Hírek Putyin megborult: Ukrajna megtámadása után megfenyegette az egész világot

Olyan következményekkel fenyegette meg Ukrajna segítőit, “amelyek még történelemben nem történtek”.


Csütörtök hajnalban több irányból megtámadta Ukrajnát Oroszország. Az agresszor Oroszország légicsapásokat hajtott végre, melynek halálos áldozatai is vannak.
A támadással egyidőben Vlagyimir Putyin figyelmeztette a Nyugatot, hogy súlyos következményei lesznek, ha “kívülről akarnak beleavatkozni a háborúba”.


Mindenkinek üzenem, aki fontolóra veszi, hogy kívülről beavatkozik, súlyos következményekkel kell szembenéznie.
Olyanokkal, amelyek még történelemben nem történtek
.

mondta Putyin csütörtök reggeli hadüzenetében, amellyel súlyos figyelmeztetést adott a nyugati szövetségeseknek. Az orosz elnök hozzátette: szerinte “a nácizmus felszámolása” a tét Ukrajnában.


A tragikus eseményeket követően, szinte azonnal összeült az ENSZ Biztonsági Tanácsa, amely figyelmeztette Oroszországot, hagyjon fel a katonai akcióval, de Putyin ezt figyelmen kívül hagyva bombázza Ukrajnát.


Joe Biden amerikai elnök szerda este így reagált Putyin akciójára:


Az egész világ imái ma este Ukrajna népével vannak, amely az orosz katonai erők indokolatlan és indokolatlan támadását szenvedi el.


Putyin elnök egy előre megfontolt háborút választott, amely katasztrofális emberveszteséget és emberi szenvedést fog okozni. Oroszország egyedül felelős a halálért és a pusztításért.


Az Egyesült Államok, valamint szövetségesei és partnerei egységesen és határozottan fognak válaszolni.



A világ felelősségre fogja vonni Oroszországot!”



1645706708184.png
 
Milyen jó lelkű egy ember és még ezt támadják egyesek...........
Az a gonosz USA az tehet mindenről!!
Hogyan is látják MA a II. világháborút az oroszok:
Ezután egymást követték a történelem újraértelmezései: az orosz külügyminisztérium például Lengyelország 1939-es megszállását felszabadításnak minősítette, de Moszkva arról is rendelkezett, hogy bűncselekmény a Szovjetunió második világháborúban betöltött szerepét firtatni.
Az utóbbi években Joszif Sztálin rohamos rehabilitációjába kezdett, amelynek keretében a tavalyi év végén az orosz hatóságok felszámolták a Gulag, a KGB és elődeinek titkolt atrocitásait kutató Memorial jogvédő szervezetet.
Moszkva zsebében tovább is nyílt a bicska, és kapcsolt rá még inkább arra, hogy fasizálódással vádolja az ukrán társadalmat – egyébként Putyin ezt is érintette beszédében –, miután Kijev a második világháború végének hagyományos ünneplését áttette május 8-ára az orosz május 9-éről, és minden szovjet szimbólumtól megszabadult.
 
Ha így megy tovább, orosz katonák erőszakolnak majd magyar nőket, nem a migráncsok.
 
Utoljára módosítva:
Ezzel ne poénkodj, a II. V. H. után 200 ezer ilyen esetet valószínűsítettek.
Ez nem poénkodás. Volt egy iskolatársam, aki erőszak gyerek volt. Mondta nekem, hogy az apja gyűlölte ez miatt
Anyámnak szerencséje volt, mert a pincében eldugták a szennyesládába. A férfiak sírtak tehetetlenségükben, amikor kivitték az oroszok a nőket, mesélte anyám. A szomszédunk, Maris néni szifiliszes lett.
Sajnosl tudom, hogy miről beszélek.
 
Nos többször írtam már hogy az orosz dezinformációs alakulatok mennyire hatékonyak magyarországon is...hisz folyamatosan az USA-t próbálják bűnbaknak beállítani a háborúban hisz ők csak jót akarnak de a gonosz USA....
Egy pár szösszenet...
Bayer Zsolt a január 30-i Sajtóklubban (ahol egyébként elhangzottak cifrábbak is):

