Pence nem vállalta, hogy orvosi diagnózis nélkül elmebeteggé nyilvánítsa Trumpot

A képviselőház demokrata többsége felszólította Mike Pence alelnököt, hogy Trump azonnali leváltása érdekében léptesse életbe a 25. alkotmánykiegészítés 4. szakaszát, amely Trumpot alkalmatlanná nyilvánítaná az elnöki feladatok ellátására. Pence-nek ehhez a kabinet tagjait kellett volna összehívnia és szavazni arról, hogy Trumpot azonnali hatállyal eltávolítják. Mivel Trumpot fizikai egészsége nem akadályozza abban, hogy a feladatát ellássa, ezért egyértelmű, hogy az indítvány Trump mentális állapotára vonatkozóan kezdeményezte, hogy nyilvánítsák alkalmatlannak az elnöki feladatok ellátására. Magyarul, nyilvánítsák Trumpot elmebeteggé és távolítsák azonnal a Fehér Házból.
trump-elme-900x425.jpg


Ezt támasztja alá, hogy az indítványra annak okán került sor, hogy Trump bedőlt saját propagandájának, elhiszi saját hazugságait a választás elcsalásáról, amit az amerikai alkotmány szellemében és előírásai szerint minden lehetséges szerv kivizsgált és alaptalannak minősített. Trump azonban saját rögeszméjét elhitette milliókkal, és feltüzelte szélsőséges követőit, akik az ő felbujtására megostromolták és elfoglalták a Capitolium épületét, hogy megakadályozzák Joe Biden választási győzelmének kongresszusi hitelesítését. Megpróbálta elcsalni a választást, csalásra rávenni republikánus állami vezetőket és Pece alelnököt i. Végül puccsot szervezett Washingtonba.


Ennek alapján mentálisan beszámíthatatlannak nyilvánította a képviselőház többsége, és annak alapján kérte Pence alelnököt, hogy Trumpot nyilvánítsa az elnöki feladatok ellátására alkalmatlannak. Pence udvarias levélben válaszolt Nancy Pelosinak, a képviselőház demokrata elnökének. Ebben elítélte a Trump által felbujtott szélsőségesek erőszakos cseledeteit és értékelte a demokraták és republikánusok együttműködését, hogy az ostrom után megmutatták, hogy nem engednek az erőszaknak és eleget tesznek alkotmányos kötelezettségüknek, s kihirdették Joe Biden választási győzelmét.


Pence levele megerősítette, hogy voltaképpen elmebeteggé kellene 25. alkotmánykiegészítés alapján nyilvánítani Trumpot, mert a kérést azzal utasította el, hogy Nancy Pelosi korábban már az erre irányuló javaslatokat azzal utasította el, hogy erre csak orvosi döntés alapján kerülhetne sor. Csak tudományos tények alapján hozhatnak Trump elmeállapotáról ilyen döntést. Ha nem csupán egy hét lenne Trump elnökségéből hátra, ezt az orvosi igazolást nagyon könnyen be lehetne szerezni, mert korábban már az Egyesült Államok 400 elmeorvosa írt alá egy olyan levelet, amelyben Trumpot a magatartása és a viselkedése alapján orvosilag diagnosztizálható módon nárcisztikus pszichopatának nyilvánították, s leírták azt is, hogy ezzel az elmebetegséggel alkalmatlan arra, hogy Amerika elnöke legyen.


Pence a levelével igyekezett megelőzni a képviselőház erről szóló vitáját és szavazását, mert a képviselőház republikánus képviselőinek ellenállása miatt a Pence-nek szóló felhívásról vitát és szavazást kellett tartani. A puska visszafelé sült el, mert ez lehetővé tette, hogy a képviselőház egy vita keretében ízekre szedje Trump viselkedését, magatartását, felelősségét és mentális állapotát, majd a szavazás gyakorlatilag elmebetegnek nyilvánította azzal, hogy megszavazta azt a felszólítást, amire Pence elővágásként már el is küldte az elutasító válaszát. Ezért Trumpról már egy ilyen képviselőházi döntés is van az utókor számára.


