Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma bukkantam erre a megkövült, hatalmas szörny nyomára egy régebbi Hihetetlen magazinban (a lapszámot nem jegyeztem fel). 2003-ban egy erős földrengés rázta meg Bám városát, Iránban. A Jebal Barez hegységben amúgy is ásatások folytak, melybennagy kárt okozott a földrengés. Mégis egy furcsa lelet előkerülését is a földrengés okozta.

A folyamatról az jut eszembe, amit néhány médium közvetített, hogy a Föld mélyében olyan bizonyítékok, maradványok vannak, melyek mai hitrendszerünket, egész világfelfogásunkat fogja megváltoztatni.

És a Föld itt-ott megmutatja, feltárja ezeket a dolgokat!

iranfossil1a_434.jpg

...............* Itt áll egy ember!

A fenti megkövesedett őslényről: több mint 100 méter hosszú ragadozó, csak a feje 30 méter hosszú és 8 méter magas. A csigolyák átmérője 1,5-2 méter.

iranfossil2a_2206.jpg


A képből egy kis részlet, az arányok kedvéért.

A paleontológusok, kryptozoológusok szerint a kövület 65-67 millió évvel ezelőttről származhat.

curiousdiscovery.jpg
image001.jpg
 

azálea

Állandó Tag
Állandó Tag
Az ilyen és ehhez hasonló felfedezések olvasásakor bennem - a tudománnyal nem foglalkozó átlagemberben - az a gonoszkodó gondolat támad, hogy amit ezekről az élőlényekről a tudósok tudnak, távol van attól, ami a valóságban volt.
 

Keján

Állandó Tag
Állandó Tag
Az igazságot feszegetitek. Földünk mélye valóban rengeteg titkot rejt még magában, amik ha előkerülnének alapjaiban rengetnék meg a mai hitvilágot, a történelmet és a tudományt egyaránt. Éppen ezért a többségnek nem is érdeke, hogy ezek előkerülhessenek... Összedőlne a katolikus egyház, a materialista tudományok "felkent papjai" munka és pozíció nélkül maradnának, és az újraírt igaz történelem leleplezné a nagy hamisításokat. Kinek van minderre szüksége?
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Talan csak azert a tudosok tanuskodhatnak minderrol, mert ok akik publikussa tehetik a felfedezesuket, mert ok azok akiket szemmel kiserhetunk, mig a nevtelen felfedezok a homalyban maradnak,sem tudatuk allapotarol, sem felfedezeseikrol nem kaphatunk informaciot. Azert lep meg amit Azalea mond mert itt nem egy tudos-elmeletrol van szo, ami megkerdojelezheto, mint ahogy a nezopont is, az amilyen szemmel mindezt nezi egy tudosember, hanem egy kezzel foghato valosagos fizikaiban megjeleno osleny maradvanyarol, amit meg egy tudos sem ertelmezhet at. Persze en is kisse gyanuval kezelem ha pusztan egy tudos mutat ra valamire....ami talan felhaborito..., de azonnal vizsgalat targyava teszem az illeto EMBERT, es latoszoget.
 

Keján

Állandó Tag
Állandó Tag
A tudósok csak kivívták maguknak a jogot, hogy ők tűnhessenek hitelesnek. Nem kérdőjelezem meg számos tudós jóakaratát, de az igaz tudás őrzői gyakran a névtelenségben maradnak. Ha fény derülne kilétükre, már valamilyen érdekcsoportnak útjában állnának. A tudás viszont csak így tud megmaradni, fennmaradni, ha az őrzői csendbe, névtelenségbe burkolóznak...
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindezzel egyutt, megadom az eselyt hogy igaza legyen. Mert az igazsagra szuksegunk van. Mindenki ebbol el, akinek elete van. A "felkent papok" es egyhazi kepmutatas csak kontrasztos elo-vagy hatter. Minden ami latszatkent felrevezethet figyelmeztetes az ebersegre. Mintahogy egy nevtelen bolcset idezve:" minden fenekberugas egy lepes elore".Bocsanat a trivialis peldaert!
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem gondoljátok, hogy nem csak fizikai evolúció van, hanem lelki és szellemi is? Mit keresünk mi itt? Ahogy megismerjük a részigazságokat, összerakjuk a mozaikokat, egyszercsak kitisztulnak a dolgok. Igaz, hogy ehhez kell némi lemondás és egyszerűsödés, mint tudjuk annál szabadabb egy ember minél kevesebb cucc köti a fizikai világhoz és a lelki fejlődése akkor lódul meg, ha közelít az összhanghoz és le tud mondani önként bizonyos dolgokról. Amikor kitisztul, kinyílik, mint egy virág a zöld mezőn, és akkor a magasabb erők, szellemi lények felfigyelnek rá, vagy csak simán vezetővé, kapoccsá válik föld és ég között?

