Hírek Részegen vezetett, őrizetbe vették az amerikai demokrata házelnök 82 éves férjét

Óvadék ellenében kiengedték.

Ittas vezetés gyanújával letartóztatták Nancy Pelosi, az amerikai képviselőház elnökének férjét Kaliforniában – írja a BBC. Paul Pelosit azután vették őrizetbe a hatóságok, hogy Porsche típusú autójával egy másik járművel karambolozott. Senki sem sérült meg és a vétlen autó vezetőjével szemben nem alkalmaztak kényszerintézkedést.

A 82 éves Paul Pelosi ellen két bűncselekmény miatt emeltek vádat, az óvadékot kétezer dollárban állapították meg. A hivatalos nyilvántartás szerint jelenleg nincs őrizetben - vagyis letehették érte a szükséges pénzt, így már szabadlábon van.

A kaliforniai törvények szerint a járművezetők nem vezethetnek járművet, ha véralkoholszintjük meghaladja a 0,08 százalékot. A hatóságok azt nem közölték, milyen szinten volt ittas. Felesége épp a Brown Egyetemen tartott beszédet, amikor a baleset történt. Szóvivője útján azonban annyit üzent, hogy magánügyről van szó, amit nem kíván kommentálni.

1653970474504.png
 
82 évesen lehet, hogy nem erős autó kéne vezetni, mert józanul sincsenek már reflexei ehhez, lefogadom.
...hát igen. Minden nyolcvan feletti vezető meg van győződve képességeiről. Ez a hit pár éve egyik ismerősöm életébe került. Azt hitte, még messze van a másik és kiment a stopról.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
Bocs Úton.
imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
szia, én 2024. májusában szeretnék menni a portugál úzon. Kérlek amennyiben van rá időd és kapacitásod, szívesen venném a tapasztalataidat az útról. Előre is köszönöm .
sorcier wrote on Wikkike.'s profile.
szia,ha ezt talàltad meg tölem,akkor jo helyen jàrsz. :)
A bak latin neve capricorn.

Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Wildcath wrote on VikiCs99's profile.
:dr_33:
Sziasztok! Karácsonyi dramatizált mesét keresek, 6-7 szereplővel. Óvodásoknak adnánk elő! Előre is köszönöm a segítséget! :)

Statisztikák

Témák
37,952
Üzenet
4,754,424
Tagok
612,759
Legújabb tagunk
Bódi Katalin
Oldal tetejére