Reklamáció az UPC-nek

Garfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Tisztelt UPC!

Szerződésünket (ÜF. szám: ********) június elején kötöttük önökkel. Emlékeztetném önöket, hogy a szerződésben (illetve óriásplakátokon a városban orrba szájba) július és augusztus hónapra bőszen hirdetik a két hónap ingyenes szolgáltatást.

Kézhez kaptam azonban a számlát, mely 06.11 és 08.11 között 26.366 Ft számláz a jogosan követelt tört havi júniussal ellentétben, melynek összege 9592 + áfa. Igaz, hogy ez közelíti a nasanal használt satellites átvitel árait, de ez ellen nem ágálok, én akarok internetezni, hát basszak rá. Természetesen nem én vagyok az egyetlen, aki megkapta ezt az elbaszott számlát. Az egész város megkapta, ne is álltassanak.

Az egész városnak be kell kérem fáradnia az ügyfélszolgálatra, vagy telóznia kell, mert aki meg akarja spórolni az 1 órás sorban állást, vagy a minimum 40 percig tartó lejárt jogdíjú hívásvárakoztató zenét, annak lekapcsolják a szolgáltatását. Erősebb kutya baszik, nemde?

Bár lenne egy kedves jogász ismerősöm (vagy valami rendes jogrned ebben a fostalicska pocsolya országban), a billentyűzetem amortizációját, a feleslegesen elhasznált agykapacitásom alternativ költségét, negatív érzelmeim gondatlanságból elkövetett felbujtását mind ráterhelném az idióta tehetetlen vállalatukra.

A rendelkezésre állásuk, hogy is mondjam, hektikus. Bár a kábelmodem és a router kihúzkodásával és visszadugdosásával időnként újra "rendelkezésre állnak". Most épp asszem büntetősávon vagyok, ami aztán tökéletes kijátszása mindenféle fogyasztóvédelmi jognak, szerződés-, vagy jogszegés, de ha ebben tévednék (és önök szerint nyilván tévedek), akkor is minimum geciség, és ok arra, hogy további 15 ismerősömet és ügyfelemet lebeszéljem a fos mocsok szolgáltatásuk igénybrevételéről. Nem minden ismerősöm hallgat rám, de azért eddig kb 15.-öt sikerült lebeszélnem róla. Hát ez barátok közt is havi 150 rongy kiesés. Ezzel vigasztalom magamat, suttyókáim.

15 Gb anyagot mozgattam meg augusztusban, tekintve, hogy grafikusok és informatikusok munkáját koordinálom. Az önök szolgáltatásával dolgozni azt nem lehet havi 10 ezer forintért? A nagyanyám a célcsoportjuk a nyugdíjából?

Hívjanak fel a mobilomon *********, és esdeklő bocsánatkérések között intézzék el, hogy a 7 kilóbájtos download vonalam visszaálljon a szerződött értékre. Küldjenek egy rendes számlát a szerződött értékekkel, és felejtsük el egymást, jobb szeretném a netet használni, a barátnőmmel meg az időt tölteni, semmint fordítva.

Nem ártana továbbá, ha egy rendszergazdi, már ha egyáltalán vannak ott ilyenek, megoldaná azt a misztikus helyzetet, hogy az embernek heteente kétszer újra kelljen konfigurálnia a kábelmodem mac addressét a tetűlassú websitjukon. Ha kell, kiutalom egy munkatársamat egy órára, amialatt megoldja ezt a fél éves problémájukat.

Komolyan mondom szívem szerint összeszednék maguk ellen 10 érvet, és nagy betűkkel kiplakátoznám a várost, hogy ÁTVERÉS!!!. De talán jobb lenne kirúgni az inkompetens vezetőséget, és eltiltani őket a további cégvezetéstől.

Elnézést a hangnemért, de nem én vagyok, aki átbassza magukat, hanem fordítva, talán így érthető a döhöm. Én nem ígértem semmit maguknak, csak hogy használom a cuccot és fizetek érte, de hogy használni se tudjam rendesen, még többet is fizessek érte, majd utána egy-egy napom felét azzal töltsem, hogy kikönyörögjem a szerződött szolgáltatásomat, na azt nem. Agyő, ez volt az utolsó szerződésünk.

Önök szolgáltatók, ideje lenne elgondolkodni a szó értelmén.

A megoldást várva, üdvözlettel,

***** *****

UI: Ha esetleg a szokásos maszlaggal válaszolnának, hogy "Kedves *****-es, fáradjon be egy fél napra az igen kellemesen légkondicionált ügyfélszolgálatunkra", akkor kicsit feljebb megyek erről az info@chello vonalról, és beígérem egy managger managger managgerének hogy lebeszélek még pár embert erről a tévéshoppos színvonalú szolgáltatásról. Csináljanak már valamit, ez a teljesítmény manapság "kiesett hasznot" von magával, nem elégedett ügyfeleket. "
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
Gondolom idezted ezt Garfi... <_< :)
sajnos amig a szolgaltatok otthon felosztottak maguk kozott a teruleteket - hol is volt anno ilyen?amerika-casinok-maffia? ;) -, addig nem sokat tehet az ugyfel, vagy atkoltozik masik teruletre - ahol mas a szolgaltato, vagy harcol tovabb...
mert azt el lehet felejteni, hogy valakit is erdekel az ilyen szolgaltato cegeknel, hogy 1-2 ember felmondja a szerzodeset, meg ha masik 50-et is lebeszel rola....
.... tudom, tapasztalatbol, costumer-service-s voltam anno... bar nem itt :wacko:
 

GIGI

Állandó Tag
Állandó Tag
ez igy igaz, nagy bajban is vagyok e miatt, mert az en angolommal max annyit tudok kinyogni, hogy koszi van, volt lesz, de nem kerunk :p
igy jol meg is sertettem a mostani apartman biztositonkat, mikor hivott, hogy meg kell ujjitanunk a biztositast... :rohog
 

klari

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Garfi@Sep 9 2004, 02:47 PM
Tisztelt UPC!

