Rejtélyek, furcsaságok, talányok

Mira* témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2007 Május 3.

 1. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag
  [​IMG]

  Richard E. Byrd Admirális

  Eljön az idő, amikor az emberi racionalitás jelentéktelenné válik, és el
  kell fogadni az elkerülhetetlen Igazságot! Nincs meg az a szabadságom, hogy felfedjem a következő dokumentációt, ami ebben az írásban van... Talán soha nem kerül nagyobb nyilvánosságra, de meg kell tennem a kötelességem, és rögzítenem kell, hogy egy napon esetleg mindenki elolvassa. A kapzsiság és bizonyos emberek kizsákmányolásának világában, bizonyos emberek nem tudják többé eltusolni majd az igazságot.  NAPLÓ BEJEGYZÉSEK VÉGE
  1947 Március 11. Épp részt vettem egy személyzeti tanácskozáson a Pentagonban. Kifejtettem teljes
  egészében a felfedezésem, és a Mestertől kapott üzenetet. Mindent pontosan rögzítettek. Az Elnök megtanácskozta. Most őrizetbe vettek több órára (Hat óra, harminckilenc percre pontosan.) A Szigorú Biztonsági Erők és egy medikus csapat meglehetősen kikérdezett. Ez egy megpróbáltatás volt!!!! Szigorú felügyelet alá helyeztek az Amerikai Egyesült Államok nemzetbiztonsági szolgálatán keresztül.
  MEGPARANCSOLTÁK, HOGY AZ EMBERISÉG ÉRDEKÉBEN, HALLGASSAK MINDENRŐL, AMIT
  MEGTUDTAM!!!! Hihetetlen! Emlékeztettek rá, hogy én egy katona vagyok, és engedelmeskednem kell.
  1956/12/30: UTOLSÓ BEJEGYZÉS: * Ez a pár év, ami 1947 óta eltelt, nem kedves számomra... Most megteszem az utolsó bejegyzésem ebbe az egyedülálló naplómba. Zárásként ki kell jelentenem, hogy ezt az anyagot az évek során hűségesen titokban tartottam, ahogyan arra utasítottak. Ez teljesen ellenkezik az én erkölcseimmel. Most úgy érzem, a hosszú éjszaka közeleg, és ez a titok nem fog velem együtt
  meghalni, hanem ahogy minden igazság, ez is győzedelmeskedni fog. Ez lehet az egyetlen remény az emberi faj számára. Láttam az igazságot, és az begyorsította szellememet és szabaddá tett engem! Megtettem a kötelességemet a rettenetes hadipari komplexummal szemben. Most, a hosszú éjszaka kezd közeledni, de ott nem ér véget. Épp ahogyan a Sarkköri hosszú éj véget ér, az Igazság ragyogó napfénye eljön ismét.. és azok akik sötétségből vannak, a Fényébe fognak hullani... UGYANIS ÉN LÁTTAM, HOGY A PÓLUSON TÚLI FÖLD, A NAGY ISMERETLEN KÖZÉPPONTJA.


  Admiral Richard E. Byrd Egyesült Államok Haditengerészete
   
  Utoljára módosítva: 2016 Április 27
  Röfike és vandorcsillag kedveli ezt.
 2. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

 3. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Ez történik az agyadban az olvasást követően
  [​IMG]
  Az Emory Egyetem tudósai különös felfedezésről adtak hírt. Egy könyv vagy egy újságcikk elolvasása után az agyban valódi, mérhető változások történnek, amelyek az elolvasást követően még öt napig kimutathatók. Ezért nem mindegy, hogy mit olvasunk, hiszen öt napig az olvasott anyag, cikk, regény, életünk részévé válik.
  A tudományos szakértők szerint azok a könyvek esetén, amelyeket nagy érdeklődéssel olvasunk az agy olyan neurológiai elváltozásokat hoz létre amelyek során az idegsejtek közötti kapcsolatok megerősödnek. A kísérletben 21 diák vett részt, akik Robert Harris egy izgalmas regényéből olvastak minden este egy fejezetet 19 napon át, és minden másnap reggel az agyukat mágneses rezonancia vizsgálatnak vetették alá.
  A jellemző változásokat az agy bal halántéki lebenyének érző-mozgató mezejében rögzítették. Többek között ez a zóna felelős a nyelv megértéséért. Gregory Berns neurológus szerint az élmény aktiválta az agy érző mozgató területeit arra mutatva rá, hogy az olvasó agyi szinten átélte a könyv eseményeit.
  A kutatás egy másik meglepő eredménye az volt, hogy a könyv kiolvasása utáni ötödik napon végzett vizsgálatok is még kimutatták a kapcsolatokat. Következtetésképpen elmondható hogy egy izgalmas könyv nemcsak olvasás közben, de kiolvasása után is jellemző lenyomatot hagy az idegrendszerben.

