Ordogugyvedje

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 24.

Melitta - 2019 November 24, 08:29
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna!

  De még hosszú út áll előttünk.

  Már mindenki tudja, hogy templomban fotózkodnak, de jachton videóznak. Már mindenki tudja, hogy erkölcsről papolnak, de lopott pénzből kurvákat vesznek. Már mindenki tudja, hogy vizet prédikálnak, de kokaint szippantanak.

  Azt gondolják, hogy Isten és ember felett állnak. Tizenegyedik parancsolatot próbálják betartani, de a tízből egy sincs, amelyen ne buknának el. Viszont az már biztos, számukra nem hét főbűn van, hanem legalább nyolc. Itt van még az árulás. Ők azok, akik elárultak egy egész országot, csak azért hogy meggazdagodjanak. És azt hiszik, hogy ezt el tudják titkolni.

  Azonban tévednek, mert vagyunk páran, akik belelátnak. Pontosan tudom, mennyit és hogyan harácsoltak össze, és azt is, miként tették, és azt is, hol van a vagyon.

  Most már Ti is kezditek látni. Ám eddig nagyon keveset láttatok.

  Messzebbre jutottunk, mint gondoltam volna, azonban még hosszú út áll előttünk.

  Azt ígértem, egyesével fogjuk kiszedni a téglákat a falból, és lám, pár tucatot egyből ki is szedtünk. A fal beleremegett, de még messze van attól, hogy ledőljön. Le fog. Értem a türelmetlenségeteket, de még így is hamarabb fogunk mindent borítani, mint amire ők valaha fel tudnának készülni.

  Vadásznak rám, többször halálosan megfenyegettek, de engem már nem lehet megállítani. Nyilvánvalóvá tettem számukra, hogy nekem már nincsen vesztenivalóm.

  Tudják, hogy nagyon sok anyag van nálam, és nem félek felhasználni. Én pedig tudom, hogy nálatok is sok minden van, és küldtetek is már olyat, amit használni fogok. Tudom, hogy féltek, de én meg foglak védeni Benneteket. Tőlem, senki nem fogja megtudni, ki és mit küldött.  [​IMG][​IMG]

  Pontosan tudom, milyen az, ha valakit megfélemlítenek. Azonban Ti bátrak vagytok, bátrabbak, mint azt gondolnák.


  Folytatjuk!

  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 November 24.

