Orbán veje 250 milliós vissza nem térítendő EU-támogatást nyert el, nem kell önrészt fizetnie

Jelentős összegű, 215 millió forintos, vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Unió vidékfejlesztési forrásaiból Tiborcz István – derült ki a kormányzati pályázati portál nyilvántartásából.

money-3113653_1920.jpg

Az adatok szerint Orbán Viktor miniszterelnök veje ezúttal erdősítés támogatására kap pénzt. A projektleírás alapján a beruházást Brüsszel teljes egészében finanszírozza, tehát nem szükséges önrészt fizetnie a pályázónak.
 
Utoljára módosítva:
A miniszterelnök veje vissza nem térítendő támogatáshoz jutott.
215 millió forintos uniós támogatást kapott erdősítésre a miniszterelnök veje, Tiborcz István – írta a 24.hu a kormányzati pályázati oldal nyilvántartása alapján.
A támogatást az Európai Unió vidékfejlesztési forrásaiból finanszírozzák, a pályázónak pedig egyáltalán nem kell önerőt fizetnie.
A lap megkereste Tiborcz irodáját, amely azt közölte, hogy az erdősítés valahol Közép-Magyarországon fog zajlani. A projekt keretében egyfajta „zöldfolyosókat” hoznak létre, amivel hatékonyan támogatják a védett területeken kívül is a természetes vagy természetközeli élőhelyeket. A helyszínekről csak annyit tudni, hogy olyan területeken erdősítenek, amelyek erősen erodáltak, 12–17 százalékos lejtésűek, és amelyek mezőgazdasági hasznosításra csak korlátozottan alkalmasak.
A lap érdeklődésére azt is közölték:
Tiborcz István úr őstermelőként biogazdálkodást folytat 300 hektáron több mint öt esztendeje. Ebben a szegmensben számos család megélhetését folyamatosan biztosítja a sikeres vállalkozás”.
 
Orbán Viktor fia egy kilenc hónapos, közel negyvenmillió forintost képzést végzett el a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. A hvg.hu három napja kérdezte meg erről a Honvédelmi Minisztériumot, de választ nem kaptunk a tárcától.
Két hónappal az után, hogy 2019 nyarán letette esküjét és hivatalos katonává vált Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia elkezdte tanulmányait a brit katonai elitiskolában, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS). A Telex azt írja, hogy Orbán Gáspár a 9 hónapos képzést december 11-én végezte el.
Az akadémián végzettek névsorát meg szokták jelentetni a Daily Telegraph című napilapban, a január 1-i számban Orbán Gáspár is szerepel – szúrta ki a portál.
A Népszava írta meg január 11-én, hogy három magyar állampolgár fejezte be a kurzust a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. Ezt a lapnak a Honvédelmi Minisztérium is megerősítette. A tárca tájékoztatása szerint a koronavírus miatt az intézmény minden hallgatójának meg kellett szakítania a tanulmányait, így a három magyar is hazautazott. Orbán ezért végezhetett decemberben, holott a kurzus kezdete alapján ez már hónapokkal előbb megtörténhetett volna.
A Telex azt írja, hogy
Orbán Gáspár a minisztérium ösztöndíjasaként végezte el tanulmányait az Akadémián.
A portál szerint a kurzus díja – egy 2015-ös adat szerint – fejenként 93 ezer font, jelenlegi árfolyamon több mint 37 millió forint.
Orbán Viktor fiát már a tanulmányai befejezése után, 2020. augusztus 20-án avatták tisztté az ünnepnapon szokásos Kossuth téri tisztavató ünnepségen.
Korábban a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián végzett Henry, luxemburgi nagyherceg, Alajos, Liechtenstein trónörököse, Hamad, bahreini király, II. Abdullah, Jordánia királya, Kuvait több sejkje, kormánytagja, emírje, Katar jelenlegi emírje, Tamim, és az Egyesült Arab Emirátusok több sejkje.
A Telex megkereste Orbán Gáspárt, aki egyelőre nem reagált, ahogy a Honvédelmi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia sem válaszolt a portálnak.
Miután néhány napja a hvg.hu is úgy értesült, hogy a brit akadémiára a Magyar Honvédség egyik ösztöndíjasaként Orbán Viktor fiát küldték ki, a hvg.hu megkereste a Honvédelmi Minisztériumot. Közérdekű adatigénylés keretében arra voltunk kíváncsiak, hogy megerősítik vagy megcáfolják-e ezt az információt, illetve milyen szempontrendszer alapján választotta ki a HM, hogy mely magyar állampolgárok kapják meg ezt az ösztöndíjat. Megkeresésünkre azonban a minisztérium egyáltalán nem válaszolt.
 
