlórázni, az asszony egész hónapban délutános.

A feleséged igazán otthon maradhatna a gyerekekkel. Nem túl szimpatikusak nekem azok a nők, akik csak a saját karrierjükkel törődnek és elhanyagolják a kötelességeiket.

Francot! Maradna ő szívesen otthon, de akkor nem tudnánk megélni. Kell a fizetése.

Két gyereketek van, nem? Szüljön még egyet. Akkor járnak a támogatások és az adó is kevesebb.

Hová szüljön? Az egy plusz két félszobás lakásba? Már így sem férünk el. Annyit meg ketten összesen nem keresünk, hogy az összes adókedvezményt igénybe tudnánk venni. Azzal semmire nem megyünk.

Vegyetek nagyobb lakást! Ott a CSOK, egy csomó ingyen pénz és ahhoz még jön a kedvezményes hitel. A hülyének is megéri.

Az. Még fizetjük a hiteltörlesztést itt is. Ha el is tudnánk adni a lakást és kifizetnénk belőle a hitelt, a CSOK és a kedvezményes hitel arra sem lenne elég, hogy egy ugyanekkora kis lakást vegyünk a városban, nem hogy egy nagyobbat.

Ja, ha ti ragaszkodtok a városhoz! Az persze eszetekbe sem jut, hogy falun vegyetek ingatlant. Ott már egy kertes házat lehet kapni egy városi lakás árából, még maradna is egy kis tőkétek.

És akkor hogyan járnánk be dolgozni? Az agglomerációban nem olcsók a lakások. Ahol már olcsó, onnan órákig tart beutazni a munkahelyre. Már így is tíz órában dolgozunk mindketten, erre jönne még a kötelező túlóra plusz két óra utazás oda, kettő vissza. Aludni sem maradna időnk és akkor még nem beszéltünk arról, mibe kerül egy busz vagy vonatbérlet. Kész csőd.

Nem tudom, mit panaszkodsz. Magyarországon háromszázezer forint felett van az átlagbér. Ha a karrierista feleséged is dolgozik, ketten majdnem hétszázezret visztek haza. Ebből már meg lehet élni. Főleg vidéken, ahol meg tudjátok termelni a ház körül a zöldséget, akár még tyúkot és disznót is tarthattok!

Ketten együtt háromszázezret sem keresünk nettóban. Mi valahogy nem tartozunk az átlaghoz, de senki más sem, akit ismerek. Mire befizetjük a számlákat, kinyögjük a hiteltörlesztőt, befizetjük az ovit, megvesszük a bérleteket, alig marad valami kajára és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a srácok hetente növik ki a ruhát, cipőt.

Na, ezért mondom, hogy vállaljatok még egy gyereket. Jobban jártok anyagilag a kormány családbarát gazdaságpolitikájának hála.

Csakhogy azt a gyereket fel is kell nevelni. Miből taníttatjuk? Mire egyetemre megy, már se támogatás, se adókedvezmény nem jár és akkor a legnagyobb a kiadás.

Nem kell ám mindenkinek egyetemre menni! Akár már 16 éves korban is dolgozhat és akkor nem a szüleire támaszkodik. Ha meg szerez egy jó szakmát, hamar meg is gazdagodhat. Szakemberhiány van, megbecsülik a melóst ebben az országban! Nekem sincs diplomám és tessék, jól megélek.

Ha az én sógorom lenne a helyi fideszes vezető, biztosan én is jól megélnék. De így nem élek meg jól.

Erről beszélek! Most itt a lehetőség, annyit túlórázhatsz, amennyit akarsz. Betegre keresheted magad!

Betegre, az biztos. Csak az a helyzet főnök, hogy én rendes munkaidőben szeretnék normálisan keresni, hogy jusson idő a gyerekeimre, a feleségemre és pihenni is tudjak valamikor. Ha orrvérzésig dolgozom, tönkremegy a családom én pedig belerokkanok, az meg a családomat csődbe vinné. Nem kell ez nekem.