  http://www.fenyorveny.hu/2014/01/ez-tortenik-az-agyadban-az-olvasast.html
   
  Röfike kedveli ezt.
 4. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  A tibeti múmia rejtélye

   
  Csillagözön és Röfike kedveli ezt.
 5. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Mysterious Cases Of Time Travel That Can't Be Explained  5 Teleportations Caught On Camera & Spotted In Real Life!

   
  pitti kedveli ezt.
 6. Ayumu89

  Ayumu89 Állandó Tag

  Sziasztok! :) Gyerekkoromban már érdeklődtem a rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetek iránt. Sokat olvasgattam, nézegettem filmet róluk, stb. Egy időre sajnos ez az érdeklődés a háttérbe szorult egyéb dolgok miatt, most viszont újra éledt (hát, ezt szépen megfogalmaztam...). Szóval olvastam valahol, hogy régebben az "Előre" című napilapban adtak közre UFO-kkal földönkívüliekkel kapcsolatos eseteket, még magyar események is helyet kaptak benne (a rovat címe "A Hallgatás Fala") . szeretném megkérdezni, hogy valaki tudja e, hogy ezeket a cikkeket hol lehet elolvasni, a Széchenyi Könyvtárban megtalálható e? Előre köszönöm a segítséget! :)

  Ayu
   
 7. B.kárpáti

  B.kárpáti Állandó Tag

  "Kinek" fórumtársunk mérgében lezáratta a jó kis ufós topikot, pedig izgalmas dolgok hangzottak el az Európai Parlamentben az EB elnökének, Junckernek a szájából a földönkívüliekről.

  Igaz, ő nem így nevezte őket, hanem így: "akik messziről figyelnek minket, más bolygókról"

   
  vandorcsillag kedveli ezt.
 8. B.kárpáti

  B.kárpáti Állandó Tag

  Ez se semmi....:D  THE DAILY EXPRESS

  A pápánakbizonyítéka” van a Földön kívüli intelligens életről címen a brit napilap arról számol be, hogy Edgar D. Mitchell, a Holdon hatodik emberként sétáló asztronauta 2015 januárjában, hónapokkal halála előtt John Podestának, Hillary Clinton elnöki kampányfőnökének küldött, az október 7-én napfényre került kétezer email egyikében azt írta, Ferenc pápa „tudatában van” a Földön kívüli intelligens életnek és hogy Terri Mansfield kollégája erről többet fog mondani neki.

  [​IMG]
   
  vandorcsillag kedveli ezt.
 9. B.kárpáti

  B.kárpáti Állandó Tag

  A Wikileaks szombaton részben nyilvánosságra hozta Hillary Clinton demokrata párti amerikai elnökjelölt kampányfőnökének elektronikus leveleit. (összesen 2060 levél és csatolmány)

  Itt az e-mail angol szövege és a fordítás:

  [​IMG]
  Angolul tudóknak itt van még több e-mail is e tárgyban: http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

  "Találkoznunk kell, hogy megbeszéljük a földönkívüliektől remélt tiszta energia kérdését. A találkozón a Vatikán is képviseltetné magát Terri Mansfield személyében, aki a Vatikánban a földönkívüliekkel való kapcsolattartásért felelős.


  Találkoztam Obama elnök Honolulu-i gyermekkori barátjával az amerikai nagykövet Pamela Hamamoto-val július 4-én Genfben és tudtam vele beszélni röviden a nullponti energiáról. Úgy gondolom, hogy megbízhatóként tarthatjuk számon őt és forrásként mikor bemutatjuk mindezt Obama elnöknek. Értékelem Eryn hozzájárulását a Terri-vel való munkában, hogy segít létrehozni a találkozót."

  A legjobbakat kívánom,

  Edgar D. Mitchell, Apollo 14 űrhajósa, 6. ember a Holdon


  Mitchell válasza:

  "Szerintem nem sürgős a találkozó. Ne felejtsük el, hogy a szomszédos galaxis lakói ahhoz kötötték a tiszta energia technológiájának átadását, hogy megszüntessünk minden nemű katonai erőszakot egyaránt a Földön és az űrben."
   
  pitti és vandorcsillag kedveli ezt.
 10. Csillagözön

  Csillagözön Állandó Tag

  Az "Előré"-ben megjelent cikkek a "Vendégek a Világűrből" című könyvben lettek kiadva. Magyar nyelven talán az egyik leghitelesebb UFO--kal és rejtélyes jelenségekkel foglalkozó könyv. Ugyan ebbe a kategóriába tartozik a Galaktika 21-es és 22-es száma is.