  1. johannsebastian
   johannsebastian
   Ez pillanatnyilag csak hangulatkeltés. (1) Az efféle általánosítás a kollektív megbélyegzést alkalmazó ideológiák sajátja - mind a nácik, mind a bolsevikok előszeretettel éltek vele. (2) Ha nem egyszerű propagandáról van szó, akkor vélhetően kivételeket nem ismerve küzd majd a korrupció (vagy például az nők elleni erőszak - lásd Gothár) ellen. Ennek nyomát sem látjuk. Lásd: Kispest. (3) Úgy tűnik, hogy egyszerű rágalomterjesztés folyik, amelynek büntetőjogi következményei kell legyenek. (4) Amennyiben valóban birtokában van az illető bűncselekményekre utaló adatoknak, kötelessége azokat nyilvánosságra hozni. Ezen mindenki csak nyer. --- Ugyanakkor én speciel jogot nem sértő, de a közvélemény indulatainak felkorbácsolására alkalmas magánéleti és életviteli vonatkozásokra nagyon, de nagyon nem vagyok kíváncsi. Nagyon nem érdekel Borkai csupasz segge, ellenben nagyon is érdekelnének a törvénysértést igazoló dokumentumok. Ahogy nem érdekel Lakner kokainfüggősége sem, ám a százmilliók elsíbolásáról szóló mondatokat igazoló dokumentumok vagy nyomozati anyagok nagyon is érdekelnének. Illúzióim nincsenek. Lásd: négyes metró. Azért vicces, azt írja, "nincsen vesztenivalója", de a dokumentumok és a bizonyítékok csak nem akarnak előjönni.
   Utoljára módosítva: 2019 November 24
  2. Melitta
   Melitta
   Nana nem erdekel a kokain fogyasztas meg ha buncselekmeny akkor se, hisz minek is tartsa be a torvenyt egy vezeto, betepve intezkedhet itelkezhet es dont varos sorsa felett.
   Ha mar erkolcsileg zero es prostikat is lekorozo grupenszex a hobija es mutat utat a fiatal varoslakoknak, igy kell ezt csinalni gyerekek..... Micsoda erkolcsi merce mukodik nalad?
   A lopas az lopas korupcio az korupcio, szerecsen mosdatas nem kell csinalnod,mert ha minden igaz az ordogugyvedjenek meg van a tarsolyaba boven.
   NEm kell idekeverned mas ugyet ami meg veletlen sem hasonlo, mert semmifele kopupciorol nincs szo benne. Ez se lenne ugy csak a szex miatt .
   Minden lehetoseg adva van hogy odaalljon a nyilvanossag ele es cafolja a ragalmakat, ezt nem teszi, igy hiaba vagy a vadiratra kivancsi ha o meg nem. Azert azt biztos tudod mire ebbol birosagi ugy lesz az meg odebb van.
   Kovipisti és Georgina Bojana kedveli ezt.
  3. ametiszt99
   ametiszt99
   Az azért már milyen érdekes,hogy ha milliók sikkasztásáról írsz,akkor is nem a mostani kormánnyal példálózgatsz,hanem az előzőével,bár gyanítom ,hogy arról sem láttál írásos bizonyítékot.Én tudok mondani egy példát arra,nem kifejezetten a sikkasztásra,hanem a kormány szavahihetőségére.Szegeden élek,megígérték nekünk a harmadik hidat/amit mellesleg már 20 éve az akkori kampányában megígért/,de mivel nem az ő jelöltjük nyert, kapunk helyette egy kézilabdacsarnokot,ami szép és jó,de nekünk nem erre volna a legnagyobb szükségünk...
  4. Hekate
   Hekate
   Kezd hányingerem lenni az egész ügytől.
   Nem azt kellene firtatni, hogy ki is az "Ördög ügyvédje". Erre megy el a nyomozó hatóság kapacitása.
   A szexvideók azért kerültek ki, mert a hatóságok - és mondjuk meg, hogy a választópolgárok nagy része - a füle botját sem billegette arra, hogy hogyan gazdálkodnak Győrben a közpénzzel.
   Tessék kivizsgálni, hogy a polgármesteri havi jövedelemből meg a tanári fizetésből hogy a fészkes fenébe gazdagodtak ilyen mértékben? (Ja, tudom, mint a Győzike, ő is a nagymamájától kapta!)
   Borkai erkölcseit a győriek megismerték már akkor, amikor "felcsinálta a gyereke barátnőjét", így, ilyennek fogadták el.
   Inkább azt kéne firtatni, hogy miből tellett az ilyen és ehhez hasonló kiruccanásokra? Repülőkre, luxusutakra, orgiákra, mert hogy a legális jövedelmükből nem, az biztos.
   Az pedig, hogy győri vállalkozók milliókat fizettek havi apanázsként a gyereknek, felvet egy komoly problémát, mit vártak, illetve mit kaptak ezért a pénzért? (Vagy ez sem igaz? Csak hangulatkeltés?)
   Na, aztán meg a kokain. Az én ismereteim szerint hosszú idő után is kimutatható (pld. a hajszálból) a kokainfogyasztás. Csak a szerencsétlen hülyegyerekeket üldözik ha elszívnak egy jointot? Mert ha a nagyemberek kokaint szívnak az bocsánatos bűn? Vagy azért, mert tagadják, akkor az az igazság?