Hát miért örülünk, amikor olyan társunkra bukkanunk, aki épp így gondolkodik, mint mi? Ahogy nő a számunk és ahogy együtt tudunk gondolkodni, érezni, mozdulni az kihat a többiekre is és egyszercsak megtörténik a csoda, hogy a többség látni fog és rájön, hogy csúnyán félrevezették, manipulálták. Számomra, jelenleg ez azt jelenti, hogy befelé kell dolgoznom és megismerni magam. Egyszer olvastam, hogy mindenki számára építő minden találkozás, mert ha jó tulajdonsággal találkozunk, azt kiépíthetjük magunkban, ha rosszal, azt kijavíthatjuk magunkban (!) és nem a másikban. :)
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Azért nem árt az sem, ha nevelgetjük egymást. Most ezzel nem arra gondolok, hogy supp egy pofon! Vagy esetleg leszerencsétlenezzük, legumicsizmásozzuk a másikat, hanem igenis, jó példát mutatva tudunk egymásra úgy hatni, hogy ezáltal fejlődünk szellemileg is.
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
"legumicsizmásozzuk"
Ez annyira tetszik, hogy lehet, hogy nyitni kéne egy nap vagy hét mondása rovatot!!! :) :D :p
Ezennel felvettem a háziszótáramba... és egész jó kedvem lett mára. :..: Nektek is hasonló derűt kívánok, ma szellemi lazító napot tartok.
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
A Marsról

homeplate.jpg

forrás és cikk: http://www.sg.hu/cikkek/52167/a_marsi_vulkanizmus_is_az_egykori_viz_jeleirol_tanuskodik

Ha ilyen pontos és éles képeket kaphatunk a Marsról, vajon miért nem nézzük meg kicsit jobban a marsi arcot, sőt arcokat? Tudom, a kutatókat nem érdekli, pedig, ha természetes képződménynek tekintik is, akkor is megérne egy tüzetesebb vizsgálatot...
newface.gif
crownedface1.jpg
nefertiti1.jpg
heart.jpg
A szív is a Marsról van. (Láttam még szebb arcokat is, de most nem találom. Esetleg más tud feltenni képet?)
 

Lajoska

Állandó Tag
Állandó Tag
Az én gyerekem mindig akkor csnál valami veszélyeset amikor lehetőségem sincs a beavatkozásra.
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem gondoljátok, hogy nem csak fizikai evolúció van, hanem lelki és szellemi is?
Igazad van, Mira!
Bar azt hiszem, nem linearis a fejlodes, es hogy a tudatosodasunkkal jaro aldozat, aminek termeszetesen ertelme van, az a szellemiseggel valo kapcsolat elveszteset hozta , es most lepesrol-lepesre ujra fel kell ezt epiteni. A tudatunknak kell "latova" valnia ma.Azt hiszem ez a fejlodes iranya.
Nagyon erdekesek ezek a kepek. Az elsorol persze azonnal a mesek sarkanyai ugranak be. Ki ezek a fizikailag ekkorara nott lenyek?? Es a mars beli arcokhoz hozza sem tudok szolni annyira kulonos, es annyira megkozelithetelen szamomra a kapcolat. De koszonom ezeket a kepeket!kiss
 