Nem értem én ezt a liberális gondolkodást. Mindig csak magatokra gondoltok. Az ország érdekére szartok, a cég érdekére is szartok, csak az önzés és a harácsolás számít. Mindegy, ez nem kérdés, nem is tudom, minek vitázom itt veled. Holnaptól túlórázol és kész, ez nem kérdés volt. Persze dönthetsz úgy, hogy nem vállalod, mert ez önkéntes. Akkor viszont holnap már be sem kell jönnöd dolgozni. Van a helyedre tíz jelentkező. Te meg amúgy sem értesz máshoz, csak ahhoz, amit most csinálsz, azért tanítottunk be erre. Mehetsz haza éhen halni. Önként.

Tudod mit, főnök? Nem fogok éhen halni és nem fogok éhbérért gürizni inam szakadtáig. Összecsomagolok és megyek innen a francba olyan országba, ahol normális életet tudok biztosítani a családomnak.

Menj csak mosogatni Londonba, mint a többi hozzád hasonló senkiházi! De aztán ne gyere haza sírni, hogy ott sincs kolbászból a kerítés! Ebben az országban nincs szükség az ilyenekre, mint te!



És ha mosogatok, ha vécét pucolok, ha kukás leszek? Az is becsületes munka és ha megfizetik, nincs miért szégyellnem magam. Nem kell, hogy kolbászból legyen a kerítés, elég, ha emberhez méltó életet élhetünk. Ha itt nem lehet, akkor máshol.

Rohadt liberális! Sorosbérenc! Hazaáruló geci! Mi lesz az országgal? Mi lesz az üzemmel? Ha a multi elviszi innen a céget, a többieknek sem lesz munkája. Nekem sem lesz munkám. Erre nem gondolsz? Önző pondró!

Akkor én megyek. További jó átkozódást.
Mennyire közel áll a valósághoz. Hányszor hangzott már el ez a párbeszéd és hányszor fog még elhangozni?
 
Ez egy különleges nap volt és nem tömegesen érkeztek a képviselők hanem áttekinthető számban.
-
Az lett volna a normális, hogy a közmédiák menjenek a politikusokhoz,
de ez nekik úgy látszik már 12 éve megvan tiltva.
-
Ne mond nekem, hogy az újságírók, a közmédia rendezői (egy országban ahol 450 túlóra megengedett) este 23:00 orátol már nem dolgoznak.
-
De legyünk elnézöek és hagyjuk az éjszakai műszakot,
a képviselőket ma délelőtt is kidobták a szó szoros értelemben.

-
Kérlek szépen én bejátszok neked egy M1 es híradást ahol egy német szatíralap cikkét adta le a magyar köz-TV "fö hirként". Bocsánatkérés a mai napig nuku.
Egy olimpiai aranyérem miatt megszakad az adás,
ha Párizsban tüntetnek Macron ellen akkor nem spórolva a költségeket élőbe közvetítik.
-
Hát az embereknek joguk van a köz-TV-n amit ök fizetnek, a saját képviselöjüket is hallanai.
-
Hallatlan, hogy menyire nem vagy tisztába a demokráciával. Nem csoda, hogy nem érzed jol magad az Europai Unioban.
-

És valóban. A demokráciából eltűnt a "köz". Maradt a butítás. A valóság nem látható a "köz"-ben.
 
Egy kis plusz:
Orbán Viktor januárban levélben fog pénzt kérni a Fidesz támogatóitól

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak, írja közleményében a Fidesz.

A közlemény szerint:

"A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el. Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához".

Orbán legutóbb januárban kért pénzt támogatóitól. Akkor is fontos csatát kellett megvívni: Soros.

https://index.hu/belfold/2018/12/29...velben_fog_penzt_kerni_a_fidesz_tamogatoitol/
 
Igazad van a költői kérdéseddel kapcsolatban.
Vlóban, egy normális országban egy normális kormányzat mellett erre semmi szükség nem volna, mert Tízezer ember nem ácsorogna az utcán elkeseredésében!!!!!!