A szerdai minimálbér-tárgyalás sem hozott eredményt a 2021-es legkisebb bérről.
Ismét nem sikerült megállapodniuk a munkaadók és a munkavállalók képviselőinek a 2021-es minimálbérről. Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke a tárgyalás után a hvg.hu-nak azt mondta, hogy a megállapodás szándékával érkeztek a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának szerdai ülésére, mégsem sikerült megegyezni.
A szakszervezetek 2021. január 1-jétől 5 százalékos minimálbér-emelést szeretnének, a munkaadók 3 százalékot ajánlottak. Kordás szerint az elmúlt napok háttérbeszélgetésein a munkaadók hajlottak a 4 százalékos emelésre, „most azonban többször is kijelentették, hogy a hivatalos álláspontjuk 3 százalék, ez meglepett bennünket” – fogalmazott, hozzátéve, hogy az álláspontok ezzel megmerevedtek.
Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke a hvg.hu-nak megismételte, a jelenlegi gazdasági helyzetben komoly reálbéremelkedésről beszélni nem lehet, a hivatalos ajánlatuk ezért továbbra is 3 százalék.
A szakszervezetek azt is szerették volna elérni, hogy visszamenőleg, január 1-jétől emelkedjen a minimálbér – akár úgy, hogy utólagosan, a februári bérrel együtt utalják a növekményt –, a kormány azonban egyértelművé tette, hogy jogilag erre nincs lehetőség.
Kordás László úgy látja, a januári emelést már biztosan elbukták a munkavállalók, magasabb minimálbér leghamarabb februártól lehet.
A tárgyalások jövő héten folytatódnak.
A Munka törvénykönyve szerint a minimálbér és a garantált bérminimum összegéről az előző év végéig kell megállapodni. A kormány azonban szilveszterkor kiadott egy rendeletet, amellyel lehetővé tette, hogy januárban folytassák a tárgyalást. Ehhez azt a felhatalmazást használta ki, hogy „járvánnyal összefüggő veszélyhelyzetben” joga van a törvényektől eltérni.
Szakszervezeti becslések szerint az országban összességében nagyjából egymillió ember dolgozik a legkisebb bérekért, vagy keres csak kicsivel többet. Őket közvetlenül is érinti az idei emelés halogatása, csakúgy, mint a gyeden lévő szülőket, nagyszülőket, a munkanélkülieket, a táppénzen lévőket. Ezeket a szociális juttatásokat ugyanis mindig az aktuális minimálbér összegéhez képest állapítják meg.
A minimálbér összege ma Magyarországon bruttó 161 ezer forint.
 
Az önkormányzat a publicista színlelt lakáscseréje miatt indítana eljárást.
A Budavári Önkormányzat perre viszi Bayer Zsolt és családjának lakásbérleti ügyét, a döntést jogi szakvélemény alapján hozta meg az önkormányzat – jelentette be sajtótájékoztatóján V. Naszályi Márta polgármester.
A kerületvezető szerint a publicista a 2020 szeptemberében az Azonnalinak adott interjújában „lényegében elismerte”, hogy családja a törvény kijátszásával jutott budavári önkormányzati bérlakáshoz.
Bayer az interjúban elmesélte, hogyan jutott az ingatlanhoz.
„Megnéztünk vagy tizenöt eladó vári lakást, egy megtetszett. Aztán következik az ingatlanközvetítő iroda, amelyik lebonyolítja az egész dolgot. Megvesszük, oké. Jön pár ügyvéd és elmondja, hogy ez úgy működik, hogy el kell cserélni, aztán vissza kell venni, és akkor így jut hozzá a bérlő ahhoz a pénzhez, amit szeretne. Két ügyvéd megcsinálja a szerződéseket, ráteszi az ügyvédi szárazpecsétet” – nyilatkozta a publicista. Bayer hozzátette, hogy szerinte, aki az elmúlt harminc évben „lakáscserével” felkerült a várba, azoknak nagyjából a 80 százaléka így került fel. „Ugyanis másképpen nem is lehet” – mondta.
Bayer Zsolt korábban azt mondta, hogy abban a bizonyos azonnalis interjúban szerinte semmiféle törvénysértést nem ismert el.

