RR9 Egyéni mintákkal

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
De jó, rögtön a te házikóddal kezdek majd, Evelin! :hurra:
És mivel úgyis találkozgatunk, szerencsés leszek mert majd láthatom készen is!
Neked jó ,de nekem még lóg a levegőben.:rolleyes2:Ma elkezdtem a koriandert aztán átpártoltam a házikóshoz, mert furdalt a kíváncsiság, hogy mennyi helyet fog foglalni az anyagon.:eek: A mintáját is kinyomtattam 16 oldal lett. Itt még gondolkodom,hogy csak egy mintát küldök neked és a többieknek is elküldöm, hogy ne nyomja neked a borítékot. Tegnap beszéltünk a fonalakról leszámoltam ehhez is kell 32 darab. Nem semmi súlyra. Csillus elhalmoz most munkával. Jött értesítőm,hogy Farmosról jött csomagom. Ő most felkapcsolt turbóra ami azt jelenti nekem is iparkodnom kell. Hétfőtől ,már a feles-társ is dolgozik a kisebb lánykám is megy iskolába csak lesz több szabadidőm. Muszáj.:p:D:p:D
 

bertánényanya

Állandó Tag
Állandó Tag
Evelyn nekem úgy is jó ha megbeszéljük majd hogy találkozzunk valahol és akkor nem kellene postáznod a mintát. Meg én is oda tudnám adni a kendőket.
 

gabicu

Állandó Tag
Állandó Tag
Én is át tudom venni a mintákat, látom többen szoktatok a Savoyában találkozni. Én is 10 percre lakom tőle.
 

kissalma5

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem Evelyn mintája kellene majd valahogy mert azt nem tudom a gépen megnyitni... A többi nem gond ha nincs küldve. Én terveztem hogy küldöm a mintát is, de ha nem szeretnétek akkor átírom a füzetbe a jelekhez tartózó fonalszámokat.
Én sem tudtam megnyitni Evelyn mintáját, sajnos!

Evelyn, esetleg laponként fel tudod tölteni?Köszönöm!
 

evelyn13

Állandó Tag
Állandó Tag
Most , hogy már a minta elment nekem is neki kell kezdenem, de még van másik RR az előbb ez meg még egy kicsit érik. Nem lesz kis méret, még ha lenvászonra is rakom. Minden esetre még mindig nagyon tetszik. :hurra::hurra::hurra::hurra:A középső rész ami feldobná arra nagy valószínűleg már nem lesz időm, csak ha visszaér akkor teszem rá a pontot.:(
 

Gyagnes

Állandó Silver Tag
Állandó Tag
Hú de gyors voltál! Köszönöm szépen, nagyon jó látni! Nagyon szépen alakul!

A te kendőd is meg van, és nekem is a füzet van vissza, de ma nagyon lefoglalt a család, és a holnapra - munkára való felkészülés. Mint a diákok én is az utolsó napra hagytam mindent.

Akár holnap, vagy bármelyik este áthozhatod, amikor tudod, de csak fél öt után, addigra biztosan hazaérünk az oviból is.
 
Oldal tetejére