   Az, hogy a Póczik zsarolni próbálta (igaz, vagy nem?) az is bűncselekmény. De ne próbálják már ezzel eltakarni az eredeti problémát.
   Az, hogy ki az Ördög Ügyvédje, meg nagy ívben le.... Mi az, hogy rágalmazás miatt vadásznak rá? Merthogy valószínűleg DK-s, ugye a Glázer miatt. Rágalmazás? Mi volt a rágalom? Rossz hírét keltette a Borkainak? Hát a videót elnézve volt alapja. Vagy nem? És ez sem igaz?
  5. johannsebastian
   johannsebastian
   Engem aztán tényleg nem érdekel, hogy Borkai a felesége beleegyezésével vagy anélkül, vagy épp a feleségével együtt swinger-partykra jár. Téged igen? Az sem érdekel, ha bort iszik, és vizet prédikál. A képmutatást a törvény nem bünteti. Ha jó városvezető, akkor ez sem érdekel. Az azonban már igen, ha korrupcióban is elmarasztalható. Ha vannak bizonyítékai az Ördög ügyvédjének, akkor elő vele - és Borkai kapja meg a büntetését. Ha nincsenek, akkor csak rágalmaz. Röviden ennyi!
  6. johannsebastian
   johannsebastian
   Ez jogos! Én csak azt halottam a hírekből, hogy az OLAF 167 milliárdos károkozást tárt fel. Igaz-e, vagy sem, s hogy milyen természetű ez a károkozás, fogalmam sincs. Én vagyok az élő bizonyíték rá, milyen is az ál/hírek természete. A közvetítés mechanizmusa a mezei ember esetében hasonló - akár valódi tényekről, akár álhírekről van szó. ;)
  7. setni
   setni
   Engem igenis zavar a képmutatás mert ha valaki magas beosztásban, rólam is döntéshozó képességben akkor ő legyen számomra példakép erkölcsi értelemben is.
   Hogy ez nehéz?
   Ilyen az élet.
   Hekate kedveli ezt.
  8. johannsebastian
   johannsebastian
   Amit írsz, abban igazad van, de a videóból magából nekem nem jön le a korrupció. Csak annyi, hogy Borkai swinger-rajongó vagy kurva-fogyasztó. Erre még telne is. Az Ördög ügyvédje miért is Borkai valagával kívánja igazolni a korrupciót?! Ehhez azért több kell. Hozza nyilvánosságra. Ez valóban segítené a közélet tisztaságát! Borkai valaga csak arra elég, hogy Borkai képmutatását leleplezze. Képmutatásért pedig a fél világot börtönbe lehetne zavarni!
  9. johannsebastian
   johannsebastian
   Kilépett, és le is mondott. Nem lesz döntéshozóként erkölcsi példakép a számodra. Akkor most már swingerezhet? :) (Katolikusként én se nagyon dicsekednék arról, hogy swingerezni járok. És ha mondjuk történetesen liberális lennék, aki elismerten kedveli ezt a műfajt, akkor példakép lehetnék számodra azzal, hogy a nézeteim és a tetteim összhangban vannak? Szerintem ezek a kérdések rohadtul nem tartoznak a nyilvánosságra.)
   Utoljára módosítva: 2019 November 25
  10. setni
   setni
   Hogy jött ide az hogy valakinek mi a hite?
   Ha valaki törvényt tud hozni akár rendelet szintjén az embreileg is legyen példamutató.
   doppio kedveli ezt.
  11. FLAMINGO
   FLAMINGO
   Namármost a swingerezés az az éneklés egyházi fajtája (mert akkor miért ne, ha jó a hangja)? Ja, hogy nem az? Akkor viszont van ennek a Mózesnek valami 1o parancsolata, ami úgy rémlik nem csupán elítéli, de kifejezetten tiltja. (Miként a képmutatást is.)
   Szerintem meg igen. Ha csak egyszer is megjelent nyilvánosan egy misén, akkor már nem magánügy.
   Amúgy hogy lehet összhangban a keresztény hit a promiszkuitással?
   És egy kérdés, ki mondta?:
   A megfejtés a fidesz honlapján:
   - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Győrben.
   Hekate és setni kedveli ezt.
  12. gup
   gup
   Nagyjából igazad is van a képmutatással kapcsolatban. Szerintem is érdekes hogyan hallgat a ballibbes propagandagépezet a balliberális kulturális világ egyik leghangosabb vezetője, az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselőjelölt, a Színház- és Filmművészeti Egyetem nagyhatalmú ura, Gothár Péter rendező szexuális zaklatási botrányáról.
  13. setni
   setni
   , ezt a hírt pl: az indexen már olvastam.
   Hogyan is jön ez most ez ide?
   Egyik egy város mindenható ura volt a másik egy kulturális úr.
   Én nem tezsek különbséget ha bebizonyosodik a bűnösségük akkor itéljék el őket.
  14. johannsebastian
   johannsebastian
