Rendkívül erős videóval üzent Trumpnak a divatvilág

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Február 19.

Melitta - 2017 Február 19, 12:10
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Kevés, ennél erősebb kampányvideót láttunk eddig, pedig elég egyszerű: ismert és kevésbé ismert arcok hol angolul, hol a saját nyelvükön üzenik az elnöknek, hogy ők is bevándorlók.


  Ahhoz képest, hogy két felesége is bevándorló volt, Donald Trump amerikai elnök elég keményen beleállt a bevándorlásellenes politikába: falat akar a mexikói határra, kitiltotta az Egyesült Államokból hét, muszlim többségű ország polgárait, és komoly tervei vannak az illegális bevándorlók tömeges deportálására.

  Mintha elfelejtette volna, hogy Amerika a bevándorlók országa (az ő nagyapja is az volt), no meg arról is, hogy az egymás után érkező emberek mennyi mindent adtak az országnak. Erre próbálja emlékeztetni 81, a New York-i divatvilágban dolgozó tervező, modell, fotós, stylist és szerkesztő. Érdekes arcok, nyelveken szólás, erős üzenet.  divatvilag.jpg
   

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Február 19.

  1. Ernoe
   Ernoe
   Elpasszoltam volna a magyar immigránst a videobol? :(
  2. Melitta
   Melitta
   I am an Immigrant.
   ladybug7spots és analema kedveli ezt.
  3. Hedniskhjertad
   Hedniskhjertad
   nagyon érdekes... de ez nem igaz
   Utoljára módosítva: 2017 Február 19
  4. Melitta
   Melitta
   MI nem igaz?
  5. Hedniskhjertad
  6. Éleskés
   Éleskés
   You're right, but not in USA.
   ladybug7spots és Melitta kedveli ezt.
  7. Hedniskhjertad
   Hedniskhjertad
   félreértés ne essék egy demokratikusnak mondott rendszer (igaz elektori szisztéma ami talán jobb kicsit a magyarországi modellnél) demokratikusan megválasztott vezetőjéről beszélünk, ez egy dolog lehet egyet nem érteni, de törvényesen megválasztott vezetőről beszélünk ez tény. De hogy a a divat világ mit szól hozzá... ez min változtat? (és direkte zárójelben kit érdekel? a divat sugallhat divatáramlatoknak, ezáltal ebben érintett embereknek, tömegnek a saját területén... a politika ez a terület? hát szorosan véve nem. Maradjon annál amúgy potty a fejükre). Erről egy monthy python jelenetet is lehetne írni Dior milyen fűrdőruhát javasolsz a nyárra? Hát ilyen csipkés szélű tangásat Chanel. Ja és akkor most kilőjük e azt az Észak Koreai fregatott sürgősen vagy küldjük nekik inkább a tavaszi katalógusunkat? Inkább Küldjük a katalógust Kline... ))) kb.
   Utoljára módosítva: 2017 Február 19
  8. szundi53
   szundi53
   Trump úgy viselkedik, mint egy hisztis gyerek. Mindenkibe belerúg, aki nem isteníti. Mindegy, h bevándorló, bíró vagy újságíró. Csodálkozik, h nem oly sokan nem szeretik. Stábjából szólhatnának már: "Főnök! A kampánynak vége. Te vagy az Elnök. Most már dolgozni kéne az USA-ért."
  9. Melitta
   Melitta
   Az orszag apraja nagyja ha csak a nagyszulokig nezzuk bevandorlok az uj vilagba a szabadsagba a lehetosegek hazajaba. Sikereiket gazdagsagukat joletuket kaptak Amerikatol amiert minden immigrant halas, mert nem csak a jobb elet remenye hanem haboruk emberirtasoktol menekultek es kaptak befogadast.
   Hogy a divatra vissszaterjek a sikeruk altal az orszagnak hoztak hirnevet es nem keves uzletet. Hoollywoodot bevandorlok alapitottak tortenetesen magyarok. Ma a sikeres filmek nagyresze itt keszul, vilaghiruve tettek az amerikai film ipart,de a zene ipar , stb Beatles angliabol jottek at, akkor most igy kirohani a bevandorlok ellen nem lehet. A multikultura tette naggya Amerikat.
   A sajat felesege bevandorlo.
   Lehet valtoztatni a bevandorlasi politikan az o szaja ize szerint , torvenyekkel amit megszavaznak , nem elnoki rendelettel ami csak arra jo hogy kikerulje a kongreszust es a demokratikus megvitatasat. Ebbol jol nem lehet jol kijonni mint ahogy meg is bukott es elmeszelte a biro a rendeletet.
   Jogoan szot emelnek azok akik vilaghiruve tettek Amerikat hogy ok is immigantok.
   Mi is itt Canadaba halasak vagyunk hogy befogadott , es ki ki a maga modjan szakmajaban hozzatett az orszag gyarapodasahoz adoinkkal , alkotasaikkal hirnevet szerezve Canadanak, hisz itt is mindenki bevandorlo .
  10. Jaszladany
   Jaszladany
   "Donald Trump amerikai elnök elég keményen beleállt a bevándorlásellenes politikába: falat akar a mexikói határra"

   "komoly tervei vannak az illegális bevándorlók tömeges deportálására."