Pence békülékeny hangú levele arr tesz indítványt, hogy a demokrata többségű képviselőház álljon el Trump felelősségre vonásától, mert Pence szerint most a felejtés, a béke és a gyógyulás nemzet érdeke. Ehhez még bibliai idézetet is talált, hogy ideje van mindennek, és szerinte most a hatalom békés átadásának ideje van. A jelenlegi helyzetre azonban nem ez a bibliai idézet a megfelelő, hanem az, hogy “És lesz az igazság műve békesség, és az igazság gyümölcse nyugalom és biztonság”. (Ésaiás 32,17) Igazság nélkül nincs békesség. Nem lehet a szőnyeg alá söpörni azt, ami történt. Ha nem nyilvánítják Trumpot elmebteggé, s annak alapjén nem mentik fel azonnal, akkor bűnözőnek kell nyilvánítani.


Ennek megfelelően a képviselőház a 25. alkotmánykiegészítés elutasítása után szerdán megszavazza a Trump elleni második impeachment eljárást (vád alá helyezési vagy felelősségre vonási eljárás), amelynek célja szintén az elnöknek a hivatalából való elmozdítása. Az eljárás megindításának részben szimbolikus jelentése van, hogy legyen megítélve az, amit Trump tett, s legyen ő az első elnök, aki ellen két impeachment eljárás is indlt, miközben Trump előtt is összesen csak háromszor. Mindez jelzi, hogy az amerikai történelem legborzalmasabb és leghitványabb elnöke Donald Trump, aki közönséges bűnöző. Nem akármilyen indokkal lehet impeachment eljárást indítani, hanem nagyon súlyos esetben.


Az impeachment eljárást Trump távozása után is le lehet folytatni és utólag is meg lehet fosztani az elnökségétől. Emellett különös jelentősége van annak, hogy az impeachment megszavazása esetén külön szavazhatnak arról is, hogy Trump ne tölthessen be soha többé szövetségi hivatalt, ami azt jelenti, hogy soha többé ne indulhasson elnökválasztáson. Ennek különös jelentősége van, mert ez a nyilvánvalóan elmebeteg szörnyeteg négy éven át készíthetné elő 2024-es visszatérését a Fehér Házba és pokollá tehetné Amerika életét. Nyilvánvaló, hogy olyan ember, aki fegyveres bandákat felbujt arra, hogy ostromolják meg a Capitoliumot és akadályozzák meg a törvényes választás eredményének kihirdetését, az nem lehet újra az Egyesült Államok elnöke.


Trump számára egyéb kellemetlenséggel is járhat az impeachment elfogadása. Ebben az esetben ugyanis megvonhatják tőle a volt elnököknek járó nyugdíjat, életük végéig tartó titkosszolgálati védelmet és évi egymillió dolláros utazási keretet. Az impeachment szenátusi elfogadásához nem elég a demokrata többség szavazata, hanem legalább 17 republikánus szenátor szavazata is szükséges. Annyit lehet tudni, hogy egyre több republikánus hajlik erre, a republikánus párt pedig jó lehetőséget láthat arra, hogy megszabaduljon örökre a legborzalmasabb elnökétől, aki a végén már a republikánus pártot is támadta és pusztította, Pence alelnökre eresztett egy olyan csőcseléket, amely fel akarta akasztani.


A demokratákon belül vita folyik arról, hogy a képviselőházi elfogadás után az impeachment javaslatot azonnal átküldjék-e a szenátusnak, mert Biden elnök stábja nem szeretné, ha az elnökség elején sokkal fontosabb kérdés ne kerülne emiatt a szenátus elé, mert még mindig Trumpról szól az élet. Ezért hajlanak arra, hogy Biden előbb vigye keresztül a legfontosabb intézkedéseket a szenátuson és utána induljon a Trumpról szóló impeachment eljárás a szenátusban. Ezt a szándékot kell összeegyeztetni azzal az igénnyel, hogy a Trump elleni felelősségre vonás ne maradjon el, ne veszítse el a fontosságát és nyomás alatt tartsa Trumpot, aki továbbra is tüzeli a szélsőségeseit a törvényes rend ellen.

