Orosz tanoda felnőtteknek is

pampa témája a 'Tanulás' fórumban , 2009 Február 17.

 1. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Szia! :) Köszönöm! :) A Relaxa-t még nem próbáltam, csak hallottam róla, de érdekel. Ha sikerül feltenni, akkor szívesen átnézem :) Viszont a kreatívról hallottam, hogy nagyon sok a hangyanyaga meg sok benne a szókincs, ezért gondoltam kiegészítésnek nagyon jó lesz más könyvek mellé, ezért nagyon örülök neki :)
   
  jack1, Szirtes Lorenc és ronix7-7 kedveli ezt.
 2. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Talán ma este későn sikerül feltennem, ugyanis keltettünk kiscsibéket, már kezdenek kitollasodni, kell nekik a nagyobb hely, melyet a "rancson" kell rendbe tennem du-tól estig.
   
  Ayumu89 kedveli ezt.
 3. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Ezt még gyorsan felteszem.
  Régebben a scribd-ről töltöttem le, Tanuljunk önállóan c. 57 oldalas, orosz nyelvtan gyakorlásához, megértéséhez kiváló könyv.
   

  Csatolt fájlok:

 4. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Elég, amikor ráérsz, az sem tragédia, ha csak holnap, vagy holnap után kerül fel :) Tényleg, ahogy jólesik :) És még egyszer köszönöm! :) Szép napot és jó pipizést :D
   
  ronix7-7 kedveli ezt.
 5. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Kreatív orosz-t sikerült egyben feltennem (332 Mb). A Relaxa - Villám-ot majd később, mert a telken a bal kézfejemet csúnyán megcélozta egy darázs, azonnal mentem az ügyeletre, mivel allergiás vagyok a darázscsípésre. Azt mondta az ügyeletes orvos, hogy vegyszeres volt, ezért antibiotikumot is írt fel. Mondtam, hogy mi biotermelünk, nem permetezünk, még a szőlőt sem, mert Baku telepítés, ami permet nélkül sem károsodik. Aranyos volt az asszisztensnő, mondta,hogy akkor a telekszomszéd darazsa volt. Itt ülök a gép mellett jegelt kézfejjel, de ez a kreatív most gyorsan ment.
  Íme:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 6. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Pont felnéztem, köszi :D Ajj, jobbulást :S De ezt nem értem, miért írnak fel antibiotikumot a vegyszeresre? az antibiotikum csak baktériumokat öl :O
   
 7. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Szia!
  Köszi a jókívánságot!
  Ma ismét ügyelet, Elocom kenőcs, de semmi calcium, semmi injekció, délutánra könyékig duzzanat fenn(az öreg kezem most szép sima), alul pedig allergiás piros foltok.Antibiotikum, mert a csípés el is gennyesedett mára, azt felnyitották ma. Már 2 orvos nem hitte el, hogy allergiás vagyok a darázscsípésre. Holnap irány a háziorvosomhoz, talán megmaradok.
  Más - a legfontosabb:
  Küldöm a Relaxa-Villám-ot + orosz angol szöveggel,4 cd-vel, angolul az orosz kiejtés szótagolva, a 3 hónap alatt oroszul=Russian in 3 Months az osztotton, innen letölthető:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Üdvözlettel: ronix
   

  Csatolt fájlok:

 8. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Jajj, nagyon köszönöm! :) De azért a legfontosabb még mindig az, hogy rendben legyen a kezed! Az nagyon fontos, és tényleg jobbulást és sok szerencsét az orvosokkal :(
   
  jack1 kedveli ezt.
 9. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Sziasztok! :)

  Orosz tanulási kihívásomhoz keresek még segítséget. :) Abban már biztos vagyok, hogy a Kreatívval megtanulok bőségesen szavakat, meg lesz egy nyelvtani alapom, de beszélni nem fogok tudni, az is tuti (persze, tudom, hogy ezt igazán csak az tanítja meg, ha tényleg, beszélek). Ezért kerestem alaptársalgási könyveket, és találtam párat, viszont sehol sem elérhető. Valaki tudna segíteni benne, hogy megszerezzem? Előre is nagyon köszönöm!