Ivan

Kitiltott (BANned)
Termálvízfűtés és masztodonok..
Ez valóban hatalmas "jószág" volt. Ebben a jelzett időben volt éppen a billegés, vagyis történt valami és elkezdődött a nagy szauruszpusztulás. Ez az időszak a Würm jégkornak nagyjából az eleje. A jégkorban a növényzet megváltozott..
Találgatják a kipusztulási okokat. Látványos a meteorit-elmélet, de a valóság szűrkébb. Szerintem. Sajnos akár a mai, de inkább a régmult valóság már reménytelenűl eltünt az idő ködében. Írok egy példát, amelyre egy geológiai kiadvány (mélyfúrású kutak katsztere) alapján jöttem rá. Ismert, hogy a Mátra hegység egy mészköves terület volt valaha, míg a vulkánok
a lávával ill. a tufaporral be nem borították (változó, kb 300 m vastag ez) . De a fellövelt hamu (tufa)
a kútkataszter szerint több, 4-5 mélyebb szinten, egészen a mai négyes út (Karcag, Kisújszállás stb) vonaláig megtalálható..változó -általában pár méter- vastagságokban és mintegy 1200 m mélységig. Tehát sok kitörés lehetett és még a szélirány is kijelölhető. Ami még érdekes: valószínű a hamu vízben ülepedett le. A Thetisz maradványvizébe? Miért van ez így? És miért volt vulkánosság itt egykor? Miért meglepően vékony nálunk a lítoszféra? Ezekből a mintákból a kitörések száma, ideje jól meghatározható lenne. Ha netán valakit érdekelne, a mai zsíroskenyeres időkben..
Vagy ki hallott a Balaton-Zágráb geológiai törésvonalról ? Tőle északra található az "afrikai tábla" (pl a bauxit a bizonyítéka) délre pedig az eurázsiai..Tehát Budapest afrikai, Kecskemét az eurázsiai táblán helyezkedik el. Tehát a Kárpát medence hegyeit egy ideúszott afrikai tábla
"gyűrte fel"..vagy 100 millió éve. A törésvonalon (szélessége kb 20 km) például erősen sós termálvíz található, akár 20 kg/m3 sótartalommal..disznóvágáshoz kiváló lenne.. Miért ennyire sós az víz itt? ((ez a törésvonal Miskolc alatt hagyja el az országot, mintha Miskolc délen érdekes földsugárzások is lennének..))
Ha leásunk mondjuk egy zavartalan érintetlen sík területen, amellyet soha nem műveltek, akkor mit jelenthet, hogy 60 cm humuszos felső réteg alatt sárga agyagot találunk? Hol írják le az okokat és hol tanítanak ilyen elemi ismerteket? Mondjuk a Hámori tó élettartamának vége következik nemsokára..miért? Érdemes ezt titkolni? A szürke igazságot nem is írom le. Vagy pótlódik-e a mélyfúrású kutak vize és az ezeknél mélyebben lévő termálvíz? Ha nem, akkor érdemes-e a termálvízzel fűteni...ki elől pocsékoljuk el?
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
...Nagyon erdekesek ezek a kepek. Az elsorol persze azonnal a mesek sarkanyai ugranak be. Ki ezek a fizikailag ekkorara nott lenyek?? Es a mars beli arcokhoz hozza sem tudok szolni annyira kulonos, es annyira megkozelithetelen szamomra a kapcolat. De koszonom ezeket a kepeket!kiss

Csillagvirág!
A sárkányok nekem is eszembe jutottak. A népmesék nem hazudnak, csak mi tekintjük mesének azokat.
A feltett képek között ne keress összefüggést, csupán a téma azonos, hogy: rejtélyek, furcsaságok, talányok katergóriába esnek.
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
Arcok a Marsról

A marsi arcokról még annyit, hogy ilyen képződmények maguktól nem alakulnak ki. Nagyon érdekes, hogy a köztudatba csupán az első képen látható arc került be. A legtöbb ember, ha találkozott is vele, cikkek tömege próbálta bizonyítani azt, hogy természetes képződmény. A többi arcról nem is hallani, csupán a "véletlen" folytán bukkantam rájuk itt a neten. Sajnos azoknak a képeknek csak egy részét találtam most meg.

Mindez viszont azt bizonyítja, hogy volt értelmes élet a Marson, mégpedig az emberhez hasonló külsejű emberrel, sőt az is lehet, hogy a felszín alatt ma is van.

Drunvalo Melchizedek Az Élet virágának ősi titka című könyvében leírja, hogy a marsi emberek, miután tönkretették saját bolygójukat (úgy egymillió évvel ezelőtt), néhány ezren, kozmikus engedély nélkül átjöttek (időugrással) a földre. Beleavatkoztak az evolúciónkba, mivel bizonyos területeken sokkal fejlettebbek voltak az akkori földi (lemúri) embereknél. Az evolóciónkba úgy avatkoztak bele, hogy rászoktattak a bal agyféltekén keresztüli világnézetre, és a férfi jelleget tették dominánsá. Viszont az ő érzelemtestük fejletlen, az Istenhez kötő szeretet köteléküket elvágták és a technikai tudásukkal átvették a hatalmat a földön. Minden pénz és hatalom a kezükbe került. Még ma is uralják ezeket a területeket, lásd titkos világkormány.
(Mindezt nem vitaindítónak szántam, csupán a marsi élet lehetőségét alátámasztandó, az arcok mellé illett.)
 

