Randi a Magyar Konzulatus elott....Torontoban

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

Melitta - 2019 Január 5, 07:30
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Ma este Torontoban mar masodszor talalkozunk es tuntetunk az Orban rezsim ellen.
  Varunk teged is! Ne mulazd el ezt a lehetoseget, hogy te is velemenyt mondjal Orban amokfutasarol.
  A Canadahun mottoja tovabbra is egyedul nem megy.
  Hozzal magaddal meg meg egy migranst , csaladod, baratod ismerosod kollegad!
  Tulorazzunk egyutt!

  Varunk teged is
  A Magyar Konzulatus elott
  este 6 -kor 175 Bloor St East Toronto
  [​IMG]
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2019 Január 5.

  1. Ernoe
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   A Magyarországon lévő mostani kormány, a "susnyásba" vezeti a "nemzeti" Magyarországot. Erről a fene nagy "nemzeti" érzésről, ha csak annyi szorult volna beléjük, mint egy porszem, nem tették, nem tennék ezt az országunk népével, mindazokkal, akiknek pénzét, mindenét ellopták. Bízom, bízunk abban, hogy valamiképpen csak vége lesz uralmuknak, aljas és mocskos összejátszásaiknak. Maffia kormányzásuknak. Pöffeszkedő, aljas, hazug fidesssss uralmuknak. El kell őket zavarni, hogy ír magjuk sem maradjon az Országház falai között. Sokan, de sokan nem bánnák, ha úgy végezné néhány vezető, mint anno Romániában az akkori diktátor és felesége. Nem volna kár értük. Mementóként szolgálna az, hogy azért nem lehet büntetlenül nyomorba, lehetetlen élethelyzetbe sodorni oly sok embert, de főként a reménytelenségbe. S, mindezt tették hazugsággal, korrupt, aljas módon, de ide kívánkozik az is, hogy szinte agymosással, mert a médiát oly mértékben befolyásolták, hogy az egyszerű emberek, még el is hitték magvas hazugságaikat. Ez egy pfuj kormány, szeretném leírni, hogy "voltak", de soha nem lesznek uralmon.
   varázsdoboz kedveli ezt.
  3. Ernoe
   Ernoe
   Valami utravalonak!
   -

   -
   Hogy feltartja a képviselő a TV szerkesztők munkáját. :rolleyes:
   varázsdoboz kedveli ezt.
  4. Melitta
   Melitta
   Fehaborito!
   varázsdoboz kedveli ezt.
  5. Melitta
  6. Melitta
  7. Melitta
  8. Melitta
   Melitta
   A fő téma Torontóban a Nemzeti Minimum 12 pontja volt, ami politikai oldalaktól függetlenül minden Tisztességes Magyar ember közös pontja kell, hogy legyen.   Az egykor Kanadában is élt Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarország Mozgalom egyik alapítója által megfogalmazott pontokat Torontóban Bánfi Miklós olvasta fel.
   1. pont: Jogállami alkotmányt és igazságos választási rendszert!
   Magyarország olyan legyen, ahol a polgárok nem alattvalók, a döntéseknek nem elszenvedői, hanem alakítói. Egy igazságos választási rendszer és biztosítékok egész rendszere biztosítja, hogy többé ne fordulhasson elő, hogy egy politikai kisebbség monopolizálja hatalmat és büntetlenül kisajátítja a nemzet vagyonát és becsületét.

   2. pont: Törvény előtti egyenlőséget!
   Le kell váltani Polt Pétert, létre kell hozni egy politikusoktól független korrupcióellenes ügyészséget, kezdeményezni egy valódi jogkörökkel rendelkező uniós nyomozóhatóság felállítását, csatlakozni kell az uniós ügyészséghez! Ne fordulhasson elő többé, hogy az ügyészség pártpolitikai szempontok alapján futni hagy bűnözőket, vagy meghurcol, bebörtönöz ártatlan embereket!

   3. pont: Elszámoltatást és a nemzeti vagyon visszavételét!
   A korrupció útján szerzett gazdagodás, a politikusi strómanhálózatok feltérképezése, az ellopott vagyon visszavétele a nemzet számára. Erre a pontra a nemzet igazságérzete miatt feltétlenül szükség van, az országban a legnépszerűbb programpont jogállami megfogalmazásban úgy hangzik: „Ülni fogtok!”

   4. pont: Sajtószabadságot és az állami vagy államilag pénzelt hazugsággyárak leállítását!
   Meg kell akadályozni az újságírók állami vegzálását és fenyegetését, a propagandagyárak kormányzati fenntartását és finanszírozását. Korlátozni és szabályozni kell az állami hirdetéseket a médiában.