   Na most akkor bevándorlásellenes a Trump, vagy illegális bevándorlás ellenes?
   Mert a kettő nem ugyanaz!
   Mondjuk a mexikói fal mitől bevándorlásellenes? Aki be akar vándorolni az USA-ba, az szépen odamegy a legális határátkelőhöz, és beadja a bevándorlási kérelmét. Mi köze van ennek a falhoz?

   Az illegális bevándorlók deportálásnak megint semmi köze a legális bevándorlási kérelmezőkhöz. És bizonyára Trump feleségei sem illegálisan szöktek be az USA-ba. Nem értem a cikk problémáját. Vagy szándékosan ferdít, és keveri a két dolgot?
  11. sehonnani_bitang_ember
   sehonnani_bitang_ember
   Egyelőre úgy néz ki Trump jelenlegi felesége legálisan jött az USA-ba, ellenben ott aztán ILLEGÁLISAN vállalt munkát amit a (turista)vízumával nem szabadott volna. Hm, ha illegálisat cselekedett akkor illegális volt, vagy nem?

   Ettől még semmi bajom vele (kivéve hogy nem engem dédelget...) de azért ez így akkor is elég ciki Trump jelenlegi politikáját tekintve. Tragikomikus vagy hogy mondjam. Már-már morbid.
   setni és tipasa kedveli ezt.
  12. Beth-Nahrain
   Beth-Nahrain
   Trump egy szörnyeteg! Obama összes előremutató törvényét, - amelyeket már annyira várt a világ - eltörli! :mad:

   Például most ezt! Mi lesz veled Emberiség??:eek:

   Trump törli a transznemű vécéhasználati szabályokat

   [​IMG]

   EN VOLVE

   Szó szerinti fordításban:

   „Ő a legjobb! leállította az őrült Obama szabályát, amely kötelezővé tette minden iskolának és egyetemnek, hogy legyenek transznemű vécék!"

   Ezután a portál kommentárja: „Trump visszahozza a családi és keresztény értékeket Amerikába! Ideje, hogy országunk ismét konzervatív és normális legyen!”
  13. szundi53
   szundi53
   Trump bevándorlófóbiája egy volt Jobbikos képviselőt juttat eszembe. Véres szájú zsidózó volt, míg valaki megkérte, h nézze már meg a nagymamája keresztlevelét.Egy világ dőlt össze benne, mert megtudta, h ő se árja, a saját fajtája ellen uszított. Olyan gyorsan tűnt el pártjából és a közéletből, h azóta e hallani róla.
   Tanulság: nem érdemes ész nélkül szónokolni, cselekedni, mert érhetik az embert meglepetések.
   Trump a ruszkikkal 1x már megégette magát. Szövegelése nem annulálta a tényeket, és kénytelen volt kirúgni egyik megbízható emberét, tanácsadóját.
   Sztem nem kéne mindennek tankkal neki mennie. Visszaüthet Rá, a Republikánus Pártra, végső soron az USA-ra.
   Mai hír: http://index.hu/kulfold/2017/02/20/...mondta_azt_hogy_svedorszagban_tortent_valami/
   Eredmény: ez emberek körberöhögik, hivatalosan magyarázkodni kell.
   Természetesen mindenben hibás az a csúnya média.
   Könyörgöm egy állam vezetője ne újságból, tv-ből tájékozódjon. Ha valami ütőset akar mondani hivatkozzon a pirézekre, azok nem szólnak vissza. :D
   Utoljára módosítva: 2017 Február 20
   setni és ladybug7spots kedveli ezt.
  14. Jaszladany
   Jaszladany
   Lehet, hogy többet fog dolgozni érte, mint az elődje, aki főként saját magáért dolgozott. Trump legalább nincs rászorulva, hogy a saját bankszámláját hizlalja.

