Pence mehet a börtönbe, nem Clinton

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Március 5.

Melitta - 2017 Március 5, 00:48
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Az elnökválasztási kampányban Trump börtönnel fenyegette meg Hillary Clintont, mert a magánszerveréről küldött emaileket külügyminiszter korában. Az FBI több tízezer emailt vizsgált át, de nem talált egyetlen olyat sem, amelyben minősített adat vagy államtitok lett volna. Ebben az esetben lehetett volna vádat emelni ellene.

  Trump és kampányának emberei az orosz titkosszolgálattal karöltve igyekeztek további szervereket feltörni és terhelő bizonyítékokat kiásni. Miután ez nem sikerült, az ugyancsak az orosz irányítás jegyeit magán viselő Comey FBI-igazgató még elrendelte a választás előtt 11 nappal a Clinton elleni nyomozás újraindítását, amely abszolút törvénytelen volt.

  Trump végül nyert, a Kreml győzött, most pedig kiderült, hogy a világ legnagyobb szentje, az evangéliumi hívő Pence alelnök maga követte el azt a bűncselekményt, amivel Clintont alaptalanul vádolták. Pence ugyanis minősített adatokat, kormányzati infromációkat, az általa kormányzott Indiana szolgálati titkait saját emailjéről küldözgette, és még csak nem is egy védett magánszerverről, hanem az AOL nyilvános szerveréről.

  Pence emailjeit egy szélhámos hacker fel is törte, és a nevében elküldte azt a szokásos értesítést az ismerőseinek, hogy bajban van, küldjenek neki pénzt. Ez azt jelenti, hogy az illető hacker bejutott az emailfiókjába, és hozzáférhetett bármilyen állami információhoz, amiket Pence a saját emailjéről küldözgetett. Ehhez még orosz állami titkosszolgálati hackerekre sem lett volna szükség. Az oroszok azonban az ő emailjeire nem voltak cseppet sem kíváncsiak, mert a demokraták nem rendeltek meg tőlük ilyen szolgáltatást.

  Igaz, az oroszok nem is teljesítették volna. Ők az illiberális fasiszta államokkal kecsegtető szélsőségeseket támogatják, az olyan sunyiképű, képmutató keresztényfasisztákat, mint Pence.

  pence3-696x392.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Március 5.

  1. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Úristen! Micsoda hangneme van ennek a cikknek? Megőrültek már ezek az újságírók? :o

   Ez a 125 milliós és elszegényített, pusztulásra ítélt Oroszország hogy tudott ekkora hatalmat szerezni a világ leggazdagabb, iszonyatos haderővel, sokkal nagyobb népességgel rendelkező Amerikai Egyesült Államok felett, amelytől retteg minden kis és nagy ország Dél-Amerikától Európáig?
   Utoljára módosítva: 2017 Március 5
  2. szundi53
   szundi53
   Trupmp emberei sorra buknak meg hazugság miatt. Ezeket a stikliket nem újságírókon kell számonkérni. Ők csak végzik a munkájukat.
   Az orosz hadsereget fejlesztik ész nélkül, a civilek 1kg kenyérért is sorba állnak. A Krim lerohanása nemzeti büszkeségüket növeli, de attól nem laknak jól. Svédország visszaállítja a sorkatonaságot, a balti államok NATO segítségét kérték. Szted miért?
  3. Jaszladany
   Jaszladany
   Mikor rohanta le Oroszország a Krímet?
   cdurmol és Istvánhalmi Sándor kedveli ezt.
  4. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Az orosz hackerek nagyon jók !
  5. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Amerikai vagy? Miért nem beszélted meg a barátaiddal, hogy menjenek Clintonra szavazni? Már nehogy az legyen az elnök, akit az újságírók akarnak. Ha meg nem vagy amerikai, akkor milyen alapon szólsz bele, hogy kit választottak az amerikai állampolgárok? Ez az ő dolguk, nem a tiéd és nem az enyém. Én csak azt tettem szóvá, hogy mi történt az amerikai újságírókkal, hogy ilyen ocsmány stílusban fogalmaznak.

   Van egy közmondásunk nekünk magyaroknak: Ki milyen virágot szakít, olyant szagol. Ilyent szakítottak.

   Van még egy, kicsit komplikáltabb, de az "esetre" ráillik.

   "Aki az igazság ellen harcol nem válogathat az eszközökben." :D
  6. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Látod milyen buták vagyunk mi és teljesen tájékozatlanok, mert nálunk a diktatúrában a sajtó hazudik mint a vízfolyás és olyan rondán beszél, mint Bayer. Igazán tanulhatnánk már a szabad világ sajtójától és a politikusaitól hogy miként kell viselkedni egy demokráciában az elveszített választás után.
  7. ladybug7spots
   ladybug7spots
   2014-ben. Nem katonailag, hanem politikai machinációval, egy finoman kifejezve csalárd népszavazással.
   Stratégiailag kell Putyinnak a hely... és ha neki valami kell, azt megszerzi vagy így, vagy úgy.
   Ernoe és attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  8. Jaszladany
   Jaszladany
   És Koszovó elszakadása Szerbiától népszavazással nem volt machináció?
  9. sehonnani_bitang_ember
   sehonnani_bitang_ember
   Én igenis rábeszéltem az amerikai barátaimat hogy szavazzanak Clintonra. Szerintem legalább egy tucat plusz szavazatot szereztem neki így egyedül én magam. Sokan el se akartak menni, egyedül azért álltak rá mert én biztattam és kértem őket, márpedig engem kedveltek annyira hogy megtegyék nekem, sőt, még tisztelnek is annyira hogy adjanak a véleményemre valamennyit. Állítom, remek propagandistája voltam Őnagyságának, mert nem hiszem hogy sokan tudtak egyszerű civilként pénzbefektetés nélkül tucatnyi szavazót szerezni neki!

