Pszichotronika

magyarlac témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2009 Április 11.

 1. borbala50

  borbala50 Állandó Tag

  Öngyógyítás

  Sziasztok!
  15 éve tanultam pszichotronikát:) Mi azzal kezdtük, hogy próbáltuk megismerni magunkat, megérteni a körülöttünk lévő világot. A folyamatban elindult önmagunk gyógyulása.
   
  EGÉRVADÁSZ kedveli ezt.
 2. Lucas63

  Lucas63 Állandó Tag

  Én most kezdtem ismétlőként Csontos Vilmos tanítványánál - Kriszmisz által említett Icukánál - a tanfolyamot. Ma is így tanuljuk.... El kell tudni helyezni magunkat a világokban, tisztában kell lennünk saját "paramétereinkkel". Legfontosabb természetesen a szeretet, hit és az elfogadás. Ha magunkat nem tudjuk elfogadni, szeretni, akkor másokat sem. Közhelyesen hangozhat, de úgy gondolom a "Segíts magadon az Isten is megsegít" mondásunk nagyon igaz a gyógyításra is. Valóban ekkor elindul egy folyamat melyben gyógyulunk, és ezt követően másoknak is segíteni tudunk, hogy gyógyítsák önmagukat a segítségünkkel/útmutatásunkkal.

  Szép hétvégét mindenkinek!
   
 3. Apostol71

  Apostol71 Új tag

  Sziasztok!
  Érdeklődnék, hogy Csontos Vilinek van-e tanítványa Szegeden? Felvettem a kapcsolatot Kercselics Imrével. Leghamarabb májusban tudna fogadni, Gödöllőn. Kérdésemre mindössze egy debreceni tanítványát említette.
  A "Dobogón" található videó 2005-ös, remélem azóta már jobban elterjedt hazánkban a szellemgyógyászat!
  Az előzőekben említett, Hódmezővásárhelyen élő Icuka elérhetőségét meg tudná adni valaki?
  Előre is köszönöm.
   
 4. majito

  majito Állandó Tag

  Szisztok ! Vili tanítványa Szegeden : Dezső Csaba Péter
  (...)
  ezen a linken megtalalod
   
  csome és Apostol71 kedveli ezt.
 5. Apostol71

  Apostol71 Új tag

  Üdv Mindenkinek!
  Megnéztem az ajánlott oldalt. Kíváncsi lennék mások véleményére is!
  Nem akarok senkit befolyásolni, de nekem nem tűnik hitelesnek ez az emberke. Bő lére eresztett általánosságok, nyakatekert fejtegetések és megfoghatatlan, ködös gondolatok ömlesztve.
  Egy helyen minden. Rontás levétel, masszázs, grafológia, asztrológia, gyógyítás, tarot, meditáció, színmisztika, energetizálás, párkapcsolat stb.
   
 6. Nebojsa1982

  Nebojsa1982 Új tag

  Sziasztok. Csaba hiteles gyógyító-előadó, nálunk Vajdaságban rendszeresen tart tanfolyamokat, Vili bácsi egyik legjobb tanítványa. Vili tavaly is volt 2 alkalommal előadni számunkra, az ő diákjainak. Van minden kedden pszihotronika klub. Egyik héten Szegeden, másik héten nálunk Vajdaságban. Ha esetleg érdekelne a dolog küldj mailt. Vagyunk kb. 50-60-an ha mindenki eljön. Jó a banda, van mikor Szegedről is átjárnak egy-egy előadásra. Tavaly pl. Vilibá tanfolyamán volt, hogy alig fértünk el. Üdv
   
  Apostol71 kedveli ezt.
 7. TothKriszta888

  TothKriszta888 Új tag

  Szia Laci,

  Hol tanultad a Szellemgyógyászatot? Nagy örömmel beszélgetnék veled a témában.
  Thoth Smaragtábláiból öröm volt olvasni a bemutatkozásodban.

  Email elérhetőségem: (...)
  Szeretettel várom a megkeresésed!

  Üdvözöl

  Kriszta
   
 8. Nebojsa1982

  Nebojsa1982 Új tag

  Szaisztok! Május 27-28-án lesz Csontos Vilmos tanfolyam itt Vajdaságban!
   
 9. gati69

  gati69 Állandó Tag

  Sziasztok!
  Tanfolyam indul Szegeden 2011.május 28-29. Lévai János tartja, a végén Csontos Vilmos vizsgáztat.
   