Abigel573

Állandó Tag
Állandó Tag
Ma bukkantam erre a megkövült, hatalmas szörny
....

A fenti megkövesedett őslényről: több mint 100 méter hosszú ragadozó, csak a feje 30 méter hosszú és 8 méter magas. A csigolyák átmérője 1,5-2 méter.
....
Felmerül néhány kérdés az emberben. Valóban létezett, vagy megint valami ügyes képtrükk...
Ha létezett, akkor egy ekkora test több száz tonnás (ezer fölött?), ami kizárja a növényevést, mert az nem biztosít elegendő energiát akkor sem ha 24 órán keresztül legel. Marad a húsevés... na de ekkora méretekkel nemigen volt valami gyors... azaz mit tudott elkapni? Esetleg dögevő volt? Na de azok sem hevertek százával szanaszéjjel... szóval valahol valami sántít... Nem beszélve az ízületekről, miféle láb képes ekkora súlyt megtartani, mozgatni sérülés nélkül? Tudvalévő, hogy pl. az elefánt, amely aránytalanul aprócska e "lény" mellett, nemigen heverészhet az oldalán, mert a saját súlya összeroppantja a bordáit és a tüdejét néhány óra alatt.
És hát T. Rex-ekből is volt néhány darab akkoriban, igen falánk kivitelben. Hogyan védekezett egy ekkora benga, de lomha lény saját felfalatása ellen?
30 méteres fej... ha lehajolt inni, nemigen emelte fel többé...
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
A sárkányról, dinoszauruszokról

Az ősi ragadozóról még annyit, hogy a cikk szerint nem tartozott a dinoszauruszokhoz, azok előtt élt.

A dinoszauruszokról viszont eszembe jutottak dr. Cabrera kövei. Peruban találták azokat és olyan ábrázolások, vésetek vannak rajtuk, melyek azt mutatják, hogy a dinoszauruszokkal együtt emberek is éltek, sőt, mintha háziasították volna azokat.

incastone02x.jpg
incastone01x.jpg


ica03.jpg
ica05.jpg


"Mit is ábrázolnak ezek a kövek? Miért számítanak tiltott köveknek a régészet és a paleontológia számára? Mára több mint 30 ezer darab icai követ ismerünk, melyek nagy része elvileg 65 millió évvel ezelőtt kihalt őshüllőket ábrázol, sok esetben mai emberekkel együtt, mintha egymás mellett éltek volta az emberrel (olyan kövek is vannak, amelyek arra utalnak, hogy az ember tenyésztette bizonyos fajtáikat). Továbbá jó néhány kövön nem a jelenlegi szerint helyezkednek el a kontinensek (érdekes módon összhangban vannak a geológia kontinensvándorlási elméletével)."

A cikk a lelőhelye: http://www.maghar.hu/tamana/cikk-icaikovek.html
 

Csillagvirag

Állandó Tag
Állandó Tag
A Mars beli arcok es a hozza kotodo elmelet az , ami elgondolkodtatott. Talalkoztam hasonlo arccal egy gyermekrajzon. a kislanyom negyeves, festes kozben torteneteket mesel.Az egyik festmenyen, ami egymasba folyo szinekbol all (feherfolt nelkul)fantasztikusan elesen kirajzolodik egy gyermek profilja.A szemebol folynak a konnyek.Nemcsak en latom ezt, tobben felfedeztek.A tortenet pedig, amit festes kozben szott a kovetkezo: a tunderek jova nevelik az ordogot, egy jo kigyo is dolgozik itt, aki atvaltoztatja az ordogot, de belolle nem angyal lesz hanem ember.Kesz teremtestortenet-mondta valaki.Erdekes hogy szinei es ecsetkezelese miatt nagyon mozgalmas a kep, nyilvanvaloan harc folyik itt, ezt meseli a kislany is. Ugyanazon a napon megfestette a mennyorszag vagy Vidamorszag kepet is, sugarzik rola a harmonia, mintha tudatosan lett volna megszerkesztve, meg az ecsetkezeles is egyontetu...
 
Oldal tetejére