Politikai Humor

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
1631610549270.png

Mészáros Lőrinc lett a tulajdonosa a magyarországi tavaknak.​


Fürödni, horgászni, csónakázni, tóba fulladni, tavat nézni, tóra gondolni mától kezdődően kizárólag Mészáros engedélyével lehet. Aki ezt megszegi, öttől tíz évig terjedő gályarabságra ítélhető.

1631610628800.png

Váratlanul előkerült egy kép​


az MTI archívumából a másfél esztendős Müller Cecíliáról, akit kedvenc nyunyókájával kapott lencsevégre a szemfüles fotográfus 1960 májusában.


varosikurir-c12.jpg
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Szivárványszínűvé vált ma reggelre Orbán Viktor arca .​


A Kásler Miklós és Müller Cecilía által vezetett orvosi konzílium megállapítása szerint e ritka betegség – idült kipcsakitis szivárványiózis – nem gyógyítható, ezért a magyar miniszterelnöknek élete végéig tanácsos vasálarcot viselnie (második kép). Kovács Zoltán államtitkár szerint a jelenség mögött Gyurcsány Ferenc állhat.
OrbánMadame Tussauds nyílik Budapesten, a belvárosban 2022-ben.​


Ez lesz a világ első, teljesen franchise-rendszerben működő Madame Tussauds panoptikuma.

varosikurir-4-2-628x410.jpg
fotó: Cseri László

Meglepő fotó került elő egy konstantinápolyi levéltárból,​


amely abban az óvodában készült, ahová Orbán Viktor járt. A képen ugyanis Orbán baba látható legjobb barátjával, Gül Babával.
1631611030186.png
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Kásler Miklós felel az új pécsi futballstadion előkészítéséért.​


Az emberminiszter ma reggel már el is kezdte a munkálatokat. Bízik abban, mondta, hogy az alapok kiásása során újabb Mátyás-csontokra lel, hiszen közismert, hogy a király Pécs határában veszítette el csontvázának egy részét.varosikurir-cs6.jpgHarrach Pétert választotta ellenpápává ma délelőtt Orbán Viktor, fehér füstöt bocsátva ki magából.​


Harrach I. Kipcsakusz néven kíván uralkodni a magyar pápai trónon Orbán Viktor helytartójaként.


varosikurir-cs4.jpgVáratlanul Pápára látogatott a pápa,​


hogy személyesen köszöntse a 60 éves Gyurcsány Ferencet szülővárosában.


varosikurir-cs3.jpgSemjén Zsolt vezetésével megalakult az Első Magyar Nemzeti Godzillatenyésztési Zrt.,​


melynek keretében évente ezer mélymagyar godzillát nevelnek fel. Az idomított lények feladata a tömegoszlatás lesz, melyet ez év őszétől gyakorolhatnak az ország nagyvárosaiban. Ma reggel országjáró körútjukon a pécsi Széchenyi és Kossuth teret tekintette meg az egyik középső csoportos godzilla-alakulat.


varosikurir-cs2.jpgMa 58 éves a kedves vezető​


varosikurir-cs1.jpg


Cseri László
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Búcsúzik Szijjártó​


Első magyar NER-űrhajósként egy azeri űrhajóval a Nap túlsó, árnyékos oldalára repül, hogy ott kijelölje eljövendő hazánk, Új-Magyarország határait. Cél: ha majd a Nap vörös óriássá növekszik, akkor Új-Magyarország is sok ezerszeresére nő. Új-Magyarország erősödik!!!A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanSzenzációs felvétel járja be a magyar sajtót​


A Balaton-átúszás egyik ritka mozzanatát dokumentálja: egy másodperccel a felszínre bukkanás előtti pillanatot, miután víz alatt úsztam át a tavat, oxigénpalack nélkül. Tanúk: egy szélhajtó küsz, két lapos keszeg – mindhárman tagjai a Fidelitasnak!


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanNemcsak 6 millió forint motivációs elismerésben részesült Müller Cecília országos tiszti főorvos,​


ma délelőtt megkapta a Magyar Nemzet Pandémisztikus Generalissimusa címet is, jelentette be Gulyás Gergely miniszter. Hozzátette: Müller Cecília bronzba öntésére várhatóan szeptember elején kerül sor.


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanL. Simon László, a Magyar Nemzeti Múzeum újonnan kinevezett főigazgatója​


megkezdte szakmai tevékenységét: továbbfejlesztette a múzeum viseletgyűjteményét, így az már megfelel a kedves nemzetvezető és a Türk Tanács elvárásainak.