Amerikai Népszava
 
Nem tudom. Szerintem a demokraták túltolják. Mintha direkt keresztre akarnák feszíteni Trumpot, hogy egyes köröknél mártír legyen. Ha csődbemegy, azért is a demokratákat fogják okolni. Egy másik téma alatti posztomban már utaltam arra, hogy az ellentétek megszüntetésén kellene dolgozni az USA belül az új kormánynak, de jelenleg csak a mélyítésén vannak, úgy tűnik. Persze majd az idő eldönti.
 
Nemcsak nálunk, de Kanadában sem múlhat el úgy az ünnep, hogy ne adja le valamelyik tévécsatorna a Reszkessetek betörők valamelyik részét, és ez idén sem volt másként. A kanadai CBC műsorára is tűzte a második részt, ám némi változást eszközölt a filmen:

egészen pontosan kivágták belőle azt a jelenetet, amikor feltűnik Donald Trump és útbaigazítja Kevint.

A hiányzó jelenet természetesen feltűnt a tévénézőknek, és Twitteren kezdtek konspirálni, politikai indíttatást érezve a háttérben. A ComicBook.com utolérte a csatorna illetékeseit, akik megcáfolták mindezt:

állításuk szerint azért vágták meg a filmet, hogy beleférjen az időkeretbe a reklámokkal együtt, és mivel az adott jelenet nem kulcsfontosságú, az is kikerült belőle.
Miután a Twitter felfüggesztette Donald Trump Twitter-fiókját, a közösségi oldal felhasználói közül többen azt kezdték el követelni, hogy az Egyesült Államok leköszönő elnökét utólag távolítsák el a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című filmből is.
Többen a modern technikára hivatkozva javasolják, hogy utólagosan valaki mást tegyenek az ominózus jelenetbe a botrányosan távozó elnök helyére.

Bár volt, aki többek között azzal ellenérvelt, hogy a Reszkessetek betörők második részében való szereplése volt Donald Trump utolsó értékelhető cselekedete, ezért inkább kegyelmezzenek meg neki, és ne vágják ki a filmből.
--------------------
--------------------
Érdekes hogy mennyire elérte az usa-t is ez a változtassuk meg a múltunkat, történelmünket.
 
Ha alkalmatlannak csak orvosi elmebeteg megállapítással lehet nyilvánítani akkor az a cikkely sokat nem ér.
Hisz olyan nehéz az elmebetegséget kijelenteni bárkiről.
Az alkalmatlanság az hamarább kiderül.Bár az meg nézőpont, tehát politikai szemléleti irány vitája.
Konklúzióm. Sokat nem ér

Valóban túlzó erős szavak hangzanak el:

Mindez jelzi, hogy az amerikai történelem legborzalmasabb és leghitványabb elnöke Donald Trump, aki közönséges bűnöző.
Ez miért nem látták ellőre?
Pedig voltak erős populista jelek.
Na persze minket is becsaptak 1989-ben 06-16 a hősök terén és a kerekasztalnál
 
Utoljára módosítva:
Nemcsak nálunk, de Kanadában sem múlhat el úgy az ünnep, hogy ne adja le valamelyik tévécsatorna a Reszkessetek betörők valamelyik részét, és ez idén sem volt másként. A kanadai CBC műsorára is tűzte a második részt, ám némi változást eszközölt a filmen:

egészen pontosan kivágták belőle azt a jelenetet, amikor feltűnik Donald Trump és útbaigazítja Kevint.