   Milliomosként távozott Barack Obama, vitatható Clinton-alapítványok
  15. Melitta
   Melitta
   Egy elnok se volt szegeny mind milliardos. Talan az o jovedelme az amit gorcso ala vesznek , vagy 6 csod , adozas hianya a casino uzletei....
   sehonnani_bitang_ember kedveli ezt.
  16. sehonnani_bitang_ember
   sehonnani_bitang_ember
   Hát szerintem az Egyesült Államok alkotmányában nem keresztény értékek szerepelnek hanem a VALLÁSSZABADSÁG értéke. És bár mindenki tudja róla, @Melitta -val az élen, mi a véleményem a gendermozgalom (=„melegsimogató”, hehehe...) túlkapásairól, még erről a WC-baromkodásról is, de ennek ellenére azt mondom neked, még mindig inkább vagyok híve ennek a WC-históriának, ha ez az ára annak hogy NE legyenek holmi „keresztény értékek” úgymond „visszahozva”. El tudom uganis képzelni, akkor olyan világ lesz idővel mint ami a „Skarlát betű” regényben van lefestve. Pellengér meg hasonlók... Köszi de nem!
   Figyeljen ide mindenki! Jó lenne ha megértenétek, amikor az iszlám veszély ellen „prédikálok”, akkor ezzel cseppet se a kereszténységet óhajtom védeni, hanem a modern civilizációnak azon értékeit, melyek épp a vallások leküzdése árán jöhettek létre, s e leküzdött vallás pont a kereszténység! Nincs még eltaposva e fertelmes szellemi kígyó teljesen, emelgeti a fejét, de a szememben mégis kevésbé tűnik veszedelmesnek perpillanat, mint az erősödő iszlám. Semmi esetre se vagyok azonban híve annak, hogy az USA elnöke igyekezzék növelni a kereszténység befolyását az USA-ban vagy bárhol, hogy erősítse e fertelmes memtikai nyavalya térnyerését!
   Én épp amiatt nem kérek az iszlámból, mert a szememben már 1 vallás, a kereszténység is túl sok, nem hiányzik nekem mégegy, ami annál is erőszakosabb!
   De ez nem jelenti azt hogy pártolnám a kereszténységet mert CSEPPET SE.
   Akkor már inkább a transznemű vécék, komolyan mondom. Ha már muszáj választani.
   tornando és setni kedveli ezt.
  17. Jaszladany
   Jaszladany
   A cikkben közölt táblázat szerint egyik elnök sem volt milliárdos Trump előtt, bár lehet, hogy Washington 580 milliója ma milliárdokat érne.
   Trump vagyona mindenesetre sokszorosan több, mint az összes eddigi elnök vagyona. Remélhetőleg nem megtollasodásra fogja használni a pozícióját, mint Obama.
   njulianna és Beth-Nahrain kedveli ezt.
  18. Melitta
   Melitta
   A Bush klan fel se kerultek?talan szegenyek mint a templom egere...
   A jovedelem es a vagyon helyzet sok esetben mas, ertekpapirok a kulfoldi befektetesek mikor a profit realizalodik tortenik az ado bevallas es meg ezer fele legalis mod van arra hogy penzt csinaljon az aki gazdag.
   Trump gazdagnak akar latszani meg annal is mint amilyen gazdag es ezt mutatja is.
   Sokan dolgozhatnak rajta hogy vegig jarjak a szegeny miliardost es megfogjak ado ugyben.
   A hulye azzal is dicsekszik ami nincs. A Trump epuletrol is csak kiderult nem az ove az epulet csak egy emelet vagy "lakas" es csak a neve a buildingnek Trump.....talan hogy jobban lehesen eladni a tobbi lakast mert a sznobizmus nem ismeretlen fogalom Usaba se.
   A banki hitelek meg egesz mas kategoria , mert meg befektett hitellel egutt minden leirhato, ha eladja akkor realizalodik a profit es az adozas. Addig is van ado de nem szamottevo. Nem szazmilliokrol van szo.
   A tozsden meg a legnagyobb penzt ok tudjak csinalni ,hisz tudjak mi merre fog menni mert az o dontesuk es ott aztan a hatar a csillagos eg.

   http://www.portfolio.hu/vallalatok/...m=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

   A magazinokba akik bekerulnek azok hozzajarulnak a nyilvanosaghoz.Nagyreszuk nem nyilatkozik es semmilyen infot nem adnak vagyoni helyzetukrol.
   Az elnokjeloltek csak gazdag emberek lehetnek mert a sajat penzuket is beleteszik, hisz ki adna tamogatast ha a sajatjat nem rizikoza es nincs meggyozodve hogy nyerni is fog.
   Pl Soros testvere sokszorosan gazdagabb Soros Gyorgynel a vilag 40% a kikotoknek az ove, nem reklamoza nem ad nyilvanosan vagyonarol infot , egyszer egy riportot lattam vele azota se.

   Frei Tamas jutott be egy egy gazdag magyarhoz akik szinten a milliardos kategoriaba vannak de sehol nem szerepelnek.
   Utoljára módosítva: 2017 Február 20
  19. Hogo100
   Hogo100
   Nem bizony.
   És aki annyira szereti a migrációt és a bevándorlókat, legyen szíves magyarázza el nekem, hogy nekem, mint európai polgárnak minek kell igazolvány (például személyi, identity card, jogosítvány vagy útlevél) ahhoz, hogy elmenjek Budapestről Bécsbe, addig egy migráns egy találomra bemondott névvel miért is csatangolhat keresztbe-kasul a kontinensen? Hol ebben a logika?

Megosztás