Tavaly áprilisban derült ki, hogy Bayer Zsoltnak és családjának két – egymástól mindössze száz méterre lévő – önkormányzati bérlakása van a budai Várnegyedben. Az egyik ingatlant, egy 49 négyzetméteres önkormányzati lakás 2018 óta bérli mindössze havi 32 ezer forintért az Úri utcában. A bérleti joghoz lakáscserével jutott: az ingatlanért egy 70 négyzetméteres pilisszentkereszti faházat adott, ami két hónappal a csere után már ismét a családja tulajdonában volt. A másik lakást ugyanezzel a módszerrel szerezték Bayerék: annak bérleti jogát ugyanazért a pilisszentkereszti faházért kapták, a házat pedig – alig két héttel később – ugyanúgy visszavásárolták, írta a 24.hu.
Ez eset egyébként nem egyedi: mint korábban írtuk, például Szijjártó Péter barátja is alacsony áron bérel lakást a Várban, Palkovics László pedig egy győri panelt adott a várbeli lakásáért cserébe. A hvg.hu 2019-ben térképen is ábrázolta, kik azok, akik az előző, kormánypárti polgármester, Nagy Gábor Tamás vezetése alatt kaptak kedvező áron, jó helyen található lakásokat.
 
És tényleg, mennyi az annyi?
Ők megtehetik.
Joguk van hozzá.
Ha nincs akkor megszavazzák.
Bayer Zsolt mostanáig nem fizette ki a bíróság által megítélt 300 ezer forintos sérelemdíjat Hadházy Ákosnak, ezért az ellenzéki képviselő végrehajtást indított ellene.
Egyszerűen nem értem az embereket teljesen közömbösek az ilyen a törvényt nem tisztelő emberekkel szemben.
Tudom még az M1 nem mondta be .....
 
Orbán Viktor fia egy kilenc hónapos, közel negyvenmillió forintost képzést végzett el a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. A hvg.hu három napja kérdezte meg erről a Honvédelmi Minisztériumot, de választ nem kaptunk a tárcától.
Két hónappal az után, hogy 2019 nyarán letette esküjét és hivatalos katonává vált Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia elkezdte tanulmányait a brit katonai elitiskolában, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS). A Telex azt írja, hogy Orbán Gáspár a 9 hónapos képzést december 11-én végezte el.
Az akadémián végzettek névsorát meg szokták jelentetni a Daily Telegraph című napilapban, a január 1-i számban Orbán Gáspár is szerepel – szúrta ki a portál.
A Népszava írta meg január 11-én, hogy három magyar állampolgár fejezte be a kurzust a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. Ezt a lapnak a Honvédelmi Minisztérium is megerősítette. A tárca tájékoztatása szerint a koronavírus miatt az intézmény minden hallgatójának meg kellett szakítania a tanulmányait, így a három magyar is hazautazott. Orbán ezért végezhetett decemberben, holott a kurzus kezdete alapján ez már hónapokkal előbb megtörténhetett volna.
A Telex azt írja, hogy