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanAugusztus 20-ra minden megyeszékhelyen felállítják a „Nix ugribugri!” című szoborkolosszust,​


amely 19 példányban készült a Türk Tanács anyagi és erkölcsi támogatásával. A 30 méter magas bronz alkotást 99,1% tisztaságú arany bevonattal látták el.


cseriSzijjártó Péter pénteken jelentette be, hogy legkésőbb 2025-ben ismét lesz magyar űrhajós,​


aki űrutazási kutatási célokat szolgál majd, erre közel 30 milliárd forintot költünk. Ma délután bemutatta a jelöltet, Németh Szilárdot, aki már el is kezdte a felkészülést.


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanVarga Judit igazságügyi miniszter kérésére ma délelőtt levadászta Lewis Hamiltont Semjén Zsolt Nemzeti Fővadász,​


és trófeáját a saját gyűjteményébe helyezte. Semjén szerint nem indulhat el az a Hungaroringen, aki a magyar kormány pedofilellenesnek nevezett törvényét szidalmazza. Semjén hozzátette: van még szabad hely a gyűjteményében, tehát jó lesz vigyázni!!!


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanA Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást,​


amely Kligl Sándor szobrászművész legújabb munkája. Szeptembertől minden, közoktatásban részt vevő tanulónak és tanárnak kötelező lesz meglátogatni a művet, amely decemberben a Nemzeti Múzeum gyűjteményébe kerül, jelentette be a főigazgató, L. Simon László.


A Parlamentben állították ki az „Orbán Viktor saját Szent Jobbját csókolja” című aranyozott bronz alkotást - Cseri László szerint a világ OrbániábanKapcsolódó
 

Csatolások

  • 1631611406192.png
    1631611406192.png
    1.1 MB · Olvasás: 0

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Orbán Viktor titokban meglátogatta Lázár Jánost Mezőhegyesen,​


a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaságnál, ahol megtekintette a PINA (Pegasustenyésztési Innovációs Nemzeti Alapprogram) jelenlegi állását. Orbán Viktor reményét fejezte ki, hogy a PINA hamarosan Felcsúton is otthonra talál.Szájról szájra terjedt a hír: itt van az Orbán!Kárpótlásul a 2018-ben kudarcba fulladt holdfogyatkozásért,​


a pécsi önkormányzat ma hajnalban félórás látványosságot szervezett a Magyar Nemzeti Szaturnusz Program keretében. Az 500 millió dolláros költséget szaturnuszűzési adóként ősztől kezdi behajtani a lakosságtól.

varosikurir-cseri1.jpgMegszökött egy hat hónapos, Viktor névre hallgató bébisárkány a pécsi állatkertből.​


Háromfejű édesanyja és hétfejű édesapja nagyon aggódik miatta. Utoljára a Széchenyi téren látták, ahol libernyákokat kergetett a kis gézengúz.


varosikurir-cser2.jpgFigyelem! Itt repül a kispegasus!​


varosikurir-cseri3.jpgKi viszi át a Szerelmet a túlsó partra a negyedik hullám előtt?​


varosikurir-222598098-2300618110071979-5780399536276768387-n.jpg
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Beigazolódott Bencsik András állítása, mi szerint a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában:​


ma délután a Demokrata főszerkesztőjét el is rabolta. A Sátán Facebook oldalán adta hírül, hogy mindössze arról van szó, hogy Bencsiket visszavitte az alvilágba, ahonnan származik.


bencsik
fotó: Cseri László

„Veszélyes idők jönnek, tartalékra van szükség”,​


mondta Orbán Viktor miniszterelnök, miután ma megtekintette a 94,5 tonnányi magyar aranytartalékot. Hazavitte valamennyit, nehogy ellopják.

varosikurir-cs3.jpg
fotó: Cseri László

Firenzében kirobbanó sikerrel nyitotta meg L. Simon László,​


a Magyar Nemzeti Szoborgyár vezérigazgatója a „Viktor, a felcsúti csoda” című kurzusművészeti kiállítást, amely bizonyítéka annak, hogy újrahasznosított, hőálló műanyagból is lehet időtálló alkotásokat létrehozni korlátlan mennyiségben.

cseri
fotó: Cseri László

Nemzeti konzultáció, avagy a jóslat beteljesedett​


Sajnos, bekövetkezett az, amit a legújabb nemzeti konzultáció jósol, mi szerint „Soros György a járvány után újra meg fogja támadni Magyarországot, mert a magyarok ellenzik az illegális migrációt”. Ma hajnalban készült ez a fotó az osztrák–magyar határtól nem messze. Soros György és hű csatlósa támadást indított a védtelen magyar nemzet ellen, hogy utat biztosítson a migráció áradatának.

