Pszichotronika

magyarlac témája a 'Alternatív gyógymódok' fórumban , 2009 Április 11.

 1. fehersolyom

  fehersolyom Állandó Tag

  Pszihotronika 1 tanfolyam indul Hódmezővásárhelyen, január 28.-án.
   
 2. lanyijanos

  lanyijanos Állandó Tag

  Transzlégzés

  Szia,

  Ha még nem olvastad, akkor ajánlom bevezetőként Dr Vladimir Komin: Transzlégzés című könyvét. Sok ismeretet szereszhetsz a könyvből a témával kapcsolatban.   
  Szabados-Molnár István és V.T. kedveli ezt.
 3. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Kedves Derzsi nemigen van írás itt a lényegéről a szellemgyógyászatnak, csak azt látom megint mit fizessek hogy adjanak információt, de érdekesség elkellet olvasnom egy könyvet és most áll össze minden a szellemvilágról vagyis tudunk jeleket létre hozni a térben ami hatással van mindenre és mindenkire, de rád bizza a jeleket mert nem mondja el megtudom érteni, és még sem. megérteni gyakorolj, nemérteni ne tudj ártani, és ne kapd készen a tudást, gyakorolj. nemrég sikerült látnom dolgokat szándékom van kifejleszteni valamit belőle (tudván már rég kitalálták)most hozzá jöttek a jelek (smaragd táblában ott van az üveglap ami gumibakokon volt és rajta a homok, hang villát hozzá érinteni és a homokban mindegyik geometreia ábra megjelent rajta elsőnek jók lesznek eme ábrák gyakorolni). mert pénzen vet tudás mit ér a tapasztalást neked kell megszerezned, és ez ingyenes mint az adása a gyógyításban hitem szerint.

  végig olvastam az oldalt hát megint adnak egy elnevezést valamire ami végül bármi más is lehet, ha van képzeleted van tudásod is hogyan észleled a beavatást ha nem fejleszted a képzeleted és nem tudsz olyan dolgokat látni amiket elsem tudsz képzelni, tudnád látni és látatni (nem). hited van magadra hát mindened van és semmid mert ingyen kell adnod hogy legyen valamid és hogy 14akármid legyen és fizes ezért hát fizessetek olyan ez mind a reiki fizes és fizes soha nincs vége, pedig csak a képzeled kell ehhez is pszi képességedet kell fejlesztened megtudod ezt tenni minden külsső hatásoktól mentesen egész napod gyakorlások sorozata lehetne ha akarnád és ingyen, mered akarni pszi képesség lehetősége benne van mindenkiben, és a hit. kell ennél több az majd idővel a részedet fogja képezni, a több napról napra részed lesz, gyakorlás gyakorlás
   
  Mrs. Dalloway, Derzsi és V.T. kedveli ezt.
 4. Derzsi

  Derzsi Állandó Tag

  Így van Ionon. Határ nincs de gyakorlat teszi a mestert :)
  Bocsi most vettem észre hogy ide is írtál,másik oldalon meg valóban nem akartam tovább erről írni..Van link az elején előadásról (video) Kercselics Imrének van néhány figyelemre méltó előadása,ha ráérsz nézd meg,egy hatalmas alázattal megáldott szellemgyógyász.

  Szeretettel Derzsi
   
 5. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Ezt konyvet honnan tudnam leszedni?Esetleg megvan Neked?
  Kellemes Napot
  Tamas
   
 6. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  Köszönöm de nincs lehetőségem vidókat nézni (azt van de meghalgatni már nincs ha nem feliratos mit is hallgatnák). tudod érdekes eszembe jutott eme mester adott egy jelet emlékbe mindenkinek ha sikerül megtalálnom a jelek sorrendiségét elfogom mondani, a ciril ZS betűről van szó érdekes eseményeket lehet vele elindítani, persze a hit is fontos, remélem van itt olyan kitudja a jelek sorrendiségét hanekem nem sikerül, mert elveszett ama papírosom. a lényeg a gyakorlás, és beszámolni róla ingyen , de azért egykét útmutatót kell adnikiss
   
  Derzsi kedveli ezt.
 7. lanyijanos

  lanyijanos Állandó Tag

  Transzlégzés

  A könyveknél felteszem ezt a könyvet, segítsen utadon. Üdv.
   