A hiányzó jelenet természetesen feltűnt a tévénézőknek, és Twitteren kezdtek konspirálni, politikai indíttatást érezve a háttérben. A ComicBook.com utolérte a csatorna illetékeseit, akik megcáfolták mindezt:

állításuk szerint azért vágták meg a filmet, hogy beleférjen az időkeretbe a reklámokkal együtt, és mivel az adott jelenet nem kulcsfontosságú, az is kikerült belőle.
Miután a Twitter felfüggesztette Donald Trump Twitter-fiókját, a közösségi oldal felhasználói közül többen azt kezdték el követelni, hogy az Egyesült Államok leköszönő elnökét utólag távolítsák el a Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban című filmből is.
Többen a modern technikára hivatkozva javasolják, hogy utólagosan valaki mást tegyenek az ominózus jelenetbe a botrányosan távozó elnök helyére.

Bár volt, aki többek között azzal ellenérvelt, hogy a Reszkessetek betörők második részében való szereplése volt Donald Trump utolsó értékelhető cselekedete, ezért inkább kegyelmezzenek meg neki, és ne vágják ki a filmből.
--------------------
--------------------
Érdekes hogy mennyire elérte az usa-t is ez a változtassuk meg a múltunkat, történelmünket.
Talán már az előtt évben is kivágták belőle. Szerintem a reklámok helyett benne maradhatott volna. Ez az írjuk át a múltat a ma igényei szint, tiszta 1984 kezd lenni. Régen csak viccelődtünk a fősulis osztálytársaimmal, hogy kellene átírni a magyar történelmet, de itt lassan a valóságban írják át az egészet. Remélem nem akarják megismételni a 20. századot a könyvégetős, haláltáborús, giga világháborús periódusokkal.
 
Régen csak viccelődtünk a fősulis osztálytársaimmal, hogy kellene átírni a magyar történelmet, de itt lassan a valóságban írják át az egészet. Remélem nem akarják megismételni a 20. századot a könyvégetős, haláltáborús, giga világháborús periódusokkal.
De arra felé haladt, mikor a II vh.-ba torkolló Horthy korszakot átszínezték
rehabilitáció?restauráció
Sőt 56 mártírjait is hányszor írták át?
 
Utoljára módosítva:
De arra felé haladt, mikor a II vh.-ba torkolló Horthy korszakot átszínezték
rehabilitáció?restauráció
Sőt 56 mártírjait is hányszor írták át?
Horthy kor egy igen nehéz téma. Részben a komcsi időszakban maga a sátán uralmának igyekeztek beállítani és reflexből felhördülnek, ha valamiben ez nem volt teljesen igaz. Horthy kezén sok vér szárad, de az Ő sok esetben "névleges" vezetésével sikerül stabilizálni egy területének és nemzetiségi lakosságának jelentős részét elvesztett országot. Egyszerűen és a lehetőségekhez képest pártatlanul fel kell tárni a tevékenységét és ezt nemzetközi kontextusban is értékelni. Életében voltak olyan tettek amiért szobrot érdemel és olyan is amiért megvetést.
 
Horthy kor egy igen nehéz téma. Részben a komcsi időszakban maga a sátán uralmának igyekeztek beállítani és reflexből felhördülnek, ha valamiben ez nem volt teljesen igaz. Horthy kezén sok vér szárad, de az Ő sok esetben "névleges" vezetésével sikerül stabilizálni egy területének és nemzetiségi lakosságának jelentős részét elvesztett országot. Egyszerűen és a lehetőségekhez képest pártatlanul fel kell tárni a tevékenységét és ezt nemzetközi kontextusban is értékelni. Életében voltak olyan tettek amiért szobrot érdemel és olyan is amiért megvetést.
Igen.
Nagyon nehéz mostani szemmel megérteni hogy mit miért tett.
Sajnos rosszul választott így utólag. Ő hintázott a németek és az angolok közt még akkor is amikor már eldöntött volt hogy kelet európa nem angol befolyás alá esik.
Talán ha a németek és a szovjetek közt próbált volna taktikázni.
De, olyan tisztikarral és a polgársággal nehezen lehetett volna .
 