   Sajnos ez nem volt elég, de legalább most nyugodt a lelkiismeretem mert nem rajtam múlott.

   A cikk stílusa olyan amilyen, de mégis mit vársz, mi más szavakat érdemel meg egy olyan képmutató faszkalap, aki amiatt szídja a másik jelöltet amit ő maga is megtett permanensen, rendszeresen, ráadásul sokkal súlyosabb formában mert ő igenis küldözgetett ott államtitkokat?! Most ez utóbbira mondhatod hogy de biztos a Clinton is csak róla ezt elhallgatták. Lehet, de ez akkor se bizonyított, ám még ha utólag kiderül is, akkor is minimum egyformán bűnösek, s akkor is tény marad hogy a Pence amiatt vádaskodik amivel kapcsolatban semmivel se kevésbé bűnös! Hát okádék dolog, na! Miért NE érdemelne meg egy efféle szókimondó stílust a leleplező cikkben?!

   És igen, felettébb érdekes mi minden gyanús ürge sündörög a Trump stábjában. Lassan az derül ki hogy még maga Trump a legártatlanabb köztük, holott ha ez bizonyosodik be, kész tragikomédia lenne.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  10. Jaszladany
   Jaszladany
   :D Na igen!
   Megéltem pár évet, de ilyet még nem láttam az amcsiknál, hogy a választások után két hónappal is egymást csesztetik az "elnökök". Mármint a volt meg az új.
   Most melyik volt előbb, az Obama-fanok fenti vádja Pence ellen, vagy Trump vádja Obama ellen, hogy Obama lehallgatta őt :D
   Egy nagyhatalom két hatalmas embere civakodik, mint két piaci kofa! :D

   Mondjuk, Trumpnak ebben is fórja van, mert Obamáról tudjuk, hogy ő ilyen lehallgatós-fajta.
  11. sehonnani_bitang_ember
   sehonnani_bitang_ember
   Volt arrafelé azért némi hadimozgás is. Ettől persze még aláírom hogy muszáj volt a dolog Putyinnak, stratégiailag. Én is megtettem volna a helyében. Ugyanakkor ne tagadjuk le hogy igenis akadtak hadi manőverek is arrafelé, ha nem is túl látványosak.
   udvarfy és ladybug7spots kedveli ezt.
  12. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Köszi! Akkor ez a machináció érvényes a Szerbiából elszavazott Koszovó is Szerbia része továbbra is, hiába szavazott a nép másképp? Értesítsük a szerbeket, mert nagyon fognak neki örülni, mert eddig azt mondták nekik, hogy a nemzetközi jog szerint érvényes szavazással vették el tőlük Koszovót.

   Vagy netán két féle nemzetközi jog van? Egy a kicsikek, egy meg a nagyoknak?
   cdurmol, udvarfy és Jaszladany kedveli ezt.
  13. sehonnani_bitang_ember
   sehonnani_bitang_ember
   Trumpék kezdték, ez könnyen bizonyítható, tudniillik ők kezdték Obamát vádolni, elsőként azzal hogy nem is lehetne elnök mert nem USA polgárként született.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  14. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Ja, bocs, látom neked is eszedbe jutott. :D
   Jaszladany kedveli ezt.
  15. Jaszladany
   Jaszladany
   Egy rugóra jár az agyunk :D
   Koszovó elszakadása népszavazással, az legális, mert a nyugatnak kedvezett, kiszakítva Koszovót az oroszbarát szerb hatáskörből. Koszovó ugyan azóta is fuldoklik a nyomorban, és lakosságának 40 %-a elvándorolt, de az már nem izgatja a nyugatot, sőt, a németek most paterolják haza a koszovói vendégmunkásokat, hogy legyen hely az araboknak.
   Krím elszakadása meg csalás, mert a Putyin befolyása alá vonta a Krímet, holott a NATO szerette volna ráenni a mancsát a Szevasztopoli hadikikötőre.
   De ezt szerintem mindannyian tudjuk.
   cdurmol, varázsdoboz és udvarfy kedveli ezt.
  16. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Most nem arról beszéltünk.
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  17. szundi53
   szundi53
   Ez nem beleszólás volt, csupán vélemény. Legjobb tudomásom szerint a vélemény még (2017. 03. 05. 13h. 45') szabad. Ha már nem, akkor tévedtem. Tudom,a törvény nem tudása nem ment fel. Vállalom a kockázatot. :rolleyes:
   varázsdoboz és Hellbrenner kedveli ezt.
  18. ladybug7spots
   ladybug7spots
   Most nem erről beszélünk.
   attimenyfreemail.com kedveli ezt.
  19. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Nincs szívem megnyomni a tetsziket.

   Örültek is nagyon Federica Mogherininek a napokban...
   cdurmol és udvarfy kedveli ezt.

Megosztás