Politikai Humor

Prepost Kalman

Állandó Tag
Állandó Tag
Régi nagy kedvencem :
Egy politikusokkal teli busz kirándulásra indul vidékre. A sofőr belefeledkezik a festői tájba, így beleesik egy szakadékba, egy tanya mellett.
Másnap megérkezik a rendőrség, kihallgatják a tanya tulajdonosát:
- Nem talált áldozatokat?
- De, találtam.
- És hol vannak?
- Hát, eltemettem őket.
- Az összes politikus meghalt?
- Némelyik azt mondta, hogy nem, de én már nem hiszem el ezeknek egy szavát sem...
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Gaál Tibor T-boy, rajzának címe: 65 év felett ingyenes.

65_ev_felett.jpg
 

Georgina Bojana

Őstag
Fórumvezető
Rádiós
Kormányos
A Józan Ész - elment...

Lori Borgman amerikai újságírónő eljátszott a gondolattal, mi lenne akkor, ha a Józan Ész egy jó barátunk volna. Vajon észrevennénk a halálát? És mit mondanánk a temetésén? Tanulságos írás következik!

Búcsúbeszéd.
A Józan Ész halálára. Nyugodjék békében!


Ma egy szeretett barátunk elvesztését siratjuk: Józan Ész, aki sok éven át volt közöttünk. Senki sem tudja biztosan, hány éves volt, mivel születési adatai már régen elvesztek a bürokrácia útvesztőiben. Emlékezni fogunk rá, mert olyan értékes leckéket adott nekünk, mint “dolgozni kell, hogy tető legyen a fejünk felett” és “mindennap kell olvasni egy keveset”; hogy tudjuk, miért lel aranyat, aki korán kel, és hogy felismerjük olyan mondatok érvényességét, mint “az élet nem mindig igazságos” és “lehet, hogy én vagyok a hibás”. Józan Ész egyszerű és hatásos parancsok (“addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér”) és megbízható szülői stratégiák (“nem a gyerek, hanem a felnőtt dirigál”) szerint élt. Egészsége akkor kezdett gyorsan romlani, amikor fura szabályokat kezdtek alkalmazni: jelentéseket egy hatéves kisfiúról, akit szexuális zaklatással vádoltak, mert megpuszilta egy osztálytársát; kamaszokról, akiknek iskolát kellett változtatniuk, mert feljelentették drogot áruló társukat, és a fegyelmezetlen diákját megdorgáló tanítónő elbocsátása csak rontott az állapotán. Józan Ész akkor kezdett háttérbe szorulni, amikor szülők csak azért támadtak a tanárokra, mert azok végezték el azt a munkát, amelyben a szülők csődöt mondtak: fegyelmezetlen gyermekeik fegyelmezését. Még tovább hanyatlott, amikor az iskoláknak szülői engedélyt kellett beszerezniük ahhoz, hogy beadjanak egy aszpirint, bekenjenek egy gyereket naptejjel, de tilos volt tájékoztatniuk a szülőket, ha egy diák drogozott, egy diáklány teherbe esett, (pláne ha abortuszt akart csináltatni).

Józan Észnek elment a kedve az élettől, amikor a tízparancsolat nevetség tárgyává vált, némely “egyház” üzletté aljasult és amikor a bűnözők kezdtek különb elbánásban részesülni, mint áldozataik. Józan Ész számára kemény csapás volt arról értesülni, hogy az ember már nem védheti meg magát egy tolvajtól a saját házában, ellenben a tolvaj beperelheti őt, ha kezet emel rá, és ha egy rendőr megöl egy bűnözőt, (még akkor is, ha ez utóbbinál fegyver volt,) azonnal eljárás indul ellene aránytalan védekezés miatt.

Józan Ész halálát megelőzte szüleié: az Igazságé és a Bizalomé, a feleségéé: a Bölcsességé, a lányaiké: a Felelősségé és a Törvényességé, a fiúké: az Ésszerűségé. De élnek szörnyű mostohatestvérei: Hívják az ügyvédemet, Nem én voltam, Ne szólj bele, és a Társadalom áldozata vagyok.
Nem vagyunk sokan a temetésén, mivel nagyon kevesen fogták fel, hogy elment.

 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Ismét sötétkéklenek a kormány kampányplakátjai a magyar utcákon. A menekültkvótás népszavazást beharangozó Üzenjünk Brüsszelnek felütés szinte provokálja, hogy a népművészek akcióba lendüljenek. Köztéren és számítógépen is készültek továbbgondolt változatok.

image.aspx

© Facebook / Maga is ezt mondja mindig, ugye, Mrs. Lipton?