Garfi, ezt tökéletesen el tudom hinni, tudniillik amikor MO-n voltam a nyáron egy hasonló eset zajlott le a barátnőmmel. Akkor kezdődött a probléma amikor értesítette az UPC-t, hogy 6 hónaponként egyszerre szeretne fizetni a TV szolgáltatásáért. Az UPC nem vonta le a bankszámlájáról az összeget, de havonta fenyegette, hogy lekapcsolják a szolgáltatást, ha nem fizet. Végül a barátnőm megunta a herce hurcát, leszerelte a dobozt, és telefonon lemondta a szolgáltatást. Újabb számlázás alkalmával kiderült, hogy írásban várják a lemondást. A barátnőm felajánlotta, hogy vissza viszi a dobozt és személyesen kifizeti a számlát, erre a hölgy a vonal másik végén azt tanácsolta, hogy ne fizessen mert akkor úgy veszik, hogy minden rendben és tovább fogják tartani a szolgáltatást a szokásos számlákkal együtt.
Ez alatt az idő alatt velem volt kiba......va mert a másik műhold szolgáltatón csak német adások jöttek be és én nem tudok németül. Legfeljebb arra volt jó, hogy kiolvastam jó pár könyvét a barátnőmnek.
 
A

Ahmet

Vendég
Idézet egy barátom leveléből, aki kilenc év Kanada, és hét hónap Kína után hazaköltözött:

"...Vegre internet is van . Sajnos 3x lassubb es ugyanannyiszor dragabb mint
Vancouverben.
Nem tudom miert ilyen draga itt minden?..."

Hát ennyi, és akkor olyan ember mondta, akinek van viszonyítási alapja.
 

Garfi

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Kika@Sep 12 2004, 07:03 PM
Valamelyik modi igazan kiszedhetne a fenti levelbol az azonositokat :)
Eszem azt a kis habcsók lelkivilágod... A levél azé' jó, mert arról szól, amiről és nem törzsi táncokat lejtve udvariaskodik egy nyilvánvalóan " vérgeci" társulattal.
Nekem ezért teccik.
 

Sz.Szonja

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Garfi+Sep 12 2004, 02:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Garfi @ Sep 12 2004, 02:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Kika@Sep 12 2004, 07:03 PM
Valamelyik modi igazan kiszedhetne a fenti levelbol az azonositokat :)
Eszem azt a kis habcsók lelkivilágod... A levél azé' jó, mert arról szól, amiről és nem törzsi táncokat lejtve udvariaskodik egy nyilvánvalóan " vérgeci" társulattal.
Nekem ezért teccik. [/b][/quote]
Bocsánat, hogy közbekottyintok, de Kika nem a telefonszámokra, ügyfélszámra és hasonlókra gondolt, mint azonosítók?
 

lyvian

Állandó Tag
Állandó Tag
Originally posted by Spanky+Sep 13 2004, 12:44 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Spanky @ Sep 13 2004, 12:44 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Garfi@Sep 12 2004, 12:49 PM
Eszem azt a kis habcsók lelkivilágod...
:rohog :rohog :rohog

imádom a Magyar nyelvet [/b][/quote]
imádom Garfit :rolleyes:

:rohog :rohog :rohog
 
K

Kika

Vendég
Originally posted by Sz.Szonja+Sep 12 2004, 05:51 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Sz.Szonja @ Sep 12 2004, 05:51 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
Originally posted by Garfi@Sep 12 2004, 02:49 PM
<!--QuoteBegin-Kika
@Sep 12 2004, 07:03 PM
Valamelyik modi igazan kiszedhetne a fenti levelbol az azonositokat :)

Eszem azt a kis habcsók lelkivilágod... A levél azé' jó, mert arról szól, amiről és nem törzsi táncokat lejtve udvariaskodik egy nyilvánvalóan " vérgeci" társulattal.
Nekem ezért teccik.
Bocsánat, hogy közbekottyintok, de Kika nem a telefonszámokra, ügyfélszámra és hasonlókra gondolt, mint azonosítók? [/b][/quote]
De, arra gondoltam.
 

norberger

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen osztom véleményed a UPC-vel kapcsolatban!Képtelenek minőségi szolgáltatásra ezért már 3éve kitíltottam őket a lakásomból!!!!!!!!!!
 
A

Ahmet

Vendég
A + oldala:
húgom évekig nem fizetett, de jött az adás, ő meg nem reklamált.
Jelenleg úgy néz ki a mérleg, hogy
+:1;
-: baromi sok. :)
 
K

Kika

Vendég
Originally posted by Ahmet@Sep 13 2004, 10:59 AM
A + oldala:
húgom évekig nem fizetett, de jött az adás, ő meg nem reklamált.
Jelenleg úgy néz ki a mérleg, hogy
+:1;
-: baromi sok. :)
En a Matav kabeltevevel vagyok igy. Mikor megvetem a lakast betelefonaltam, hogy ugy tudom, hogy az elottem levo tulajnak volt. Erre mondtak, hogy fel eve kikottette. Van a hazon egy muholdvevo is es bena szerelo biztost azt kototte ki, mert onnan egy deka jel nem jon :D
 

korpa

Állandó Tag
Állandó Tag
Upc vel nekem is sok gondom volt és egy nagyon szép nap volt amikor megválltam tőlük (remélem végleg ) :D
 
Oldal tetejére