Tudod, még az állatvilágban is úgy működik, hogy amikor a másik a földön fekszik mozdulatlanul...! Na az a legszánalmasabb pillanat!!!
Ez egy elkeseredett ember volt ott a földön mozdulatlanul, szótlanul kétségbe esett arccal...nem látszott mosoly,röhej az arcán csak a mérhetetlen rémület!!!!
Az állatvilágban az ilyet már nem bántják...ez is jól példázza a jelenlegi kormányzat viselkedését és hozzáálását, mely már valóságos hatalom ami még a természet törvényét is felülírta.
Végtelenül elkeserítő!
na, ezt kellene észrevenni(ahogy nekem írtad)

Mélyen egyetértek.
 
A Hadházy estnél súlyosabb történt a Varjú Lászlót leteperték és ütlegelték legalább hat őr
Demonstrációt folyamatosan a jogtiprás ellen
És büntető eljárást az őrök ellen.És elítélni elzárásra a többi nem merné.
Az önbíráskodás és hatáskör túllépéseknek vége kell legyen

Lesz még bíró aki felvállalja meri.
Volt a hajléktalanoknál is aki felmentett
Képviselő hatósági személy.
Alapjogokat tipranak önbíráskodással

Jó lenne, de már a bíróságokat is eladták. János azt is aláírta.
 
Orbán Viktor januárban levélben fog pénzt kérni a Fidesz támogatóitól
A 2018 Januári pénzkérés
Tehát az előző
Azt a célt szolgálta:
A Soros-ellenes kampányt eddig amúgy állami pénzből folytatta a fideszes kormány A sorosozós nemzeti konzultációra több tízmilliárd forint állami pénz ment el tavaly, ami még egy fideszes politológus szerint is arra szolgált leginkább, hogy a választásokra egyben tartsa a Fidesz táborát.
 
Orbán Viktor januárban levélben fog pénzt kérni a Fidesz támogatóitól

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak, írja közleményében a Fidesz.

A közlemény szerint:

"A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el. Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához".

Orbán legutóbb januárban kért pénzt támogatóitól. Akkor is fontos csatát kellett megvívni: Soros.

https://index.hu/belfold/2018/12/29/orban_viktor_januarban_levelben_fog_penzt_kerni_a_fidesz_tamogatoitol/

Érdemes lenne utánanézni milyen pénzből vannak ezek a levelek finanszírozva?
Félő a "mindenki pénzéből".
-
Semmi kétség nem fűződik ahhoz, hogy a propaganda kivitelezését egy "kebelbarát" kapja meg, nem kiírásos alapon.
-
Már említettem, hogy a Fidesz-hivök nagy része a kék-szinü aláírás láttán megvan győződve arról, hogy a "big boss" személyesen írta alá a névre szóló levelet. ;)
 
hogy valaki le meri írni, hogy hisztériakeltés az egész az ellenzék részéről is, még nem jelenti azt, hogy támogatja a másikat - tudod nem feltétlenül igaz az, hogy az ellenségem ellensége a barátom :)

én már csak azt várom, mikor bukik ki az amit ezzel az egész népbolondító cirkusszal takargatnak de nagyon
Pontosan mi a hisztéria keltés?
Sok előzmény dologgal függ össze
Első onnan indul hogy nincs parlamenti lehetőség már.
A szólás jogát elvették tőlük.
Második lezárták a magvitatást és szavazásra kényszerítették a parlamentet
Harmadik A szavazógép ellenőrizetlenül működött
Negyedik Maga rabszolga törvény nem elfogadható
A parlamenti lehetőség elvétele után semmi se maradt csak a közmédia és a tüntetés
Szóval mi a hisztéria keltés?
Aki azt mondja hogy hisztéria keltés az akkor támogatja másikat, a kormányt
Vagyis pont támogatja a másikat

Vagyis olyanok mellé áll aki eleve elvett minden demokratikus lehetőséget parlamenten belül.
Gyakorlatilag vette el elméletileg és látszatra ott van.
De most a látszatra se ügyelt Erőszakkal vette el
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,870
Tagok
615,338
Legújabb tagunk
Jo Maya
Oldal tetejére