Rendeld meg az Univerzumtól!

Sára13

Új tag
Sziasztok!
Én is újként szólok hozzá, de már régóta olvasom a fórumot és nagyon tetszik.
Nekem kis kívánságaim többször sikerültek, pl. parkolóhely, vizsga,stb., de nagyobb dolog csak egyszer.Új dolgozóként megnyertem egy munkahelyi versenyt egy szép összeggel.
És arra emlékszem, hogy teljesen viccesen, nagyon lezserül kívántam ezt magamnak, és azonnal el is felejtettem. Csak akkor jutott eszembe újra, amikor az eredményt kihírdették. Közben két és fél hónap telt el.
Tehát, nekem ez a módszer vált be, most próbálkozok újra, hogy ilyen állapotba adjam fel a kívánságaimat.
 

retroangel

Új tag
Sziasztok! A megrendelést és pozitív gondolkodást 2003-ban még nem ismertem de bejött mire vágytam,ugyanis megnyertem egy nyereményjáték fődíját egy házimozi rendszert amihez minden járt,tv,lejátszó erősítő hangfalak és csak állmúltam és bámultam mikor házhoz is szállították, na azóta is gyúrok minden megrendelésre ami be is jön mindig.A gondolat nagy Úr úgyhogy jól válogassuk meg mire is gondolunk mert egyszer csak bejön és ott áll a maga valóságában. Persze pontosan megfogalmazott kérések hamar célba érnek csak kivárni is tudni kell.
 

vica38

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Ezt itt én készítettem a Vonzás Törvényéről:

http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec

Ha megnézitek és továbbítjátok a linket, hogy sokan elindulhassanak ezen az úton, ha még nem tették meg, nagyon köszönöm a segítségeteket! :)

Szép napokat Mindenkinek, EGYRE JOBBAN...
Kedves BogiBoszi!
Nagyon köszönöm ezt a csodálatos videót. Sok mindenre rájöttem általa az életemmel kapcsolatban. Most el is kezdem olvasni a könyvet és megpróbálom alkalmazni a leírtakat. Ha elakadok és segítségre lesz szükségem remélem itt találok.
Szép napot Mindenkinek
 

szilvig

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
még új vagyok itt, de én is hiszek a gondolat teremtő erejében, egy ideje gyakorlom a tudatos teremtést, nagyobb dolgok egyelőre nem jöttek még be, de kicsik már igen! Próbálkozom...
 

legnemesebb

Állandó Tag
Állandó Tag
Én már sok-sok éve megrendeltem az univerzumtól, de még most sem ért ide...
Talán az univezrum másik végéről jön és az nagyon messze van.
 

porcelan

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerettem volna talalkozni egy szivemnek kedves emberrel most az unnepekkor de sehogy sem akart sikerulni ez a talalkozas...es egyre azt mondogattam magamban hogy de jo lenne csak ugy veletlenul osszefutni vele a varosban... csak egy kicsit latni, csak megkkerdezni hogy hogy van...csak Boldog Karacsonyt kivanni, es mar kepzeltem is. A minap felultem egy kisbuszra es megrogyant a terdem amikor azt lattam hogy elottem all az illleto.
 

KZiti

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát igen! Vannak időszakok, amikor nagyon működik a rendelés. Máskor pedig a kishitűségem és kétségeim miatt nem kapom meg. Gyakrabban leveszem majd a könyvet a polcról, hogy emlékeztessem magam rá: Minden lehetséges!
 

burnett

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok :) szintén újként szólok hozzá... örülök, hogy rátok akadtam. A könyvet kb. 2 hónapja olvastam, nekem a stílusa bejött, mert nem annyira szabályokhoz kötötten írja le az egész "rendelés" dolgot... apránként bejön minden, de a módszert magát Vitale Kulcs c. könyvéből szedtem, mégpedig az 5. számú tisztító módszert a "Szeretlek"-et. Szinte fura mi mindenre képes egy szó :) ami még furább, hogy fáziskéséssel jönnek a dolgok... nem akkor mikor számítok rá hanem pár nappal később, sőt két hete pont hogy csak 2 órával később jött, mint hogy megfogalmaztam magamban... persze nem minden sikerül azonnal s tudom hogy ehhez a kisugárzásomon kell változtatnom, de iparkodom s bátran ajánlom mindenkinek.
 

burnett

Állandó Tag
Állandó Tag
A másik oldalon viszont anyukámnak nem tetszett, ő inkább szereti a szabályokat és azok szerint csinálni mindent. Igyekszik minden könyvet átböngészni a témában és egyre jobban belegabalyodik... örülök, hogy együtt dolgozunk és így van rá módom, hogy a gondolatait jobb irányba tereljem hogy ne vesszen el teljesen a kétségbeesésben, mert, ugye, az az egy nem használ. S bár Ő eléggé szét van szórva gondolatok terén kisebb sikerei neki is vannak, főleg pénzügyekben s ez az ami viszi előrébb s képes elhinni, még ha néha csak rövid időre is hogy sikerülhet amit kigondolt.
 
Oldal tetejére