„Annak semmi esélye nincs. Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, ezt egy hülye is tudja.”
Bayer arról beszélt, hogy „Amerika csörgeti a kardot, és erre nyomásgyakorlással kötelezi” a NATO-tagállamokat és az Európai Uniót. „Ilyen nyilatkozatok jönnek, hogy a háború esélye 70-90 százalék. A háborús retorika részeként ilyenek hangoznak el Amerikából, hogy evakuálni kell a kijevi amerikai nagykövetség tagjait. Miért is kell ev…mindenki hülye?” – kérdezte Bayer, aki szerint ez a háborús retorika elmebaja.
Bencsik András azt mondta, „Amerika ezerrel nyomul, hogy kiprovokáljon egy fegyveres konfliktust”, „de nem akar ez összejönni, mert az oroszok nem ugranak rá”, „egyébként olyan egyszerűen megoldották Kazahsztánban a puccskísérletet, hogy azt majd tanítani fogják a katonai főiskolákon, hogy hogyan csinált hülyét Oroszország Amerikából”.
A február 6-i Sajtóklubban Bencsik arról magyarázott, hogy „mindent megtett a NATO Amerika befolyására, hogy kirobbantson, kirobbantasson egy orosz-ukrán háborút, amiből valami csúnya dolog is kisülhetett volna”. Az Orbán–Putyin-találkozó után úgy érezte, közel volt a háború, de Orbán bátorságának hála, az ő közbenjárására megúsztuk.
stb...stb....
Látszik mennyire hatásos még itt a fórumozó társaim körében is ez a dezinformációs taktika. Szinte ezt olvasom vissza.
...
Nos ha azt figyelték volna hogy az amerikai elnök mit mond akkor nem estek volna pofára.
Ezt az Egyesült Államok is észlelte, ezért körülbelül egy héttel ezelőtt teljesen új stratégiába kezdett, hogy ellenhasson a Kreml kakofon kampányának: sokakat meglepő módon elkezdett titkosszolgálati adatokat valós időben nyilvánosságra hozni, esetenként egyenesen Joe Biden amerikai elnök által bejelentve. (Kihasználva az ún. status conferral jelenségét, hogy ti. ha személyesen ő mond valamit, az az egész világon azonnal hírnek számít.)

Az elnök eldöntött tényként beszélt a közelgő orosz támadásról, és folyamatosan tudósítottak az orosz haderő valós idejű felsorakozásáról Ukrajna határai mentén. Igazolva és illusztrálva, hogy Oroszország tényleg háborúra készül. A katonai értesülések titkos minősítésének gyakorlatilag azonnali feloldása megváltoztatta az orosz dezinformációs gépezetre adott nyugati válaszok szokásos rendjét; immáron nem az események félrevezető putyini interpretációit kell utólag cáfolgatni, hanem Putyinnak kell döntéseivel bizonyítania, hogy minden nyugati híresztelés róla csupán aljas propagandahúzás.

MIVEL ELŐRE ELMONDTÁK AZ OROSZ ELNÖKRŐL, HOGY NAPOKON BELÜL HÁBORÚRA KÉSZÜL, AMINT BELEKEZDETT, RÖGTÖN A NATO VÁLT A HITELESEBB FÉLLÉ, PUTYINRA PEDIG RÁÉGETT AZ AGRESSZORBÉLYEG.
Így sikerült az első hatás elvének KGB-s fegyverét Oroszország ellen fordítani ebben az információs/interpretációs háborúban. Bár a tényleges háborút ezzel megelőzni nem lehetett, a definíciós csatát a fegyveres konfliktus domináns, valós idejű nemzetközi olvasatáról a Nyugat talán máris megnyerte.
....
Nos remélem ezzel segíthettem kicsit tisztábban látni...
 
Ez nem poénkodás. Volt egy iskolatársam, aki erőszak gyerek volt. Mondta nekem, hogy az apja gyűlölte ez miatt
Anyámnak szerencséje volt, mert a pincében eldugták a szennyesládába. A férfiak sírtak tehetetlenségükben, amikor kivitték az oroszok a nőket, mesélte anyám. A szomszédunk, Maris néni szifiliszes lett.
Sajnosl tudom, hogy miről beszélek.
Gumelig ,
gondolod az amerikai katonák nemeröszakoltak meg mondjuk német nöket ?? Vagy te azt képzeled , hogy mi angyalok voltunk a Szovjetuniába ?? Nehogy már !
 
Gumelig ,
gondolod az amerikai katonák nemeröszakoltak meg mondjuk német nöket ?? Vagy te azt képzeled , hogy mi angyalok voltunk a Szovjetuniába ?? Nehogy már !
 