csero
fotó: Cseri László

Orbán, csak úgy….​

varosikurir-cs6.jpg
fotó: Cseri László

Harmadik Sinopharm oltásra igyekszik a család​

varosikurir-cs7.jpg
fotó: Cseri László

Orbán Viktor és Hoppál Péter​


Az éjszaka együtt nézték a „Struccok – a sivatag túlélőművészei” című filmet. Ez lett a következménye!

varosikurir-cs8.jpg
fotó: Cseri László

Óvakodjunk a szivárványszínű lepkéktől, figyelmeztette a magyar embereket Müller Cecília országos tisztifőorvos​


Ez a lepkefaj a felelős ugyanis a koronavírus brüsszeli mutánsának terjesztéséért. Különösen sok példányt láttak kirepülni a Gyurcsány–Dobrev páros kertjéből, tette hozzá, így azt az illegális tenyészetet fel kell számolni.

varosikurir-cs9.jpg
fotó: Cseri László

A brüsszeli EU-csúcsról Münchenbe vágtatott a kedves vezető a magyar–német focimeccsre,​


az Allianz Arénába. Ha győz a magyar csapat, személyesen dolgozza fel a vágtázó magyar sertést és ad disznótoros vacsorát a futballistáknak. Megmutatjuk a világnak, mondta a nemzetvezető, hogyan kell kolbászt tölteni: ámuljanak, bámuljanak!

varosikurir-cs10.jpg
fotó: Cseri László

Ma reggel engedték szabadon a tegnap este ismeretlen tettesek által elrabolt Szijjártó Pétert,​


akinek elrablói új frizurát csináltattak az éjszaka leple alatt. A külügyminiszter elmondta, hogy új fizimiskájáról fotót is készítettek, amelynek nyomtatott példányait ezerszámra osztogatják majd a német-magyar futballmeccsen Münchenben.

varosikurir-cs11.jpg
fotó: Cseri László

Láncfűrésszel a koronavírus ellen​


110 milliárd forintos költséggel új nemzeti gyárat hoz létre a kormány, jelentette be ma délután Szijjártó Péter külügyminiszter és Hoppál Péter országgyűlési képviselő Pécsett, ahol az egykori A/1 laktanyát alakítják át a Türk Tanács szellemi támogatásával. Itt már decembertől megkezdik a koronavírus-irtó láncfűrészek gyártását, amelyeket kezdetben a két- és háromgyermekes családok kapnak majd meg házi használatra.

varosikurir-cs12.jpg
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós

Kitörő tapsvihar fogadta Orbán Viktort, miután néhányszor megkerülte a kötcsei evangélikus templomot és földre szállt.​


A miniszterelnök – akit ma délután avatott szentté Balog Zoltán református püspök a Polgári Pikniken – sikeres próbarepülést hajtott végre. Ő az első miniszterelnök Európában, akit még életében szentté avattak. A tervek szerint a jövő héten bebalzsamozzák.orbánSzijjártó Péter külügyminiszter ma délelőtt magához hívatta Albánia magyarországi nagykövetét, Szkander béget, és kiutasította az országból​


Szijjártó hangsúlyozta: tűrhetetlen az albán futballválogatott eljárásmódja, melynek során sorosista-gyurcsányista szervezetek sportszerűtlen segítségével vereséget mértek a védtelen magyar válogatottra.


szijjártóHat tökös hallgatóval nemzeti érzelmű férfi szabás-varrás képzés indult a Pécsi Tudományegyetemen​


A hallgatók sikeresen végrehajtották a rendkívül összetett felvételi feladatot, a nemzeti színű szalagvágást keresztben. A cél, hogy a hároméves képzés végén a szalagot képesek legyenek hosszában elvágni, a legtehetségesebbek pedig átlósan is.


átadásAmíg Pécsett egyetemi szintű, addig vidéken csak OKJ-s szabászképzés indul​


Férfi női- és férfiszabókat képeznek. A női férfiszabászatnak és a női női-szabászatnak idén, úgy tűnik, bealkonyult, miután kormányzati felmérésekből kiderült, a nők nem tudnak szabni. Mindig elszabják.


átadásOlasz kapcsolat​


orbánÁmulat​


orbánStopGyurcsányStopKarácsony 1.​


stop
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
A „Gyufásdoboz az orron” elnevezésű játéknak óriási sikere volt az Orbán – Ferenc pápa találkozón - Cseri László szerint a világ Orbániában….
A „Gyufásdoboz az orron” elnevezésű játéknak óriási sikere volt az Orbán – Ferenc pápa találkozón – Cseri László szerint a világ Orbániában…​

 
Oldal tetejére