A portál szerint a kurzus díja – egy 2015-ös adat szerint – fejenként 93 ezer font, jelenlegi árfolyamon több mint 37 millió forint.
Orbán Viktor fiát már a tanulmányai befejezése után, 2020. augusztus 20-án avatták tisztté az ünnepnapon szokásos Kossuth téri tisztavató ünnepségen.
Korábban a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián végzett Henry, luxemburgi nagyherceg, Alajos, Liechtenstein trónörököse, Hamad, bahreini király, II. Abdullah, Jordánia királya, Kuvait több sejkje, kormánytagja, emírje, Katar jelenlegi emírje, Tamim, és az Egyesült Arab Emirátusok több sejkje.
A Telex megkereste Orbán Gáspárt, aki egyelőre nem reagált, ahogy a Honvédelmi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia sem válaszolt a portálnak.
Miután néhány napja a hvg.hu is úgy értesült, hogy a brit akadémiára a Magyar Honvédség egyik ösztöndíjasaként Orbán Viktor fiát küldték ki, a hvg.hu megkereste a Honvédelmi Minisztériumot. Közérdekű adatigénylés keretében arra voltunk kíváncsiak, hogy megerősítik vagy megcáfolják-e ezt az információt, illetve milyen szempontrendszer alapján választotta ki a HM, hogy mely magyar állampolgárok kapják meg ezt az ösztöndíjat. Megkeresésünkre azonban a minisztérium egyáltalán nem válaszolt.
Most mit izélsz?
Olyan embert szoktak küldeni, aki kiismeri magát.
A fater járt már Oxfordban, az meg ott van egy köpésre a szomszédban (úgy 80 km-re). Vagyis megvan a helyismeret...
 
Ők megtehetik.
Joguk van hozzá.
Ha nincs akkor megszavazzák.
Bayer Zsolt mostanáig nem fizette ki a bíróság által megítélt 300 ezer forintos sérelemdíjat Hadházy Ákosnak, ezért az ellenzéki képviselő végrehajtást indított ellene.
Egyszerűen nem értem az embereket teljesen közömbösek az ilyen a törvényt nem tisztelő emberekkel szemben.
Tudom még az M1 nem mondta be .....
Akkor meg honnan tudod?
Gyanús vagy te nekem! Csak nem te vagy Hadházy?
(Ha te vagy, akkor is Zsótinak van igaza, me' neki van lovaskeresztye...)
Különben is, megmondta, hogy "lóterméket" fog fizetni.
Egyébként komolyra fordítva, aza baj, hogy a(kormanyhű) médiumok költsegvetésébe eleve belekalkulálták a disznótoszó pénzeket. (Az állam túlfizeti a kamuhirdetéseit, a megmondók meg prémium formájában kézhez kapják a 30 ezüstjeiket.)
 
Orbán Viktor fia egy kilenc hónapos, közel negyvenmillió forintost képzést végzett el a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. A hvg.hu három napja kérdezte meg erről a Honvédelmi Minisztériumot, de választ nem kaptunk a tárcától.
Két hónappal az után, hogy 2019 nyarán letette esküjét és hivatalos katonává vált Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia elkezdte tanulmányait a brit katonai elitiskolában, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS). A Telex azt írja, hogy Orbán Gáspár a 9 hónapos képzést december 11-én végezte el.
Az akadémián végzettek névsorát meg szokták jelentetni a Daily Telegraph című napilapban, a január 1-i számban Orbán Gáspár is szerepel – szúrta ki a portál.
A Népszava írta meg január 11-én, hogy három magyar állampolgár fejezte be a kurzust a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. Ezt a lapnak a Honvédelmi Minisztérium is megerősítette. A tárca tájékoztatása szerint a koronavírus miatt az intézmény minden hallgatójának meg kellett szakítania a tanulmányait, így a három magyar is hazautazott. Orbán ezért végezhetett decemberben, holott a kurzus kezdete alapján ez már hónapokkal előbb megtörténhetett volna.
A Telex azt írja, hogy