Igen ráadásul vagy épp ennek köszönhetően az elnök Trump úgy néz ki hogy kettéosztotta a társadalmat .
Egyre több furább dolog jön elő.
Lehet hogy most ez szükséges az usa-nak a frissüléshez.
Találtam egy cikket komolyan olyan mint amikor a szovjet pionír feljelentette az apját .
Mimi Groves, egy 19 éves amerikai lány felvételt nyert álmai egyetemére. Ekkor még aligha sejtette, hogy egy volt középiskolai osztálytársának módszeres bosszúja és a New York Times közreműködése a cancel culture országos „hírnevet” szerző áldozatainak sorába taszítja. A megdöbbentő történetről Isaac Schorr fejti ki véleményét a National Review magazinban.

Groves még 15 évesen küldött egy néhány másodperces videót az egyik barátjának, melyben a következőt mondja: „tudok vezetni”, a végén pedig elhangzik az N-betűs szó. Már utolsó középiskolai évükben jártak, amikor egy Jimmy Galligan nevű, anyai ágról afroamerikai osztálytársához eljutott a felvétel. Galligan büszkén állítja, hogy a videó nyilvánosságra hozásával addig várt, amíg egykori osztálytársát fel nem vették a Tennessee-Knoxville Egyetemre.
 
Igen ráadásul vagy épp ennek köszönhetően az elnök Trump úgy néz ki hogy kettéosztotta a társadalmat .
Egyre több furább dolog jön elő.
Lehet hogy most ez szükséges az usa-nak a frissüléshez.
Találtam egy cikket komolyan olyan mint amikor a szovjet pionír feljelentette az apját .
Mimi Groves, egy 19 éves amerikai lány felvételt nyert álmai egyetemére. Ekkor még aligha sejtette, hogy egy volt középiskolai osztálytársának módszeres bosszúja és a New York Times közreműködése a cancel culture országos „hírnevet” szerző áldozatainak sorába taszítja. A megdöbbentő történetről Isaac Schorr fejti ki véleményét a National Review magazinban.

Groves még 15 évesen küldött egy néhány másodperces videót az egyik barátjának, melyben a következőt mondja: „tudok vezetni”, a végén pedig elhangzik az N-betűs szó. Már utolsó középiskolai évükben jártak, amikor egy Jimmy Galligan nevű, anyai ágról afroamerikai osztálytársához eljutott a felvétel. Galligan büszkén állítja, hogy a videó nyilvánosságra hozásával addig várt, amíg egykori osztálytársát fel nem vették a Tennessee-Knoxville Egyetemre.
Sajna ott már felnőtt egy ilyen "elveszett" generáció. Mikor a gyerek feljelenti a szüleit mert szerinte nem jó hatást gyakorolnak a nemi identitásának fejlődésére? Meg 40 évvel ezelőtti részeges bulin mutogatta a ... állítólag és ezért ne nevezzék ki. Mondom lassan felhánytorgatják, hogy mi volt a jeled az oviban, mert már azok is anti valamik lesznek. Jó dolgában vész meg a kutya is. Afrikában , ázsiában éheznek, meg bele halnak a hiányos orvosi kezelésbe, itt meg milliárdokat égetnek el plasztikára.
 