 10. dera79

  dera79 Új tag

  info

  szia,:)
  kíváncsi vagyok, hogy a műtét után mennyi időre vetted észre a javulást? Nekünk 3 hete volt a műtét és még nem látok változást. talán egy picit figyelmesebb a kisfiam. most 14 hónaposak vagyunk és ugyanazt a műtétet végeztük, mint amit ti is.
   
 11. ZumiIzgi

  ZumiIzgi Állandó Tag

  Sziasztok! Most találtam erre a fórumra és nagyon örülök neki :) Székely Zita vagyok és lovak szellemgyógyászatával foglalkozom. Régebben reiki mesterként próbáltam segíteni a lovakon, de a szellemgyógyászati ismeretek jóval kiszélesítették a lehetőségeimet. Imádom ezt csinálni. 5-10 éves tervem egy lószanatórium létrehozása, ha a Jóisten is megsegít. Sajnos Magyarországon a lótulajdonosok nagy többsége még titkolja, hogy dolgozom a lová, vagy segítek nekik, de gyógyítottam már Amerikában (sajnos csak távban) kutyust, és nagyszerű élmény volt. Remélem hamarosan itthon is szélesebb körben elfogadják ezt a fajta segítséget. KÉt riport készült már velem a Lovas Nemzetben, és bízom benne, hogy egyre többen leszünk, akik az állatok gyógyításának ezt a lehetőségét választják. Ami tudás felhalmozódott bennem a lovak gyógyászatával kapcsolatban, azt átadom a gyógyítani vágyóknak, és örömmel tapasztalom, hogy milyen szép eredményeket érnek el ők is. Remélem itt is megismerek olyan embereket, akiknek céljuk az állatok gyógyítása, és esetleg tapasztalatot is cserélhetnénk egyszer. üdv, Zita
   
  ionon kedveli ezt.
 12. Libelle

  Libelle Állandó Tag

  Sziasztok!
  Tudom, nem éppen ide vág a kérdésem, de nem találtam semmilyen topicot ezzel kapcsolatban. Ismertek Szegeden vagy a vonzáskörzetében olyan szakembert, aki foglalkozik transzlégzéssel, esetleg tanfolyamot tart? Nagyon érdekelne, és szeretném kipróbálni. Köszönöm előre is.
   
 13. Nebojsa1982

  Nebojsa1982 Új tag

  Sziasztok, most hétvégén(aug.13-14) 3-as és 4-es tanfolyam Ludason (Vajdaság), részvételi díj 10.000 forint. Részletek priviben.
   
 14. Nebojsa1982

  Nebojsa1982 Új tag

  Pszihotronika 5-6 tanfolyam oktober 8-9 Ludas, Vajdaság
   
 15. dera79

  dera79 Új tag

  kérés

  megkérlek írnál pontosabban az átírásról? nekünk 6 hónapja volt a kicsinek ugyanez a műtét és semmi nem változott. köszi:(
   
 16. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Tanfolyam

  Sziasztok!

  December elején lesz Budapesten tanfolyam. Akit érdekel részletesebben, írjon és priviben válaszolok :)
   
 17. Nebojsa1982

  Nebojsa1982 Új tag

  Boldog Új Évet Kívánok kedves társaimnak a szellemgyógyászatban!
  Találkozunk jövőre ugyanitt!
   
  piszkosfredd kedveli ezt.
 18. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Én is Boldog Új Évet Kívánok Minden Kedves Fórumozónak ;):)
   
  piszkosfredd és fehersolyom kedveli ezt.
 19. carna

  carna Állandó Tag


  Nagyon egyszerű ez...ha egy kisgyereknek adunk egy éles fegyvert, és nem tanitjuk meg a ahsználatára, akkor igen nagy bajt csinálunk ezzel. Mindenféle tudás megszerzésekor a beavatás vagy a "top secret" ezt jelenti.Ha ezen a fórumon széles nyilvánosan bárki kisérletezgetne olyan tudással, és olyan dologgal, ami éles fegyvernek számit, akkor ezzel a nyakunkba zúditanánk a bajt...szerintem
   
  angelvictory kedveli ezt.
 20. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Köszönöm :)!
   
  Keresztelo kedveli ezt.

Megosztás