   5. pont: A Nyugathoz tartozunk, nem a Kelethez!
   Már Szent István királyunk is Nyugaton jelölte ki Magyarország helyét. A múlt században Rákosi és Kádár, legutóbb pedig Orbán akarta ezt megváltoztatni. Elég volt a nyugati keresztény szövetségeseink elleni uszításból és az ázsiai diktátorokkal való barátkozásból. Több Európát, kevesebb Putyint!

   6. pont: A titkos szerződések felülvizsgálatát!
   Paks 2 ügyében Orbán olyan megállapodást kötött Putyinnal, ami az orosz birodalmi érdekeket az ország érdekei elé helyezi, és generációkra eladósítja a nemzetet. Hasonló előnytelen, idegen érdekeket szolgáló megállapodás a Szegedet és Kecskemétet elkerülő belgrádi gyorsvasút építése kínai hitelből. Elég volt az egyéni gazdagodást szolgáló, a nemzetet idegen érdekeknek alávető és eladósító politikából.

   7. pont: Kiszámítható gazdasági környezetet, valódi piacgazdaságot, szabad versenyt!
   Erős versenyhivatal őrködjön a tiszta, politikamentes gazdasági verseny felett. Olyan országban akarunk élni, ahol a kormányzat üldözi és nem elősegíti a korrupciót, ahol a siker alapja a kreativitás és a munka, nem a politikai kapcsolatok. Ez a kulcsa annak, hogy ne lemaradjunk a térség országaitól, hanem újra az élre törjünk, ahol húsz éve voltunk.

   8. pont: Az euró mihamarabbi bevezetését!
   Mint azt a devizahitelesek kálváriája is megmutatta, egy kicsi és nyitott gazdaságban a saját pénz fenntartása drága és kockázatos. Egy rövid átmeneti időszak után az Euró bevezetése stabilizálja a gazdaságot, utat nyit az európai integráció legfejlettebb államaihoz történő felzárkózás felé, segítve versenyképességünk javítását.

   9. pont: Az oktatás és egészségügy rendbehozatalát!
   Azonnal hozzá kell kezdeni az egészségügyi és oktatási rendszer átalakításához, korszerűsítéséhez, miközben mindkét ágazatba többletforrásokat kell juttatni. Az oktatásnak az esélyegyenlőséget, a társadalmi mobilitást és a nemzet korszerű, nemzetközileg versenyképes tudással való felvértezését kell szolgálnia. Az egészségügyben is fel kell számolni a korrupciót és minden magyar polgár egészségét kell védeni, ne vesszen el a beteg és ne meneküljenek el az orvosok és ápolók Magyarországról.

   10. pont: Nyilvános ügynökaktákat kompromisszumok és kivételek nélkül!
   Közel harminc évvel a rendszerváltás után még mindig egy szűk politikai klikk rendelkezik az ügynökakták felett. A teljes nyilvánosság véget vet a zsarolásoknak, amire az eddigi kormányok használták az ügynökaktákat.

   11.pont: Valódi nemzetpolitikát!
   Az Orbán-rezsim Trianonhoz és a világháborúkhoz mérhető vérveszteséget okoz a nemzetnek. Százezrek vándoroltak ki az országból a jövőkép hiánya és a romló anyagi és politikai viszonyok miatt. Olyan Magyarországot kell teremteni, ahová érdemes hazatelepedni! A határon túli magyarság pedig ne lehessen többé kicsinyes belpolitikai játszmák áldozata, lehessen büszke a gazdaságilag sikeres anyaországra, ezzel fékezzük meg kisebbségi nemzettársaink asszimilációját.

   12. pont: Védjük meg határainkat az illegális bevándorlóktól és az Orbán által betelepített letelepedési kötvényes bűnözőktől!

   Csak az vándorolhasson be, akire valóban szüksége van a hazának! A Fidesz azt hirdeti gyűlöletkampányaiban, hogy nem akar bevándorlóországot, de amikor a vezetők saját gazdagodásáról van szó, minden ígéretüket megszegik. A menekültek folyamatos befogadásáért nem hibáztatjuk őket, ugyanakkor felháborító, hogy az államháztartás megkárosításával közel húszezer letelepedési engedélyt adtak ki zömében arab, orosz és kínai, esetenként igazolhatóan bűnözői hátterű bevándorlóknak.
   Georgina Bojana kedveli ezt.
  9. Melitta

Megosztás