© hvg.hu
image.aspx

© Szarvas.tumblr.com
image.aspx

© Facebook / Szomszédok Forever
image.aspx

© Facebook
image.aspx

© Facebook
image.aspx

© Facebook / Magyar Kétfarkú Kutyapárt
image.aspx

© Facebook / Magyar Kétfarkú Kutyapárt
image.aspx

© Facebook / Magyar Kétfarkú Kutyapárt
És az eredeti kormányplakát, hogy nehogy elsikkadjon a mondanivaló:

image.aspx

© Facebook / Magyarország Kormánya
 

Okorporkolt

Kitiltott (BANned)
A kisfiú hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk?
- Ma, drága fiam, semmit.
A gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz.
- És ha megennénk a papagájt rizzsel ?
- Nincsen rizs.
- És ha megsütnénk?
- Nincsen gáz.
- És ha a mikróban ?
- Nincsen áram.
- És ha kirántanád?
- Olajunk sincsen.
Erre a papagáj örömittasan felkiált:
- Éljen Gyurcsány, éljen soká!
-------------------------------------------------------------
A kisfiú hazaérkezik fáradtan és éhesen az iskolából.
- Anyu, mit eszünk?
- Ma, drága fiam, semmit.
A gyerek a kalitkában szundikáló papagájra néz.
- És ha megennénk a papagájt rizzsel ?
- Nincsen rizs.
- És ha megsütnénk?
- Nincsen gáz.
- És ha a mikróban ?
- Nincsen áram.
- És ha kirántanád?
- Olajunk sincsen.
Erre a papagáj örömittasan felkiált:
- Éljen Orban, éljen soká!
 

Mrhacker

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy régebbi vicc kissé átdolgozva! :)

Orbán G Viktor elmegy egy iskolalátogatásra.
Megkérik a gyerekeket, meséljenek magukról valamit a miniszterelnök úrnak. Móricka egyértelmű hazugságot mond.
Orbán korholja Mórickát:
- Tudod fiam, én a te korodban nem mertem volna hazudni.
- Miért, a miniszterelnök úr hány éves korában kezdte?
 

Mrhacker

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy baráti asztaltársaságban, némi bor melett, a politikáról, az ország helyzetéről, a kormányról beszélgetnek.
Egyikük a zsebdiktátor országos méretű kleptokráciájára utalva megjegyzi: - Ez az Orbán G. Viktor egy szarka!
Mire egy másik felháborodott hangon: - Na-na! Csak ne becézzük,kérem ne becézzük!

(Ha valaki nem értené a viccet: a becézés ebben az esetben a kicsinyítőképző használata!)
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
"Felcsúttól nem messze" – Itt az év legjobb ingatlanhirdetése


Londoni cég véglegesen megválna tévedésből Magyarországon vásárolt lakóingatlanától. A Felcsúttól nem messze, a Hollán Ernő utcában található, országgyűlési képviselőknek járó, lakhatási támogatás igénybevételére is alkalmas 113 nm alapterületű lakás most egy hétig kiemelt kedvezménnyel kerülhet az Ön tulajdonába!

Az ingatlan 3 szobából (miniszterelnöki dolgozó – 18nm, központi ellenség-meghatározó és migráncs-figyelő főhadiszállás – 24,5nm, korrupció elfedő analitikai labor – 20nm) illetve a szobákat összekötő, gyenge kommunikációs képességű egyének számára doorstep sajtótájékoztatók tartására alkalmas előtérből (19 nm), az EU-s pénzek lenyúlásának kifőzésére alkalmas konyhából, a gátlástalanság emésztésére alkalmas étkezőből illetve minden egyéb kormányzati célt kiszolgáló mellékhelyiségekől áll. A teljes körű felújítás során nem csak a falfestés és a Klebersberg-kori parketta újult meg, de az Eliosnak hála az utcai világítás is, így a kilátást a jótékony homály fedi. A vagyonnyilatkozatok valódiságának ellenőrzésére betolakodó újságírók ellen riasztórendszer véd. Az erkély jelenleg 6 nm, de miniszterelnöki engedéllyel akár a szomszéd ház rovására korlátlanul megnövelhető. Az épületben Schindler list-je helyett Schindler liftje működik, a lakás azonban első emeleti lévén lépcsőn is könnyedén megközelíthető.

Rezsi Szilárdnak – és a földszintet bérlő cukrászdának – köszönhetően a közös költség mindössze 13.000 Ft. A tömegközlekedés Tarlós István szerint kiváló: itt jár a korszerű 3-as metró, melynek csak a füstjét lehet látni és egymást érik az ácsorgó 4-es/6-os villamosok, valamint a hibaelhárításra váró 75-76-os trolik. Végső elkeseredés esetén a Duna mindössze 200 m. Bár a Víg Szinház is, arra most kevés igény mutatkozik.

A lakás pénzügyileg rendezett és jelenleg államosítás előtti utolsó tulajdonosát keresi. Ne habonyozzon, vegyen fel unokatestvéri hitelt még ma! Hívja az MNB-t a 06 (1) PIZ-KELL telefonszámot és kérje Gyurit! Ingatlanközvetítők a szerződéses feltételekről a bejegyzés alatt található címen vagy Árpi nevű kommunikációs és agyhalott-képző státusz-lovagunknál érdeklődhetnek.

 
Oldal tetejére