Rács mögött a magyar rabszolgatartók

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Domotor.jpg

Ontario — Rács mögé kerültek a kanadai magyar rabszolgatartó banda utolsó tagjai is: P. Győző (43) és D. Gizella (44) annak a „piszkos tizenkettőnek” voltak a tagjai, akiket elítéltek az ország történelmének valaha volt legnagyobb embercsempészési ügyében.

A családi bűnszövetkezet tagjai legalább 19 áldozatot csábítottak ki Hamil*tonba munkalehetőség és egy jobb élet ígéretével. Vala*mennyiüket rettegésben tartották, útlevelüket elvették, és Kanadában felhúzott palotájuk alagsorában tartották fogva. A sakkban tartott munkásoknak naponta mindössze egyszer adtak enni, napi 17 órán keresztül ingyen dolgoztatták őket stukkókészítő vállalkozásukban, éjjelente pedig lakattal és riasztóval akadályozták meg, hogy megszökhessenek a fogságból. Az áldozatoknak a kanadai államtól kapott szociális juttatásait is zsebrevágták.


27 ember lett a rabszolgájuk
Szexrabszolgává tették a 14 éves lányt!
A családot egy év nyomozás után csípték nyakon, miután az egyik „rabszolgájuk” elpanaszolta sorsát az egyik megrendelőnek, akinél dolgoznia kellett. P. Győzőt és D. Gizellát 2, illetve másfél év börtönre ítélő Alan Whitten bíró az indoklásban nem válogatta meg a szavait.


– Hitvány, megvetendő tetteikkel saját honfitársaikat és az őket befogadó országot is meggyalázták – vetette a szemükre Whitten bíró, aki azt is elrendelte, hogy a büntetés letöltése után toloncolják ki őket az országból. – Híján vannak a becsületnek, a társadalom ezennel kiveti magából önöket. Mindannyian meg fogunk könnyebbülni, miután elhagyják ezt az országot – szúrta még oda.


A szervezet fejét, Dömötör Ferencet (49) korábban kilenc év börtönre ítélték - ekkora büntetést nem szabott még ki a kanadai bíróság embercsempészetért. Már csak egyvalakit nem sikerült bíróság elé citálniuk a kanadai hatóságoknak: D. Gizella apja, id. Dömötör Ferenc (70) ellen elfogatóparancs van életben, ő feltehetően Magyarországon bujkál.K. I.
 

Jaszladany

Állandó Tag
Állandó Tag
Irigylem Kanadát, amiért kitoloncolhatja az ilyeneket az országából. Ide fogja őket toloncolni. Nekünk pedig tűrni kell őket, sőt eltartani. Próbálnánk csak mi kitoloncolni... :( (vissza Indiába.)
 

Bonibabba

Állandó Tag
Állandó Tag
Azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a bánatos retekért, fogadta be őket Kanada? Kutyából nem lesz szalonna.
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Mert Canadaban nincsenek eloiteletek, a buntenycselekmenyt itelik el es annak elkovetojet es nem entnikumot.Teljesen mindegy milyen allampolgar ez a tett buncselekmeny es ennyire itelte el a biro.
 

Bonibabba

Állandó Tag
Állandó Tag
Melitta;3756935 írta:
Mert Canadaban nincsenek eloiteletek, a buntenycselekmenyt itelik el es annak elkovetojet es nem entnikumot.Teljesen mindegy milyen allampolgar ez a tett buncselekmeny es ennyire itelte el a biro.

Tudod Melitta, mi nagyon sokat szenvedünk az "etnikumtól". Rabolnak, fosztogatnak, és ha így haladunk kinyírnak minden magyart. Mert hál'istennek rendesen szaporodnak a kis segélykéért. Hozzáteszem, tisztelet annak az elenyésző, maroknyi tisztességesnek.
 

kaiser g

Állandó Tag
Állandó Tag
Drága Melitta!Innen a fórumról ismersz,és írásaimból tudod,hogy a hivatalos munkavállalókat a végtelenségig kihasználják,ezeket meg évekig eltartják,segítik őket.Tehát jogos a kérdés,miért éri meg Kanadának a mocskot pátyolgatni , a hasznos emberekkel meg megutáltatni Kanadát.Köszi.kaiser g.
 

Mai Teréz

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán úgy tudom, hogy politikai menedékjogot kérték, így jutottak ki Kanadába. És a naiv, rendes, jó kanadai embereket mindenféle trükkös módszerekkel becsapták. Matematikailag fordított arányban áll a tapasztalat az előítélettel.
 

Bszityu

Állandó Tag
Állandó Tag
Új ország új lehetőségek.Ott tisztalappal indulhattak.
De kutyából nem lesz szalonna.
A probléma megoldás azért példa értékű! Itthon is jó lenne megfogadni.
 

triglav

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a különbség: Kanadában elítélik akkor is, ha etnikum. Itthon meg ez enyhítő körülmény. Nálunk a bűnözők is kapnak segélyt, mert a mi országunk még demokratikusabb, mint Kanada.
 
Oldal tetejére