  [​IMG]


  Talán itt le lehet tölteni a könyvet: http://konyv-letoltes.com/vendégek-a-világűrből_561755.html
   
  hnockh és phoenyx kedveli ezt.
 11. B.kárpáti

  B.kárpáti Állandó Tag

  Sajnos nem lehet letölteni. Felugrik valami hülye játék, és vége. :(
   
 12. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Elképesztő eredményt hozott a romániai Hargitán talált lény DNS tesztje

  A lényt még tavaly szeptember végén találta két juhász, majd a tetemet a Bukaresti egyetem zoológia tanszékére szállították, ahol az első vizsgálatok alapján lehetetlen volt a lényt bármilyen ismert fajba besorolni.

  A DNS vizsgálat mostanra készült el, az eredmény döbbenetes: az ijesztő, sosem látott lény valójában egy közönséges barnamedve, de valamilyen olyan hatás érte az állatot, ami miatt génkészlete elkezdett átalakulni. Génjei közt találtak farkasra, hiúzra és emberi génre hasonlító gént is.

  lény.jpg
  http://www.maivalosag.com/szines/el...-a-romaniai-hargitan-talalt-leny-dns-tesztje/
   
  pitti kedveli ezt.
 13. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Szibéria hógolyó -2.jpg

  Egy szibériai falucska lakóit több ezer óriási hógolyó lepte meg. A ritka jelenségre van magyarázat.
  A Szibéria északnyugati részén fekvő Nyda falu lakói az Ob-öbölben ritka jelenségnek lehetettek szemtanúi, ugyanis a partot
  óriási hógolyók borították el.

  A 18 km hosszú partszakaszon több ezer, a teniszlabda mérettől egészen az 1 méter átmérőig terjedő hógolyók sorakoztak fel.


  A kialakulásuk azonban természetes folyamat. A fagyos időben a sekélyebb vízpart közelében fagypont közeli hőmérsékletre van szükség. A hideg, fagyos szél az itt kialakuló kis jégdarabokat görgetni kezdi a sekély vízben, ahol folyamatosan további rétegek rakódnak rá, mintha csak hóember építéséhez görgetni kezdenénk a hógolyónkat.
  Iceballs_hógolygók_Szibéria 1.jpg Iceballs_hógolygók_Szibéria 2.jpg Iceballs_hógolygók_Szibéria 3.jpg Iceballs_hógolygók_Szibéria 4.jpg Iceballs_hógolygók_Szibéria 5.jpg

  http://www.idokep.hu/hirek/oriasi-hogolyok-sziberiaban
   
 14. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Tisulsky hercegnő - Lány a koporsóban. Legalább 800 millió éves!


  A professzor szerint a temetés legalább 800 millió évvel ezelőtt volt. A közel jövőben orosz tudósok publikálják felfedezésüket, ami a tudományos világot sokkolni fogja.

  [​IMG]

  Ez megcáfolja a Darwin elméletet, mely szerint az emberiség a majmoktól származik. A nő paleozoikus kor karbon időszakában lett eltemetve, évmilliókkal a dinoszauruszok előtt, bőven a szén képződés ideje előtt, amikor még mindent a növényzet uralt bolygónkon.

  Az egész 1969-ben kezdődött a Kemerovo régió Rzhavchik Tisulskago falujában. A szén bánya munkája során 72 méter mélységben Karnaukhov bányász felfedezett egy meglepően pontosan elkészített márvány koporsót. Alexander Alexandrovich Masalygina parancsnok minden munkát azonnal leállíttatott. A koporsót a felszínre hozták és elkezdték kinyitni, leszedegetve a széleiről a megkövesedett gittet, ami a nap hatására tiszta folyadékká vált.

  [​IMG]

  A koporsó fedele, pontosan volt beállítva. Az erősebb tartásért, a belső élek duplán voltak szegélyezve. Tisulsky hercegnő felfedezése sokkolta a közönséget. A koporsó teljesen fel volt töltve egy kristálytiszta rózsaszín és kék folyadékkal.

  Kb 180 cm magas, vékony, szokatlanul szép nő volt, aki kb 30 évesnek nézett ki, európai jellemzőkkel és nagy, széles kék szemekkel. Sűrű sötét barna, vöröses árnyalatú haja volt, némileg fodros és derékig ért. Oldalain puha fehér kezek voltak, rövid, ápolt körmökkel.

  [​IMG]

  Térdig érő csipkés ruhát viselt. Rövid ujjas hímzett felsőt viselt színes virágokkal. Alsó ruha nem volt rajta. Úgy tűnt, nem halott, csak alszik. A fejénél egy négyszögletű, egyik végén lekerekített fém doboz volt,
  (mint egy mobil telefon) kb 25 x 10 cm-es. A koporsó kb 10-15 óráig volt nyitva.