A portál szerint a kurzus díja – egy 2015-ös adat szerint – fejenként 93 ezer font, jelenlegi árfolyamon több mint 37 millió forint.
Orbán Viktor fiát már a tanulmányai befejezése után, 2020. augusztus 20-án avatták tisztté az ünnepnapon szokásos Kossuth téri tisztavató ünnepségen.
Korábban a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián végzett Henry, luxemburgi nagyherceg, Alajos, Liechtenstein trónörököse, Hamad, bahreini király, II. Abdullah, Jordánia királya, Kuvait több sejkje, kormánytagja, emírje, Katar jelenlegi emírje, Tamim, és az Egyesült Arab Emirátusok több sejkje.
A Telex megkereste Orbán Gáspárt, aki egyelőre nem reagált, ahogy a Honvédelmi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia sem válaszolt a portálnak.
Miután néhány napja a hvg.hu is úgy értesült, hogy a brit akadémiára a Magyar Honvédség egyik ösztöndíjasaként Orbán Viktor fiát küldték ki, a hvg.hu megkereste a Honvédelmi Minisztériumot. Közérdekű adatigénylés keretében arra voltunk kíváncsiak, hogy megerősítik vagy megcáfolják-e ezt az információt, illetve milyen szempontrendszer alapján választotta ki a HM, hogy mely magyar állampolgárok kapják meg ezt az ösztöndíjat. Megkeresésünkre azonban a minisztérium egyáltalán nem válaszolt.

Szerintem sokkal jobb, ha katonának áll, mintha politikusak, vagy szektavezérnek. Amúgy rengeteg továbbképzésen és kiképzésen vesznek részt a magyar katonák, amik egy része fizetős.
 
Orbán Viktor fia egy kilenc hónapos, közel negyvenmillió forintost képzést végzett el a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. A hvg.hu három napja kérdezte meg erről a Honvédelmi Minisztériumot, de választ nem kaptunk a tárcától.
Két hónappal az után, hogy 2019 nyarán letette esküjét és hivatalos katonává vált Orbán Gáspár, Orbán Viktor fia elkezdte tanulmányait a brit katonai elitiskolában, a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián (RMAS). A Telex azt írja, hogy Orbán Gáspár a 9 hónapos képzést december 11-én végezte el.
Az akadémián végzettek névsorát meg szokták jelentetni a Daily Telegraph című napilapban, a január 1-i számban Orbán Gáspár is szerepel – szúrta ki a portál.
A Népszava írta meg január 11-én, hogy három magyar állampolgár fejezte be a kurzust a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián. Ezt a lapnak a Honvédelmi Minisztérium is megerősítette. A tárca tájékoztatása szerint a koronavírus miatt az intézmény minden hallgatójának meg kellett szakítania a tanulmányait, így a három magyar is hazautazott. Orbán ezért végezhetett decemberben, holott a kurzus kezdete alapján ez már hónapokkal előbb megtörténhetett volna.
A Telex azt írja, hogy

A portál szerint a kurzus díja – egy 2015-ös adat szerint – fejenként 93 ezer font, jelenlegi árfolyamon több mint 37 millió forint.
Orbán Viktor fiát már a tanulmányai befejezése után, 2020. augusztus 20-án avatták tisztté az ünnepnapon szokásos Kossuth téri tisztavató ünnepségen.
Korábban a Sandhurst Királyi Katonai Akadémián végzett Henry, luxemburgi nagyherceg, Alajos, Liechtenstein trónörököse, Hamad, bahreini király, II. Abdullah, Jordánia királya, Kuvait több sejkje, kormánytagja, emírje, Katar jelenlegi emírje, Tamim, és az Egyesült Arab Emirátusok több sejkje.
A Telex megkereste Orbán Gáspárt, aki egyelőre nem reagált, ahogy a Honvédelmi Minisztérium, a Miniszterelnökség és a Sandhurst Királyi Katonai Akadémia sem válaszolt a portálnak.
Miután néhány napja a hvg.hu is úgy értesült, hogy a brit akadémiára a Magyar Honvédség egyik ösztöndíjasaként Orbán Viktor fiát küldték ki, a hvg.hu megkereste a Honvédelmi Minisztériumot. Közérdekű adatigénylés keretében arra voltunk kíváncsiak, hogy megerősítik vagy megcáfolják-e ezt az információt, illetve milyen szempontrendszer alapján választotta ki a HM, hogy mely magyar állampolgárok kapják meg ezt az ösztöndíjat. Megkeresésünkre azonban a minisztérium egyáltalán nem válaszolt.