Továbbra is ismétlem, túltolták a szekeret, mert azt hitték Putyin blöfföl. Lesd meg az euronewsen a beszédénel a röviditett változatét. Piros vonalakat emleget már jó ideje, a nyugat meg nem úgy vélte, mert ez meg az meg blöff.
Ugyanezen szakértők azt mondják Putyin blöfföl ezzel a viszacsapással, ha beavatkoznak és a brit borzos is fegyvert akar küldeni az ukránoknak, az álmatag Jo meg állítólag kibertámadást akar inditani az oroszok ellen (utóbbit csak a sajtóban láttam, lehet nem igaz). Na mármost, ha Putyin nem blöfföl akkor ku ki ba késő lesz elismerni, hogy hát nem blöffölt.
 
Ja, az amerikaiak aztán tényleg szembenzének a bűneikkel :D
Minden hollywoodi propagandafilm arról szól, hogy az amerikai katonák a becsület bajnokai voltak.
szerintem ez NEM az a portal ahol az amerikait sarbataposhatod
a seggedet ok fogjak megvedeni es nem az orbani zsiros lottyedhasu magyar huszarok
koszond meg es kussolj
 
Ezzel ne poénkodj, a II. V. H. után 200 ezer ilyen esetet valószínűsítettek.
Gumelig ,
gondolod az amerikai katonák nemeröszakoltak meg mondjuk német nöket ?? Vagy te azt képzeled , hogy mi angyalok voltunk a Szovjetuniába ?? Nehogy már !

Nem, épp azért ejtettem én szót róla, mert ravasz módon kihagytad őket.
Nem, épp azért ejtettem én szót róla, mert ravasz módon kihagytad őket.
Csak egy apró kulcsszó:
Rheinwiesen
 
"Ugye emlékszünk még, egy héttel ezelőtt hogy viccelődtek a kormányoldalon azzal, hogy a Nyugat orosz támadásra figyelmeztetett?
Úgy egy órája jött szembe Deák Dániel posztja, amiben azon viccelődik, hogy az orosz külügyminiszter kéri a nyugati hatalmakat, hogy pontosabban mondják meg előre, mikor támadnak az oroszok, hogy ahhoz igazíthassa a szabadságát. (Képernyőkép az első kommentben.)
Odaírtam alá: ma reggel óta különösen "vicces" ez a humor. Törölte a posztot.
Egy hete Orbán még úgy tudom, a Nyugat előretolt helyőrsége volt, aki egymaga csendesítette le az orosz medvét annál a végtelen hosszú tárgyalóasztalnál.
Szíjjártó pedig másfél hónapja kapott "Barátságért" kitüntetést az oroszoktól. Hogy is mondják? Madarat tolláról, embert barátjától?
Aztán ugye nem egyeztek bele, hogy NATO-katonák jöjjenek Magyarországra, mert Magyarország meg tudja védeni magát.
Szavakkal.
Aztán persze jöttek mégis az amerikai katonák, de nem úgy, hanem csak kiképzésre. Véletlenül éppen most.
És az egyszeri szavazó nyomogatja a nevetős fejet mindenre és minden ellenkezőjére is. Deák Dániel egyszerűen letörli a posztot, és már el is múlt, mint Orbán Soros-ösztöndíja, az orosz csapatok kivonulását követelő beszéde, vagy minden, ami ma már nem tetszik.
Nincs többé, ha nem akarják, hogy legyen.
Ez olyan, mint amikor Kovács Zoltán (CEU-n végzett) kormányszóvivőt felelősségre próbálta vonni Kálmán Olga: "Önök ezt el akarták titkolni!"
"De sikerült?" - hangzott a válasz, ami pont annyira nem keltett zavart a nevetős fejeket nyomogatókban, mint az, hogy másfél hónapja meghalt egy magyar blogger Olaszországban.
Pont miután egy olyan oldal, amit állítólag ő készített, két magasrangú fideszes politikusra terhelő videót jelentett be.
Röhögtek a "drogos buzin" oszt kész.
Várják a központból, hogy mit gondoljanak. (Pont, mint Kovács Péter, a XVI. kerület fideszes polgármestere a pártkongresszuson:
"(...)még várunk arra, hogy a Fidesz-központ megmondja, hogy mik a jó válaszok a kellemetlen kérdésekre, de kedves barátaim, ha meglesznek a válaszok, akkor meglesz a siker”)
Röhögnek. És ha egy nap véletlenül fordulna a kocka, majd ugyanúgy megrántják a vállukat, mint egyszeri állami pénzből kitömött propaganda-influenszer.
Én ott sem voltam. Én nem emlékszem semmire. Tessék mondani, mostantól kinek a szája íze szerint kell hazudni?"

Ágoston László
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,865
Tagok
615,338
Legújabb tagunk
Jo Maya
Oldal tetejére