Afrikában , ázsiában éheznek, meg bele halnak a hiányos orvosi kezelésbe, itt meg milliárdokat égetnek el plasztikára.
... es ebbol mi kovetkezik ???
az eszak-amerikaiak mit tegyenek ?? >>> ehezzenek veluk ? orvost gyogyszert az amerikai segelyszervezetek kuldenek !!
az europai miert nem kell hogy meg tegye ?? >>> mennyit adomanyoztal mar nekik ??
vagycsak haborgunk ???
amolyan jolhangzo mubalheeee
 
Utoljára módosítva:
Nesze neked szólásszabadság! Kitiltás, stb. Én ebből az amerikai demokráciából nem kérek, maradjanak azok ott, de Európába nem jöjjenek.
amikepp az amerikai sem szeretne latni a bekepzelt pokhendi europait >> nagy atlagban mindig tobbet kepzelnek magukrol mint amik
meg szerencse hogy nem rajtad mulik >>> nagyvaloszinuseggel meg eletedben NEM lattal eleven amerikait DE azert van velemeny !!
ezen a portalon NAGYON nem jol jon ki az amerikaiakat ocsarolni !!!
 
Utoljára módosítva:
amikepp az amerikai sem szeretne latni a bekepzelt pokhendi europait >> nagy atlagban mindig tobbet kepzelnek magukrol mint amik
meg szerencse hogy nem rajtad mulik >>> nagyvaloszinuseggel meg eletedben NEM lattal eleven amerikait DE azert van velemeny !!
Tudod, a beképzelt, pökhendi európaiakból élt és lett az USA azzá, ami - illetve akart volna valami húhává lenni. Világcsendőre, hiperhatalom mindenki felett, megmondódemokrácia, mindenkire mindent ráerőszakoló agresszív gazdasági henger. Az az értékrend, ami ott kialakult - korcs torzulása annak az európainak, amiből elszármazott. Pénz, profit, valósítsd meg önmagad minden áron, mindenen keresztül, semmivel nem törődve. Európa szerencsére még nem tart teljesen itt, bár irtózatos erővel feszítik és kényszerítik, alakítják és átnevelik erre a megosztó, sekélyes, egoista és veszedelmes társadalmi útra. A legjobb a dologban, hogy mindezt némi szent igehirdetésként, fogalmakat kiforgatva és meglehetős fedett aknamunka mellett csinálják.
Olvasd el a saját hozzászólásodat - máris látszik, milyen sikeres a dolog.
Ha valakinek pedig ez így nem kell - azonnal eltilolandó, megvetendő, útban lévő ellenség. Ennyit a nagy befogadó és nyitott gondolkodású demokráciáról. Hogy ki is a pökhendi... értelmezés kérdése.
(Igazis, még mielött - én már láttam élő amerikait. Igen sokat. Nemigen estem seggre tőlük :D )
 
Magan weboldal ahol a vezetoseg donti el a szabalyokat, es az mindenkire vonatkozik, meg a Trumora is, hisz se a face se a tobbi nem kormany media ahol lehet bejelenteseket tenni es ukaszt osztogatni.
A kormnaynak sajto fonoke szovivoje igen nagy stab all rendelkezesre es nekik a dolga a tajekoztatas.
Trump vezette be hogy a face vagy a tobbi netes feluletet hasznalja ami az azsiojat nem emelte.
Lehet kozvetlenek tunt de meg sem illik igy kommunikalni a vilag egyik vezeto emberenek..
Raadasul feltuzelni a jogrend ellen embereket senkinek nem lehet hagyni mert a tulajt veszik elo ha megtortenik a baj. Ha hagytak volna tovabb garazdalkodni meg nagyobb bajt okozhatott volna.
 