  Hamsovszki Szvetlana - Alaptársalgás oroszul (ehhez a lexika.hu-n van letölthető szószedet és hanganyag is, akit érdekel, cserébe el tudom küldeni, így nem kell regisztrálni az oldalra /ugyanis csak regisztráció fejében engedi leszedni/)

  Kalafatics Zsuzsanna, Mágocsi Nyina - Társalgás, szituációk, képleírások és hallás utáni szövegértés oroszul (ehhez /is/ a lexika.hu-n van letölthető átirata a hanganyagnak, akit érdekel, cserébe el tudom küldeni, így nem kell regisztrálni az oldalra /ugyanis csak regisztráció fejében engedi leszedni/)

  Némethné Hock I., Völgyi Natália - 1000 kérdés 1000 felelet

  Előre is nagyon köszönöm! :)

  Ayu :)
   
  Utoljára módosítva: 2017 Július 5
  Zusammen és jack1 kedveli ezt.
 10. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Kedves Ayumu89!
  Nekem van egy nagyon jó orosz nyelvtanfolyami anyagom, bár orosz-angol, de ha már több szót tudsz, akkor hasznosan tudod használni ezt is. Társalgás, kérdés-feleletek..., hozzá hanganyagok. Haszna még az, hogy közben az angolt is tanulhatod vele.
  Colloquial Russian >Svetlana Fleming-Susan E.Kay, 1993, 1997. London, Usa, Canada.
  Ide tettem fel a fiókomba:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 11. Ekira

  Ekira Állandó Tag

  Tudjátok hol lehet filmeket találni orosz nyelven? Lehetőleg olyanokat, amiket magyarul már ismerünk.
   
 12. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Utoljára módosítva: 2017 Július 23
 13. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Aki szereti a szép dalokat (pl. Millió rózsaszál,....), akkor ajánlom Alla Pugacsova orosz énekesnő dalait. Ő szépen, érthetően, lassan énekel, lehet vele az oroszt is gyakorolni. You-Tube-on keresni lehet, ahogy itt leírtam, nem kell orosz betűkkel.
   
  caviking kedveli ezt.
 14. morcos62

  morcos62 Tag

  русский сувенир című tankönyvet nem tudná valaki felrakni.
   
  bohmjo kedveli ezt.
 15. Zusammen

  Zusammen Állandó Tag

  Sziasztok, a Sag za sagom 1. könyvnek a hanganyaga nincs meg valakinek? Nagy szükségem lenne rá, de a fennlévő linkek sajnos már nem élnek :(.
   
  bohmjo kedveli ezt.
 16. Cric

  Cric Állandó Tag

  Utoljára módosítva: 2017 Szeptember 18
  tiernan és vnmaria kedveli ezt.
 17. Cric

  Cric Állandó Tag

  Szia!
  Nagyon köszi, hogy közkinccsé tetted a gyűjteményed, nagyon sokat segít!
  A Villám oroszt viszont nem tudom kicsomagolni, crc hibát ír, és csak 6-10-ig nevű fájlok vannak benne... Lehet, hogy kéne még lenni part3 (stb) fájlnak is?
   
 18. ronix7-7

  ronix7-7 Állandó Tag

  Amit én meg tudok szerezni, azt itt szívesen közzéteszem, örülök, hogy szívesen vetted az eddigi feltöltéseimet.
  https://data.hu/get/10752634/villam_orosz_hang.part1.rar
  https://data.hu/get/10752641/villam_orosz_hang.part2.rar
  https://data.hu/get/10752626/relaxa_orosz_konyv.rar
  https://data.hu/get/10752652/relaxa_orosz.PDF
  Feltettem ismét, most a datára. Nekem ez a 2 db hangfájl van fenn a gépemen. Küldöm a könyvet is rar-ban és PDF-ben is kicsomagolva(ha ezt nem tudod olvasni, akkor a sumatra Pdf olvasóval nyisd meg, olvasható, nagyítható, másolható).
   
  vnmaria és Cric kedveli ezt.
 19. Cric

  Cric Állandó Tag

  Itt van például az Egri csillagok, vagy ezen az oldalon megtalálható a Vuk is :)
  Sok más film is :)
  [​IMG]

  Ha esetleg az Egri csillagok hangoskönyv és ebook formában is érdekel valakit, azokat is megtaláltam.
  (Ezeken az oldalakon is érdemes tovább nézelődni...)
  [​IMG]
  Мальчик и девочка купались в речке. Может, им и не пристало купаться вместе, но этого они еще не знали: мальчику было семь лет, а девочке пять.
  По лесу пошли — на речку набрели. Солнце жарко припекало. В заводи речной вода озерком разлилась. Озерко понравилось детям.
  Сперва они окунали только ноги, потом зашли в воду по колени. Штанишки у Гергея намокли, он скинул их, сбросил и рубашонку, и вот уже оба голенькие плещутся в воде.
   
  Bezzeg Károly, vnmaria, ame és 1 másik tag kedveli ezt.
 20. Cric

  Cric Állandó Tag

  Большое спасибо!! :dr_24:
   
  Utoljára módosítva: 2017 Szeptember 18
  ronix7-7 kedveli ezt.

Megosztás