 8. V.T.

  V.T. Állandó Tag

  Nagyon szepen koszonom ez az amire most nagy szuksegem van:)A konyv egyszeruen kincs!!:)
  Kellemes Napot
  Tamas
   
 9. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag


  Szia!
  Nem tudom ismered -e, de egy ilyet találtam :)
   

  Csatolt fájlok:

  zsizsenka, hokat és Julcsi960 kedveli ezt.
 10. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Kedves Mindenki!!!!

  Pszichotronikus - Szellemsebész Tanfolyam indul 2012 júniusában Pécsen!


  Eddig Pécsen még nem volt Pszichotronika tanfolyam !

  Jelentkezés és további információ:

  Ilosvai Nikoletta szellemsebész mesternél

  +36-70/41-43-777
  [email protected]
   
 11. Rézfutrinka

  Rézfutrinka Kitiltott (BANned)

  Sorra kérdezem eme témában jártas személyeket hogyan lehet fejcserét és szívcserét megtenni de sajna még válaszokat sem kapok, de sebaj marad a tudatos álom kérdései, akkor tudnak válaszokat adni, ha egyenesen kérdezem akkor nem, hogy is van ez, pénzért igen:33:
   
 12. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Pszichotronikus - Szellemsebész Tanfolyam indul Pécsen!

  A tanfolyam az alábbi helyszínen lesz megtartva:


  Hotel Millennium

  7625 Pécs, Kálvária utca 58.

  Időpont: 2012. június 30 - július 1.

  Aki szeretne jönni a tanfolyamra még lehet jelentkezni! :)
   
 13. veronyika

  veronyika Új tag

  Kedves Fórumozók!

  Nagy volt az örömöm, amikor erre az oldalra találtam, de el is szomorodtam, hogy már egy ideje megszakadt a levelezés. Én most végeztem el egy tanfolyamot, és úgy érzem, nagy szüksége lenne társaimnak is egy olyan közösségre, ahol megoszthatnánk egymással tapasztalatainkat, sikereinket, esetleges kudarcainkat, élményeinket, amiket a gyógyítások során átéltünk.
  Üdvözlettel: V.
   
 14. Enci_ke

  Enci_ke Állandó Tag

  Sziasztok.
  erdekesen hangzik ez a tema, esetleg tudna nekem kuldeni valaki ezzel kapcsolatban egy konyvet, hogy jobban attanulmanyozzam?
  Koszonom elore is:)
   
 15. veronyika

  veronyika Új tag

  Kedves Encike!

  Könyvet sajnos nem fogsz találni ebben a témában, a gyógyítás "módszerét, technikáját" a tanfolyamokon sajátíthatod el, a hatásosságát pedig legjobban a saját bőrödön tapasztalhatod meg...akkor válik érthetővé is ez a sok furcsaság, amit itt a fórumon olvashatsz!;)
   
 16. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Kedves Mindenki!

  Pszichotronikus - Szellemsebész tanfolyam indul Nyíregyházán!


  tanf2.jpg
   

  Csatolt fájlok:

 17. Univerzum21

  Univerzum21 Állandó Tag

  Csontos Vilmos
   
  piszkosfredd kedveli ezt.
 18. Matu007

  Matu007 Új tag

  Sziasztok!
  Működik még ez a fórum?

  István
   
 19. angelvictory

  angelvictory Állandó Tag

  Igen :) én vissza szoktam járni
   
 20. Matu007

  Matu007 Új tag

  Szia! Az lenne a kérdésem, hogy email-ben tudnánk-e váltani egy pár üzenetet? Lenne egy pár kérdésem a pszichotronikával kapcsoltaban. Persze csak ha nem gond.

  István
   

Megosztás