Utoljára módosítva:
Magan weboldal ahol a vezetoseg donti el a szabalyokat, es az mindenkire vonatkozik, meg a Trumora is, hisz se a face se a tobbi nem kormany media ahol lehet bejelenteseket tenni es ukaszt osztogatni.
A kormnaynak sajto fonoke szovivoje igen nagy stab all rendelkezesre es nekik a dolga a tajekoztatas.
Trump vezette be hogy a face vagy a tobbi netes feluletet hasznalja ami az azsiojat nem emelte.
Lehet kozvetlenek tunt de meg sem illik igy kommunikalni a vilag egyik vezeto emberenek..
Raadasul feltuzelni a jogrend ellen embereket senkinek nem lehet hagyni mert a talajt veszik elo ha megtortenik a baj. Ha hagytak volna tovabb garazdalkodni meg nagyobb bajt okozhatott volna.
Szerintem a többségnek az a baja, hogy a céges vezetőség dönt. A cenzúra az állam kiváltsága volt (én láttam második vh vidéki lapok cenzori példányait, amin ott volt a pecsét és egyes hírek, képek ki voltak húzva). Akár mennyire próbálja a világ nem annak tekinteni, de a fb és társai a modern kor tömegkommunikációja, amiben bár felhasználóknak nevezik őket, azok állampolgárok is. Szerintem.
A fentebbi példánál maradva, a valóságtól elrugszkodva, ott vannak az internetszolgáltatók akár magyarországon is. Ezek java magán vállalat. Simán összedobhatnak egy olyan belső szabályzatot, ami alapján xy hivatkozva blokkolják egyes oldalak elérhetőségét (lehet a VPN miatt, de pl nekem néha nem elérhető ez az oldal sem). Szóval, ha a Mészáros féle cég úgy dönt, hogy az Ő felhasználói nem érhetik el a szabad európa rádiót, mert az valmiért ellentétes a cég szabályzatával az is ok?
Nem Trump kitiltásával van bajom, hanem azzal, hogy kik hozták meg ezt a döntést. A vállalatok kezében hihetetelen adathalmaz van rólad. A vásárlásaid alapján ismerik a kedvenc helyeidet, könyveidet, zenéidet, a böngészési előzmémyeid alapján a szociális buborékodat (milyen csoportok vagy témák érdekelnek). Nem ma, de akár 20 év múlva simán elvehetik az egész digitális életed, ami ma is komoly gond, hisz már most is a digitális eszközökön\platformokon keresztül tartod sok emberrel a kapcsolatod, kezeled a vásárlásaidat, stb. Ha az állam csak úgy simán átadja a cenzurát a válalatoknak, mit ad át a jövőben?
 
Mivel tobb halott is aldozata lett ennek a feltuzelt politikai cirkusznak, igy utolag is jogos volt hogy a tovabbi szervezkedest megakadalyozzak ill. ne azon a feluleten csinaljak amiert a tulaj felel.
MAjd mindenki ismeri hasznalja a facet es tobb netes feluletet, az tudja nem szire szora tiltanak ki. A cenzura nem osszekeverendo a postolo kitiltasaval. A kurucos szelsojobbos oldalt se tudtak betiltani mert a tulaj hagyta es egyetertesevel mocskolodtak. A face nem hagyja es mi se hagynank .
Raadasul tovabbra is nyilatkozataiba uzenget ezeknek a tetrekesz felforgatoknak.
20 ev mulva se fogja senki elvenni a digitalis eletedet, de ha egy mental beteg embert favorizalsz ,es vakon koveted tamogatod megszavazod ,tudnod kell hogy kiszamithatatlan es nagyon konyen kepzeli magat istennek vagy hadvezernek vagy Napoleonnak....
A hatalomhoz mindnenaron valo ragaszkodasnak is meg van az oka, hisz multimilliardos es egy csomo per adougy miatt var ra hamar nem lesz elnok.
Tobb mint Mo lakossaga az a kulonbseg ami Biden javara eldolt a valasztas, ez normlis ember tudomasul veszi. A republikanusok is elfordultak tole szoval meg kell koszoni a munkajat mert volt azert jo is az Elsoksege alatt es mas foglalkozas utan kell neznie.
 
Horthy kor egy igen nehéz téma. Részben a komcsi időszakban maga a sátán uralmának igyekeztek beállítani és reflexből felhördülnek, ha valamiben ez nem volt teljesen igaz.
Nincs rá mit mondani igaz.De megoldás nem a másik véglet a tökéletesnek beállítás
Ő maga példaképének tevése.És a sátán helyett isteni magaslatokba emelés.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,649
Tagok
615,329
Legújabb tagunk
Amberer
Oldal tetejére