Hírek Repülőtéren fogták el a drogot csempésző 81 éves nőt

Egy Afrikából Kanadába tartó 81 éves nőt kaptak el a hatóságok. Bőröndjében öt kiló heroint találtak. A drog átszámítva körülbelül kétszázmillió forintot ér .

A nőt véletlenszerűen ellenőrizték a Chopin Nemzetközi Repülőtéren. A vámtisztviselőinek a korábbi repülési útvonal szúrt szemet.

A 81 éves nő dupla fenekű bőröndjéből több csomagban került elő a kábítószer.

A vádakat tagadja a „csempész”, állítása szerint a családtagjai adták neki a Kanadában élő rokonoknak szánt ajándékokkal teli bőröndöt.

Farkas Nóra

1661013728291.png
 
Kérdés, hogy a Lengyelek kiadják e Kanadának hogy ott börtönözzék be, (a korára való tekintettel) vagy náluk csukják le.? Mert az a matróna szempontjából egyáltalán nagyon nem mindegy.
 
Na,ja... a mi hírességünk Repülős Gizi eléggé ismert.Szegény kis kleptomániás úgy tudom minden elfogásakor előkerült a hőn áhított zsákmány és visszaszolgáltatott... :D
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Fodor Ditke wrote on Szélildi's profile.
Kedves Szélildi! Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni. Unokámmal igyekszünk az olvasást jobbá, szebbé gyakorolni. Ha dr. Gósy Mária és Laczkó Mária a Varázsló - Olvasásfejlesztés című könyvének elérhetőségét szíveskednél ismét megadni, nagy segítség lenne. A link nem működik már, máshogyan nem tudom elérni. Nagyon köszönöm!!!
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.
koaty wrote on Julcsi960's profile.
Szia, bocs de először véletlen epub-ban raktam fel a Katicalányok 4-et. Időközben javította, esetleg cseréld át pdf-re.

Statisztikák

Témák
38,058
Üzenet
4,783,227
Tagok
614,704
Legújabb tagunk
Jaammin
Oldal tetejére