Hjah.... a belügyminiszter "úr" is öregszik, ideje az utánpótlás nevelésnek...;)
 
Szerintem sokkal jobb, ha katonának áll, mintha politikusak, vagy szektavezérnek.
Hát. Nemis tudom.
Lehet, hogy a seregnek James Bondokra van szüksége?
(Mint tudjuk, jogászként végzett, majd foci és szektaképzés...)

Amúgy rengeteg továbbképzésen és kiképzésen vesznek részt a magyar katonák, amik egy része fizetős.
Csak épp nem a kezdők. 28 évesen max a helyi (általános és kötelező) képzésekre küldik az ifjú titánokat, no meg ügyeleti szolgálatokba.
Persze sokat fejlődhetett a sereg mióta nem jártam arrafelé.
(Én amíg el nem jutottam a parkettás vállapig semmilyen külföldi kiképzésben nem vehettem részt, azt is Stanag angol nyelvvizsga kellett, hogy megelőzze. Nem volt elég a sima középfokú.)
 
Hát. Nemis tudom.
Lehet, hogy a seregnek James Bondokra van szüksége?
(Mint tudjuk, jogászként végzett, majd foci és szektaképzés...)


Csak épp nem a kezdők. 28 évesen max a helyi (általános és kötelező) képzésekre küldik az ifjú titánokat, no meg ügyeleti szolgálatokba.
Persze sokat fejlődhetett a sereg mióta nem jártam arrafelé.
(Én amíg el nem jutottam a parkettás vállapig semmilyen külföldi kiképzésben nem vehettem részt, azt is Stanag angol nyelvvizsga kellett, hogy megelőzze. Nem volt elég a sima középfokú.)
Más fórumon olvastam róla, akik kicsit rálátnak, azt mondják rendes emberke és nem szeretne belefolyni a politikába. Ha más haszna nincs, csak cserébe az apukája kicsit több pénzt dob a seregnek, már azért megéri, hogy ott van.
 
Más fórumon olvastam róla, akik kicsit rálátnak, azt mondják rendes emberke és nem szeretne belefolyni a politikába. Ha más haszna nincs, csak cserébe az apukája kicsit több pénzt dob a seregnek, már azért megéri, hogy ott van.
Tévedés ne essék a "TANKGYÁR", a "FEGYVERÜZEM", a vaskupola meg a rakétarendszer nem e miatt lett "beszerezve", hanem mert hatalmas haszna van rajta egyeseknek, ráadásul kevesen tudják, hogy túlárazott volt-e egy-egy beszerzés, mert a civil nem igazán ért hozzá, a katonának meg tilos belegondolni.
Ráadásul a szolnoki felderítők (bárminek is hívják őket jelenleg) csapata szerintem nem épp ideális alakulat "ejtőernyősök" számára.
 
Tévedés ne essék a "TANKGYÁR", a "FEGYVERÜZEM", a vaskupola meg a rakétarendszer nem e miatt lett "beszerezve", hanem mert hatalmas haszna van rajta egyeseknek, ráadásul kevesen tudják, hogy túlárazott volt-e egy-egy beszerzés, mert a civil nem igazán ért hozzá, a katonának meg tilos belegondolni.
Ráadásul a szolnoki felderítők (bárminek is hívják őket jelenleg) csapata szerintem nem épp ideális alakulat "ejtőernyősök" számára.
AZ egész Orbán fia angol katonai suliba járt ügyben a legjobban a HM közleménye tetszett. "A Honvédelmi Minisztérium visszautasítja a baloldali képviselők vádjait, és természetesen nekik, gyermekeiknek is ugyanolyan lehetőséget biztosít a honvédséghez való jelentkezésre, mint bárki másnak, és katonaként számukra is nyitva áll a lehetőség – a feltételek teljesítése esetén – külföldi képzések elvégzésére.” Melyik baloldali politikus veszi fel a kesztyűt? :D
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,627
Tagok
615,328
Legújabb tagunk
KissViktória12
Oldal tetejére