  Az egész falu látta a csodát. Szinte azonnal beszámoltak a helyi központban a felfedezésről. Értesült a katonaság, nemzetőrség. 14 órakor egy téglavörös helikopter szállt le egy tucat emberrel akik azt mondták, a hely fertőző és elzavarták a közönséget. Ezután lezárták a felfedezés helyét és úgy tettek, mintha egészségügyi veszély lenne.


  Elvonszolták a koporsót a helikopterre, de a teher túl nehéz volt és úgy döntöttek, csökkentik a súlyt a folyadék eltávolításával. A kiszivattyúzás után a hulla feketedni kezdett. Majd újra betöltötték a folyadékot és a feketeség gyorsan eltűnt. Egy perc múlva az arca újra piros lett és ismét élethű kinézete lett.

  A koporsót lezárták és a helikopterbe tették, a maradványokat celofánba, és a szemtanúkat feloszlatták. A helikopter felemelkedett és elindult Novosibirsk felé. 5 nap múlva az öregedő professzor Novosibirskből Rzhavchikba jött és a helyi klubban felolvasta a laboratóriumi vizsgálat előzetes eredményeit. A professzor azt mondta, hogy ez a felfedezés a történelem rendkívüli felfedezése. A közeljövőben a Szovjet tudósok publikálják felfedezésüket ami a tudományos világot sokkolni fogja.


  A temetés ideje legalább 800 millió éves a professzor szerint. Ez megcáfolja a Darwin elméletet, mely szerint az emberiség a majmoktól származik. A nő paleozoikus kor karbon időszakában lett eltemetve, évmilliókkal a dinoszauruszok előtt, bőven a szén képződés ideje előtt, amikor még mindent a növényzet uralt bolygónkon. Eredetileg a koporsó mélyen az erdőben állt. Majd a fák gyökerei oxigén nélkül több száz millió év alatt szilárd szénréteggé alakultak.


  Alapvetően felmerült egy földönkívüli verzió is, de a genetikai vizsgálat eredménye 100%-osan megegyezett egy modern orosz emberével. Ma ugyanazok vagyunk, mint elődeink 800 millió évvel ezelőtt. A civilizáció szintje, melyhez a nő tartozott, több mint bármely ismert civilizáció, beleértve a mienket is, mivel a hercegnő öltözetét képtelenek vagyunk analizálni. A felszerelés ahhoz, hogy olyan anyagot készítsünk még nincs kifejlesztve. Nem sikerült felderíteni a rózsaszín-kék folyadék összetételét sem, csupán néhány alkotó komponensét a hagyma és fokhagyma formálásával. A fém dobozról a professzor nem mondott semmit, még tanulmányozásra vár.


  Az előadó elment, majd néhány nap múlva a helyi újság egy apró jegyzetet közölt az ereklyéről ami megvilágosíthatná a történteket. Rzhachane tiltakozott az újságban. A felháborodás alább hagyott, amikor hirtelen katonaság vette körül a Tisulsky területet. Rendőrség járt házról házra felkutatni a lázadókat és a helyet ahol találták a sírt, földdel töltötték fel.


  Egy személy levelet írta a központi bizottságnak az üggyel kapcsolatban, de a hivatalos verzió szerint 1 éven belül meghalt, szívmegállás miatt. Egy év múlva autóbaleset ölte meg azt a 6 embert, akik felfedezték a koporsót.


  1973-ban amikor minden lecsendesült, a Berchikul tó partjainál, 6 km-re a szarkofág megtalálásának helyétől, egész nyáron, késő őszig, nagy titoktartásban végzett ásatás folyt. A munkát katonák és rendőrök vették körül. Egy munkás, aki részt vett a feltárásban, sokáig hallgatott, majd kissé ittasan elárulta, hogy egy ősi temetőt találtak a kőkorszakból. A részleteket nem árulta el, de az egész falu látta a kiásást, hogy a helikopter elvitt valamit, és tudja, hogy több száz sír van a föld alatt Berchikula partjainál.
  (forrás: nibirugroup.org - fordítás Horváth Milán)
   
 15. XYK

  XYK Állandó Tag

  A történetet elolvasva, a Majmok bolygója. című film jutott eszembe. Lehetséges, hogy 800 millió évvel ez előtt, nálunk fejlettebb értelemmel rendelkező emberek éltek? Legalább is, ezt bizonyítja a koporsóban eredeti épségében található emberi test.
   
 16. Beth-Nahrain

  Beth-Nahrain Kitiltott (BANned)

 17. vandorcsillag

  vandorcsillag Állandó Tag

  Lehet,hogy hallottak a Belső Földről és meg akarták látogatni az ott élőket.
  Elég sok lejáró van ,a térképet elnézve.
  A belső világ óriás városainak térképe - 2_.jpg
   
  Beth-Nahrain kedveli ezt.

Megosztás