   Na várj! Akkor itt egy félreértés áll fenn! A világnézetet példaként hoztam fel, mivel a katolikus meggyőződébe kevésbé fér bele a swingerség, mint - feltételeztem - a liberálisba. De te mintha azt mondanád, hogy aki swinger-partykra jár, az egy az egyben erkölcstelen és nem lehet példakép? Vagy mondjuk biszexuális, homoszexuális, BDSM stb. Márpedig szerintem ilyen összefüggés nincs. Borkai azért nem példakép, mert nem a nyilvánosan felvállalt világnézetének erkölcse szerint él, ám ha történetesen másfajta világnézetnek megfelelően élne, amelybe belefér a swing, akkor semmi gond nem lenne. Vagyis szerintem nem azért nem példamutató, mert swinger, hanem azért nem példamutató, mert képmutató!
   setni kedveli ezt.
  15. johannsebastian
   johannsebastian
   Tkp. egyetértek. Nekem nem az a bajom Borkaival - mármint ha a videónál maradunk -, mert swinger, hanem hogy képmutató. De ettől függetlenül egy ember szexuális preferenciája nem tartozik a nyilvánosságra. Egy egyetemi oktató sem azzal fogja kezdeni az előadását: "nézzék, én egy katolikus homoszexuális vagyok, akit depresszióval és alkoholizmussal kezeltek, és mellesleg gyűjtöm a matchboxokat is, ja és kamaszként egy kocsit is elloptam". Mindettől függetlenül lehet kiváló oktató, ha ezek a dolgok nem hatnak ki a munkája minőségére. Vagy szerinted ezekért már ki kellene rúgni? Vagy kötelessége ezekről tájékoztatni a munkaadóját vagy a hallgatókat?
   Utoljára módosítva: 2019 November 24
   DanielXYZe kedveli ezt.
  16. johannsebastian
   johannsebastian
   Nincs, de ez legyen mondjuk például a keresztény biszexuálisok problémája, akik irányultságukból eredően mindkét nem képviselőivel élnek nemi életet (vagyis - ha tetszik - promiszkuusak); és vagy szenvednek ettől, vagy nem, vagy meg tudják tartóztatni önmagukat, vagy gyengék erre. Ha nem vagy keresztény, akkor ez számodra feltehetően nem gond. Ha meg keresztény vagy, végső soron hited szerint nem te vagy a kompetens abban, hogy ítélkezz mások hite és hitelessége felett. Akkor meg honnan a francból van ez fene önelégült erkölcsi fensőbbség!
   Utoljára módosítva: 2019 November 24
  17. Melitta
   Melitta
   Rendben nem erdeklodunk a szexmaniairol mert miert is erdekelne ha hittant kell kotelezoen tanulni meg etikat ami azert sehogy nem fer ossze swinger partikkal ami azert kimondottan csak a szexrol szol es nem kokainrol es korupciorol.
   Egyenlore te is es fonokod teljes kapacitalassal az ordogugyvevjet hajkuraszak hogy elkapjak.
   Az biztos aki ilyen infokhoz jut annak azert van a tarsojaba meg, mert nem te, meg ha eltokelt hive is a vagy a fidesznek nem avattak be ilyen partikra.
   Utoljára módosítva: 2019 November 25
   Hekate kedveli ezt.
  18. csigafi
   csigafi
   Hű rengeteg ilyen esti mesét olvastam már.
   Vajon ez melyik mese lehet?
   Biztos nem a Mátyás király sajna.
   Ez már inkább G. I. Joe
  19. Hekate
   Hekate
   Na azért egy pillanatra gondolkozzunk el ezen az egész swingerezésen. Tudomásom szerint az ilyen jellegű klubokba párosan járnak az emberek, tehát férj-feleség együtt, aztán valakivel párt cserélnek. Természetesen teljesen önkéntes alapon. Ezeken a képeken viszont a Borkainé sehol sem szerepel. Ott csak a polgármester, az ügyvéd látszik, meg a narancsbőrös kurva. Valószínűleg voltak ott mások is, de az ő jelenlétüket nem volt fontos megörökíteni.
   A Borkai közszereplő (volt), olimpikon. A felesége tanárnő egy Győr melletti általános iskolában. Egy általános iskolai nevelőnek a gyerekek erkölcsi nevelése is a feladata.Nem hinném, hogy ilyen sajtóvisszhang mellett szívesen áll a katedrán. Vagy már nem áll? Vagy van az a pénz, amiért mindent eltűr?
   De ez - ha a gyomra bírja - akkor is a magánügye. Neki. De nem a férjének, aki közszereplő. Nemcsak hogy képmutatás, hanem gyomorforgató is ez a fajta viselkedés, bár tudom, hogy ez nem egyedi eset. Nem tudom, hogy nyilvános-e, ha igen a neten fellelhető-e a közalkalmazottak, köztisztviselők által kötelezően aláírandó etikai kódex. Még a ruházatot is meghatározzák, a viselkedést is szabályozzák. Ne legyünk már ennyire elnézőek. És itt szó sincs a katolikus erkölcsről.
   doppio, setni, FLAMINGO és 1 másik tag kedveli ezt.

Megosztás